Nba

α ρε ντιρκ τι ελευθερο σουτ εχασες…

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ιντιάνα ακόμα τελικά. Τρομερό ματς χτες με την Ατλάντα να είναι 7 πόντους μπροστά δύο λεπτά πριν το τέλος και επειδή στην Ιντιάνα κρυβόντουσαν όλοι και κάποιος έπρεπε να πάρει την μπάλα, το πήρε πάνω του ο West. Εκπληκτικός παίχτης ο Teague αλλά θέλει ψωμί να γίνει και μεγάλος. Στο τελευταίο δίλεπτο έκανε σημαντικά λάθη. Γενικά η Ατλάντα έχασε δικο της ματς λόγω απειρίας.

Όσον αφορά την Ιντιάνα πάντως για όσους ανρρωτιούνται γιατί τοσο σταθερά χάλια, ας ρίξουν μια ματιά στα στατς του Χιμπερτ στον λίγο χρόνο συμμετοχής που παίρνει πια. Δεν ξέρω αν έχει θεμα τραυματισμού, είναι όμως τραγικός.

Δεν είναι θέμα τραυματισμού πάντως αλλά καθαρά προσωπικό… Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι παραέξω αλλά νομίζω πως όχι.

ο,τι κ αν πουμε για τη σειρα Ροκετς-Μπλεηζερς θα ειναι λιγο

EDIT: ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ BLAZERS!!! Lillard στο 0.9!! τα μυαλα μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

(το παιδι εχει παει την εννοια clutch σε αλλο επιπεδο)

Αυτή πρέπει να είναι η πιο γαμάτη πρώτη φάση play-off ever. 5 ζευγάρια είναι στο 3-3 και ήδη 2 αουτσαιντερ έχουν προχωρήσει στην επόμενη φάση (Portland, Wizards). WOW!!!

Θα κάνω συνειδητή κωλοτούμπα τώρα για να πω πως το Πορτλαντ φυσικά και έχει καλύτερη ομάδα από το Χιούστον και δίκαια πέρασε. Προέβλεψα τους πρώτους γιατί περίμενα μεγαλύτερα καρύδια από το διδυμάκι Χαρντεν-Χαουαρντ.

Η Ιντιάνα πάλι τα έδειξε τα καρύδια της έστω και στο τελευταίο ματς, με εμφανώς ανεβασμένο τον Χιμπερτ που θα είναι βαρόμετρο και για την συνέχεια. Εχω την αισθηση πως η Ατλάντα ήταν η δυσκολότερη ομάδα που θα μπορούσε να τυχει μέχρι τους τελικους και πως οι Πεισερς θα περάσουν ευκολότερα την Ουάσινγκτον.

Κρίμα για τους Γουόριορς αλλά βλέποντας το boxscore, οταν όλη η πεντάδα των Κλίπερς σουτάρει με 55%+ FG + ο πολυ καλός Κροφορντ χτες καταλαβαίνουμε τι έγινε.

edit: Λογικά θα την έχετε δει γιατί είναι παλιά, αλλά οποιος δεν, ας δει τη φοβερή διαφήμιση του Uncle Drew (a.k.a. Kyrie Irving) https://www.youtube.com/watch?v=7fEoQE4lsVY

Χαλαλι που περασε η Ιντιανα, αν και το ποσο αντιπαθητικη εχει γινει μεσα στη χρονια με το ασχημο μπασκετ και τα σταριλικια, δε λεγεται.

Τουλαχιστον να μην πανε οι Χητ τοσο ξεκουραστα τελικους.

Με τα χιλια ζορια η Ιντιανα, αλλα οπως προαναφερθηκε εχει πολυ κακο ματς απ με την Ατλαντα και περιμενω να μη δυσκολευτει παρα πολυ με Ουασινγκτον. Οποτε μενουν οι οποιες ελπιδες για να κοπει το Μαιαμι. Επισης τα αρχιδια του Γουεστ ζυγιζουν ευκολα 5 κιλα το καθενα, οτι κανει αυτη η ομαδα θα το οφειλει στο Γουεστ που εχει μιλησει σε ολα σχεδον τα μεγαλα παιχνιδια.

Α ρε Lowry και πήγες να το πάρεις μόνος σου γμτ…

Κρίμα για την αρμάδα του Γιονας Βαλανσιούνας, συμπαθητική ομάδα.

Μόνο λίγο Indiana έχω δει στα play-off ως τώρα και δεν μου άρεσε καθόλου. Κακό μπάσκετ, και μεγάλη απογοήτευση τόσο από Hibbert όσο και από George που μάλλον νομίζει ότι έγινε σε μια χρονιά ο επόμενος Lebron. Το είπα και θα το ξαναπαώ. San Antonio - Miami θα είναι οι τελικοί και πάλι.

Η σειρα Thunder - Clippers θα ναι απ τα καλυτερα πραγματα που εγιναν ποτε στο ΝΒΑ.

