Nba

Ολη η γη ειναι με τους Σπερς για τους τελικους ε.

:lol::lol:

Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω ότι είμαι με κάποιον. Αν πήγαιναν οι Thunder θα ήμουν 100% με Heat αλλά τώρα δεν καίγομαι για κανέναν. Και οι 2 μου αρέσουν, παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και αυτό με ενδιαφέρει να δω. :stuck_out_tongue:

Και γω με σπερς ειμαι. Θελω να παρουν κουπα και να αποχωρησουν οπως τους αξιζει μανου και τιμ

Παναξια στον τελικο και οι Heat και οι Spurs… Ηταν ξεκαθαρα ανωτεροι απο τους Pacers και τους Thunder. Δεν υποστηριζω καμμια απο τις 2 ομαδες, θελω απλα να δω ματσαρες με επικες μονομαχιες…

Για χθες, εισαι αδικος.

Και Γουεστμπρουκ και Ντουραντ ειχαν απο 7 λαθη και του δευτερου για μενα εκαναν πολυ περισσοτερο μπαμ (χρειαστηκα boxscore για να καταλαβω οτι ειχαν ιδια λαθη ή οτι ο Ντουραντ ειχε μονο 7).

Οχι οτι αναιρειται η χρονια που εκανε ή οτι ξεχνιεται το γεγονος οτι δεν εχει ομαδα πισω του, αλλα για το χτεσινο αν καποιος πρεπει να τα εχει με τον εαυτο του ειναι ο Ντουραντ.

Ίσως να είμαι λίγο αλλά δεν τον αντέχω τι να κάνω :stuck_out_tongue: Βασικά truth be told υπήρχαν φάσεις που ο Westbrook τους κράτησε στο ματς όταν οι Spurs πήγαιναν να ξεφύγουν. Αυτό βεβαία του έδωσε και την έξτρα αυτοπεποίθηση για τις ταρζανιές στο τέλος όπως πάντα.

Αλλά πιστεύω πως η κακή απόδοση σε πολλά σημεία, του Durant έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού του Westbrook και όλης της ομάδας. Θυμήσου μόνο πόσα replay έδειχναν σε όλη την σειρά με τον Durant να είναι ελεύθερος να ζητάει την μπάλα και να μην την παίρνει μόνο και μόνο για να στηθεί pick en roll με τον παλαβό. Και στην περιγραφή Miller, Kerr το άκουγες συχνά. Συνεχώς έπρεπε να δημιουργεί μόνος τις φάσεις του, δεν υπήρχε οργάνωση… every man for himself.

Νταξ και για το τριποντο στο χρονομετρο της επιθεση που λες, το ματς ηταν ηδη χαμενο απο τη γλιστρα του Ντουραντ κι ο αλλος επρεπε να παρει ενα σκοτωμενο.

Γενικα, ισχυουν φουλ οσα λες (και λεμε) για τους Θαντερ.

Τεσπα, στα δικα μας προβλεπεται πανικος …οι Σπερς εχουν το πλεονεκτημα της εδρας και το Τζινομπιλι που δεν ειχαν περσι, αλλα και μολις “μισο” Παρκερ. Απο την αλλη, οι Χητ εχουν το Λεμπρον και καποιο μπασταρδο πουθενα που ξεπεταγεται απο κει που δεν το περιμενεις καθε χρονο (Μπατιερ περσι, φετος ισως ειναι ο Λιουις).

Αν μια ομαδα παντως μπορει να κοψει το Miami απ το threepeat αυτοι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ οι Spurs. Αν δεν μπορουν αυτοι δεν μπορει κανεις: εχουν 2 απ τους καλυτερους περιφερειακους αμυντικους του ΝΒΑ, που θα προσπαθησουν να κρατησουν λιγο χαμηλα τους James κ Wade, και, με δεδομενο οτι ως νεαροι παικτες σχετικα φαινονται βελτιωμενοι αναμενεται να τα καταφερουν καλυτερα κ απο περσι, οπου αναμφισβητητα τα πηγαν σχεδον οσο καλα μπορει να τα παει καποιος. Επισης εχουν αξιοπρεπες rim protection και συνεπη επιθετικη λειτουργια βασισμενη στο οτι μπορουν να προσαρμοστουν οποιοσδηποτε κ αν εχει κακη μερα. Επισης ειναι η μονη ομαδα που μπορει να κοντραρει τον παγκο του Miami (αααντε κ οι Clippers), και η δευτερη πενταδα τους αποτελειται απο ολοκληρωμενους παικτες, επιθετικα και αμυντικα, που μπορουν να τους βγαλουν απο σχεδον οποιαδηποτε δυσκολη κατασταση.

Απ την αλλη ο Parker δειχνει καταπονημενος και οι Heat ειναι οι Heat οπως κ να το κανουμε, και μπορουν επισης να βρουν αξιοπρεπεστατες λυσεις στα προβληματα τους απο τον παγκο. Νομιζω ομως οτι εκτος αν οι Spurs αυτοκτονησουν οπως περσι η σειρα ειναι δικη τους. Οι Spurs ειναι καλυτερη ομαδα με καλυτερο προπονητη και θα πονταρα σε αυτους. Νομιζω οτι θα σκυλιασουν για να παρουν αυτο που εχασαν περσι, και φετος ειναι η τελευταια μαλλον τοσο καλη ευκαιρια τους (ναι, ξερω, τα ιδια λεγονται καθε χρονο).

Spurs in 6.

edit: Βγηκαν οι αμυντικες πενταδες και τουλαχιστον με την πρωτη δε διαφωνω σε τιποτα απολυτως, πολυ σωστες επιλογες:

PG: Paul
SG: George
SF: Iguodala
PF: Ibaka
C: Noah

Τι γίνεται κανείς δεν βλέπει τελικούς; :stuck_out_tongue:

Τον πρώτο αγώνα δεν τον είδα αφού έπεσα κατά λάθος πάνω στο σκορ του αγώνα το επόμενο πρωι. Είδα τον δεύτερο σήμερα. 1-1 και το πράγμα πάει όπως αναμενόταν. Σκληρά παιχνίδια εναλλαγές στο σκορ και λιγάκι ξύλο (ο Chalmers για μένα έπρεπε να αποβληθεί στον δεύτερο αγώνα για την αγκωνιά του).

Πάντως οι Heat δεν φαίνεται να βρίσκουν σκορ από τον πάγκο σε αντίθεση με τους Spurs και αυτό ίσως το πληρώσουν στην συνέχεια. Leonard ο αδύναμος κρίκος στο δεύτερο ματς. Εξωπραγματικός ώρες ώρες ο Lebron, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Leonard ειναι αρνητικος και στα δυο ματς, αν και χτες για την αμυνα του τουλαχιστον, δεν μπορεις να του πεις τιποτα …ο αλλος ηταν πραγματικα ασταματητος και εχασε μονο οσα σουτ δεν ηταν φουλ μαρκαρισμενα. :stuck_out_tongue:

Γενικα, βλεπουμε ματσαρες με αρκετη δυναμη, ισως καπως μετριες διαιτησιες (αλλα με τη ζυγαρια να μη γερνει) που κρινονται στο τελος.

Χτες, ας πουμε οι Heat δεν κερδισαν επειδη υπηρχε διαφορα, απλα στο τελος ειχαν καλυτερες επιλογες, πραγμα που ειναι ευκολο αν ολοι πεσουν πανω στο δαιμονισμενο Lebron. Εκαναν και καλες αμυνες.

Tωρα για το σκορ που δεν παιρνουν απο τον παγκο, ουτε οι παγκιτες των Spurs κανουν τιποτα φοβερα ματς, ο Green δεν ειναι σαν περσι, ενω οι Heat βλεπουν το Lewis να ξανανιωνει απο το πουθενα.

Απο την αλλη, στο 1ο ματς ηταν καλυτεροι και το 'χασαν απο το πουθενα.

Γενικα, βλεπω να 'χουμε μονο ματσαρες και δεν μπορω καθολου να προβλεψω την εξελιξη.

Παντως, μιλαμε για τις 2 καλυτερες ομαδες αδιαμφισβητητα και (προσωπικα) θα 'ναι κριμα να μην παρουν απο 1 σε αυτα τα 2 χρονια, οποτε για χτες εχω μια πικρια που στο τελος δεν ηταν οι Spurs πιο ετοιμοι να παρουν το ματς, γιατι θα 'ταν καθοριστικο.

Μόνο τον Lewis όμως. Είναι ο μοναδικός που βοηθάει στην επίθεση τους big 3 προς το παρόν (και δεν νομίζω να το κάνει και σε όλη την σειρά εδώ που τα λέμε). Allen λιγάκι πεσμένος ίσως και από κούραση με την σειρά με την Indiana που ήταν πολύ καλός. Chalmers, Haslem, Cole, Battier που είχαν βοηθήσει αρκετά πέρυσι, προς το παρόν είναι τουρίστες. Ενώ ούτε ο Birdman φαίνεται να βοηθάει και τόσο.

Όσο για τους διαιτητές όντως αρκετά λάθη. Μου αρέσει που έχουν και το replay σε κάποιες φάσεις και πάλι λάθος αποφάσεις παίρνουν :lol: Αλλά ναι δεν έχει ευνοηθεί κάποια ομάδα λόγω διαιτησίας ως τώρα. Αν και οκ, είναι δύσκολα ματς, δυνατές άμυνες, πολλές επαφές.

Aπλα, εγω λεω οτι αυτο ισχυει και στους Spurs και μαλλον γι’ αυτους ειναι περισσοτερο προβλημα, διοτι δεν εχουν LeBron και εχουν μαθει να παιρνουν σκορ κι απο τον παγκο ή απο τους παιχτες δευτερης γραμμης ας πουμε.

Οι Heat ξερουν οτι πρωτιστως τα περιμενουν ολα απο LeBron με ενα καποιο σιγονταρισμα απο Wade, Bosh και η οποια βοηθεια απο Allen, Chalmers, Andersen ή αλλου (Lewis φετος, Battier στο παρελθον) ειναι μονο καλοδεχουμενη.

Απο την αλλη, οι Spurs χρειαζονται τον καλο Leonard, τα τριποντα του Green (και του Mills), εναν ποιοτικο Bellinelli και ποντους απο Splitter …για Diaw δε μιλαω για ειτε ΠΑΝΤΑ θετικοτατος.

Αυτο φανηκε χτες που οι Duncan, Ginobili, οι οποιοι οχι μονο δεν ειναι υπερανθρωποι, αλλα εχουν και τα χρονακια τους, καποια στιγμη κλειστηκαν μετα τα φοβερα ξεκινηματα τους, ενω κι ο Parker δεν ειναι ακομα αυτος που γνωριζουμε.

Αρα, μαλλον οι Spurs χρειαζονται σκορ κι απο αλλου, παροτι ο LeBron δε θα γραφει ετσι σ’ ολη τη σειρα.

Ναι έχεις δίκιο σε αυτά που λες για τον πάγκο των Spurs. Το καλό για αυτούς είναι ότι οι περισσότεροι από τους παγκιτες τους (η τέλος πάντων του παίκτες εκτός των big 3) είναι σε καλή κατάσταση. Ο Green και ο Mills τα βάζουν τα σουτ, απλά δεν έχουν πολλές ευκαιρίες ως τώρα (έμαθαν οι Heat από πέρυσι). Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν οι Heat να περιορίσουν τις προσπάθειες τους και στα επόμενα ματς.

Ο Splitter επίσης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, αφού μπορεί να μην έχει δώσει σκορ αλλά συμμετέχει στο παιχνίδι των Spurs με άλλους τρόπους. Βασικά μόνο ο Leonard δείχνει να είναι κάπως off και αυτό είναι το κακό αφού λόγω των μαρκαρισμάτων είναι παίκτης κλειδί για την σειρά. Ακόμα και ο Parker δείχνει να είναι καλά αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που έχει στον αστράγαλο του.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχασα 3-4 χρονια απ τη ζωη μου με τις χαμενες βολες απ το αντιαθλητικο του Τσαλμερς.

Εκει χαθηκε και το ματς, βασικα, μαζι με την πρωτη μεγαλη ευκαιρια των Spurs να καπαρωσουν τον τιτλο.

Γιατί το τρίτο παιχνίδι γίνεται στο Μαιαμι ?
Με ποια σειρά γίνονται οι τελικοί ?

2-2-1-1-1

Αλλα κ με το 2-3-2 που ηταν μεχρι περσι παλι στο μαιαμι θα ηταν το 3ο παιχνιδι.

71 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο οι San Antonio Spurs.

Αυτό.

Με 75.8% στα σουτ και 70% 3ποντα.

Αλλα το παλευει το Μαιαμι.

Άσε βρε τώρα βρε με τις τιτικες.