Ωραια βραδια - καψιμο χθες, ειχαμε μαζευτει σε ενα σπιτι παρεα και ξεκινησαμε στις 2 με Indiana - Brooklyn, το γυρισαμε σε Memphis - Golden State, μετα λιγο Dallas - Milwaukee, ξανα Indiana - Brooklyn, μετα λιγο Clippers - Houston και τερματισαμε με παρατασεις Philadelphia - Cleveland το ξημερωμα. Η μαλακια ειναι οτι τα αλλαζαμε τα παιχνιδια με βαση το boxscore του ESPN (πχ κοντινο στο σκορ) ή τα ημιχρονα και χασαμε το τριποντο του Jeff Green γιατι δεν πηγε το μυαλο μας τι μπορει να συμβει 3" πριν το τελος με το Miami μπροστα με 4
εγω εβλεπα μαιαμι βοστωνη κ το αλλαξα οταν εγινε 110-106 -.-
οσον αφορα το λαθος του Καρτερ Γουιλιαμς νταξ ηταν μαλακια ξερωγω αλλα πριν απο 12 δευτερολεπτα ειχε καρφωσει το 3ο ευστοχο του τριποντο σε 3 προσπαθειες, εχοντας τον αμυντικο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ πανω του και ειχε ισοφαρισει. Εξισου μεγαλο τριποντο εβαλε κ στην πρωτη παραταση εκει που φανηκε να χανεται το ματς και γενικα αν δεν κανω λαθος ειχε 10 ποντους στην παραταση και δε θυμαμαι να χανει σουτ (στην παραταση) περα απο ενα που πηρε ο ιδιος το επιθετικο του κ το εβαλε.
Κατα τα αλλα ειδα κ σχεδον ολο το Νετς Πεισερς. Ο Τζορτζ εχει αρρωστησει πραγματικα, τα πραγματα που κανει και η συνοχη στης εμφανισεις τον κανουν υποψηφιο για μια πολυ εντυπωσιακη χρονια. Και προσωπικα δε θα με χαλασει ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ) να το σηκωσει η Ιντιανα στο τελος. Παροτι ειναι νωρις ακομα κ δεν εχουν παιξει με Μαιαμι κλπ ακομα μου φαινονται αρκετα αξιοπιστοι μεχρι στιγμης.
Απλα εμενα μου φανηκε, λες και την πεταξε επιτηδες …δλδ δεν παιζει να κανε τοσο λαθος πασα. :-s
Ας μην εκανε μαλακια ο Τζειμς που εχασε δεκατα στο να καταλαβει οτι δεν χρειάζονταν να αλλάξει στο σκριν ψηλα και σιγα μην εμπαινε. Ωραιος παντως, αν και νομιζω πως βιάζεστε να κανετε μεγαλες αναλύσεις, μετά τα χριστούγεννα και βλέπουμε. Οι καλες ομαδες ειναι πανω κατω δεδομενες, να δουμε αν θα σκασει εκπληξη ικανη για πορεια 8)
Οι Knicks ειναι φωτια φετος.
Με αιμα κ ιδρωτα καταφεραν να τους λυγισουν οι Spurs σημερα.
lol
Ισως η πιο underachieving ομαδα στην τελευταια 20ετια αν κρινεις απο δημοτικοτητα,ροστερ κλπ.
[SPOILER][SIZE=“7”]Παμε για το 82-0 φετος!ΠΟΙΟΙ HEAT ΛΕΜΕ?![/SIZE][/SPOILER]
η πιο Underachieving ever πρεπει να ταν παντως οι περσινοι Λεικερς.
Επισης ο τροπος που σταματαει ο Ντουραντ και απλα καρφωνει το 3ποντο στα 12" για να το στειλει παραταση ειναι απλα λατρεια.
Είπα εχθές να δω το Mempis - Indiana στο ΟΤΕ-tv μιας και οι δεύτεροι φαίνονται πολύ δυνατοί φέτος και την περιγραφή την έκανε ο Σκουντής #-o Γελάνε και οι πέτρες
Πρόλαβα και είδα μέχρι το 3ο δεκάλεπτο.
Φέτος δείχνουν πιο δεμένοι και έχουν αποφασίσει επιτέλους να παίξουν άμυνα. Στα + η μεταγραφή του Σκόλα που βοηθάει πολύ.
Στέφενσον χτές triple double 8O
Ο Χιμπερτ έχει κάνει ματς με λιγότερα από 5 μπλοκ στην στατιστική του; Η ρακέτα των pacers πρέπει να είναι ναρκοπεδιο φέτος.
Αναβαθμισμένη μέχρι το έπακρο ομάδα. Με σφικτή, ασφυκτική άμυνα μέσα, και γρήγορο μεθοδικό παιχνίδι. Θέλω πολύ να δώ τι θα παιχτεί κόντρα στους heat που τους την φυλάνε απο πέρυσι.
17 ποντους ο Ροουζ το πρωι και νικη με το Κλιβελαντ.
πιστευω οτι θαρχισει ενα καλο σερι απο δω και περα
εμενα αυτο που με εντυπωσιασε ηταν οτι ειχε 7 ασιστ 0 λαθη. Εντυπωσιακο με τα φετινα του δεδομενα.
οι 17 δε μου λενε τιποτα γιατι ηρθαν με αρκετες αστοχες προσπαθειες κ ουτε μια βολη.
Και τραυματίστηκε ελαφρά πάραυτα 
Πάντως ακόμα βρίσκει τον εαυτό του στο γήπεδο. Βιάζεται. Αν καταφέρει να ελέγξει λίγο τα turnover του και αν σταματήσει να σουτάρει κάτι άστοχα (καλύτερα να δίνει assist αν δεν είναι σίγουρος ότι θα μπεί), τότε θα βρεί το δρόμο του
Τραγικό ξεκίνημα για Nets. Χθες οι Spurs έσκασαν μύτη με την τραγική καινούργια εμφάνιση. Πάντως τους πήγε γούρι.
Oι Nets δουλευουν τον κοσμο.
Επισης καθε φορα που βλεπω Clippers καθομαι και σκεφτομαι τι καταπληκτικη περιπτωση ρολιστα που ειναι αυτος ο Jamal Crawford. Και στα 34 του.
Οι Nets από όποια πλευρά και αν το δεις ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για φαβορί κατάκτησης του τίτλου. Προσωπικά ο Williams μου είναι εντελώς αδιάφορος έως αντιπαθής, κυρίως γιατί είναι απίστευτα soft στο παιχνίδι του. Ο Lopez από την άλλη είναι πολύ χρήσιμος και συνεχώς εξελίσσει το παιχνίδι του.
Ο Williams ουτε εμενα μου γεμιζει πολυ το ματι αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ ποιοτικος κ ολοκληρωμενος (τουλαχιστον επιθετικα γιατι αμυντικα ειναι λιγο για τον μπουτσο).
Ο Lopez αν γινοταν καλυτερος ριμπαουνερ θα ηταν καταπληκτικος αλλα και παλι ειναι μαλλον ο καλυτερος επιθετικα σεντερ της λιγκας αυτη τη στιγμη.
Απο κει και περα ο Johnson ειναι τρομακτικα αναξιοπιστος οση μπαλα κ αν ξερει, ο Garnett μαλλον το παει για κλεισιμο το μαγαζι και ο Pierce προσπαθει στα 36 του να κανει πραγματα που δεν εκανε ουτε στα 25.
Tα λογια δεν μπορουν να περιγραψουν τι ΜΑΤΣΑΡΑ εγινε στο Golden State.