Nba

Να πάρει και ο Garnett, να έρθει Lakers να το πάρει όμως ε?:stuck_out_tongue: :lol: Στα 2 πρώτα μάτς δεν έπαιξε άσχημα, απλά καλούτσικα ο Odom. Γενικά, απο άποψη τεχνικής αυτός ο παίκτης κατ’ εμέ είναι απλά ίσως ο καλυτερος στους ψηλούς του πρωταθλήματος, όσο όμως και αν με πονάει, απο άποψη ψυχολογίας είναι πραγματικά looser δεν αυτό δύσκολα αλλάζει, ειδικά ύστερα απο όσα έχει περάσει:( Νομίζω το επόμενο μάτς είναι ξημερώματα Δευτέρας να είμαι ειλικρινής.

ναι το ειπε ο σκουντης, εδειχνε σε επαναληψη το ματς πριν λιγο στην ετ1. ξημερωματα δευτερας παιζουνε.

Α, κάτι που ξέχασα χθές. Ήταν η επέτιο της φάσης μεταξύ Jordan - Russel, με τον Air Jordan να ρίχνει στο καναβάτσο τους Utah Jazz (πραγματικά, οι οπαδοί της ομάδας αυτής πρέπει να τον μισούν τον τύπο:lol: :stuck_out_tongue: ) και κέρδισε τον 6ο τίτλο, αν σταμάταγε εκεί τη καριέρα του θα είχε το ιδανικό τέλος, αλλά δυστηχώς επανήλθε μετά.

σημαδιακή φάση και για τον Stockton που αν έβαζε το επόμενο καλάθι θα ισοφάριζε τη σειρά και τότε ποιος ξέρει τι θα γινόταν.

Για να δούμε και τι θα γίνει σήμερα το βράδυ. Με το καλό για το θαύμα ανατροπή.

α ρε #$#%%Bryant με τα καρφωματα σου…:blow: :blow: :evil: :evil: αντε παμε Βοστονη τωρα…

131-92 τελικό! 8O πρωταθλητες οι Celtics για 17η φορά στην ιστοριία τους μετά απο 22 χρόνια. 39 πόντους νομιζω δεν το περιμενε κανενας. επιτελους πηρανε πρωταθλημα Γκαρνετ και Αλεν, και φυσικα ο Πιρς. ο Αλεν ειχε 7/9 τριποντα και ο Γκαρνετ 26 ποντους και 14 ριμπαουντ. ο Μπραιαντ εβαλε 22 ποντους αλλα ηταν αρκετα αστοχος.

ποπο τσοντα…καλα,ο γκαρνετ επαιζε μονος του ολη την ωρα ετσι?ματσαρα κ επιτελους δικαιωση για καποιους απο τους καλυτερους παιχτες που επαιξαν ποτε στο NBA…

Είδα το πρώτο τραγικό ημίχρονο. Εντάξει, κρίμα για την προσπάθεια όλο το χρόνο.

Μου τι δίνει προσωπικός που θα κατηγορηθεί ο Bryant. Όχι δεν έκανε τις απόλυτες ματσάρες που μπορεί (αν και εξαιρετικός σε όλα τα playoff), αλλά ήταν σίγουρα ο καλύτερος απο όλη την ομάδα, που απαγοήτευσε στο τέλος.
Για να μην είμαστε μηδενιστές, για τον ένα ή τον άλλο λογο, οι Celtics πήρανε δικαιότατα το τίτλο, οι big 3 κερδίσαν τα δαχτυλίδια τους, ωραία μάτς έγιναν (ειδικά αυτά στο LA) και εγώ χαίρομαι που φτάσανε στο τελικό οι Lakers, και η δικιά τους πορεία αξιολογότατη.

Του χρόνου όμως πιστεύω χρειάζεται, πέρα απο το να λείψουν οι τραυματισμοί, ειδικά στους ψηλούς, να πάρουν πόδι οι Turiaf - Mdbega - Mihm (ύστερα απο τόσους τραυματισμούς) - ίσως και ο Radmanovic, για καλύτερο υλικό, όπως και να έρθει ένας καλύτερος άσσος (όχι κάτι τέλειο, αλλά έστω πιο νέος και αξιόλογος απο τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Fisher). Όπως και να έχει, υλικό έχουν, το ζήτημα είναι να μην αλλάξουν τα πάντα για μια ήττα.

Οποιος κατηγορησει το μπραυαν,μαλλον δεν θα εχει δει κ καθολου φετος NBA…η λεηκερς για μενα φετος,ηταν κακη ομαδα,δεν ειχαν παιχτες,προσωπικα θεωρω πως μονος του ο κομπι τους πηγε στα πλευ οφ…κ εκανε οτι μπορουσε…αλλα επιμενω παλι,πως ροστερ για ομαδα που θα χτυπησει τιτλο δεν ειχαν,ουτε καλο μπασκετ παιζαν…ο μπραυαν ηταν ολη τους η ομαδα…γιαυτο κ εγω προσωπικα δεν του ριχνω ευθυνη,εκανε οτι μπορουσε,αλλα με κατι γκασολ κ κατι τετοια βουγια,δεν μπορεις να πας μπροστα…παντως ακομα ειμαι χαρουμενος για celtics,βλεπω κ το ματς ξανα τωρα ετ1,πραγματικη σκουπα,τους εξαφανισαν απο το γηπεδο…πανωλεθρια κανονικη…

μπραβο στους celtics!
ΑΝΑΤΟΛΗ RULEZ:D
δικαιο το αποτελεσμα! επαιζε μια ομαδα εναντιον το κομπι…
ενας κομπι δεν φερνει πρωταθλημα ρε!

