Nba

Όντως. Από την άλλη βέβαια δικαιολογημένα τους φοβήθηκε τους Bucks ο προπονητής τους, δεν ήθελε να σπάσει η έδρα. Έχουν καλή και νεανική ομάδα με τρομερό ενθουσιασμό, ήθελε να τους σπάσει τον τσαμπουκά που λέμε. Βασίζεται ότι θα τελειώσει η σειρά πιο γρήγορα και θα έχουν 1-2 extra μέρες ξεκούρασης.

Τα περισσότερα προβλήματα των Bulls άλλωστε είναι στους κοντούς. Rose το θέλει αλλά προς το παρόν ακόμα μικρή η προσφορά του, HInrich ακόμα εκτός, όλο το βάρος έπεσε στον Butler. Χθες στην 4η περίοδο ακόμα και ο Rose σε πολλές φάσεις έψαχνε να τον βρει να του δώσει την μπάλα αντί να επιτεθεί στο καλάθι.

Howard 28 πόντους στην δεύτερη νίκη των Rockets. Αν κρατήσει σε ψηλά επίπεδα την απόδοση του οι Rockets βλέπουν τίτλο.

O Rose σημειωτέων στο πρώτο παιχνίδι ήταν εκπληκτικός (ειδικά στο πρώτο μισό που είχε 5 στις 5 διεισδύσεις).
Με την εικόνα που έχω για Bulls και Cavs (οι οποίοι δεν κάναν περίπατο στα 2 ματς με τους Celtics), τους έχω ικανούς τους Bulls να σπάσουν την έδρα.

Από εκεί και πέρα, όσο τεράστιο σεβασμό κι αν έχεις για τον Popovich, νομίζω πως οι Clippers είναι too much για τους φετινούς Spurs. Γενικά νομίζω πως οι Clippers θα φτάσουν στους τελικούς της Δύσης (παρά το πιθανό μειονέκτημα έδρας αν βρουν το Houston που δεν εκτιμώ καθόλου τον τρόπο παιχνιδιού του), και θα περιμένουν τη σφαγή μεταξύ GSW και Memphis.

Και στην Ανατολή προβλέπω αντίστοιχα τελικό για Atlanta και να περιμένουν Cavs ή Bulls σε μεγάλα ματς.

θες να αλλάξεις την δήλωση σου? :razz:

ok. ΠΟΛΥ καλό ματς το χθεσινό παρά την τακτική των άμεσων φάουλ σε τζορνταν. πραγματικό παιγνίδι play of. Τα εκατέρωθεν σερί των ομάδων δεν αφήσαν να ξεφύγει κανείς στο σκορ και κάπως έτσι λογικά πήγε παράταση το ματς.
και μεγάλη νίκη για σπερς παρά την ανυπαρξία του παρκερ που οσο και να προσπάθησε, βγήκε χειρότερα τραυματίας απο οτι μπήκε στο παιγνίδι, και παρά το 6ο φαουλ του τζινομπιλι.

η εμφάνιση του ντανκαν μέχρι το σημείο που έχασε τα 3 κοντινά καλάθια(και 3 άμυνες στις βολές…) ήταν να τρομάζει κανείς. το καλάθι που πέφτει στο παρκέ στην παράταση ήταν με αυτόματο πιλότο. ουρλιαζα στο κάθισμα. **44 λεπτά έπαιξε…
ο leonard συνεχίζει απο τα πέρσι, αν και κάποιες στιγμές παραήταν άφαντος.
αλλά παίχτης που σε κρίσιμα σημεία έδωσε κάτι επιπλέον απο αυτό που υπολόγιζε κανεις, η ταν ο μιλς!! τα 2 κολλητά τριποντά στο τέλος του ημιχρόνου, το δίποντο, οι βολές στο τέλος.

αντίστοιχα ο griffin μοιάζει με μπασκετμπολίστα πλέον και οχι με ακροβάτη. αν και έκανε 2 μεγάλα λάθη στο τέλος , 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ. !

μακάρι να το παλέψουν οι σπερς.

Εγω θαρρω πως οι Σπερς ειναι το φαβορι στη σειρα οπως κ να χει.

@crimson 'Οχι!
Πάντα με τους Spurs έχεις τον κίνδυνο να γίνεις ρόμπα (ειδικά με το φορμάρισμα που συνήθως έχουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή), αλλά ακόμα και μετά το break νομίζω πως οι Clippers είναι καλύτεροι φέτος και θα περάσουν.
Το μόνο τους μειονέκτημα σε σύγκριση με τους Spurs είναι το βάθος πάγκου.

