Nba

τι μλκς ειστε κι οι δυο :’)

τι παιχνιδι παλι εγινε στο Μπουλς- Καβαλιερς!!!

παλι στο τελευταιο δευτερο κριθηκε το παιχνιδι.
Ελλειψε ο Γκασολ, ο Μιροτιτς κακο παιχνιδι σημερα

Mε αρκετο κλαμα, ισως παρεις ενα free timeout.

Μαλακιστηκαν οι Bulls στην τεταρτη, την εριξαν την καρδαρα, να δουμε τωρα αν μπορουν. Τουλαχιστον, μπορουν να ελπιζουν σε Rose, απο ο,τι δειχνει.

Σκληροι Κλιπερς

Φοβερή άμυνα πάνω στον Λεμπρόν στο τελευταίο σουτ.

νταξ στο θεμα του ταιμαουτ νομιζω ηταν λιγο θεια δικη γιατι ηταν ξεκαααθαρο φαουλ του νοα πανω στο λεμπρον στην τελευταια φαση.

γενικα ειμαι ο πρωτος που θα κραξει καβς και λεμπρον αλλα σε εκεινη τη φαση αδικηθηκαν, οπως κ στο επιθετικο που εκανε ο λεμπρον (οχι αυτο με τον ντανλιβι, το προηγουμενο με το νοα)

Είδα το Rockets - Clippers. Πιο pathetic ομάδα από αυτούς τους Houston δεν πρέπει να έχω δει στα play-of. Κάκιστη εικόνα. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο o McHale έστελνε του παγκίτες τους να κάνουν φάουλ στον Jordan (28 βολές σούταρε στο πρώτο ημίχρονο μόνο αυτός) και καλά για να τους βγάλει από τον ρυθμό. Και κατάφερε να βγάλει εκτός ρυθμού τους δικούς του παίκτες που είχαν ξεκινήσει αρκετά καλά και δυνατά στο ματς. Στο πρώτος μέρος απλά δεν παίχτηκε μπασκετ.

Νομίζω πως οι παίκτες σε μια φάση ξενέρωσαν τρομερά με την τακτική των φάουλ, που συνεχίστηκε για λίγο και στην τρίτη περίοδο (ο Harden φανερά χωρίς όρεξη να παίξει, ο Howard αποβλήθηκε πολύ γρήγορα και μάλλον πάει για τιμωρία και σε επόμενο αγώνα). Κάποια στιγμή όλη η ομάδα είχε χρεωθεί φάουλ από πολύ νωρίς και οι Clippers έχοντας το Paul μέσα έκαναν κανονικό πάρτι. Η διαφορά είναι μικρή με βάση την εικόνα, ειδικά του β’ μέρους. Οι Rockets για πολλά γιουχαΐσματα, McHale τεράστια ευθύνη για αυτή την εικόνα.

Στο Noah κανει φαουλ.

Απο κει και περα, σε τετοια φαση στα τελευταια δευτερολεπτα, οπου ξεκινας σαν το σκουντουφλη, γιουρια στα γιουρια, φαουλ δεν παιρνει ΚΑΝΕΙΣ και σωστα, για μενα.

Απιστευτος υπνος απο Butler (ο οποιος κατα τα αλλα εχει περιορισει LeBron φοβερα), οντως.

αχεπα vs σισμανόγλειο ήταν το κλιβερλαντ με τους μπουλς. στα μέσα του 4ου δεν είχε δυνάμεις κανείς και οι μισοί όλο και κάπου είχαν χτυπήσει. βάλε και τις απουσίες, γάμα το.
εσύ ο απο πάνω, μια χαρά φαουλ δίνεται. καθαρό πεντακάθαρο φάουλ και ας πάει και με το κεφάλι χάμω(όταν πάει).
όσο για τους ροκετς, στα τσακίδια… ζαλίστηκα απο τις βολές

Οι Bulls έχουν τύχη ακόμα στη σειρά.
Οι ψηλοί τους ελλείψει Gasol δεν απειλούν καθόλου.
Ο Noah ειδικά στη φάση που κάνει μπάσιμο και η μπάλα βρίσκει μόνο ταμπλό έκανε ένα γήπεδο να κάνει facepalm. Ντάξει φοβερός αμυντικός, τρομερά ομαδικός με μεγάλη έφεση στις ασιστ, αλλά ρε γαμώτο όταν θες να πας τελικό δε γίνεται σε κάθε επίθεση να παίζεις με 4.
Παρόλα αυτά οι Bulls το έχασαν από λάθη τους και την τρομερή αστοχία τους. Νομίζω πως αν και έσφιξαν, αν παίξουν σήμερα πλήρεις μπορούν να ξανακάνουν break (λόγω και των μικροτραυματισμών του Irving και του LeBron το λέω κυρίως). Και φυσικά αν έχουν τον καλό Rose που απολαμβάνουμε τελευταία…

Οι GSW που είναι η συμπάθεια μου στη Δύση με άγχωσε. Νομίζω πως οι Memphis είναι η ομάδα που μπορεί να τους αντιμετωπίσει καλύτερα από κάθε άλλη. Βέβαια ο Kerr παρότι rookie στον πάγκο έκανε το τρικ με τη χρησιμοποίηση του Bogut πάνω στον Allen που συζητιέται σήμερα απ’ όλο το ΝΒΑ.

