https://www.facebook.com/photo.php?v=10152312186438537
απολαυση οι σπερς
Πελάτες το Μαϊάμι λέμε… :lol:
Πρέπει να κάτσω να δω κάνα ματς των Λέηκερς, δηλαδή αυτό το 49-29 που έφαγαν στο 3ο 12λεπτο ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ :!: :?:
Ειμαι ο μονος που μου φαινεται φαουλ η ταπα του Plumlee?
Οχι οτι με χαλασε αλλα κουβεντα να γινεται.
Ε ναι καθαρό φάουλ είναι, μια χαρά.
Μια νίκη διαφορά έχουν τώρα στην Ανατολή, αλλά ο Βογκελ (της Ιντιάνα) είπε πως στα επόμενα 4 ματς θα ξεκουράσει όλους τους βασικούς και θα τους χρησιμοπoιήσει ελάχιστα. Να δούμε αν θα το κάνει τελικά.
Οτι αμα δεν τους ξεκουρασει θα κανει 4 σερι η Ιντιανα.
Τεσπα, οχι θα περασουν ευκολα απο Μπρουκλυν ή Σικαγο οι Χητ ως πρωτοι, αλλα στην Ανατολη προβλεπω μια απο τα ιδια.
να δεις. αλλά θα ξεχάσεις οτι ξέρεις μέχρι τώρα…
Πόσο θέλω το Miami να πέσει πάνω σε κάνα Toronto ή Brooklyn ή τη μεγάλη ομάδα με τα κόκκινα απ’ το Chicago και να φαει ένα πέος από 'δω ως τη βίλα του Tony Montana. Ή τουλάχιστον ένα γερό χέρι ξύλο αν όχι πέος
Όσο για δύση, όλο και λιγότερο βλέπω την Oklahoma για φαβορί. Θα αρχίσει τις παπαριές του ο Westbrook και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Ρε μιλάμε για σκορ που δεν βγαίνανε ούτε στις καλές εποχές του NBA Live (2005 ξερωγω) που το ΑΙ στις άμυνες ήταν επιπέδου C3PO.
Μα ο Σιθριπιο ειναι τοσο εξυπνος.
Εντωμεταξυ χθες θυμηθηκα οτι ο πρωτος παιζει με το νικητη 4ου - 5ου και ο 2ος με το νικητη 3ου -6ου. Οποτε εχεις 2 ομαδες που εχουν βαλει στοχο την πρωτη θεση της Περιφερειας (ειδικα η Ιντιανα που μονο ταμα στο σατανα δεν εχει κανει ακομα), αλλα ουσιαστικα ο 1ος θα πεσει με Μπρουκλιν/Σικαγο ενω ο 2ος με Ραπτορς.
Ειμαι ο μονος που με αυτα τα δεδομενα θα προτιμουσα να βγω 2ος και ας εχανα το πλεονεκτημα εδρας?
Γιατι νταξ καλη ομαδουλα φετος οι Ραπτορς αλλα οπως κ να το κανουμε θα προτιμουσα να πεσω με αυτους παρα με Γκαρνετ, Νοα και λοιπα σκυλια.
Εγω πιστευω οτι καλως ή κακως το Μαηαμι θα φτασει τελικους, οποτε αν εχει πλεονεκτημα, θα παρει και τους Πεησερς.
Βεβαια, δεν ξερω αν μετα απο Νικς (ελπιζω), Νετς/Μπουλς, Πεησερς, θα ειναι σε θεση να παρει ομαδα της Δυσης.
Πάλι αγκαλίτσα στην Ανατολή μετά την ήττα του Μαιαμι από το Μεμφις χθες. :!:
Στην Ιντιάνα το πε και το εκανε ο Βογκελ και οι Χιμπερτ,Λανς,Τζορτζ,Γουεστ και Χιλ δεν έπαιξαν ουτε δευτερόλεπτο. Τελικά το σκότωσαν το θερίο = Μιλγουόκι με δύο πόντους,
Θέλω και εγώ γμτ να μπει πλευ οφ η Νεά Υόρκη αλλά δύσκολο το βλέπω πλέον.
Οποτε μ αυτα και μ αυτα το παιχνιδι της παρασκευης ειναι το σημαντικοτερο της κανονικης περιοδου και αναμενεται ΣΦΑΓΗ
Και πες ότι μπαίνει, τι θα κάνει;
Ε για τους Αμερικανούς το να μπεις στα play off είναι σημαντικό, κάτι σαν επιβράβευση για την προσπάθεια όλη τη χρονιά (και τους 2200 πόντους που ανγκάστηκε να βάλει πάλι ο Καρμέλο :p)
[SPOILER]Πεφτει με Μαιαμι 0-4 σκουπίτσα και να μαστε καλά του χρόνου πάλι :p[/SPOILER]
Πιστεύω οτι μπορούμε να χάσουμε το τελευταίο ματς με το αδιάφορο Ορλάντο και να καταφέρουμε επιτέλους να χάσουμε την πρωτιά στην Ανατολή, που τόσο πολύ προσπαθούμε τον τελευταίο καιρό, ναι.
Εχουμε τα ζευγαρια, προβλέπω μάχες σε αρκετά απο αυτά. Ψηθείτε να γράψουμε για το χαβαλέ προβλέψεις με σκορ σειρών, να δουμε τι κάναμε στο τέλος.
Για πάμε:
[COLOR="#FF0000"]EAST[/COLOR]
Miami Vs Charlotte [B]4-1[/B]
Indiana Vs Atlanta [B]4-3[/B]
Toronto Vs Brooklyn [B]4-2[/B]
Chicago Vs Washington [B]3-4[/B]
[COLOR="#0000FF"]WEST[/COLOR]
San Antonio Vs Dallas [B]4-2[/B]
Oklahoma Vs Memphis [B]4-1[/B]
Los Angeles C Vs Golden State [B]3-4[/B]
Houston Vs Portland [B]4-2[/B]
[QUOTE=]
Indiana Vs Atlanta [B]4-2[/B]
Toronto Vs Brooklyn [B]3-4[/B]
Chicago Vs Washington [B]4-3[/B]
San Antonio Vs Dallas [B]4-0[/B]
Oklahoma Vs Memphis [B]4-2[/B]
Los Angeles C Vs Golden State [B]4-1[/B]
Houston Vs Portland [B]4-1[/B][/QUOTE]
Τα δικα μου
Miami Vs Charlotte [B]4-2[/B]
Indiana Vs Atlanta [B]4-1[/B]
Toronto Vs Brooklyn [B]3-4[/B]
San Antonio Vs Dallas [B]4-2[/B]
Los Angeles C Vs Golden State [B]3-4[/B]
Houston Vs Portland [B]4-1[/B]
Δυστυχώς έτσι όπως ήρθε η κατάταξη θα αναγκαστώ να αποχαιρετήσω 2 αγάπες απ’ τον πρώτο κιόλας γύρο (μια εκ των Toronto-Broooklyn και μια εκ των LAC-Golden State) Ας είναι, προβλέπεται όμορφο μπασκετάκι
Indiana Vs Atlanta [B]4-2[/B]
Toronto Vs Brooklyn [B]2-4[/B]
San Antonio Vs Dallas [B]4-1[/B]
Los Angeles C Vs Golden State [B]4-2[/B]
Houston Vs Portland [B]3-4[/B]
Πορτλανταρα βαζω νικη κι ας μην το πιστευω