Nba

να τον αγαπάς ολο και περισσότερο
για να ερθει ο ροντο

[B]Dirk Nowitzki Took A $15 Million Pay Cut, And Now He’s The Lowest-Paid Starter On His Team[/B]

Κανε τωρα και τη συγκριση με Kobe.

το περίμενα :stuck_out_tongue:
οχι. αρνούμαι :stuck_out_tongue:

Χαχαχα στην έφερε κριμσονακο :lol:

Κάποιος να ξηλώσει τον Asik απο το NBA παρακαλώ

Ωστόσο εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως δεν πρέπει να ήταν αυτοκαλαθι του Ασικ. Σε ένα replay που έδειξε από τα πλάγια φαίνεται πως τελευταία στιγμή την χτυπάει ο Duncan την μπάλα πριν καταλήξει μέσα.

O Ντάνκαν το βάζει.
Ο Ασίκ προσπαθεί να σταματήσει και πάνω που την ακουμπάει, της δίνει ένα μικρό σπρώξιμο προς το καλάθι ο Μέγας Τιμ.

Ο οποίος έχει βάλει και το αμέσως προηγούμενο καλάθι και δίνει και απίστευτη ασίστ στην παράταση για το καλάθι που κλειδώνει το ματς.

Ούτε μπορώ να διανοηθώ πόσο ειδικό βάρος θα χάσει το ΝΒΑ μόλις αποσυρθούν αυτός, ο Κόμπι και ο Ντιρκ.

Ολα τα λεφτα εκει ειναι η προσποιηση μπρος-πισω του Μανου.

Rondo στην επιστροφή του στην Βοστόνη ως αντίπαλος παίζει να έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του. Μα 5/7 τρίποντα!!! 8O Το βλέπω στην στατιστική και δεν το πιστεύω.

mega-trade στο ΝΒΑ με τον Carmelo Antony να τραβάει τα μαλλιά του που έχασε τους 2 πιο αξιόπιστους συμπαίκτες του στην ομάδα. Εκεί στο New York κάτι πολύ επικίνδυνο πρέπει να καπνίζουν.

http://nba.sport24.gr/article/3231748/trade-gia-thunder-cavs-knicks

Για να δω μερικες γλωσσες να καταπινονται και εναν Ποποβιτς να μουτζωνεται που το φαουλ στο +3 τον εστειλε στο καναβατσο ΕΝΤΟΣ με το Ντητροϊτ.

9-73 είναι το χειρότερο ρεκορ στην κανονική σεζόν του ΝΒΑ και το έχουν οι Sixers από το 1973 (σε 82 αγώνες). Οι φετινοί Knicks έχουν 5-35 ως τώρα και έχουν αδειάσει το roster τους αφήνοντας μάλιστα έξω τον Carmelo ίσως και για το υπόλοιπο της σεζόν για να ξεκουραστεί. Η χθεσινή ντροπιαστική ήττα (κάποια στιγμή το σκορ ήταν 89-44) ήταν η 15η σερί.

Τι λέτε το σπάνε η όχι το ρεκορ; Εγώ λέω ναι.

Δε νομίζω ότι τους συμφέρει να πάνε τόσο άσχημα και να πιέσουν κι άλλο τις εξελίξεις για το tanking. Είναι ήδη η 3η ομάδα φέτος που αγωνίζεται για ντροπιαστικά επίτηδες χαμηλό ρεκόρ.

Πάντως και με επιστροφή Carmelo πάλι έχασαν εύκολα (Bucks αυτή την φορά).

Οι Thunder μου φαίνονται λίγο τραγικοί φέτος. Τώρα πρόσεξα πως έχουν αρνητικό ρεκόρ (18-20). Επίσης κάποιος να πάει τον Bryant στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά τις 17 ασίστ που έδωσε (ρεκορ καριέρας) κάτι θα έχει ο άνθρωπος δεν μπορεί. :stuck_out_tongue:

Είναι κάπως λογικό όταν έχει χάσει 23 παιχνίδια ο Ντουράντ και 14 ο Γουέστμπρουκ.

Δεν είχα χαμπάρι ότι ο Durant έχασε τόσους αγώνες.

Εξωγήινος Thompon χθες που γενικά κάνει τρελή χρονιά. 52 πόντοι σύνολο και ρεκορ πόντων σε μια περίοδο. Έβαλε 37 στην τρίτη με 13/13 σουτ και 9/9 τρίποντα!!!

Ούτε στο 2K δεν γίνονται αυτά.

έκατσα να δω bulls-mavericks χθες… δεν θα σταθώ στο ματς απλά θα πω κάποια γενικά πράγματα…
έχω δει πάνω από τα μισά μάτς των bulls φέτος και έχω καταλήξει πως είναι η πιο troll ομάδα στο Nba, ικανοί να αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο των playoff αλλά μέχρι και να το σηκώσουν. Βέβαια η ομάδα δεν έχει παίξει ποτέ κομπλέ και είναι η πιο πλήρης αν εξαιρέσεις ένα μικρό κενό στην θέση 3. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι άμυνα, ναι η άμυνα. Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που πραγματικά κοιμούνται όρθιοι και αυτός ο Noah φέτος είναι σκέτη απογοήτευση! Αν σοβαρευτούν και μάθουν πάλι να παίζουν με τον Rose (που είναι βαρόμετρο) έχουν πολλές ελπίδες, γιατί οι αδυναμίες που υπήρχαν στην επίθεση τα προηγούμενα χρόνια έχουν εξαλειφθεί, λόγω των τρομερών Butler και Gasol φέτος.

Αυτοί οι warriors είναι εκνευριστηκά εύστοχοι…