Nba

Περάστε κι ελάτε, θα βγάλω και φοντανάκι

^^ εσυ με κατέστρεψες. σε κάθε αμφισβητούμενο σφύριγμα απο πλευράς κλιπερς, σε θυμόμουν και γελούσα απο το πουθενά.

πάντως δεν ξεγράφω με τίποτα τους κλιπερς

Στο ημιχρονο Portland at Memphis ειχε αυτο το performance. :lol:

Έχω να δηλώσω ότι μόλις έκλεισα εισιτήριο να δω Rockets live στον πρώτο αγώνα του 2ου γύρου…!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εύχομαι να είναι με πελατεία Spurs, για να θαυμάσουμε live και την αλεπού των πάγκων… :wink:

το να λετε πελατεια και σιχαματα τους spurs με ξεπερναει παντως!! :lol::stuck_out_tongue:

Ε ειδικά οι Rockets μέχρι πέρυσι τους είχαμε τρελή πελατεία… Μην κοιτάς φέτος που πήραν αέρα… Θα τους περιποιηθούμε στο δεύτερο γύρο… :smiley: :smiley:

Το Chicago κάνει περίπατο σε ένα ματς που ουσιαστικά κράτησε ένα πεντάλεπτο.
Αυτό που δε μπορώ να χωνέψω είναι οι ακατανόητες επιλογές του Thibs. Κερδίζει 30 πόντους στο ημίχρονο, 40 στο τρίτο δεκάλεπτο και κρατάει τους βασικούς του για περίπου 30 λεπτά.

Θα έχει ωστόσο ενδιαφέρον η σειρά με τους Cavs. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει και η απουσία του Love. Σίγουρα χάνουν στην περιφέρεια.

Επίσης, φάνηκε η απειρία των Bucks που μετά το κακό ξεκίνημα, είχαν και τους Bulls να τους εκνευρίζουν ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ με αποτέλεσμα αποβολή για τον Γιάννη, τεχνικές ποινές σε Mayo και MCW (που περισσότερο flagrant ήταν αλλά του το χάρισαν). Πάντως είναι ομάδα με πολύ μέλλον, αλλά χρειάζονται 1-2 προσθήκες παικτών τύπου VInce Carter, Pierce, Gasol κ.ο.κ. που θα δώσουν εμπειρία και προσωπικότητα. Αν κάτι τους έλειψε αυτή τη χρονιά, πέρα από την εμπειρία, ήταν οι καλοί ψηλοί. Ο Ilyasova παίζει περισσότερο στην περιφέρεια, ο Henson θέλει βοήθεια γιατί ώρες-ώρες παλεύει μόνος και ο Pachulia δεν κάνει για βασικός σε ομάδα play off.

Οι clippers ισοφάρισαν και όλα τώρα στο 7ο ματς του λος Άντζελες. Crimson το ειδες?

το είδα.
κακοί σπερς. τα 4/4(αρχικά. μετά πήγε 7/11 ο θεός) τριποντά του μπελινελι και η παρουσία του ντιαο, δεν μπορούν να καλύψουν το απίστευτο κοκομπλοκο του γκριν που πλέον μπατάρει και αμυντικά, τα πατήματα που δεν έχει πλέον ο παρκερ(και ο τζινομπιλι…) και την κακή μέρα leonard(επιθετικά).
ακόμη και όταν προηγήθηκαν με 10 πόντους, ήξερες οτι κάποια στιγμή θα πάρει μπρος ο-κακος στο σουτ μέχρι εκείνο το σημειο-πολ και οτι με τις μικρές ανάσες που πήρε ο γκριφιν θα πάρουν το ματς. καλή η διαφορά του πάγκου, αλλά αμα δεν παίζουν οι βασικοί…
αλλά πραγματικά στην άμυνα πάνω στο ρεντικ παίζει να χασαν και ενα μέρος του παιγνιδιού. με τον πιο απλό τρόπο έβγαινε και σουταρε. δεν ξέρω τι παίζει με τον γκριν, αλλά είναι πραγματικά κακός και στην άμυνα πλέον. 2 φορές βγήκε απο το σκριν απο την λάθος πλευρά σε παίχτη που δεν θα μπει στο καλάθι αλλά θελει να πάρει την μπάλα να εκτελέσει αυτόματα. και αυτός κάθεται και τον κυνηγάει απο πίσω…

πάντως δεν κατάλαβα αν υπήρχε παράβαση στο τέλος με τον κροφορντ εκεί που έχασε την ισορροπία στο σωμα. γιατί θα ήταν -2 το σκορ και η μπάλα στους σπερς. αν κατάλαβε κανείς ας πει.

πονταρω σε κλιπερς στο 7ο game.