όταν κάθεται στον πάγκο ο πολ, μια αναταραχή και ενα χάσιμο το βλέπω.
γενικά, ναι, φαινεται οτι για να πάρει game η ομάδα των spurs πρέπει να δώσει το 110% απο αυτό που έχουν, ενώ απο την άλλη απλά χρειάζεται να παίξουν σοβαρά.
όπως και να έχει ελπίζω να τραβήξει οσο γίνεται. και να περάσουν οι σπερς :stuck_out_tongue:

[B]το? ταξίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ολοκληρωθεί σύντομα, ωστόσο ο διεθνής πόιντ φόργουορντ πρόλαβε να γράψει ιστορία!

Ο ?Κούνμπο? έγινε ο νεότερος παίκτης με 25+ πόντους & 10+ ριμπάουντ σε ματς της postseason τα τελευταία 30 χρόνια, αφήνοντας πίσω του τον? σπουδαίο Τρέισι ΜακΓκρέιντι![/B]

Φοβερό παιχνίδι από τον Αντετοκούμπο. Μέχρι να πάρει μπρος ο Μίντλετον στο τέλος της κανονικής διάρκειας κουβαλούσε μόνος του τους Bucks.
Φοβερός και ο Rose. Έβαλε τα σουτ που φέτος δεν ήταν το δυνατό του σημείο. Αλλά τον απολαμβάνω πραγματικά όταν επιτίθεται στο καλάθι. Η είδηση είναι μάλλον ότι έβγαλε 45 λεπτά!
Αν ανέβει ο Νόα, έχουν δυνατότητα οι Bulls να χτυπήσουν τους Cavs.

Οι Cavs δεν τρομάζουν κανέναν. Στα ματς με Boston έχουν ματώσει ως τώρα. Ο Noah το μόνο που χρειάζεται είναι να παίξει την γνωστή του άμυνα κάτω από τα καλάθια. Και με το 80% της καλής του άμυνας οι Cavs θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στον Love και θα αρχίσουν τα isolation με Lebron, Irving. Αυτά οι Bulls πιστεύω μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.

Κλειδί στην αναμέτρηση θα είναι ο Rose. Και η άμυνα που θα του παίξει ο Shumpert.

ούτε 30 πόντοι η διαφορά χθες. :razz:
o leonard με άκουσε που είπα πως κρυβόταν λίγο στο δεύτερο Game. :stuck_out_tongue:

Οι Bulls έχουν κόμπλεξ απέναντι στον Lebron… αν θα καταφέρουν να το αποβάλουν φέτος δεν το ξέρω. Όμως επειδή τους παρακολουθώ συστηματικά όλη την χρονιά, μπορώ να πω πως πρώτη φορά το γυρνάνε σωστά το τόπι (τώρα στους 3 πρώτους αγώνες των playoff, και φυσικά το κάνουν μόνο ανά διαστήματα). Το μπάσκετ που έπαιζαν στην full season ήταν άσχημο, με πολλά λάθη, πολλές φορές με άμυνα δίχως συγκέντρωση. Ο Rose δεν είχε καταφέρει να ενσωματωθεί στην ομάδα και πιο συγκεκριμένα δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους παίχτες με την καμία… καμία σχέση με τον Rose των playoff.
Γενικότερα φαίνονται πολύ αλλαγμένοι και αν καταφέρουν να πιάσουν ρυθμό και υπόλοιποι (ο Gasol δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στα 3 παιχνίδια, ο Noah κάπως δείχνει να ξυπνάει και ο Mirotic είναι τραυματίας) μπορούν να πάνε πολύ ψηλά.
Υ.Γ. Το “αστέρι” της ομάδας είναι ο Butler πια, όλοι το λένε στην ομάδα και όλοι το δείχνουν μιας και πάντα αυτόν ψάχνουν στην δύσκολες στιγμές.

Δεν ειμαι σιγουρος. Ο Rose δειχνει ιδιαιτερα προθυμος να παρει τα σουτ που καινε και, μαλλον, τα εχει κιολας. Πολλες φορες φετος πηρε φωτια σε τεταρτες περιοδους.

νίκη των κλιπερς με πολ να σκοράρει όπως και όποτε θέλει, και πάγκο που εμφανίστηκε τελικά.

Και διαιτητικά όργια μπας και δε φάνε break τα σιχάματα, γιατί δεν τα λες όλα;

Απαραδεκτοι Hawks στο φιναλε. 40-50 secs, χανουν για 3 και ολοι να ψαχνουν τον Korver που αστοχει σε 4 σκοτωμενα τριποντα.