Στους νικητές 5/8 και στα σκορακια 1/8 :frowning:

Αντε να το κάνουμε και στα ημιτελικά που ξεκινάνε σήμερα.

[COLOR="#FF0000"]EAST[/COLOR]

Indiana v Washington 4-2

Miami v Brooklyn 4-1

[COLOR="#0000FF"]WEST[/COLOR]

San Antonio v Portland 4-3

Oklahoma v Los Angeles C 4-3

Δν βάζω πουθενα σπάσιμο αλλά στην δύση περιμένω να παιχτουν στα ίσια και οι δύο σειρές. Δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και εάν μείνουν οι Σπερς έξω.

Στο άλλο οπως λεει και ο Λερις θα γίνει πραγματικός χαμός. Οι Κλίπερς είνια ομάδα που στην μέρα τους μπορεί να βαλει 150 πόντους, αλλά αρνείται να παίξει άμυνα… Η Οκλαχόμα γενικά δεν πείθει και ήταν τυχερή που έλειπε ο Ραντολφ στο γκειμ 7 για το Μέμφις… Ο λόγος που δεν την κοντράρω είναι ο εγωισμός του Ντουράν που θεωρεί βάση για φέτος τους τελικούς της Δύσης τουλάχιστον.

Indiana v Washington 4-1

Miami v Brooklyn 4-2

San Antonio v Portland 4-2

Oklahoma v Los Angeles C 2-4

Αμφιβαλλω αν επιασε καποιος εστω 3 σκορ. ειχα 6/8 νικητες και 1/8 σκορ

Eγω αν δεν κανω λαθος επιασα 7 νικητες και κανενα σκορ.

Γενικα, αν βαλω σκορ θα ειναι εντελως στην τυχη, γιατι θεωρω οτι ολες οι σειρες θα ειναι αμφιρροπες, ειδικα στη Δυση.

Οι Heat θα περασουν, αλλα δε νομιζω (ή ελπιζω) τοσο ευκολα. Ο AΡΧΟΝΤΑΣ Paul Pierce, εκτος απο το ταπιδι στον υπεροχο Lowry που εστειλε τους Nets στην επομενη φαση, σεληνιαζεται με Heat, γενικα. Και, ισως, ειναι και ωρα να θυμηθει ο Deron τον καλο του εαυτο ή να μας αποδειξει ο Johnson οτι ειναι κατι παραπανω απο απλος σκορερ.

Παραδοξως, θεωρω οτι η Indiana ισως ειναι αυτη που θα περασει πιο ευκολα. Ή και οχι, βασικα. Οπως δεν μπορουσε να αντιμετωπισει τον Teague, δε θα μπορει να αντιμετωπισει το Wall. Aλλα, πιστευω, δε θα ρεζιλευτουν αλλο και θα περασουν.

Το ζευγαρι Spurs-Blazers θα 'θελα να δωσει τον πρωταθλητη. Σε φοβερη κατασταση οι Blazers, αλλα νομιζω δεν μπορουν να τα βαλουν με την εμπειρια των Spurs. O Ginobili εχει ξανανιωσει, ε.

Στο τελευταιο, πραγματικα, χαμος. Οι Clippers μπορει να σε σκοτωσουν, αλλα δεν παιζουν αμυνα. Οι Thunder δεν ειναι παντα αξιοπιστοι. Οι Clippers υπερτερουν στα καλαθια και εχουν τον καλυτερο ασο της λιγκας, την ωρα που οι Thunder εχουν μια παρωδια ασου. Απο την αλλη, οι Clippers δεν εχουν τριαρι και αντιμετωπιζουν το φετινο MVP.

Γενικα, θεωρω οτι οι ανατολικες ομαδες θα φτασουν πιο ευκολα τελικους. Δεν ειναι οτι οι Heat ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τις ομαδες στη Δυση, αλλα οτι στη Δυση υπαρχουν ΜΟΝΟ ομαδαρες.

Για το καλο, οι προβλεψεις:

Indiana v Washington 4-2

Miami v Brooklyn 4-2

San Antonio v Portland 4-2

Oklahoma v Los Angeles C 3-4

Ψιλοκλεβω, αλλα δε θεωρω οτι θα υπαρξει σειρα στο 4-1 αλλα δε θεωρω τις ανατολικες τοσο αμφιρροπες.

Αν και δεν έχω πολύ ολοκληρωμένη εικόνα των ομάδων θα τολμήσω μερικά προγνωστικά. Οι Spurs πιστεύω θα περάσουν πιο εύκολα από ότι με Dallas. Αυτή είναι η δική τους περίοδος. Και όπως είδα ακόμα και ο Τζινόμπιλι κάνει καλά παιχνίδια.

Η Οκλαχόμα θα ήθελα να μείνει έξω. Θέλω να σπάσει το δίδυμο Westbrook, Durant. Πιστεύω θα είναι καλύτερα και για τους 2 μελοντικά.

