Nba

Chicago Indiana σφαγή λέμε

Είδα το πρώτο ημίχρονο, τρομερά παίξαμε. Βγήκαν και τα σουτ (επιτέλους) στον Rose. Γενικά η ομάδα έπαιξε με βάση τις δυνατότητές της και πιστεύω πως μόνο καλύτερα μπορεί να πάει από δω και πέρα.

Kobe’s back.

Jingle Hoops

Πολυ ωραιο και ευρηματικο βιντεακι…

Μολις ειδα ενα buzzer beater τριποντο με ταμπλο απο τον Roy Hibbert.

Μπορω πλεον να πεθανω ησυχος.

Συντονιστηκα σε Τιμπεργουλβς - Κλιππερς. Οσο τους εχω δει φετος οι Γουλβς ειναι και γαμω τις ομαδαρες, Λοβ- Πεκοβιτς μπροστα τεραστιο διδυμο, Ρουμπιο βγαζει κατι τηλεπαθητικες πασες ( που φυσικα στα “στενα” της Ευρωπης δε βγαινανε) και γενικα ολη η ομαδα βγαζει υγεια, αθλητικοτητα και πολυ παθος στο παρκε. Οσο για τους απεναντι ενταξει, λατρειες εδω και κανα 2 χρονια ουτως ή αλλως με Πολ-Ντιαντρε-Μπλεηκ και ολους αυτους τους γαματους ρολιστες, αλλα φετος πηρανε και τον υπερλατρεια JJ Reddick (που κανει και παπαδες στο 1ο δεκαλεπτο) και ανεβηκαν ακομα παραπανω στην εκτιμηση μου

Έπος…!! :smiley: Και θεική ατάκα Lebron στο τέλος… :stuck_out_tongue:

Πάλι τραυματίστηκε ο Rose, αυτή τη φορά στο δεξί γόνατο. Οι πρώτες φήμες λένε για μηνίσκο ή ρήξη αλλά θα φανεί σήμερα στη μαγνητική. Μακάρι να μην έχει κάτι τόσο σοβαρό, είναι πραγματικά κρίμα…

αμα εισαι γκαντεμης… :frowning:

“Ευτυχώς” ρήξη μηνίσκου ο Rose τελικά. Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα χειρότερο, αλλά πολύ κρίμα.

πολύ γκαντέμης ο rose.ρήξη έσω μηνίσκου μάλλον και απότι γράφουν 1,5 μήνα έξω.

Το θεμα ειναι οτι οπως τον θυμομασταν πρεπει να τον ξεχασουμε. Θα πρεπει να δουλεψει αλλιως την καριερα του τωρα, γιατι η εκρηκτικοτητα που ειχε δυσκολα να επιστρεψει. Ισως να δουλεψει καλυτερα το σουτ του και να γινει και περισσοτερο παραδοσιακο PG

δεν είναι σε ηλικία απαγορευτική ώστε να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο εκρηκτικότητας.25 χρονών είναι. απλά το θέμα είναι οτι θα χρειαστεί πολύ δουλειά από αυτόν και δεν πρέπει να τον πάρει από κάτω που του έτυχαν 2 σοβαροί τραυματισμοί μαζί.

Δυστηχώς αυτό είναι κάτι το απίθανο. Ο Rose τώρα θα είναι απο δω και πέρα ένας καλός PG. Το θέμα είναι οι bulls να κάνουν καμια κίνηση τώρα το καλοκαίρι που λήγουν αρκετά συμβόλαια για να βρούν παίχτες κλειδιά, οι οποίοι επιθετικά μπορούν να κρατήσουν την ομάδα.

τι 1 μηνα, ολη τη σεζον χανει παλι ο ροουζ :frowning:
μεγαλος γκαντεμης.

έπαιζε που έπαιζε άσχημο μπάσκετ η ομάδα… τώρα θα τους πάρει από κάτω… είναι εκτος και Μπάτλερ πφφ
ούτε playoff δεν μπαίνουμε φέτος… :bye:

μολις τωρα το ειδα και εγω, μαλλον μπηκε στο τοπ 5 μου εβερ με αθλητικες απογοητευσεις. τι να πεις… μαλλον αντι για νεος Τζορνταν, νεος McGrady…

τελικά ολόκληρη τη σεζόν έξω ο ρόουζ αφού δεν είχε ρήξη μηνίσκου αλλά έσω πλαγίου συνδέσμου.

κρίμα.έτσι όπως εξελίχθηκε πλέον ο τραυματισμός του όντως είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν με αποχή 2 χρόνων από τους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μονο στεναχωρια για τον καημενο το Rose.

Νομιζω πλεον ο μονος ανταγωνισμος για τους Heat ειναι η Indiana στην Ανατολη.

GO GO INDIANA ΛΕΜΕ

Kρίμα για τον παιχταρά… Μακάρι να επιστρεψει σιδερενιος, αλλά πολύ τραυματισμός ρε πούστη μου…