Ωραία αρχή πάντως στα πλευ οφ. Σπασανε 5 από τις 8 έδρες. Κουράγιο να έχουμε να βλέπουμε γιατι θα γινουν πολλες ματσάρες.
Το Μπρούκλιν δεν το πίστευα να πω την αλήθεια, για το λόγο ότι KG και Pearce ήτνα πολύ μέτριοι όλη τη χρονιά. Αν ο Πιρς συνεχίσει να είναι τόσο καλός όσο στο πρώτο, μπορεί να φτάνουν μαζι με Ντερον να την κάνουν την ζημιά στο Τοροντο.
Από τα υπόλοιπα ημουν σίγουρος πως η Ατλάντα θα έκανε ενα μπρεικ στην Ιντιάνα, αλλά οχι το πρώτο… Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν γίνει το μπαμ εδω τελικά. Η Ατλάντα είναι πολυ καλή ομάδα και η θέση της επηρρεάστηκε από τους πολλούς τραυματισμούς που είχε. Ασε που έχει Περο on fire =P. Overrated Vs Underrated που λενε και τα αμερικανακια.
Το Σικάγο που το ειδα λιγο χτες, δεν μου γεμίζει το μάτι από την αρχή της χρονιάς και η Ουάσινγκτον παρότι είναι αλλοπρόσαλη και μέτρια σχετικά ομάδα, εχει μια περιφέρεια φωτιά που μπορεί να πάρει τη σειρα μόνη της.
Στο Χιουστον περίμενα να μιλήσει η εμπειρια να πω την αλήθεια, παροτι το Πορτλαντ έχει φοβερό ρόστερ (εκανε και μια μεγαλη κοιλιά). Θα γινει χαμος εδώ σίγουρα.
Το Γκολντεν Στειτ που το συμπαθώ πολύ, έχει μεγάλη τύχη κατ 'εμε όσο ο Κροφορντ δεν είναι καλα. Οχι γιατι Ρεντιγκ και Πολ δεν ειναι καλοι (καθε αλλο) αλλά γιατι οι Κλιπερς έχουν μαθει να στηρίζονται πολύ σε αυτόν. Θα ειναι σίγουρα η καλύτερη σειρά των Play off παντως.
Νομίζω πως το Σικάγο δεν επιστρέφει από το 0-2 με τίποτα πια.
Συνεχίζουμε να βλέπουμε ωραία πραγματα παντως μέχρις στιγμής. Όπως το break του Μεμφις στην Οκλαχόμα, αλλά τον Ντουραν να κάνει κάτι τέτοια -->> https://www.youtube.com/watch?v=wNaK0719KQo
0-2 την σειρα οι Wizards? I didn’t see that coming. Θεωρουσα φαβορι τους Bulls, αλλα τωρα ειναι πολυ δυσκολο πλεον.
Παντως ξεκινησαν με ανατροπες, break στις εδρες και γενικα πολυ δυναμικα τα play off. Εχουμε να δουμε ματσαρες…
EAST
[B]Miami[/B] Vs Charlotte
[B]Indiana[/B] Vs Atlanta
Toronto Vs [B]Brooklyn[/B]
[B]Chicago[/B] Vs Washington
WEST
[B]San Antonio[/B] Vs Dallas
[B]Oklahoma[/B] Vs Memphis
[B]Los Angeles[/B] C Vs Golden State
[B]Houston[/B] Vs Portland
Εμενα αυτες ηταν οι προβλεψεις μου για τον πρωτο γυρο των play off (με bold η ομαδα που θα περασει). Δεν βαζω με ποσες νικες γιατι εχουν ηδη γινει παιχνιδια.
Δυστυχώς η Ιντιάνα το τελευταίο τρίμηνο θυμίζει τον φετινό ΠΑΟ χωρίς να έχει όμως τη φανέλα του = καμμιά ελπίδα δηλαδή. Δεν παλεύεται καν να τη δεις. Χτες με πήρε ο ύπνος στο ημίχρονο.
Respect στο Μεμφις ε. Δεν περίμενα με τπτ να βάλει τόσο δύσκολα στην Οκλαχόμα.
^ Οι Κλιπερς είναι εμφανώς επηρρεασμένοι από το συμβάν με τον καραγκιόζη τον Στερλινγκ και λογικά ότι έγινε θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλη τη σειρά (κατά τους προφανώς).
Τρομερές ματσάρες πάντως κάθε μέρα, οι σειρές με Πορτλαντ, Νταλας και Μπρουκλιν είναι φοβερά αμφίρροπες.
Αν το κάνει ο τρελοΝοβίτσκι αυτό το μπαμ φέτος θα παραμιλάμε για καιρό…
Στάθηκαν πολύ καλά πάντως ακόμα και μ’ αυτές τις συνθήκες. Απλά με εξαφανισμένους Griffin-Crawford λογική ήταν η 20άρα. Πάντως πολλή αξία του έδωσαν του γεροξεκούτη.