Κριμα, τον εχουν ξεσκισει οι τραυματισμοι, ειναι μικρος ακομα βεβαια και εχει χρονια μπροστα του αλλα σε τετοιες περιπτωσεις θελει πολυ δουλεια και στον ψυχολογικο τομεα.
[B]lakers[/B]. αυτό το 7-7 που έχουν σήμερα, είναι ένα θαύμα.
εξω Kobe/nash. με δίδυμο να οργανώνει τους blake/farmar, με έναν που είναι για τα σιδερά (γιανγκ), με παίχτες όπως ο μικς και ο γουλιαμς με μεγάλους χρόνους, και όμως είναι στο 7-7.!
ο Blake δείχνει οτι με τον νας εξω για τα καλά(εχω 1,5 χρόνο μπάσκετ ακόμα λέει, θα δούμε), μπορεί να είναι ενας σοβαρός γκαρντ με εκπληκτικές οργανωτικές ικανότητες. και οχι αυτό το μια εμφάνιση καλή, 5 μέτριες που είχε μέχρι τώρα.
ο [B]φαρμαρ [/B]πιο ώριμος απο ποτέ , και πιο ουσιαστικός. σε βαθμό που όλοι στον σχολιασμό των ματς να εκφράζουν τον θαυμασμό τους.
το πουλεν μου ο [B]χιλ[/B], αν και παραλίγο να μπερδευτεί με τον ρόλο του βασικού, συνεχίζει να βγάζει μάτια. δεν υπάρχει μπάλα στον αέρα που να μην διεκδικήσει , να αργήσει εστω την αντεπίθεση, και να είναι και απο τους πρώτους πίσω! τρομερή ενέργεια. και νομίζω οτι είναι ο μοναδικός σε ολο το Nba που μπορεί να σπρώξει, παίζοντας έξυπνα, τον αντίπαλο του για 1,5 μέτρο και ποτέ να μην υπάρχει επιθετικό στην προσπαθεί για ριμπάουντ.
ο [B]γκασολ [/B]δειχνει να συνέρχεται απο την τραγική κατάσταση που ήταν στην αρχή και εδω και 3 ματς παίζει και μπάσκετ! δουλεύει πάνω στον αντίπαλο και σε μερικές στιγμές δείχνει ποιος ήταν κάποτε και τι μπορεί να κάνει.
[B]γιανγκ[/B]. τσαρλατανος με τις τρίπλες ή βρίσκει ρυθμό με αυτές? και αυτά τα σουτ λες και βαράει φαουλ χτυπώντας την βαλβίδα τι είναι? νορμάλ? κανείς δεν ξέρει αλλά δείχνει να προσφέρει περισσότερο απο τα λάθη που κάνει κάποιες στιγμές. στα + και η ενέργεια που βγάzει .
[B]henry[/B] απο τους καλύτερους φετινούς 6ους παίχτες. τρέχει, σουτάρει, έχει μυαλό.
και ολα αυτά θα αλλάξουν όταν μπει στην ομάδα ο Kobe> και παίζει να χάσουν λίγο την γραμμή που έχουν πάρει τώρα. αλλά με 9 παίχτες δεν γίνεται. θα κλατάρουν.
εχει την πλάκα της η φετινή χρονιά αν και δύσκολα θα μπουν σε play of. για να γινει αυτό πρέπει να κάνουν και καμιά νίκη εκτός. όπως σήμερα με τους γουιζαρντς πχ.
Εχω αρχισει να πιστευω πως οι αντιπαλοι των σπερς πρεπει να αρχισουν να τους πληρωνουν για τα μαθηματα μπασκετ που παραδιδουν καθε φορα.
οχι παλι τοσο πολυ!!Κριμα
Κατα κει παει οπως φαινεται…Κριμα… 
[B]ΕΠΟΣ[/B]!!! ενα γαμημένο [B]ΕΠΟΣ [/B]αυτο που μόλις είδα!!!
ειδα κολλητά τα 2 τελευταία ματς των λεικερς. στο δεύτερο ματς μεσα σε νετς, στο τελος, ενω κερδίζουν, και έχουν βολές, ο αντίπαλος προπονητής(κιντ!!) αφού δεν εχει ταιμαουτ για να δώσει οδηγίες, βάζει ενα παίχτη του να πέσει πάνω του([B]hit me!![/B]) την ώρα που κρατάει ενα ποτήρι με παγάκια και κοκα κολα!!! ετσι εχει χρόνο να δώσει οδηγίες!!! [B]ΑΛΛΑ [/B]το απίθανο δεν σταματάει εκει!!! στις οδηγίες, μπαίνει και ο παίχτης των λεικερς, μπλεικ και παρακολουθεί [B]ΤΑ ΠΑΝΤΑ[/B]!!! ειχα πολυ καιρο να γελασω τοσο!