νομιζω, αν αλλαξεις πανω απο 3 φορες σταθερο, ειναι βηματα :stuck_out_tongue:

χαχαχ. κρίμα λοιπόν. αλλά όπως και να έχει άξιοι νικητές οι κλιπερς, έστω και αν δεν με πείθουν ούτε αυτοί γενικότερα

Nταξ, οι Σπερς στο καλο τους διαστημα δεν πηραν καποια διαφορα και μετα δεν εδειξαν ικανοι να γυρισουν ουτε για 1".

Με μετριους ολους τους βασικους, δε γινεται.

Η σειρα ειναι αμφιρροπη και ενα break ακομα δε θα κανει εκπληξη σε κανεναν. Αν δε γινει, ωστοσο, οι Clippers θα ειναι δικαια στον επομενο γυρο και φαβορι για τελικους Δυσης για μενα, ειδικα αν ζεσταθει και ο Crawford.

πραγματικά όμως. ακόμη και το οτι η σειρά είναι στο 7o είναι άξιο θαυμασμού.
αλλά μπασκετ, φάση ρε παιδι μου με υπογραφή σπερς είδαμε μια σε 48 λεπτά (αυτή με τον γκριν αρχές δεύτερου μέρους). με το να παρακαλάς να σου βάλει τριποντά με κάθε τρόπο ο μπελινελι , και να τελειώνει φάσεις στο 0’’ ο ντιαο, δεν γίνεται δουλειά.
δεν ξεγράφω σπερς, αλλά πιστεύω αυτή τη φορά σε άνετη νίκη των κλιπερς. μοιάζουν απίστευτα κουρασμένοι οι σπερς(και στο μυαλό)

Crimson εγώ πόνταρα Clippers (και Bulls) χθες. Στο 7ο ματς δεν ακουμπάω, δε μπορείς να πας κόντρα στους Spurs σε ματς ζωής και θανάτου. Και το λέω εγώ που ακόμα και μετά το break πίστευα στους Clippers.
Απλά, έχοντας δει τα 4 ματς, έχω την εντύπωση ότι οι μεν Spurs παίζουν στα κόκκινα, οι δε Clippers δεν έχουν πιάσει το 100%.

O Green πράγματι αγνώριστος. Για τους υπόλοιπους Spurs λίγο-πολύ είναι ότι βλέπαμε μέσα στην χρονιά. Με ανεβασμένο Tim και πάντα κάποιον/κάποιους να έρχονται από τον πάγκο και να ξεχωρίζουν. Νομίζω φέτος το θέμα με τους Spurs ήταν το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Kawhi και η απόδοση των Manu και Parker που ήταν εμφανώς πεσμένη σε σύγκριση με πέρυσι.

Ο Paul ακόμα κ στο πρώτο ημίχρονο που ήταν άστοχος (και άποντος) ήταν σημαντικότατος στο παιχνίδι των Clippers. O τρόπος με τον οποίο ανεβοκατεβάζει ταχύτητα και αλλάζει το ρυθμό του παιχνιδιού είναι μοναδικός.
Αλλά ο πάγκος τους (με εξαίρεση τον Crawford) είναι πολύ γυμνός ρε γαμώτο.

Μπορει να ναι πεσμενοι οι βασικοι των Σπερς αλλα ο Τιμμυ απλα συνεχιζει ε. Κ χθες δηλαδη ηταν μαλλον ο μονος βασικος που διασωθηκε.

Και είναι 39 χρονών ο άτιμος…

ισχύει οτι οι σπερς είναι στα κόκκινα και οι άλλοι οχι στο 100%.
πάντως δεν ξέρω τι έπαιζε μέσα στην χρονιά, είδα ελάχιστα πράγματα φέτος, αλλά όταν ο μιλς προσφέρει περισσότερα από τζινομπιλι (και παρκερ.και δεν εννοώ μόνο το σουτ) , γάμα τα .
βέβαια σε ενα ματς, το 7ο, μπορεί πάλι να έχουν τρομερό πάγκο και ο ντανκαν να ξεκινήσει ματς πάλι με τίποτα 10/11 σουτ. αλλά ακόμη και έτσι θα πάνε μετά απο 7 παιγνίδια σε ροκετς διαλυμένοι.
μακάρι να το παλέψουν το ματς αν και πιστεύω οτι θα εμφανιστούν πιο σοβαροί οι κλιπερς.

Υπερβολη, Εξισου μετριος ηταν.

Νταξ νομιζω οτι μετα το σημερινο μπορω να πεθανω ησυχος.

31 αλλαγες στο προβαδισμα και 16 ισοπαλιες.

Νταξ νομιζω οτι μετα το σημερινο μπορω να πεθανω ησυχος.

31 αλλαγες στο προβαδισμα και 16 ισοπαλιες.

εδιτ: για καποιο λογο μου βγηκε νταμπλ ποστ