Nba

Δεν είμαι χειτερ, φτάνει να μην κανει καραγκιοζιές :stuck_out_tongue:

Το ριμπάουντ πάντως είναι από μόνο του αμυντικό στατιστικό, οπότε δεν μπορούμε να θεωρούμε ανύπαρκτο τον πρώτο ριμπαουντερ της Λιγκας. Επίσης η Μινεσότα δεν παει τοσο άσχημα εντάξει. Δεν εχει δα και κάνα φοβερο ροστερ, με 4 παίχτες παίζει (Μαρτιν, Λοβ, Πεκοβιτς και ας πουμε Ρουμπιο). Δέχομαι πως είμαι υπερβολικός γτ του έχω αδυναμία σαν παίχτη.

Κατα τ’αλλα συμφωνω για Γουέστμπρουκ με Λέρι. Μακάρι να σταματήσουν οι τραυματισμοί του, να δούμε αν θα ωριμάσει μπασκετικά γιατί ταλέντο έχει πολύ.

Μακάρι να ωριμάσει μπασκετικά ο Westbrook, σε άλλη ομάδα όμως γιατί πρέπει κάποια στιγμή να πάρει πρωτάθλημα ο Durant.

Αν σκεφτεις οτι οι γουλβς ειναι πισω απο ομαδες τυπου Σανς, Γκριζλις, Ναγκετς και Μαβς, που η καθεμια εχει 2-3 παικτες ξερωγω, το ρεκορ τους ειναι κακο. Και το ξαναλεω: Αν ο Λοβ ηταν οντως ο 2ος -η εστω 3ος- καλυτερος παικτης θα τους ειχε παρει απ το χερι και θα τους ειχε παει μονος του στα πλειοφς, ποσο μαλλον οταν εχει κ αλλους 2-3 παικτες που μπορουν να ανταποκριθουν αξιοπρεπως.

Επισης αν τα ριμπαουντ ηταν επαρκη αμυντικα στατιστικα τοτε παικτες σαν τον Ντειβιντ Λι ξερωγω -που θεωρουνται τραγικοι αμυντικοι- θα ηταν μια χαρα αμυντικοι. Ο Λοβ οση δυναμη και νευρο εχει στο μποξαουτ τοσο ανευρος ειναι στην αμυνα οπου δε πιεζει και απλα ελπιζει να αστοχησουν οι αλλοι. Και ο Πεκοβιτς σιγουρα δε βοηθαει την κατασταση.

Οποτε εχεις τελικα εναν κακο αμυντικο που δεν μπορει να κουβαλησει την ομαδα του. Οσο καλος κ αν ειναι ατομικα στα υπολοιπα, δεν μπορει να ειναι πανω απο Λεμπρον, Πολ η Τζορτζ. Ισως και απο Αλντριτζ.

Durant με Westbrook —> Ηττα στους τελικους
Durant χωρις Westbrook —> Ηττα στους Conference Semis

Case closed πιστευω. Ακομη κ αν δεχτουμε οτι επηρεαστηκαν κ απ την απωλεια του Harden.

Durant με σοβαρό PG και έναν καλό ψηλό ακόμα —> πρωτάθλημα.

Συμφωνοι αλλα υπαρχει διαφορα στο να φυγει ο Γουεστμπρουκ κ να παιζει ο Τζακσον η καποιος τετοιος και στο να φυγει για να ερθει ο Πολ η ο Ροντο ξερωγω.

Εκει πλεον το θεμα δεν ειναι οτι ο Γουεστμπρουκ ειναι κακος, ειναι οτι ο Πολ κ ο Ροντο παραειναι καλοι.

Κ ελπιζω οταν λες σοβαρος να μη θεωρεις οτι ενας απλα σοβαρος ΠΓκ τυπου Καλντερον θα τα πηγαινε καλυτερα.

Ας πάρουν και τον Νικ Καλάθη, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία για να πάρεις πρωτάθλημα στο ΝΒΑ είναι να χτίσεις μια ομάδα που ο καθένας θα επιτελεί το ρόλο του και όλοι θα κάνουν το καλύτερο για να αναδειχτεί ο ένας παίκτης που πραγματικά ξεχωρίζει. Ο Γουέστμπρουκ δε μπορεί να το κάνει αυτό ρε παιδί μου, θέλει αυτός να είναι ο σταρ, αυτός να παίρνει 15 τραβηγμένες προσπάθειες ανά αγώνα. Ε, ας πάει κάπου που να έχει χώρο να τα κάνει. Χρειάστηκαν ποτέ γουέστμπρουκς στον Τζόρνταν, τον Ολάζουον, τον Ντάνκαν, τον Κόμπι και τον Λεμπρόν; Ούτε καν. Άρα δεν χρειάζεται ο Γουέστμπρουκ στον Ντουράντ. Ομάδα χτισμένη γύρω του πρέπει να του φτιάξουν. Και μετά μένει στον ίδιο να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Οποτε θεωρεις οτι με βασικο Τζακσον ξερωγω που ξερει το ρολο του εχουν πιο πολλες ελπιδες αποτι με Γουεστμπρουκ?

Όχι, αφου σου είπα, Νικ Καλάθη θέλουν.