Παρε, λοιπον, 2-2 να 'χεις και ενα αυγο/αγχος στον κωλο στο εξης.

Κυνηγας μαγισσες και στο ΝΒΑ;;; <3

ΥΓ.: Δε θα 'χει νοημα να μιλησουμε για τοτε με Suns, οντως, εγινε, αλλα παει.

Οι Bulls κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.
Βασικά ο τρόπος που έχασαν το προηγούμενο ματς ήταν αστείος και τώρα τρέχουν…

Ούτε οι Hawks γεμίζουν το μάτι με τον τρόπο που παίζουν.
Νομίζω πως οι Cavs έχουν το προβάδισμα στην Ανατολή, αν και θεωρώ πως η ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα σε αυτές της Δύσης είναι οι Bulls, γιατί έχουν ισορροπία σαν ομάδα. Έχουν και καλή περιφέρεια και μπορούν να σκοράρουν μέσα στη ρακέτα. Δεν είναι τυχαίο νομίζω πως μέσα στη χρονιά κέρδισαν εκτός έδρας Dallas, GSW, Memphis, Clippers κλπ.
Από την άλλη, δεν είναι τυχαίο που έχασαν από ομάδες τύπου Utah, Lakers, Orlando, Detroit…
Παρουσιάζουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση τους.

Του έχει πάρει και τα σώβρακα του Τhibodeau ο Kidd… στους 2 τελευταίους αγώνες. Τραγικότατοι Bulls που δεν μπορούν να βγάλουν ούτε ένα σωστό pick n roll, που ελάχιστες φορές παίζουν σωστά με τους ψηλούς, που σπάνια σπάνε την μπάλα όταν βρίσκουν double team μπροστά τους (ναι σε όλα αυτά φταίει ο προπονητής που κοιμάται όρθιος και δεν βρίσκει λύση). Αν είναι να συνεχίσουν έτσι καλύτερα να περάσουν οι Bucks, που είναι πραγματική ομάδα και παίζουν τρομερή άμυνα.
Άφαντος Rose… Πόσο να τραβήξει ο Jimmy μόνος τους με τέτοιο κενό στο 1-2-3?
Ο Γιάννης πρέπει να δουλέψει πααααάρα πολύ το σουτ του! Έχει πολύ μέλλον το παλικάρι, όπως και αρκετοί άλλοι των Bucks.

Οι Bucks είναι εξαιρετικοί, θα ήταν άδικο να βγουν έξω με 4-0. Δεν περίμενα 2 νίκες στην σειρά βέβαια αλλά δεν είναι και τόσο τυχαίες. Οι Bulls πόνταραν πολύ στο sweep για να ξεκουραστούν, τα έδωσαν όλα στην αρχή και έμειναν από δυνάμεις. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την συνέχεια, ειδικά από την στιγμή που ο Rose δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Γιάννης αν αποκτήσει καλό σουτ θα γίνει τεράστιος παίκτης.

Cavs έχασαν Love για αρκετούς αγώνες και θα λείψει τουλάχιστον για τον επόμενο γύρο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παίξουν χωρίς αυτόν. Ο Love ποτέ δεν κόλλησε στην ομάδα. Έχω την εντύπωση πως με τον πιο δουλευταρά Thompson στο 4 που δεν θέλει και τόσο μπάλα στην επίθεση, μπορεί να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Όταν ο Rose επιχειρεί 7-8 τρίποντα, κάτι δεν πάει καλά (φυσικά και είναι θέμα Thibodeau).
Λογικό σε ένα βαθμό να φοβάται τα γόνατα του και να μην επιτίθεται τόσο στο ζωγραφιστό, αλλά νομίζω πως πιο πολύ έχει να κάνει με την έλλειψη τακτικής.
Στο 4ο ματς της σειράς του πήρε τα σώβρακα ο Kidd με το ταιμ αουτ στο 1".

4 φαουλ (με μόνο το ένα απο αυτά να μοιάζει φάουλ ειναι η αλήθεια), δεν το λες και σφάξιμο.
με την ίδια λογική εσείς μερικές χρονιές στο οακα πρέπει να έχετε βιάσει τον ολυμπιακο. :stuck_out_tongue:

3-2 οι σπερς και είναι τρομερά άδικο οτι κάποια στιγμή θα τελειώσει η σειρά. πραγματικά δεν θέλω να δω κάτι άλλο στη συνέχεια.