Και ο Scott τραυματίας ή ανέτοιμος είναι νομίζω. ο Θάμπο δεν είχε ενσωματωθεί καλά στην αρχή, αλλά από δεκέμβριο και μετά (εκεί που άρχισε και το σερί η ατλάντα) ανέβηκε πολύ, παίζοντας σημαντικό ρόλο σε αυτό που παρουσίασε ο Budenholzer. Πάντως το μεγαλύτερο κενό των Hawks είναι η έλλειψη ενός 2αριού σκόρερ με δυνατότητα drive. Με τους Wizards για πρώτη φορά έπαιξαν μαζί για πολύ ώρα ο teauge και ο schroder, για αυτό το λόγο.
Έτσι είναι. Του Green βέβαια λήγει και θα εξαργυρώσει την καλή του χρονιά.
Του χρόνου λήγει το μεγάλο συμβόλαιο του Lee και ήδη στο NBA κυκλοφορούν φήμες για προσπάθεια των GSW να αποκτήσουν τον Durant 8O
Τον οποίο βέβαια θέλουν διακαώς και στην Washinghton που είναι η γενέτειρα του.
Ο Kerr έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πολλοί πίστευαν πως το GS θα έχει πρόβλημα σε play off με τις προσαρμοσμένες άμυνες. Βλέποντας τους μέσα στη χρονιά αρκετά, ακόμα και με ομάδες με καλούς αμυντικούς που προσπάθησαν να τους περιορίσουν τα τρίποντα, είχαν λύσεις γιατί έχουν τους ποιοτικούς αναπληρωματικούς (πολυτέλεια για πολλές ομάδες να μένουν στον πάγκο Iguodala, Lee, ακόμα ακόμα και ο Livingston) και ο Curry έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει το παιχνίδι του και να προσφέρει και με ασιστ, ειδικά όταν πέφτουν πάνω του 2 και 3 αμυντικοί.
Άσε που και υπό πίεση βρίσκει σουτ με το βήμα πίσω και τη γρήγορη εκτέλεση.
νομίζω υπάρχει και σενάριο για anthony davis στο golden state, το οποίο μέσα στην υπερβολή του μοιάζει πιο λογικό και ισορροπημένο μπασκετικά από του durant.
Oι Clippers μαλακιστηκαν. Τελεία.
Απο κει περα, πρεπει να παραδεχτουμε οτι βλεπουμε πολυ καλα playoffs. Τα περισσοτερα buzzer beater ή παιχνιδια με νικητηριο καλαθι απο ποτε, ειχαμε μετα απο 9 χρονια την 9η φορα συνολικα που ομαδα κερδισε σειρα ανατρεποντας το 3-1, 2 game 7 ως τωρα και, γενικα, να μην το ματιασουμε και να το κερδισουν καποιοι εκ των Warriors, Hawks.
Και τώρα οι Warriors…!! Για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός MVP…
Μου άρεσαν οι rockets σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Από Clippers εκτός από Paul, Griffin (ίσως και το καλύτερο δίδυμο παικτών στο ΝΒΑ) δεν βοήθησε κανείς ουσιαστικά. Αντίθετα οι Rockets έδειξαν πιο ομάδα. Smith, Prigioni έχουν αλλάξει την εικόνα της ομάδας. O Harden έκανε για μένα ηγετική εμφάνιση.
έχω σκάσει να βρω gif με τον Paul να σκαρφαλώνει πάνω στο Howard για να του κάνει φάουλ. Epic!!!
Το προηγούμενο ματς που έχασαν από το +19 δεν το είχα δει.
Σε αυτό όμως θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η κούραση (δεύτερη σειρά για τους LAC που πήγε στο 7ο παιχνίδι).
Τόσα ελεύθερα σουτ και τόσο κακές επιλογές στην άμυνα (κολλούσε το μυαλό τους πραγματικά), μόνο σε κούραση μπορείς να τα αποδόσεις.
Ο Harden με τους μισούς του πόντους κατά μ.ο. να έρχονται από βολές δε με εντυπωσιάζει.
Ελπίζω και εύχομαι η καλύτερη ομάδα GSW, να περάσει στον τελικό :lol:
υγ: και φαίνεται πως οι τελικοί της Δύσης θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους τελικούς του πρωταθλήματος…
@Dead αυτό ακριβώς που αναφέρεις είναι το πρόβλημα των Clippers. Πως έχουν 2 παικταράδες, 2 παίκτες που έχουν σκαμπανεβάσματα (Reddick και Barnes), ένα εξαιρετικό ριμπάουντερ και στον πάγκο μόνο τον Crawford.
Οι Rockets πήραν ότι κυκλοφορούσε στην αγορά και έχουν πολλές λύσεις σε κάθε θέση.