«Το ποτήρι γλίστρησε απ’ το χέρι μου. Είχα αρχίσει να κουράζομαι. Ιδρωμένες παλάμες. Ποτέ δεν ήμουν καλός με τη μπάλα! Επομένως στην ένταση της στιγμής προσπαθείς να βάλεις και βγάλεις παίκτες απ’ το παιχνίδι κι η Coke έπεσε απ’ το χέρι μου»
ααααααχαχαχαχαχαχαχα
μπλεικ - κατάσκοπος!
κιντ - hit me
*το ματς το κέρδισαν οι λεικερς, αν και έχασαν μια διαφορά 27 πόντων γιατι σταμάτησαν να τρέχουν για να διαχειριστούν την διαφορά. λάθος!! να το σκοτώσουν έπρεπε το ματς. έτσι και αλλιώς δεν έχουν άμυνα. επίθεση, επίθεση, επίθεση
**το προηγούμενο ματς το έχασαν πάρα τους 111 πόντους με 2 λάθη και 2-3 κακές άμυνες σε νενε και γοουλς που βάλανε οτι δεν έχουν βάλει στην καριέρα τους… όπως γίνεται και σε κάθε ματς σχεδόν των λεικερς που κάποιος αντίπαλος βαζει τους περισσότερους πόντους στην καριέρα του. είπαμε, μόνο επίθεση
εχουν τρελο ενδιαφέρον τα ματς των λεικερς πλέον με αυτήν την σύνθεση, που δεν θέλω καν να γυρίσει ο κομπε!
απο αυτά που λές crimson, οι lakers φέτος είναι μια φάση όσα βάλουμε και όσα αρπάξουμε 
όσα βάλουμε. το αρπάξουμε ειναι σίγουρα.
αλλά εχει πολύ ενδιαφέρον το πράγμα. δεν εχω ξαναδεί ομάδα που όλοι είναι ίσοι! ακομη και ο γκασολ πλέον
υπαρκτός σοσιαλισμός στην καρδιά του LA!!
wtf
Τζέησον Κιντ αιώνιος θεούλης.
Τι ματσαρα Spurs-Rockets…!! Πραγματικο Τεξανο derby… Βεβαια ο μουσιας τους γλεντησε…

εμενα αυτο που θα μου μεινει απ το παιχνιδι ειναι μαλλον ο θειος Τιμμυ. Που εβαλε και ενα Fundamental Alley Oop Slam.
Όντως ωραίο ματς το Σπερς- Ρόκετς. Το παλέψαμε, περάσαμε και μπροστά αλλά μαλακιστήκαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα και το χάσαμε. Πάντως οι Ρόκετς την άξιζαν τη νίκη.
Κατα τ’αλλα ωραίος ο Αντετοκούνμπο. Ωραία φάση έβγαλε και επιτέλους πήραν νίκη οι Μπακς μετά από τόσες ήττες.
νικη λεικερς μεσα σε πιστονς 106-102 σε ματς τα πάντα ολα. 31 τριποντά επιχείρησαν οι άτιμοι!!!(τζονσον 6/7!!) οκ, 50%, αλλά και πάλι. μεγάλη ανατροπή στο τέλος, απίστευτο λάθος στο τρίποντο φάουλ ενω ειναι στο +3 απο φαρμαρ, χαμένες βολές απο όλους(!), και άμυνα απο γιανκ που εβαλε το σωμα και κέρδισε το επιθετικο και το ματς αφου λιγα δευτερόλεπτα πριν ειχε κάνει ντραιβ με το ενα χερι , και πέταξε την μπάλα πανω απο ολα τα χεριά που ήρθαν να του βουλωσουν τα μάτια.+την ασιστ(παίζει να ειναι η πρωτη στην καριέρα του) για το τρίποντο που ισοφάρισε το ματς. άστοχος σε ολο το ματς αλλά σε ενα λεπτό πήρε το ματς. θεουλης.
ψιλοκαυλωσα
9-8.μιρακολο. και τωρα τα δυσκολα με πορτλαντ
παρασκευη μαλλον ο κομπι ε
με βάση αυτο που παίζει η ομάδα τώρα, δεν ξερό τι θα δούμε. ακόμη και καλά να είναι. πλέον ολοι κινούνται συνέχεια, η μπάλα το ιδιο. ο κομπι θα θέλει μπάλα και άδειασμα τριγύρω του. αν και του κοβει να μην το κανει αμεσως αυτο
Μολις ειδα το Clippers - Pacers απο OTE TV φιλου σε HD τηλεοραση κτλ και ξαφνικα ενοιωσα λες και εχω υπερ-οραση μετα απο τοσo καιρο ταλαιπωριας στα link :lol:
Και 3D να βάλεις αυτές οι κοντομάνικες πυτζαμούλες των Κλίπερς δεν βλέπονται [-X
15-1 και συνεχίζουμε. 10/12 το πρώτο αίμα με Μαϊάμι
εγω στηριζω τις γαλαζιες πυτζαμουλες
γαμανε
Την αγόραζα άνετα να πηγαίνω για καφέ, αλλά στο γήπεδο μοιάζουν με καρτούν. Σε σημείο που χάνει ο Τζορνταν το brutality του και ο Μπλέϊκ δεν μπορεί να καρφώσει. [-X