Φοβερή ματσάρα στο Λ.Α.
Κορυφαίοι Paul (συγκλονιστικός, έπαιζε και τραυματίας από το πρώτο 12λεπτο) και Duncan (μακάρι να μην ήταν η τελευταία φορά που τον βλέπουμε στο παρκέ), αν και για μένα τη διαφορά την έκανε ο Barnes.
Το μόνο κακό είναι πως θα βρουν οι αντιπαθητικοί (για μένα) Rockets το νικητή (όποιος κι αν ήταν, έκατσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του 7ου παιχνιδιού να είναι οι Clippers) σκοτωμένο.
Οι Spurs χτες ηταν οπως τους ξερουμε και ηταν καλυτεροι. Οι βασικοι επιτελους 'παιξαν, ο Green εκανε ενα απο τα καλυτερα αμυντικα παιχνιδια που εχεις δει, πηραν καμια 10ρια επιθετικα στο 4ο δεκαλεπτο, γενικα, κοντρολαραν το ματς.
Ωστοσο, οι Clippers αντεξαν. Σε προσωπικο επιπεδο, αλλα αντεξαν. Και περασαν δικαια. Μεγαλος Paul (απιστευτα καλαθια), σταθερος Griffin, Barnes, ο παιχτης που θες στην ομαδα σου. Τους εχουν τους Rockets.
στο 107-107 υπηρχε φαουλ?? μου φανηκε οτι εκεινη η αποφαση χαλασε ολο το παιχνιδι που μεχρι εκεινο το σημειο ηταν απο τα καλυτερα που εχω παρακολουθησει
τρομερό ματς(χωρίς να χρειάζεται τρομερο-ή καλο-μπασκετ.στον Iron aris παει αυτό.)
εμφανίστηκε ο γκριν, εξαφανίστηκε ο πολ, και μετά εμφανίστηκε ένας δεύτερος συγκλονιστικός πολ που έσωσε και σκότωσε το παιγνίδι .
πάντως τόσους αιφνιδιασμούς 2με1, 3με1 με τόσο κακά αποτέλεσμα/αποφάσεις/σουτ, δεν εχω ξαναδεί. φάνηκαν φρέσκοι στα πόδια οι σπερς, αλλά στο μυαλό πάλι σκάλωναν σε σημεία.
κρίμα που τελείωσε η σειρά. την ευχαριστήθηκα οσο δεν πάει, και ας μην είδαμε την τρελή την μπασκεταρα. και ίσως είναι και ενα τέλος εποχής για τους spurs. ομάδα που λίγο να σου αρέσει το γαμηδι το άθλημα , ε πρέπει να τους εκτιμάς τουλάχιστον.
*σε εκείνο το φάουλ σε σουτ πίσω απο το κέντρο δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να διαμαρτύρονται τόσο από τους κλιπερς. ενα χέρι ξύλο στον ριβερς(τον μικρο), και ένα βραβείο στο τζινομπιλι.
**στον ήχο που πετάχτηκε απο το πουθενά στην τελευταία φάση και “έδειξε” το play(ανάθεμα αν ήταν) των σπερς, ο πάγκος τους ήταν λες και ειχε 10 γιαννακοπουλους. τα βρισίδια έπεσαν βροχή.χααχαχα
Δεν το είδα το game 7 είναι η αλήθεια, άλλα ήδερ γουέη να 'ρθουν σβαρνώντας πες τους γιατί τώρα δεν έχει γερο-Τιμ (σεβάσμιος η αλήθεια) και Τιάγους η ρακέτα, έχει τίμιο ξύλο.
Curry MVP. Nομιζω, δικαια. Το ρεκορ των Warriors ειναι πανω απο μεσους ορους.
Γενικα, ψιλοαδικια, ομως, που βγαινουν κατα τη διαρκεια των πλεηοφφ. Δηλαδη δεν επηρεαστηκε κανεις απο τα οργια του Curry στον πρωτο γυρο για να πει “καμια αμφιβολια, αυτος ειναι”;;;
Οτι θα υποστηριζα καποιον Γκασολ τοσο ενθερμα δεν το περιμενα ποτε και το δε λεω ως αντι-Καβς φαση …και Σικαγο γουσταρω, γενικα, και τα δυο αδερφια ειναι αφοπλιστικα φετος.
ΥΓ.: Πού θα πρωτογινεται hack στο Rockets-Clippers;;
Σικαγάρα αιφνιδίασε για τα καλά. Και πλέον μπορούμε να αισιοδοξούμε για τελικό Ανατολής!
