Επιστρέφει σε εμάς ο Bynum ρε, τι να σου κάνει ο Artest πολύ καλή μεταγραφή πράγματι, αν και εμένα μου έκανε πιο μεγάλη εντύπωση η μεταγραφή του Posey στους Hornets (δαχτυλίδι κανείς?) και βέβαια αυτή του Baron Davis στους Clippers.
Δεν ξέρω αν το χει γράψει κανείς αλλά εγώ μόλις τώρα το πήρα πρέφα. Οι Seattle Supersonics αλλάζουν περιοχή και όνομα!! Oklahoma Thunder θα λέγονται. ΡΕεΕΕεε τι λέτε ρε παιδιά. Πάνε οι εποχές που βλέπαμε παίκτουρες στο Seattle, πάνε και οι Sonics.
Kemp και Payton… Ωραίες εποχές, με τον πύργο του Seattle στη φανέλα…
ξερετε ποτε αρχιζει η σεζον του ΝΒΑ:-k?
29/10…
Η παρουσιαση των Ocklahoma Thunder εγινε σημερα με την παρουσια των Desmond Mason & Damian Wilkins απο την ομαδα και την συνοδεια του Thunderstruck των AC DC…Ετσι ρεεεεεεεε…
Δεν ξερω ποιος το ειδε αλλα χτες παιχτηκε φιλικο ματσακι Nuggets - Suns στην Καλιφορνια…
Τι αλλο θα κανουν ρε…??
Για την ιστορια το σκορ 77-72 για τους πρωτους με τα καλαθια να σπανε απο την αστοχια και τον Σακιλ να γκρινιαζει για το κρυο…
Νταξ, ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο κακό παιχνίδι στην ιστορία είναι. Άσε που είναι ακόμη φιλικά.
Φέτος ποντάρω για τίτλο Hornets. Πάντως, όπως σου έχω ξαναπεί, αν σας βγάλει πάλι εκτός στο πρώτο γύρο η Utah, θα γελάω ΄για χίλια χρόνια
Τωρα ειδα τι ΔΕΝ εχω γραψει…Το φιλικο αυτο εγινε σε ανοιχτο γηπεδο…
Τις λεπτομερειες ξεχασα…
παίζει να βρούμε το φιλικό από torrent???θα ήθελα να το δω πάρα πολύ τον αγώνα…
για τίτλο δεν συζητάω καν…αν δε δω ορισμένα παιχνίδια δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά…
Now playing: Anathema - Leave No Trace
via FoxyTunes
ξεκινησε το Nba, ιδου τα πρωτα αποτελεσματα.
Μπόστον Σέλτικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 90-85
Λος Άντζελες Λέικερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 96-76
Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς 108-95
lakers το φαβορι για μενα φετος αν δεν εχουν τραυματισμους… πυρμαιδα περιμενω αναλυσεις…
ααα θα δειξει ι ετ1 κανα ματσακι?
Βασικά, είναι τόσα τα πράγματα που θα μπορούσε να πεί κανείς που τι αναλύσεις να δώσω
Για 'μένα η ομάδα που έχει ότι καλύτερο για τίτλο είναι οι Hornets και δε μπορώ να μην τους δώ να κερδίζουν το δαχτυλίδι. Ίσως ένας απλά συμπαθητικός ψηλός να μπορούσε να είναι προσθήκη, αν και χωρίς αυτόν παραμένουν ομάδα θάνατος. Για Lakers, υπάρχουν επίσης όλες οι προυποθέσεις, αλλά για εμένα όλα τα λεφτά είναι 2 παίκτες: Odom και Bynum. Αφού για την ώρα ο Kobe και ο γερο Fisher μεγαλώνουν θα χρειαστούν τον Andrew να βοηθήσει πολύ και να δείξει ότι έχει πνεύμα νικητή, ενώ ο Lamar πρέπει επιτέλους να αποδείξει ότι τα αξίζει τα 12εκ. (btw, χθές απο ότι βλέπω αναπληρωματικός ξεκίνησε και δυστηχώς ακούγονται φήμες για trade αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα). Απαράδεκτη για εμένα η διοικηση που κράτησε τους Radmanovic-Mihm. Ειδικά ο πρώτος απλά πιάνει χώρο και ειλικρινά, τα νεύρα μου με το παλικάρι.
Οι Rockets κλασσικά γκαντέμιδες Οι Jazz λογικά θα είναι όπως τα 2 προηγούμενα χρόνια. Σκληροί, ζόρικοι, θα περνάν το πρώτο γύρο, ίσως το δεύτερο, θα κουράσουν κόσμο και κοσμάκι, αλλά τίτλο δε βλέπω να πέρνουν ακόμη. Celtics αν παραμείνουν κοντά στη κορυφή θα είναι πραγματικά καρτόθωμα με τόσο γηρασμένο ρόστερ, Pistons κλασσική αξία και κλασσικά μάλλον όχι τίτλος, Cavaliers μεγάλο ερωτιματικό όπως και οι Clippers. Προσωπικός περιμένω πολλά απο τους δεύτερους, ενώ πιστεύω ότι μία ομάδα που θα είναι στα playoff της Ανατολής θα είναι οι Charlotte Bobcats που επιτέλους πρέπει να βγούν απο το καβούκι τους. Warriors δυστηχώς θα σταματήσουν λογικά κάπου στις 30 νίκες το πολύ. Memphis-New Jersey-Oklahoma μπορούν να αρχίσουν να κλαίνε απο τώρα. Ουφ, κουράστηκα, τα υπόλοιπα αργότερα
ρε συ υπάρχουν ακόμα hornets ? τι μας λες !?
Yeap they do. And they play great games too
!!!
AIVERSON IN DETROIT FOR BILLUPS & MCDYESS???WTF???
http://www.nba.com/2008/news/11/03/nuggets.pistons.trade.ap/index.html
και Play maker θα παιζει αυτος προφανως στους πιστονς. ηχηρη μεταγραφη. αλλαζουν τα πραγματα στην ανατολη με αυτη τη κινηση.
Ντάξ, το Denver δεκτό ότι είχε ανάγκη ένα ψηλό πολύ καλό αμυντικό αφότου έφυγε ο Camby, μαζί με ένα δυνατό άσσο. Το Detroit τι το ήθελε αυτό? Είναι και η πάσα μεγάλο θέμα και αμυντικά δε θα βοηθήσει, είναι και μεγαλύτερος του Billups οπότε γέρασε η ομάδα ακόμη πιο πολύ και ο Stackey παραείναι μπεμπέ για να πιάσει. Για να δούμε τι θα γίνει.
παλιες καλες αγαπες…ξυνει πληγες αυτο το θεμα…θυμαμαι κ μενα τον εαυτο μου εφηβο να ειμαι με μπαλα μπασκετ στα χερια.ακομη θυμαμαι το περιοδικο τριποντο.θυμαμαι το τευχος που μιλουσε για εναν πιτσιρικα που απεκτησαν οι Λεικερς με το ονομα Κομπι Μπραιαντ…λοιπον,στο θεμα μας.περυσι ηταν ξεκαθαρο το φαβορι.φετος?θελω να πιστευω οτι η ομαδαρα μου οι λεικερς δν θα κανουν τα περσινα λαθη κ με ενα υγιειη μπαινουμ θα ειναι ακομη δυνατοτεροι κ θα το σηκωσουν φετος!
Εντος ολιγων ημερων θα ποσταρω με τις προβλεψεις μο για το φετινο πρωταθλημα…
Αφου το κανω καθε χρονο θα γινει και φετος…
Αρχισαν τα οργανα παλι γαμω…Τραυματιας ο McGrady…
loser απο φατσα… σαν την ομαδα του…