Για τους Rockets έχω γράψει πάμπολλες φορές πόσο σιχαίνομαι τον τρόπο παιχνιδιού τους και τον McHale στον πάγκο. Δύσκολα να χάσει ο Doc από αυτόν.

Τελος η σειρα με εμφατικη νικη των Cavs. Tους δειρανε κανονικα.

Γενικα, ανωτεροι οι Cavs, πηραν πολυτιμες βοηθειες απο ολους τους δευτεροκλασατους παιχτες, την ωρα που οι αντιστοιχοι των Bulls (πλην ισως λιγο του Dunleavy) ηταν αφαντοι.

Μεγαλη υποθεση να ριχνεις 20 ποντους, με μολις 15 απο LeBron και 6 απο Irving

Μαλακιστηκε το Chicago στο 4ο και εκει τελειωσε το παραμυθι. Rose καπου κλαταρε στα τελευταια δυο ημιχρονα και μετα μονο Butler.

Οι Cavs θα πανε ανετα τελικους και εκει εχοντας αρκετα πλουσιο ροστερ, μια χαρα μπορουν.

Κατάφεραν και έχασαν οι Bulls από τον Dellavedova!! Δεν μου φαίνονταν για τόσο ανώτεροι οι Cavs πάντως, συνεχίζω να πιστεύω πως τίτλο δεν θα πάρουν. Από την άλλη οι Rockets βλέπω πως επιτέλους σοβαρεύτηκαν, σταμάτησαν τα φάουλ στον Jordan και έπαιξαν μπασκετ. Αν έχουν ένα πλεονέκτημα οι Cavs είναι πως όπως όλα δείχνουν θα πάνε πιο ξεκούραστοι τελικό. Στην δύση γίνεται σφαγή. Από την άλλη βέβαια έχουν και τους πιο πολλούς τραυματισμούς (βασικά τους πιο σημαντικούς) αφού και ο Irving πλέον έχει πρόβλημα.

Βασικά όλη τη χρονιά οι Cavs βρήκαν τον τρόπο να περιορίσουν τον Gasol (που έχασε 2 ματς στα playoff ούτως ή άλλως και στο τελευταίο ήταν τραυματίας). Έτσι ουσιαστικά δεν είχαν κίνδυνο στο καλάθι και έπρεπε απλώς να περιορίσουν τον Butler και το Rose. Στα ματς που το κατάφεραν κέρδισαν.
Οι Bulls φώναζαν για ενίσχυση στο 3 και απορώ γιατί ο Thibodeau δεν πήρε τον Allen με τον οποίο λέγεται πως είχαν συμφωνήσει οι Bulls μέσα στη χρονιά.
Για τον Noah επίσης έγραψα την άποψη μου. Κάνει άριστα 3-4 δουλειές, αλλά αν δεν έχει μία ομάδα 4 μεγάλους σκόρερ, τότε υπάρχει επιθετικό κενό. Οι Bulls φέτος είχαν 2-3 (Butler, Gasol και κατά το ήμισυ Rose). Με σωστή ενίσχυση και άλλο προπονητή, ίσως του χρόνου παρουσιάσουν κάτι πιο δυνατό.

Οι Clippers μάλλον πληρώνουν τη σειρά με τους Spurs, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κλατάρισμα.

στο χθεσινό δεν τους φταίει καμία σειρά με τους σπερς. μόλις αποφάσισαν οτι θα πάνε πιο αργά , έχασαν όλη την ροή που είχαν στο επιθετικό παιγνίδι. δεν πιστεύω οτι ήταν κούραση αλλά εντελώς λάθος απόφαση.μέχρι εκείνη τη στιγμή πετούσαν.
και αντίστοιχα τρομερή απόφαση να μην παίξει ο μουσιας σε ολόκληρο το 4ο. εκνεύριζε και εκνευριζόταν με τους πάντες, ήταν άστοχος, δεν έβαζε συμπαίχτες στο παιγνίδι. βγήκε και οι υπόλοιποι έκαναν θαύματα.
θα το θυμούνται για πολύ καιρό αυτό το ματς στο la

O Harden φαίνεται εκνευρισμένος σε όλη την σειρά. Μετά τον 4ο αγώνα την είχε πει πλαγίως και στον MacHale για τα φάουλ στον Jordan (“δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται αλλά ο καθένας έχει την φιλοσοφία του” η κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

ΟΚ, δε μετρησε και οι Hawks ειναι στον επομενο γυρο (θεωρω οτι εχουν περισσοτερες ελπιδες, οποτε καλυτερα), αλλα βλεποντας σε να παιζεις σ’ αυτα τα πλεηοφφ, ενα εχω να πω:

PAUL PIERCE, you are the only TRUTH!!!

