Nba

Οι φημες λενε πως με καλα ανταλλαγματα ο Anthony θα εχει φυγει απο NY μεχρι το trade deadline, ωστε να μην τον χασουν χωρις καποιο κερδος το καλοκαιρι. Ο ιδιος λεγεται πως δεν τον νοιαζουν πλεον τα πολλα λεφτα και το τελευταιο μεγαλο συμβολαιο της καριερας του θα ειναι περισσοτερο με γνωμονα ενα δαχτυλιδι οποτε για αυτο αρκετες ομαδες δε θα ρισκαρουν να τον παρουν ως trade και το καλοκαιρι να φυγει.

Το χθεσινοβραδινο βεβαια ειναι ενα μεγαλο milestone για την ομαδα, το γηπεδο κτλ και ισως αλλαξει καποια δεδομενα (?). Θα τολμησει το front office των Knicks να τον κανει trade πλεον αραγε? Προσωπικα πιστευω οτι ελαχιστοποιηθηκε η πιθανοτητα trade πλεον αλλα το καλοκαιρι δυσκολα θα μεινει.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι η πρώτη του επιλογή θέλει να είναι οι Bulls λόγω του Thibs. Ως φήμη έχει βγει και αυτή του ότι οι bulls βλέπουν και προς Kevin Love. Φέτος το salary cap αδειάζει μιας και λήγουν τα 3/4 των συμβολαίων, και με ένα καλό amnesty στον boozer ελπίζουμε και για τους δύο

Εγω παλι ακουω για Λεικερς και για τον Καρμελο και για το Λοβ (το 2015 που τελειωνει το συμβολαιο) και ακομα κ για το Λεμπρον οτι υπαρχει ενδιαφερον κ απ τις 2 μεριες.

Προσωπικα θαρρω πως θα του ταιριαζαν του Μελο οι Λεικερς γιατι ο Κομπι θα τον εβαζε στη θεση του. Απ την αλλη ολο το παιχνιδι του ειναι αντιθετο στην φιλοσοφια Μπουλς και Θιμπ οποτε δεν το βλεπω να γινεται αυτο.

Εγώ βασίστηκα σε αυτό

α δεν το χα δει

σιμς λετζιτ τοτε

Παντως δεν με χαλαγε καθολου ο Καρμελο στους Lakers θα τον εστρωνε ο Kobe και θα τον εκανε ακομα καλυτερο παικτη. Και ο Love εννοειται οτι ειναι καλοδεχουμενος παντως.

Φετος απο την στιγμη που οι Lakers δεν πανε play off θελω δαχτυλιδι στον Kevin Durant ο τυπος δεν παιζεται. Με εχει εντυπωσιασει με τις εξαιρετικες του εμφανισεις και νομιζω οτι μεχρι στιγμης αξιζει τον τιτλο του MVP περισσοτερο απο τον Lebron. Αν συνεχισει ετσι γιατι οχι και το πρωτο του δαχτυλιδι?

Ουτε καν… Αν εξαιρεσουμε το γεγονος πως ο Anthony δεν χρειαζεται ΚΑΝΕΝΑ στρωσιμο, ο Bryant ΠΟΤΕ δεν εχει μπει και δε θα μπει στον κοπο να κανει καποιον συμπαικτη του καλυτερο

Δεν χρειαζεται να κανει κατι ο Kobe απλα αν ο Carmelo ειναι σε μια ομαδα που δεν θα ειναι ο πρωτος super star, θα αναγκαστει να βελτιωσει τομεις του παιχνιδιου του που υστερει π.χ. την αμυνα. Και γενικα θα βελτιωθει παιχτικα διπλα στον Kobe.

και τι εννοεις οτι ο καρμελο δε χρειαζεται κανενα στρωσιμο?

Mια χαρα στρωσιμο θελει ο Carmelo οση συμπαθεια κι αν του εχω …γιατι πολυ απλα 12 χρονια δεν εχει δειξει ουτε μια στιγμη (αντε να βγαλουμε εξω τους Nuggets το 09) να γινει ενας πραγματικος ηγετης που θα παρει μια ομαδα απο το χερι και θα την οδηγησει σε μια διακριση (δε μιλαω καν για πρωταθλημα).

Απλα, προφανως, δεν ειναι ο Kobe αυτος που θα το κανει και ακομα πιο προφανως ο Melo δε θελει καποιον να μπει απο πανω του, αλλα καποιους να μπουν γυρω του.

Επισης, εισαι εγκαθετος οταν δεν αναφερεις τη βελτιωση του Smush Parker διπλα στον Kobe. :lol:

Αυτό το ο Kobe θα στρώσει τον Camelo πως βγαίνει ακριβώς; Αυτοί οι 2 στην ίδια ομάδα είναι σενάριο απόλυτης καταστροφής. Ο μόνος λόγος να πάει Lakers είναι για να αντικαταστήσει τον Kobe. Γενικά ο Carmelo θέλει ομάδα γύρω του σε κάθε περίπτωση, αδύνατον να γίνει το 2ο βιολί κάπου αλλού.

