Nba

Αγάπες μόνο και στους δύο.

Καθώς καυλάντιζα στο twitter ήθελα απλά να μοιραστώ μια φωτό μαζί σας… απλά μια φωτογραφία. Ίσως την έχω ξαναποστάρει. Αν ναι δεν πειράζει, ας την ξαναδούμε:

Α ρε παιχταρα Kobe, ευχομαι να εισαι σιδερενιος φετος και να πας για το 6ο δαχτυλιδι. Αν τα καταφερει και παρει και αλλο πρωταθλημα ισοφαριζει τα 6 του υπερτατου Michael Jordan…

Θέλω πρώτο δαχτυλίδι στο μούσι του Harden λέμε…!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μεγαλη συμπαθεια ο Harden με την μουσαρα, αλλα ειμαστε Lakers και θελουμε 6 δαχτυλιδι στα μαγικα δαχτυλα του Kobe…

Παιζει δυνατα φετος!
:lol:

Περα απτη πλακα respect στο Κομπι αλλα με το ζορι 8αδα λεει η λογικη.
Στο νεο διλλημα της δυσης μεταξυ Warriors και Rockets τι λετε?
Οχι μονο συμπαθειες και προβλεψεις…
Εγω συμπαθω golden state αλλα βλεπω Rockets για τελικο Δυσης.

Για τους Rockets μεγάλο ρόλο θα παίξει πως και αν θα δέσει με την ομάδα ο Howard. Αυτός ο παίκτης είναι ικανός να καταστρέψει αλλά και να οδηγήσει μια ομάδα σε τίτλο.

Πάντως για τίτλο εγώ και πάλι Heat βλέπω ειδικά αν ο Oden δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ.

Για τους Rockets μην έχετε τόσο εμπιστοσύνη στον Howard. Ο τύπος είναι ανώριμος για να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά καταστάσεις σε μεγάλους συλλόγους που πάνε για πρωτάθλημα

Ο Howard ειναι λιγο βλακας αλλα κατι θα κανει, αν βοηθησει κ ο Lin. Θα πανε καλα οι Rockets σιγουρα και ο Harden παει για ακομα μεγαλυτερο χαμο, τον βλεπω μαλλον το καλυτερο 2αρι της λιγκας για τη νεα χρονια (εκτος αν κανει υπερπαραγωγες ο Κομπι)

Golden State στηριζω τερμα, και εχουν τα φοντα να κανουν πολυ χαμο αν δεν τραυματιστει ο Curry. Iggy ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσθηκη, ο Lee ειναι αξιοπιστος, ο Bogut λογικα θα ναι βελτιωμενος και Thomson-Barnes ειναι πολυ εξελιξιμοι.

Επισης οι Clippers εκαναν δυνατες προσθηκες με 2 ρολιστες σουτερ κ τον Jamison, ενω αντικατεστησαν αξιοπρεπως κ τον Bledsoe. Αν μαθει να βαραει jumpshot ο Blake κ σοβαρευτει λιγο κ ο Deandre, και με δεδομενο οτι ο Paul θα συνεχισει να ειναι ο καλυτερος PG στον κοσμο πανε για σοβαρα πραγματα.

Μετα παιζει κ η Oklahoma κατι να κανει (αν κ δεν τη βλεπω για τελικο), αν ο Westbrook επανελθει οπως πρεπει, και εννοειται ποτε δεν πρεπει να αποκλειεται απο τη διεκδικηση του τιτλου ο θειος Tim.

Και για την εκπληξη μην ξεχναμε Minessota ενισχυμενη με τον Martin και με την επιστροφη του Love, και με βελτιωμενο λογικα τον Rubio.

Στην Ανατολη προφανως φαβορι ειναι το Miami, αλλα οι Bulls πλησιαζουν επικινδυνα αν ο Rose παιξει οπως επαιζε κ αν ο Boozer αποδωσει επιθετικα με τοση συνεπεια οπως περσι.

Επισης οι Pacers αναμενεται να πουν παλι δυνατα και το Brooklyn θα σκυλιασει για να πετυχει κατι στη μεγαλυτερη ευκαιρια του, με πληρεστατους 5+1 αλλα κ τα γεροντια που θα θενε ανασες συχνα πυκνα.

Κ για την εκπληξη απο Ανατολη ελπιδες εχουν οι Pistons με frontline ΦΩΤΙΑ και τον Jennings στο 1.

[B]«Θα κέρδιζα τον ΛεΜπρον, αλλά ίσως όχι τον Κόμπι»![/B]

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=128248%3Al-r&catid=8%3Anba&Itemid=19

αλληλοσεβασμος υπαρχει μεταξυ τζορνταν και κομπι.

οχι κ αλληλοσεβασμος…

“μπορει να μην κερδιζα τον κομπι γιατι με αντιγραφει” λεει, οχι “μπορει να μην τον κερδιζα γιατι ειναι πολυ καλος”

κ απαντησε κ ο κομπι οτι “ναι τον αντεγραψα οπως αντεγραψαν κ μενα οι νεοτεροι”

σε αλλα νεα, νεα εγχειριση για γουεστμπρουκ.

να δουμε ποσο ακομα θα ταλαιπωρηθει ο αμοιρος ο ντουραντ να παλευει μονος του μεσα σε αυτο το χαος

:lol:

Α ρε white mamba

Ο Kobe ειναι οτι πιο κοντα στον Jordan εχουμε δει απο τους παικτες που τον ακολουθησαν. Ηγετης που παιρνει την ομαδα στην πλατη του και που δεν μπορει να αντιμετωπιστει απο καμμια αμυνα οπως και ο Air.

O Durant ειναι τεραστια συμπαθεια, τον γουσταρω με 1000 αλλα οντως ειναι απελπιστικα μονος.

Spurs οχι? Αν εξαιρεσεις το +1 στις ηλικιες τους, το roster αλλαξε ελαφρως προς το καλυτερο:

Jeff Αyres (πρωην Pendergraph των Pacers) αντι του καλυτερου μεν Blair, που ομως εχει προβλημα στα γονατα και επαιζε περιορισμενα και περυσι βοηθησε ελαχιστα.

Bellinelli αντι του Gary Neal. Ο Neal ειναι καλυτερος χειριστης της μπαλας, ο αλλος ομως ειναι σκυλος και σκορερ

Και φυσικα και για τους δυο πονταρω οτι θα τους αναλαβει ο ΜΕΓΑΣ Popovich (ο καλυτερος προπονητης στο ΝΒΑ, ναι καλυτερος και απο τον Phil Jackson) και μεσα στη χρονια θα τους πλασει σε αυτο που τους χρειαζεται.

μα το λεω κααι εγω, “και φυσικα δεν πρεπει να αποκλειεται αποτη διεκδικηση ο θειος Τιμ”.

Βεβαια εχω την εντυπωση οτι μετα απο το γκειμ 6 το περσινο δυσκολο να ανακαμψει το σαν αντονιο. Πιστευω πως σε εκεινο το παιχνιδι πεθανε τελικα αυτη η τεραστια δυναστεια των Duncan/Parker/Ginobili/Popovich.

Μακαρι να διαψευστω και να το σηκωσουν οι κωλογεροι ε

θελουμε να το σηκωσουν αλλη μια φορα, για τον τιμ ρε γμτ.
καταραμενο game 6.

πραγματικα ηταν απο τις μεγαλυτερες φρικες που εχω φαει στον αθλητισμο, ισως η 2η μετα απο το 3 1 του ολυμπιακου στο ανφιλντ το 2004/5

Welcome back Derrick :slight_smile: