Κατι εκανε ο Λεοναρντ σημερα.
Απόλαυση το σημερινό παιχνίδι.
Χαίρεσαι να βλέπεις τους Spurs, διδάσκουν το άθλημα.
Βασικά υπάρχει και σενάριο που θέλει τον Lebron μαζί με Carmelo να πηγαίνουν Lakers μαζί με Kobe.
Ρε, δυνατα να τελειωσουμε απο σημερα κι ας παρουν ο,τι θελουν του χρονου. 8)
Ισχυει παμε να καθαρισουμε τους τελικους σημερα.
Έτσι.
ειναι η καλυτερη ομαδα και το εδειξαν παλι χτες. αντε μια νικη εντος τωρα αν και δε νομιζω να πεσει ευκολα το μαιαμι.
Μην το γρουσουζέψουμε, αλλά ρε μαλάκα όταν πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα ο Ντάνκαν ήμουν 16 χρονών, απίστευτο :!:
Είναι φοβερή η συνέχεια αυτής της ομάδας μέσα στα χρόνια.
Το πρότζεκτ, αν υποτεθεί ότι υπήρξε τέτοιο, ξεκίνησε οταν πήραν τον Ρόμπινσον, νομίζω απευθείας από το ναυτικό, χωρίς ντραφτ. Τότε θα ήμουν εγώ 16…
Και πέρσι έλεγα ότι τελείωναν…
Εδιτ. Δύο λαθη. 1. Έγινε ντραφτ (νο 1 το 1987) 2. Όταν έγινε ντραφτ ήμουν 16, αλλά έπαιξε δύο χρόνια μετά…
ακομα θυμαμαι τη περσινη θεικη εμφανιση του ντανκαν σε εκεινο το ματς που ειχε ριξει το τριποντο ο αλλεν. ηταν πολυ κριμα που δεν το πηραν περσι, για εμενα το αξιζαν πιο πολυ.
γενικα παντως ειναι πιο ομαδα απο ολες στο NBA.
Όσο και να αντιπαθώ τους πελάτες Spurs, χτες έπαιξαν το απόλυτο μπάσκετ… Respect…!!
Πελάτες ποιανών ακριβώς;;;
:-k
Μόνο χθες; έχουν διδάξει μπάσκετ στα play-off φέτος. O Lebron μάλλον έχει θυμηθεί τους τελικούς με Cavs που ήταν μόνος και έρημος.
Για Leonard τα είπαμε και πέρυσι στους τελικούς, τα λέγαμε και φέτος και μάλλον θα τα λέμε για πολύ καιρό ακόμα. Τεράστια παικτούρα, τα κάνει όλα και συμφέρει.
Μάλλον τελείωσε. Θα το προσπαθήσουν οι heat αλλά αυτοί οι Spurs δεν χάνουν 3 ματς σερί ο κόσμος ανάποδα να έρθει.
Τεράστια διάρκεια. 17 χρόνια πρωτοκλασάτη καριέρα ρε!
Των Rockets βεβαίως βεβαίως… Μια αναδρομή στα αποτελέσματα των τελευταίων ετών θα σε πείσει, αλλά τι να κάνουμε που αποκλειόμαστε πάντα από άλλους και δεν τους πετυχαίνουμε εκεί που πρέπει…
Θελω να πιστευω οτι δε θα αυτοκτονησουν για 2η σερι χρονια οι Σπερς.
Ντάξει ο Ντάνκαν το πόσο μεγάλος παίκτης/αθλητής είναι ακριβώς θα το συνειδητοποιήσουμε μόνο όταν αποσυρθεί. Μέχρι τότε απλά τον απολαμβάνουμε. Και ναι, άλλο ένα δαχτυλίδι από πέρυσι δεν θα πείραζε!
Το θεμα ειναι τωρα ποιον να βγαλεις MVP απο αυτη την ομαδα.
Τον Leonaord ειδικά αν κάνει μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση που θα συνοδευτεί με νίκη. Είναι το απόλυτο βαρόμετρο της ομάδας στους τελικούς.