Πέρα απ’ την πλάκα όμως, έχει δρόμο και αυτή η σειρά.
Απουσία ο Love, αλλά οι Bulls, με τα πολλά σκαμπανεβάσματα τους, δείχνουν πιο ομάδα από τους Cavs. Αλλά δεν ξέρεις πως θα εμφανιστούν στο επόμενο ματς και δε μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ.
Έβλεπα στο τελευταίο ματς με τους BUcks ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Όταν μεσολαβούν 2 μέρες ξεκούρασης μεταξύ των αγώνων ο Μ.Ο. του Rose εκτοξεύεται στους 25 πόντους. Όταν είναι μία η μέρα ξεκούρασης πέφτει κάτω από 15.
Οι Clippers από την άλλη έπαιξαν για ακόμη μία φορά πολύ καλό -ομαδικό- μπάσκετ, κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα, βρήκαν πολλά ελεύθερα σουτ και κέρδισαν εύκολα. Χωρίς CP3 όλα αυτά!
Τους Rockets δεν τους πάω λόγο τρόπου παιχνιδιού. Isolation στον Harden και τέλος.
Ο McHale έχει μαζέψει της παναγιάς τα μάτια, έχει πάρει Ariza, Brewer, Smith φέτος για να παίζει αυτό το μπάσκετ. Του πήρε λοιπόν το πορτοφόλι για τα καλά ο Doc και το κατευχαριστήθηκα.
Και χωρίς hack στο Smith από τους Clippers (σε αντίθεση με τον McHale στον Jordan).
Αποκαρδιωτική εμφάνιση από Rockets χθες. Έχω την εντύπωση ότι περίμεναν εύκολο αγώνα λόγω κούρασης και απουσίας Paul από Clippers. Μόνο Howard το πάλευε από τους Rockets. Περισσότερο εντύπωση μου έκανε η τρομερά κακή άμυνα τους. Σχεδόν όλα τα σουτ των Clippers στο β΄ μέρος ήταν ελεύθερα. Harden δεν φάνηκε πουθενά, στην μεγαλύτερη διάρκεια έμοιαζε σαν να μην έχει όρεξη να παίξει. Κάπου στο τέλος της 3η περίοδο δείχνει stats και είχε πάρει μόνο 9 προσπάθειες και 1 βολή!!! (μιλάμε για τον παίκτη που σουτάρει τις περισσότερες βολές στο ΝΒΑ) Στο 4ο προσπάθησε να πάρει μερικά σουτ παραπάνω αλλά ήταν αργά. Δεν νομίζω να συνεχίζουν να έχουν τόσο κακή εικόνα και στα άλλα ματς.
Από την άλλη βέβαια Griffin έχει γίνει μεγάλη παικτούρα. Ουσιαστικά έπαιξε και για τον Paul χθες. Πολύ καλός και ο Jordan. Είναι μεγάλο προσόν για μια ομάδα να έχει ψηλούς που να μπορούν να πασάρουν τόσο καλά (13 ασιστ ο ένας, 5 ο άλλος).
Αξιος MVP της regular season o Stephen Curry, προσωπικα και εγω αυτον θα ψηφιζα. Ηταν ο καλυτερος παικτης της καλυτερης ομαδας της σεζον, με εκπληκτικα στατιστικα, ανωτερος απο ολους τους υπολοιπους πιθανους υποψηφιους.
Τωρα γινεται ματσαρα στο Σικαγο, ολο ποντο-ποντο παει…
Edit: 99-96 με buzzer beater του Derick Rose και οι Bulls εκαναν το 2-1 στην σειρα. Εκπληκτικος ο Rose με 30 ποντους, 7 ριμπαουντ, 7 ασιστ, 1 κλεψιμο και 1 κοψιμο και ευστοχησε και στο νικητηριο καλαθι. Ακολουθησε ο δυναμικος Jimmy Butler με 20 ποντους και 8 ριμπαουντ και ο Dunleavy. Απο τους Cavaliers o Lebron ηταν ο κορυφαιος με 27 ποντους, 8 ριμπαουντ, 14 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 μπλοκ και 7 λαθη, ενω πολυ θετικος ηταν και ο JR Smith που ευστοχησε σε μεγαλα σουτ σε κρισιμα σημεια του αγωνα. Πολυ αρνητικος ο Irving σε κακη μερα πετυχε 11 ποντους με ποσοστο 3/13 σουτ και δεν ειχε ουτε 1 ασιστ. Ματσαρα…