Ακριβώς αυτές ήταν οι σκέψεις μου βλέποντας το ματς (το πόνταρα να πάει παράταση #-o).
Κάναν μεγάλο come back με το 9-0 στο τέλος οι Wizzards, κόλλησαν, βρέθηκαν αγκαλιά με την ήττα, έκαναν και οι Hawks τα εύκολα δύσκολα και ο άφαντος σε όλο το ματς PIERCE έβαλε το απίθανο και δυστυχώς για αυτό το μεγάλο παικταρά δε μέτρησε για 1 δέκατο του δευτερολέπτου.

Όντως οι Hawks με την εξαιρετική front line τους έχουν περισσότερη τύχη κόντρα στους Cavs και ελπίζω να είναι αυτοί στον τελικό.

Κρίμα και για τους Wall και Beal που έκαναν μεγάλη χρονιά (ο Wall με σπασμένο χέρι εσχάτως).

Από την άλλη πλευρά, τεράστιος Curry και αφού δεν σταμάτησαν στους Memphis μετά το break, να δούμε αν μπορεί κανείς να σταματήσει το GS που παίζει και όμορφο μπάσκετ.
O Curry σημειωτέον πάλι ξάπλωσε αντίπαλο (το Lee αυτή τη φορά) με τις τρίπλες του. :lol:
Απόλαυση να τον βλέπεις να παίζει.

ΥΓ: Αφού το Salary Cap των Bulls είναι στα όρια του, δεν κοιτάνε κανένα βετεράνο τύπου Pierce ή Carter να πάρουν 20-25 ποιοτικά λεπτά στο 3, μαζί με τον Dunleavy (αν τον κρατήσουν) ή τον Snell (που όσο πήρε ευκαιρίες μου άρεσε); Άντε μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!

Δεν ειναι μονο το χτεσινο σουτ, ειναι η ολη κατασταση. Το πώς καθαρισε στο Τοροντο, το πώς μια ομαδα με Wall και Beal εψαχναν αυτον τον 37χρονο για τα κρισιμα σουτ αυτης της σειρας εχοντας εν τελει 3/4.

Γενικα, κριμα για τους Wizards, γιατι εκαναν πολυ σκληρη προσπαθεια και με υγιη Wall θα 'χαν περασει, για μενα, απο τους χαμενους στην post-season, Hawks.

Απο κει και περα εκτος της front-line, η Atlanta καλυτερες ελπιδες εχεις και λογω πλεονεκτηματος εδρας. Ωστοσο, ειναι αουτσαϊντερ και σε κακη κατασταση, δυστυχως.

Πάντως οι hawks πατάνε πλέον πολύ καλύτερα. Μπορεί να φανεί αστείο, αλλά είναι μεγάλη η απώλεια του Σεφολόσα, ειδικά σε μια ομάδα με μέτριο πάγκο. Έκανε συγκεκριμένες δουλειές και τις έκανε πολύ καλά.

Το golden state εκτός από ομαδάρα και τον εξωγήινο κάρυ έχει και την τύχη να έχει δύο παίχτες που έχουν ανέβει επίπεδο (Barnes, Green) χωρίς να έχουν κάνει ακόμα μεγάλα συμβόλαια. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν συμβόλαια ποιοτικών γερουσιαστών στον πάγκο + τον iguodala που του πάει πολύ ο ρόλος του 6ου παίκτη. Με κάθε επιφύλαξη αυτά γιατί δεν έχω ψάξει ακριβώς τα νούμερα.

Εγω παλι απο οσο ειχα δει Hawks στη regular πιο πολυ λειπει ο Mike Scott, που εκανε πολυ καλα παιχνιδια και ειναι ψιλοαφαντος τωρα, δεν ξερω αν παιζει καποιος τραυματισμος, ντεφορμαρισμα ή τιποτα αλλο …παντως, μες στη χρονια ο Thabo καποια ιδιαιτερη εντυπωση οσον αφορα το παιχνιδι της Atlanta δε μου 'κανε.