Η Ιντιάνα αν δεν σοβαρευτεί μπορεί να μείνει και έξω. 2 αγώνες που είδα με Χωκς ήταν τραγική. Από την άλλη οι Γουιζαρντς μην ξεχνάμε άφησαν έξω Σικάγο με 4-1 έστω και αν αυτό το Σικάγο ήταν ξεδοντιασμένο. Και άλλες φορές ήταν έτσι και έκαναν θαύματα,

Στο Μιαμι λογικά δεν θα έχουν θέμα αλλά αν θυμάμαι καλά μέσα στην σεζόν είχαν 2 ήττες από τους Νετς και αυτό παίζει ρόλο στην ψυχολογία.

4 ηττες ειχαν απο τους Νετς.

Α, και ασχετο …θελω το Lowry στους Thunder. :stuck_out_tongue:

6/8 νικητες, 3/8 σκορ

EAST:

Miami - Brooklyn: 4-2
Indiana - Washington: 4-2

WEST:

San Antonio - Portland: 4-2
Oklahoma - Los Angeles: 4-3

4 ήττες??!!! wow. Καλά τα play-off είναι άλλη φάση βέβαια αλλά σαφώς οι Nets θα μπουν αλλιώς μέσα στο παρκέ.

Δεν ξέρω αν θα πάει ο Lowry στους Thunder αλλά τέτοιο παίκτη χρειάζεται η ομάδα. Ο Westbrook είναι για να πάει κάπου που θα αποτελεί το Α και το Ω στην επίθεση. Μια μπάλα μόνο για αυτόν.

edit:

άντε να βάλω και εγώ σκορ

EAST:

Miami - Brooklyn: 4-2
Indiana - Washington: 3-4

WEST:

San Antonio - Portland: 4-2
Oklahoma - Los Angeles: 3-4

Παντως δε θα πεσω απ τα συννεφα αν περασουν οι Νετς. Αν υπηρχε μια πενταδα παικτων που μισουν το Μαιαμι, τοτε ο Γκαρνετ και ο Πιρς θα ηταν οι βασικοι φοργουορντ. Επισης ειναι μια ομαδα φτιαγμενη με μοναδικο στοχο τα φετινα πλει οφφς και πιστευω οτι θα δωσουν οτι εχουν και δεν εχουν. Γενικως εχουν περασει under the radar, εχουν μια πολυ δυνατη και κυριως δεμενη ομαδα, και τωρα που δειχνει θετικα στοιχεια ο Γκαρνετ δεν αποκλειω να κανουν τη μεγαλη εκπληξη.

Η Ιντιανα ευκολα η δυσκολα θα την καθαρισει την Ουασινγκτον εφοσον σοβαρευτει. Αν συνεχισουν τα χαλια παντως θα φυγουν με συνοπτικες. Το θεμα υπερ της Ιντιανα ειναι οτι τωρα θα παιξουν με μια ομαδα με κανονικους ψηλους, και δε θα χρειαζεται να βγαινει εξω να μαρκαρει τριποντα ο Χιμπερτ και ο Γουεστ.

Το Σαν Αντονιο θα εκπλαγω ιδιαιτερα αν μεινει εξω, θεωρω οτι οσο καλο κ αν ειναι το Πορτλαντ δεν εχει ιδιαιτερες ελπιδες. Οι Σπερς ειναι η πιο σταθερη ομαδα, και νομιζω οτι θα τους καθαρισουν οπως τους περσινους Γουοριορς, που ηταν η αντιστοιχη εκπληξη.

Για το Θαντερ Κλιππερς δεν μπορω να κανω προβλεψεις, πολλα (σχεδον ολα βασικα) θα εξαρτηθουν απο την υγεια του Πολ, που αυτη τη στιγμη παιζει με 3 τραυματισμους. Επισης, στατιστικα τουλαχιστον δε στεκει οτι δεν παιζει αμυνα το Λος Αντζελες: ειναι η 7η ομαδα του ΝΒΑ στην αμυνα στην κανονικη σεζον.

Ιδέα δεν είχα για το εντυπωσιακό 4/4 των Νετς αλλά δεν κάνω κωλοτούμπα, παρότι μπήκα σε σκέψεις.

Είμαι από αυτούς που συμπαθούν τον Παύλο πολύ, αλλά το Μπρούκλιν δεν μου αρέσει καθόλου σαν ομάδα.

Επίσης είναι η μόνη ομαδα που δεν μπορεί να εκμεταλευτεί επιθετικά το disadvantage των Χιτ που λέγεται Μπος, μιας και ο KG είναι μία από τα ίδια, ενώ ο Blatche που είναι “βουνό” είναι μέτριος παίχτης.

Οι Χιτ είχαν και μια βδομάδα ξεκούρασης παραπάνω, στοιχείο που κάποιες φορές γίνεται αρνητικό, αλλά νομίζω αυτή τη φορά θα λειτουργήσει υπέρ τους. Ειδικά αν θα δούμε ματσάρισμα του φρέσκου Λεμπρόν (30π μ.ο. στα πλευ οφ) με τον Πιρς.