η πλάκα ειναι οτι πήγαν να χάσουν ενα παιγνίδι που φαινόταν να μην μπορεί να χαθει για κανένα λόγο
*o νοα στην τελευταία φάση παίζει να εχει κλειδώσει πάλι το χέρι του τσαντλερ

η πλάκα ειναι οτι πήγαν να χάσουν ενα παιγνίδι που φαινόταν να μην μπορεί να χαθει για κανένα λόγο
*o νοα στην τελευταία φάση παίζει να εχει κλειδώσει πάλι το χέρι του τσαντλερ
Οι Bulls αν αρχίσουν να ρολάρουν λίγο στην επίθεση πάνε για μεγάλη πορεία φέτος. Ο Butler αναμένεται και φέτος να συνεχίσει την ανοδική πορεία ενώ αμυντικά κάνει απίστευτες προσπάθειες. Πιστεύω πως θα είναι ο “αθόρυβος” παράγοντας γιατί όλοι οι υπόλοιποι στην 5αδα είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας. Δε γίνεται ρε γαμώτο, όλα τα κομμάτια φέτος ταιριάζουν τέλεια. Μακάρι να μείνουν μακριά από τραυματισμούς για να δούμε την ομάδα στα play offs τι μπορεί να καταφέρει.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα των bulls φέτος είναι δύο:
Ειναι λιγο νωρις για να κρινεις βασει των δυο παραπάνω κατηγοριών 
Γενικα ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε τις ομαδες, εχει ακομα πολυ δρομο η σεζον και πολλα θα αλλαξουν στις δυναμικες κατα την διαρκεια της. Παντως οι Bulls φετος πανε για μεγαλα πραγματα με βαση την λογικη και αν δεν εχουν απροσμενους τραυματισμους.
Εμένα απλά μου φαίνεται πως ώρες ώρες ο Rose πασχίζει υπερβολικά να αποδείξει ότι γύρισε και είναι όπως παλιά. Υπομονή θέλει και θα ρολάρει. Επίσης έχουμε ξεπατωθεί να τρώμε τρίποντα, πράγμα που δεν περίμενα είναι η αλήθεια.
Ισχυει αυτο.
Οι προσπαθειες του ειναι τραβηγμενες απο τα μαλλια.
ΟΚ, βγηκε μαγκας προχτες με το σκοτωμενο το μπασιμο, αλλα σε περιπτωση που δεν του κανει το χατηρι η σπυριαρα, ειχε κανει 2 τραγικα λαθη σερι.
Οπως επισης, πολλα τριποντα, χωρις να ειναι Ο σουτερ, πραγμα που σαφως πρεπει να βελτιωσει αν θελει οχι απλα να επιστρεψει, αλλα να γινει ο καλυτερος.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση βέβαια και το ξέχασα, είναι πως τρώει ΠΟΛΥ ξύλο και ίσως θα έπρεπε να του σφυρίζουν 1-2 φάουλ παραπάνω, ειδικά σε φάσεις που κρέμονται πάνω του 2-3 αντίπαλοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά φάση που κάνει pump fake, πηδάει ο αμυντικός και αυτός πηδάει με καθυστέρηση να πάρει το φάουλ, σαν αυτά που κάνει συνέχεια ο Wade. Και δεν του δώσανε τίποτα και έμεινα μαλάκας.
ειμαι πολυ χαρουμενος απο την επιστροφη του Love μεχρι στιγμης.
Αδερφέ McHale, να φτιάξουμε λίγο την άμυνα γιατί έτσι όχι τίτλο, ούτε playoff δεν βλέπω να επιβιώνουμε… Τι εννοείς δηλαδή 78 πόντους στο ημίχρονο και 138 στον αγώνα…??
εννοει οτι ο Χρηστος ο Παυλος παει για πρωταθλημα
Εγώ πάλι προκοπή με Howard δεν βλέπω στους Rockets.
θα κανει μια αξιπρεπη σεζον ξερωγω με double double μεσους ορους αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να τους κουβαλησει ψηλα. Οι Rockets θα κανουν οτι κανει το ιπταμενο μουσι και παλι. Οσο τραβηξει θα τραβηξουν κ οι Ροκετς. Για πρωταθλημα παντως καμια πιθανοτητα θαρρω.
Ενω πραγματικα πισταυω οτι οι Κλιπερς θα πανε τουλαχιστον τελικους περιφερειας αν δε φανε κανεναν τραυματισμο σοκ
+1000 ακριβως τα ιδια πιστευω, οι Rockets θα κανουν πορεια αναλογη με τις εμφανισεις του Harden.
In Beard we trust ρεεεεε… Εγώ ακόμα ελπίζω, αλλά η αλήθεια είναι ότι με μόνο επίθεση δεν γάμησε κανείς… Θέλει και άμυνα… 
Θα γάμαγαν κάποτε οι Kings …
Και οι Suns πήγαν να κάνουν κάτι τότε επί εποχές Nash και run n’gun, αλλά φαίνεται πως το ταβάνι τέτοιας νοοτροπίας παιχνιδιού είναι οι τελικοί περιφέρειας…
Μα ακριβως, για να παίξεις ραν εν γκαν θελεις πρωτα τεντωμενη αμυνα, ολικη επικρατηση στα ριμπάουντ και να βαζεις γρηγορα την μπαλα στο παρκε απο την αρχη στη πρωτη πάσα και οχι μονο επίθεση οπως νομίζω μερικοι…
Δηλαδή, Καρίμ να κυριαρχεί στον αέρα και Μάτζικ να πασάρει με ταχύτητα του φωτός. 
Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλό μου8)
Όποιος προσέξει το που στηνόταν ο Ματζικ παντα για να παρει την μπαλα μετα από το ριμπάουντ καταλαβαίνει γτ γινόταν ότι γινόταν. Σαν σκυταλοδρομία ηταν, την ωρα που κατέβαινε η μπαλα απο τον αερα εκείνος στηνόταν παντα στην προέκταση των βολων, οπως πρεπει να κανουν οι ασσοι, αλλα με την διαφορα οτι ξεκινούσε και ετρεχε ηδη προς τα εμπρος στο γήπεδο!!