Ο Κροφορντ ειχε 26 κι ο Γκριφιν ειχε 21 με συμπαθητικα ποσοστα κι οι 2. :-s
Το 'γραψα αμέσως μετά το ματς χωρίς να 'χω δει νούμερα. My bad αλλά όση ώρα το έβλεπα δε μου γέμιζαν και πολύ το μάτι.
edit: με τον Barnes θα ασχοληθούμε πολύ μέσα στην επόμενη 5ετία.
των Warriors, εκτος αν εννοεις τον αλλον επειδη θα τσακωνεται συχνοτερα στα τελευταια του 5 χρονια. :lol:
Λογικά η σειρά Chicago- Washington θα λήξει 2-4. Πάντως μπορώ να πω πως δεν είμαι ξενερωμένος με το Chicago. Φέτος το πάλεψαν και είχαν μια πάρα πολύ καλή χρονιά, παρόλο που είχαν 2 all-star παίχτες εκτός ομάδας ( Rose-Deng). Εκεί που έφτασαν είναι μια χαρά για μια ομάδα που δεν έχει λύσεις στην επίθεση και βασίζεται καθαρά σε καλή άμυνα για να πάρει τα παιχνίδια της. Οπότε όπως και με τον Ολυμπιακό, θεωρώ πως το πάλεψαν και εν τέλη βγήκαν νικητές αν και άτιτλοι. Επίσης, χίλια μπράβο στους Wizards γιατί η ομάδα αυτή ενώ πέρυσι δεν πήγαινε πουθενά, κατάφερε και μπήκε στα play-offs παίζοντας γαμάτο μπασκετάκι, με όλους τους παίχτες τους να είναι αρκετά βελτιωμένοι.
Θα τους πατήσουμε του χρόνου με Carmelo και Mirotic μην αγχώνεσαι
Καλα το παει η Ιντιανα …μονο 30 ποντους τρωει. :lol:
easy 8)
Πηρε το μπουλο εφορου ζωης ο Στερλινγκ, το ανακοινωσε μολις ο Σιλβερ.
γάμησαν ρε φίλε, γάμησαν άσχημα. μόνο μπράβο!
We are one
Ο οποίος έχει βρει μερικούς υποστηρικτές εδώ στην Ελλάδα :lol:
Αναφέρομαι στα διάφορα σχόλια που συνοδεύουν την είδηση σε διάφορα αθλητικά site. Μερικοί μιλάμε απλά για μια “διαφορετική άποψη” που κακώς τιμωρήθηκε. #-o Θέλει ο χρυσαυγίτης να κρυφτεί…
Κατα τα άλλα διαβάζοντας μερικά άρθρα για τον συγκεκριμένο άτομο μάλλον και πολύ άργησαν να αντιδράσουν μερικοί. Ειδικά με αυτό έμεινα
Ο Sterling έλεγε στον (Αφροαμερικάνο) Baylor, πως το όνειρό του είναι να φτιάξει μία ομάδα από μαύρα φτωχόπαιδα από το Νότο, που θα τα κοουτσάρει λευκός προπονητής. Μάλιστα ως πρότυπο οργάνωσης και διοίκησης των Clippers, ονειρευόταν το αντίστοιχο των φυτειών στο Νότο, την εποχή του δουλεμποριου.
Αν ισχύει είναι να τρελαίνεσαι που αυτό το άτομο είναι τόσα χρόνια στο ΝΒΑ.
είδα και εγω σχόλια απο ελληναραδες του φραπε και της μαγκιάς.
εκει που τους νοιάζει το προϊόν τους, των έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες… εδω πετάνε μπανάνες και λένε οτι ξέφυγαν απο το χέρι αυτού που τις έτρωγε…
Ντάξει όλα κι όλα, μπορεί τα γήπεδα να παραείναι εκκλησίες ας πούμε αλλά όταν πρόκειται για κάτι τέτοια οι Αμερικανοί είναι κύριοι.
Εγώ εντυπωσιάστηκα παντως, δεν το περίμενα. Μέχρι και ε-μειλ σου στέλνουν αν είσαι μέλος του ΝΒΑ.com με την υπογραφή του ίδιου του Silver που σου εξηγούν τα πως και τα γιατί. Δεν ξέρω αν θα μείνει αυτη η ποινή αλλά Well Done όπως και να χει.