Το καλοκαίρι θα είναι ενδιαφέρον για το που θα πάει ο Lebron πάντως (αν τελικά φύγει από Miami)

Ο Καρμελο τοσα χρονια ειναι πρωτο βιολι και παιρνει ταρχιδια του. Πισω απο τον Κομπι θα μπει στη θεση του οπου θα ειναι η 2η επιλογη και θα ειναι πισω απο εναν ανθρωπο που ειναι νικητης οπως κ να το κανουμε. Και φυσικα αν παει θα γινει εξαρχης ξεκαθαρη η θεση του ως 2ης επιλογης, οποτε θεμα κοντρας με τον Κομπι δε θα παιχτει. Παραλληλα ο Καρμελο θα βιωσει πως ειναι η ζωη οταν παιρνεις λιγοτερα απο 72 σουτ σε καθε παιχνιδι.

Το Λεμπρον εγω τον βλεπω για Κλιβλαντ. Το μονο που του χει μεινει να αποδειξει ειναι οτι μπορει και τελειως μονος του, και λογικα αυτο θα επιχειρησει, εστω με σαιντκικ τον Καιρι.

Εμένα οι παρατηρήσεις μου (με δεδομένο όμως ότι πλέον βλέπω πολύ λιγότερο ΝΒΑ απ’ ότι παλαιότερα) είναι οι παρακάτω:

1. Ο Καρμέλο Άντονι είναι ένας σούπερ σκόρερ, αλλά συνολικά στην καριέρα του είναι ένα επίπεδο κάτω από τους πραγματικά μεγάλους παίκτες. Τα ποσοστά του άλλωστε είναι περίπου σταθερά στο 45%. Δεν ξέρω τι θα έκανε με μια καλή ομάδα γύρω του να τον υπηρετεί, αλλά αμφιβάλλω αν θα έφτανε καν τελικό, άλλωστε το Ντένβερ ορισμένες χρονιές είχε σχετικά καλό ρόστερ. Επίσης είναι πλέον 11 χρόνια στο ΝΒΑ, κανείς δεν θα τον στρώσει πια. Θα είναι αυτός που είναι.

2. Σταματήστε να σκέφτεστε ντρημ-τημ ομάδες τύπου “πω ρε δικέ μου φαντάσου Λοβ+Ντουράντ+Κόμπε+Λεμπρόν στην ίδια ομάδα, 180 πόντους μ.ο. θα βάζανε”. Είναι το ίδιο με αυτό που έλεγα για Ντουράντ-Γουέστμπρουκ. Ένας μεγάλος σταρ σε μια ομάδα με άλλους 2-3 πολύ καλούς παίκτες συν άλλους 5-6 χρήσιμους ρολίστες είναι ευλογία. Δύο μεγάλοι σταρ που θεωρούν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω τους είναι καταστροφή.

3. Ο Giannis,… έχει δίκιο για τον Κόμπε, της περιόδου όμως 2004-2012. Ο Κόμπε, προς τιμήν του, ενώ ήξερε πόσο τεράστιος παίκτης είναι, στην τριετία 2000-2002 έκανε ένα βήμα πίσω και άφησε τη μπακέτα στον Σακίλ. Ήταν η τριετία που ο Σακ κατέκτησε δίκαια τη θέση του στο πάνθεον των καλύτερων σέντερ του ΝΒΑ. Για τη βελτίωσή του αυτή κύριος υπεύθυνος ήταν ο Φιλ Τζάκσον, αλλά και η αγωνιστική συμπεριφορά του Κόμπε ήταν καταλύτης. Του έλεγε ουσιαστικά “κάνε εσύ το παιχνίδι σου και άμα μπλοκάρεις, εγώ είμαι εδώ”.

Ο Κόμπε πλέον κουβαλάει 36 χρόνια και έναν σοβαρό τραυματισμό. Αν τελικά το σώμα του δεν επανέλθει σε μεγάλο βαθμό στο πώς ήταν πριν τραυματιστεί, τότε πρέπει να πάρει την ώριμη απόφαση και να πει “φέρτε έναν μεγάλο παίκτη και εγώ θα τον υποστηρίξω”.

Αχ αυτός ο Durant…

Μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει τι παίζει ακριβώς με το amnesty?!
Κάθε πότε έχει δικαίωμα να το κάνει μια ομάδα? Μπορεί οποιαδήποτε ομάδα - δλδ παίζουν προυποθέσεις? Και ποιες οι επιτπώσεις αν υπάρχουν?

Απο αύριο και μετά, αλλά επίσημα απο τις οκτώ του μήνα και μετά, αλλάζει και ο κομισάριος. Νομίζω το ξέρατε ήδη αλλά δεν γαμιέται. Για να δούμε και αυτόν τον Silver

Τελος το σερι του Ντουραντ που ηταν απογοητευτικος με …26 ποντους και 10/12 σουτ. :stuck_out_tongue:

Ναι ηταν οντως απαραδεκτος. 7 ασιστ επισης.

Επισης κλεινει ο Bynum στην Indiana εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.

Αυτός γιατί παίζει ακόμα είπαμε;

Γιατι ειναι ωραιο παιδι.

Εκλεισε η μεταγραφη και επισημα.