μεγάλες στιγμές,επιτέλους το πρωτάθλμα σε μια παραδοσιακή δύναμη-ομάδα.
του χρόνου lakers:wink:

σε προηγουμενο ματς στο λος αντζελες, ηταν στο γηπεδο ο Ματ Ντέιμον και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και πανηγυριζαν διπλα στο Τζακσον υπέρ των Celtics φορώντας μαλιστα και καπελακι τους! Φανταζεστε σε ματς οσφπ-παο να γινει το ιδιο?? :lol:

Η διαφορά νοοτροπίας χαώδης :wink:

Anyway, ο παίκτης που ακούγεται έντονα ως μεταγραφή στους Lakers, είναι ο Ron Artest των Sacramento Kings. Αν γίνει κάτι τέτοιο, μάλλον λέμε goodbye σε Radmanovic-Walton. Θα είναι εξαιρετική κίνηση πάντως, απο σχεδόν κάθε άποψη.

Επίσης, κάτι ακούγεται για Arenas και Cleveland, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υσχίει.

Έγινε χθες το ντραφτ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Καμία έκπληξη σχεδόν στις πρώτες θέσεις. Ο Ντέρικ Ρόουζ πήγε στο Σικάγο και ο Μάικ Μπίσλι στο Μαιάμι (κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως). Ίσως έκπληξη να ήταν ο Ιταλός Ντανίλο Γκαλινάρι που επιλέχθηκε στο #6 από τους Νικς. Ο Κουφός πλασαρίστηκε χαμηλότερα απ’ ότι περίμενε και ο ίδιος αλλά και οι ειδικοί. #23 από τους Τζαζ. Καλούτσικη επιλογή νομίζω αφού πέραν των Μπούζερ και Οκούρ (και ελάχιστα Μίλσαπ) δεν έχουν καμία άλλη αξιόπιστη λύση για τη ρακέτα. Ελπίζω να δουλέψει το παλικάρι και να προσφέρει και στην ομάδα του εκεί αλλά και στην Εθνική.

Αναλυτικά το ντραφτ του 2008 εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/136385

Ακούγονται έντονα φήμες για τον ερχομό του Ron Artest στον ΠΑΟ. Αν γίνει αυτό, μιλάμε ίσως για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

www.eurobasket.com
Panathinaikos is very close to agree terms with an NBA legend, a transfer which considers being even bigger name than the one of Dominique Wilkins 12 years ago. The player is 32 years of age and has 10 active and productive seasons in the NBA with double digits in points and rebounds.

Antawn Jamison???

Τη φημολογία που αναπτύχθηκε και ήθελε τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με μεγάλο αστέρα του ΝΒΑ ήρθε να διαψεύσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «πρασίνων» ο μάνατζερ της ομάδας Μάνος Παπαδόπουλος.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurobasket.com γινόταν λόγος για όνομα μεγαλύτερο του Ντομινίκ Γουίλκινς και για παίκτη με 10ετή θητεία στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ο οποίος έχει στην καριέρα του διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση:

«Δεν ασχολούμαστε με μυθεύματα. Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους και ακριβότερους παίκτες στην Ευρώπη και δεν περιμένει Μεσσίες. Όλα αυτά είναι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν. Η ομάδα κινείται βάσει σχεδίου το οποίο έχει μπει από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση από την επόμενη της λήξης του πρωταθλήματος».

Από εκεί και πέρα οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν την αναζήτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του σμολ φότγουορντ, ενώ πάντα παραμένει ανοικτό το θέμα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Υπενθυμίζουμε ότι ο «Σάρας» βάσει συμβολαίου έχει δικαίωμα να ενημερώσει σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι της 15 Ιουλίου. Τέλος οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Άντρια Ζίζιτς να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ο Κροάτης δεν προσαρμόστηκε ποτέ στα θέλω του «τριφυλλιού».

απο σπορ φμ…

Πηραμε Artest ρεεεεεεεεε…

Παμε ρε Rockets…

Μπορει καποιος να γραψει αν του ειναι ευκολο σε ποιες ομαδες παιζουν οι παιχτες
που ειναι στην ολυμπιακη ομαδα των ΗΠΑ ?

LeBron James - Cleveland Cavaliers
Carmelo Anthony - Denver Nuggets
Dwayne Wade - Miami Heat
Dwight Howard - Orlando Magic
Jason Kidd - Dalas Mavericks
Michael Redd - Milwuakee Bucks
Kobe Bryant - L.A. Lakers
Chris Paul - New Orleans Hornets
Carlos Boozer - Utan Jazz
Deron Williams - Utah Jazz
Chris Bosh - Toronto Raptors
Tyson Prince - Detroit Pistons