Βέβαια ίσως η απόφαση αυτή να έχει να κάνει με τα σενάρια που ήδη ακούγονται πως ο Ματζικ ετοιμάζει πρόταση εξαγοράς, οποτε με ενα σμπάρο δυο τριγώνια που λένε. Και διώχνουν τον Στερλινγκ και δεν διαλύουν τους Κλίπερς. Οι θετικές επιδράσεις φάνηκαν απο χτες αλλωστε που η ομάδα κέρδισε.
Στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι γίνεται με την Οκλαχόμα, έχω δει μονο ενα ματς γμτ στη σειρά αλλά αν το έχετε πάρει είδηση [U]έχουν παίξει παράταση στα 4 από τα 5 ματς της σειράς[/U] εώς τώρα. 8O Και απ’ότι φαίνεται τη χύνει την καρδάρα κάτι που δεν περίμενα καθόλου.
Η Ουάσινγκτον με δικαίωσε και ευκολότερα απότι περίμενα μάλιστα, αφού ήταν η μια από τις δύο ομάδες που περίμενα να περάσει με μειονέκτημα. Γελάω με το χθεσινό σκορ btw, ευτυχώς που δεν ξενύχτησα να το δώ =Ρ
Ξερω οτι το γκουγκλ ειναι κατι που υπαρχει, αλλα θελει να μου πει καποιος με 2 λογια τι εγινε με τον Στερλιν;
Εμένα πάλι δεν μου κάνει εντύπωση η Οκλαχόμα. Το Μεμφις δεν είναι τυχαία ομάδα. Westbrook Durant παίρνουν πάνω από 50 προσπάθειες μαζί σε κάθε αγώνα με τα ποσοστά τους να είναι μέτρια. Χθες ο Westbrook πήρε 31 προσπάθειες και είχε 13 ασιστ, κάτι που σημαίνει πως όση ώρα ήταν στο παρκέ όλες οι επιθέσεις εκδηλώνονταν από τον ίδιο. Του χρόνου η ομάδα πρέπει να πάρει μια απόφαση, η Westbrook ή Durant, δεν χωράνε και οι 2 στην ομάδα.
Το 75-69 στο Σικαγο - Ουασιγκον πρέπει να είναι αρνητικό ρεκορ για play-off ε;
Για ψάξε λίγο καλύτερα τους Πίστονς του 2003/04 και παρεμφερών περιόδων.
Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο οποίος φέρεται να είπε στην σύντροφό του, Στιβιάνο, να μην κυκλοφορεί με έγχρωμους, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα μειονότητες, με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια με τον Μάτζικ Τζόνσον.
Το σκάνδαλο έκανε γνωστό η ιστοσελίδα ΤΜΖ, η οποία ανέβασε στο διαδίκτυο το ηχητικό ντοκουμέντο με τον διάλογο του 80χρονου δισεκατομμυριούχου με την σύντροφό του, που εξετάζεται από τις αρχές για την αυθεντικότητά του.
Οι παίκτες της ομάδας του Λος Άντζελες θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους με όσα είπε ο Στέρλινγκ και ως εκ τούτου πραγματοποίησαν σιωπηλή διαμαρτυρία πριν από την κυριακάτικη (27/4) αναμέτρησή τους με τους Κλίπερς.
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/salos-me-to-skandalo-toy-idiokthth-twn-klipers.2760195.html
Η ψηφοφορια για MVP εχει γινει;;; Αν οχι, με δεδομενο οτι ο Durant ηταν μιλια μακρια απο ολους, δε θα επηρεαζε πιθανος αποκλεισμος των Thunder;;;
Έχει ήδη γίνει, ναι. Πάντα το ανακοινώνανε πριν τελειώσει ο 1ος γύρος νομίζω… Το 'χει πάρει ο Durant σίγουρα, το θέμα είναι πότε θα το ανακοινώσουν. Ντάξει δηλαδή αν δεν το 'παιρνε φέτος, τι άλλο έπρεπε να κάνει;