Nba

Και γιατί να πάνε στο nba; Τους 4-5 παίχτες που χουμε σαν χώρα αυτή τη στιγμή να τους στείλουμε έξω δηλαδή; Η ιταλία σε επίπεδο ευρωλίγκας είναι ένα μηδενικό. Προσωπικά δε με νοιάζει να πετυχαίνουν έλληνες παίχτες στο nba, με νοιάζει να ανεβαίνουν επίπεδο οι ελληνικές ομάδες. Όχι ότι δε θα χαρώ με μια επιτυχία έλληνα παίχτη εκεί αλλά δε συγκρίνεται η ευχαρίστηση

Μαλλον παει και δω για 10 ασιστ μ.ο. 8)

[SPOILER][/SPOILER]

Να πάνε στο ΝΒΑ για να γίνουν καλύτεροι αθλητές, σε ατομικό επίπεδο. Καλές οι τακτικές και τα συστήματα της Ευρώπης, αλλά εδώ και πολλά χρόνια βγάζουμε παίκτες που από ένα σημείο και μετά μένουν στάσιμοι, ενώ έχουν δυνατότητες να γίνουν κορυφαίοι (π.χ. Μπουρούσης, καμία βελτίωση εδώ και 4-5 χρόνια).

Ε είναι διαφορετική η φιλοσοφία γι αυτό συμβαίνει αυτό. Στην ευρώπη η ομάδα χτίζεται κάτω απ΄τον προπονητή και οι παίχτες είναι τα πιόνια. Στο nba η ομάδα χτίζεται κάτω από τους stars. Το σωστό βρίσκεται κάπου στη μέση πιστέυω. Παρόλ’ αυτά προσωπικά επιμένω στο ότι μου αρέσει να μένουν στην ελλάδα οι μεγάλοι παίχτες. Ίσως να φταίει το ότι διανύω την 3η βδομάδα μου στην αμερική και είμαι τελείως homesick :stuck_out_tongue:

Μόνο ομάδα του Cuban θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τέτοιο video για να πείσει παίκτη…

http://hangtime.blogs.nba.com/2013/08/04/cuban-shares-video-shown-to-dwight/?ls=iref:nbahpt3a

Ωραία προσπάθεια πάντως…Πλάκα θα είχε να την παρακολουθείς αν είσαι ο Howard… :smiley:

Ευτυχώς το παλικάρι επέλεξε την σωστή ομάδα… :wink:

Δώσε promotion στο λαό…Έχει πλάκα πάντως… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βγήκε το πρόγραμμα. Ωραία έναρξη, δε χάνεται με τίποτα όταν έρθει η ώρα με το καλό.

The Chicago Bulls will tip off the 2013-14 season in Miami on Oct. 29 against the NBA Champion Miami Heat. The game will be nationally televised on TNT, with tip-off slated for 7:00 p.m. (CT).

Εκπληκτικη αρχη, με το ροστερ που εχουμε τωρα ο αγωνας θα θυμιζει το πρωτο ημνχρονo αυτου του ματς

Πραγματικά θέλω να μάθω ποιος θα είναι ο ηλίθιος μπλε center… O Oden…?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο Ewing…

…εγώ νόμιζα ότι ήταν ο Shawn Bradley:-s :slight_smile: :!:

Παίζει και αυτός

Τις δυνάμεις τις πήρανε απο Barkley, Ewing, Johnson, Bogues, Bradley

τώρα ποιός είναι ποιός… :stuck_out_tongue:

Ο Bradley είναι ωρέ στη ταινία…

Εγώ αναφέρομαι στον παραλληληλισμό του Private Joker για το ματς Heat-Bulls… :smiley: :wink:

τα λουνι τχιουνς θα ειμαστε εμεις μωρε

Κλαίω με αντίδραση Harden όταν ακούει τον εαυτό του να τραγουδάει…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…!! :stuck_out_tongue:

δειτε το full song, οι στιχοι ειναι απλα επικ

R N’ B Manowar…!! :smiley: :stuck_out_tongue:

αγνοείται εδω και 3 μέρες ο οντομ που εχει ξανα-πεσει στα ναρκωτικά λέει :?

[B][U]Η μπουνιά που “πάγωσε” το ΝΒΑ[/U][/B]

Eνα αρθρο για την παραλιγο δολοφονικη μπουνια του Κερμιτ Ουασινγκτον στον Ρουντι Τομιανοβιτς που σαν αποτελεσμα κατεστρεψε τις ζωες και των δυο,απο διαφορετικη πλευρα για τον καθενα. Οχι τοσο για τον δευτερο που μετα απο πολλα χρονια δουλεψε σαν προπονητης στους Ροκετς και πηρε 2 δαχτυλιδια (αλλα πριν ειχε πεσει στο αλκοολ και στα ναρκωτικα,λογικο αν δεν ξεπερασεις ενα χτυπημα που εκανε να τρεχει υγρο εγκεφαλου απ τη μυτη σου και χρειαστεις 5 χειρουργεια για να ισιωσει η μουρη σου και να μη χασεις ενα ματι), οσο για τον πρωτο που στιγματιστηκε για δεκαετιες.

Δεν ειχα ιδεα για το συμβαν αυτο για αυτο το εψαξα και βρηκα ενα ντοκιμαντερ για την ζωη του Ουασινγκτον μετα το συμβαν.
http://www.youtube.com/watch?v=jgqUZ1IAA_8 απο αυτο και μετα εχει τα σημαντικα, αλλα 3 parts ειναι, τα βρισκετε στα related. Συντομο ειναι. Δε θα κανω σποηλερς, αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ ενδιαφερον για το πως αντιμετωπιστηκε ο Ουασινγκτον και τι εκανε μετα το συμβαν, πως καταφερε να συμφιλιωθει με τον εαυτο του.

Οι 2 αντρες συναντηθηκαν ξανα για πρωτη φορα το 2002 για μια συνεντευξη στο USA today (http://usatoday30.usatoday.com/sports/ccovtue.htm) οπου μιλησαν για οσα συνεβησαν ως συνεπεια της μπουνιας, λογω ενος βιβλιου που εκδωθηκε για το περιστατικο.Aς πουμε πως αυτη η συγκλονιστικη ιστορια τελειωσε καπως ετσι.

[SPOILER] [/SPOILER]

“Talk to you, Kerm,” Tomjanovich says on his way out.

“Yeah,” Washington says. “I’ll come to your game tomorrow.”

δεν ξερω γιατι με επηρεασε συναισθηματικα τοσο πολυ ολη αυτη η ιστορια, αλλα ξερω οτι η φωτογραφια στο σποηλερ θα ειναι για μενα απο τα πιο ομορφα πραγματα που ειδα ποτε.