πλακα πλακα ο νικ καλαθης θα τους βοηθουσε να φτιαξουν κ το ποσοστο τους στις βολες

Αν εκαναν ανταλλαγη παντως τον Westbrook θα μπορουσαν να παρουν εναν αρκετα καλο point guard και ισως καναν ψηλο. Χωρις να εχω παρακολουθησει τρελα τον Westbrook με τα στατιστικα που σουταρει πρεπει να κανει αρκετο κακο στην επιθεση της οκλαχομα. ας τον περιοριζαν σε απειλη για drive. ειναι δυνατον να τον αφηνουν να βαραει τριποντα με 30% ευστοχια?? μονο ο Rondo παιζει να ειναι χειροτερος σε αυτον τον τομεα απο τους ‘‘σουπερ σταρς’’

Ψαξτε μεσους ορους ποντων οκλαχομα με και χωρις γουεστμπρουκ.

To πιο σωστο σε αυτη την επισκεψη ηταν την ωρα της αναμνηστικης φωτογραφιας, οπου ο ομπαμα ειπε στους φωτογραφους “καντε γρηγορα προτου αρχισει καποιος να βριζει τον τσαλμερς”

edit:

Δεν ξερω αν παρακολουθει καποιος λαιβ τα παιχνιδια της Οκλαχομα αλλα αυτο που συμβαινει με το Ντουραντ ειναι αρρωστο.

Συνεχίζει ο Ντουραντ το ίδιο μοτίβο. Αν το πάρει κάποιος άλλος φέτος το βραβείο MVP θα πηδήξω απο το μπαλκόνι

Eχω βαλει το free trial league pass απο Δευτερα απογευμα και μεχρι να ληξει το trial προσπαθω να το εκμεταλλευτω στο επακρο (το να τα δεις βεβαια ολα τα παιχνιδια ειναι αδυνατο, αλλα αυτην την εβδομαδα μαλλον θα σπασω τα ρεκορ μου). Βλεπεις οτι παιχνιδι θελεις σε ποιοτητα που την προσαρμοζεις αναλογως με τις δυνατοτητες του μηχανηματος σου, κι αμα γουσταρεις βαζεις και αλλα 3 παιχνιδια σε split παραθυρα. Κολασμενο! Οταν ληξει το trial ειτε θα πεσω σε καταθλιψη με τα link, ειτε θα ενδωσω και θα σκασω γυρω στα 85 ευρω

Έχω τρία ερωτήματα μετά τη χτεσινή βραδιά, όπου ήταν σίγουρα η βραδιά των μεγάλων ατομικών εμφανίσεων για φέτος και δεν το λέω μόνο για τα ρεκόρ του Carmelo…

1. Πόσο παιχτούρα μπορεί να έχει γίνει ο George…?? Δηλαδή είναι απίστευτη η βελτίωση αυτού του παίχτη τα τελευταία δύο χρόνια… Χαίρομαι ιδιαίτερα που τον επέλεξα στο Fantasy και οδηγώ την κούρσα της λίγκας με μπροστάρη αυτόν… :smiley:

2. Τι πίνεις Carmelo Anthony και δεν μας δίνεις…??

3. Γιατί σε μια βραδιά που ο Parsons (επίσης τον έχω στο Fantasy :smiley: ) κάνει πράγματα και θαύματα, εσύ James Harden με απογοητεύεις και εσύ Dwight Howard κάνεις 5 foul με το καλημέρα…?? Χωρίς νίκη με το Memphis στο Toyota Center, δεν γάμησε κανείς… Get yourselves together και πάρτε τη νίκη εκτός σήμερα…

Για εμφάνιση Carmelo δεν μου κάνει εντύπωση. Ο τύπος είναι τρελός ατομιστής και δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν συμπαίκτη του. Σπάνιο πράγμα αγώνας που να έχει πάρει κάτω από 20 προσπάθειες βρέξει χιονίσει. Και τις 30 προσπάθειες σε αγώνα τις έχει ξαναπάρει αρκετές φορές. Απλά αυτή την φορά ήταν τρομερά εύστοχος. 1/10000 δεν μου λέει κάτι. Ο συγκεκριμένος χαραμίζει το ταλέντο του εδώ και χρόνια.

Δεν έχει εμπιστοσύνη γιατί οι knicks σαν ομάδα, σαν φιλοσοφία δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι επειδή δεν έχουν παίχτες, αλλά μάλλον δεν ξέρουν πως να χειριστούν αυτούς τους παίχτες εκεί στη Νέα Υόρκη

Τα έχουμε ξαναπει για Καρμέλο πως θέλει μια μπάλα μόνος του, απλά όποιος δει φετινή Νεα Υορκη ευκολα διαπιστώνει, πως παίζει μόνος του επειδή δεν υπάρχει άλλος…

Ο μόνος που μπορει να βοηθήσει επιθετικά είναι ο Τζ.Ρ Σμιθ, που φέτος είναι τρα-γι-κός. Μετά το χάος + πολλοί τραυματισμοί. Παλεύουν με τον τίμιο Φελτον και τον φιλότιμο τον Μπανιανι. Τα ψηλά τα αγγούρια δεν τα αναφέρω καν…

Σημειωτέον το Καλοκαίρι ο Καρμέλο είναι Free Agent…Εγω τον έχω συμπαθήσει πολύ φέτος και εάν οι Νικς δεν έχουν σκοπο να δυναμώσουν και να μεινει, θα ήθελα να πάει σε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα χυπάει πρωτάθλημα.