Όπως και να χει, μαγκιά τους που γύρισαν του 3-1. Τεράστια υπόθεση.
Οι Clippers γενικά έχουν καλό roster, απλά λείπουν 1-2 καλοί και έμπειροι βετεράνοι, όπως είναι οι Smith, Terry, Prigioni που έχουν οι Rockets. Στα play-off θέλεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα.
Τον Harden τον έχετε υποτιμήσει λιγάκι νομίζω. Χθες μοίρασε πολύ καλά το ματς. Μπορεί να μην φαίνεται καλά στα stats (8 ασιστ, 7 λάθη) αλλά με το παιχνίδι του, ειδικά στον πρώτο ημίχρονο έκανε όλη την ομάδα να λειτουργεί καλύτερα (οκ βοήθησε και η κακή αμυντική λειτουργία των Clippers σε πολλές φάσεις που κοιμούνταν όρθιοι). Όποιος παίκτης έμπαινε από Rockets μέσα είχε σημαντική συμβολή. Γενικά όταν ο Harden είναι ήρεμος παίζει εξαιρετικά και είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η ομάδα.
Καλή 5άδα (με τα σκαμπανεβάσματα που προείπα του Reddick, o Barnes κάνει καλά συγκεκριμένα πράγματα), καλό 6ο παίκτη, από εκεί και μετά με Big Baby και Austin Rivers δε μπορείς να πάρεις τίτλο.
Απιστευτο ματς ο prigioni χθες. Κριμα για τον Chris Paul
έχω σκάσει να βρω gif με τον Paul να σκαρφαλώνει πάνω στο Howard για να του κάνει φάουλ. Epic!!!
Γέλαγα ώρα όταν το είδα live αυτό… Σαν πιθήκι χοροπήδησε πάνω του…
Πάρ’ το…!!!
Ηταν που ηταν σιχαμενοι, μαζεψαν και ο,τι σιχαμα μπορουσαν με τα trades και οχι μονο αυτο, κατι ξεφτιλες τυπου JR Smith εχουν ξεκωλιαστει γαμω τα παντα μου.
Λιγοι οι Hawks. γενικα, σουταραν ασχημα, εχασαν τα ριμπαουντ, δεν μπορεσαν να βγαλουν σουτ για Korver, δεν το 'χουν, oσο δεν μπορουν να παιξουν το μπασκετ της κανονικης περιοδου και πρεπει να στηριχτουν σε ατομικες προσπαθειες. Παρα την καπως κακη διαιτησια εναντιον τους.
Ο Korver στα play-off είναι η μαύρη τρύπα των Hawks σε άμυνα και επίθεση. Ίσως θα πρέπει να δούμε λίγο περισσότερο τον Bazemore που στο λίγο που έπαιξε ήταν αρκετά εντυπωσιακός.
Από την άλλη πλευρά, οκ ξεσκίστηκε κανονικά ο Smith (ακόμα και Reggie Miller τρελάθηκε) αλλά η δουλειά που κάνει ο Thompson κάτω από τα καλάθια είναι όλα τα λεφτά. Πολύ μου αρέσει αυτός ο παίκτης.
Ειναι συνολικο το θεμα, δε φταιει μονο ο Κorver. Δε σουταρει μετα απο τριπλα συνηθως, οποτε πρεπει και ολη η ομαδα να φτιαξει ελευθερα σουτ γι’ αυτον, οπως ολη τη χρονια, με δεδομενη και την πολυ καλυτερη αμυνα που παιζεται πανω του τωρα.
Tristan γαμαει στις δυο τελευταιες σειρες και τολμω να πω οτι βολευτηκαν απο τραυματισμο Love, με το περασμα του στη βασικη πενταδα.
το κάρφωμα του λεμπρον 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος , ούτε σε ματς κανονικής περιόδου. με -4 και οι άλλοι άμυνα παιδική χαρά. μπήκαν μέσα, τραβήχτηκαν για την πάσα ΟΛΟΙ.
Ομαδικό shaqtin-a-fool
Κύριος ο κορβερ ! Παιρνει τα βήματα ο τζειμς και του αφήνει χώρο να καρφώσει ! Αυτο ειναι το ευγενές πνεύμα κύριοι . (Οχι οτι ο κορβερ ειναι γκει και κολωσε να μπει μπροστά στο θηρίο )
Πέρα από την τελευταία φάση όμως οι Hawks δεν έχουν γενικά παίκτη να μαρκάρει Lebron, όπως π.χ. οι Bulls με τον Butler.
ο Lebron είχε κάνει πολλά drive και έσπαγε την μπάλα έξω, γι’αυτό κ ο Korver έκανε αυτή την κίνηση, περίμενε να κάνει πάσα