Ρε μουσικόφιλε 6 δεύτερα είχε όταν πήραν το ριμπάουντ, τι isolation και μισμάτς λες, το πολύ πολύ να πήγαινε δυο βήματα πιο μπροστά ή να την έδινε στον Green στα αριστερά του για να σουτάρει αυτός τρίποντο (μακράν χειρότερη επιλογή). Του τη βάρεσε και το κανε, αν είναι δυνατόν να μας ενοχλεί το αν έκανε το τελευταίο σουτ από τα 8 ή τα 10 μέτρα.
Οκ, οκ, για την κουβέντα που έγινε μετά το έθιξα, δεν έχεις άδικο.
που στην τελικη λες, καλυτερα να σουταρει ο Curry χωρις χερι μπροστα του απο τα 10 μετρα, παρα σκοτωμενο σουτ με κρεμασμενο καποιον ειτε απο τον Curry, ειτε απο το Green
Καλα΄το σουτ ήταν τελείως εκτός λογικής, ακόμα και χρόνο για ντράηβ ή έστω δίποντο είχε, αλλά τι να κάνουμε αυτή η τρέλα του είναι σήμα κατατεθέν των GWS.
Όπως είναι και πολλά άλλα πράγματα σ’ αυτήν την ομάδα, το ότι χτίστηκε βήμα βήμα (μόνο δυνατό trade τα τελευταία χρόνια ο Iguodala που μάλιστα δέχτηκε να έρθει σε μια ομάδα για να γίνει 6ος παίκτης), το ότι έχει διακριτούς ρόλους το ότι έχει ίσως τους πιο αποτελεσματικούς παγκίτες (θυμίζει πα΄γκους Bulls και Spurs και φυσικά, guess what, o Kerr υπήρξε μέλος και των δύο ).
Προσωπικά περιμένω και τα φετινά playoffs (όπως και αυτά των επόμενων 2-3 σεζόν) αλλά τέτοια ενδαφέρουσα περίπτωση ομάδας (πέραν των Spurs που εγώ θα το λέω πάντα ότι βαριέμαι τρομερά το μπάσκετ τους αλλά τρέφω τρομακτικό σεβασμό για την προσωπικότητα που έχουν ως οργανισμός) έχω να δω πολλά χρόνια, αν όχι από τα 90ς.
11/15 τρίποντα είχε γράψει ο Κάρι ρε μέχρι να κάνει το τελευταίο σουτ, βαρέλι το έβλεπε έτσι κι αλλιώς το καλάθι, ό,τι και να δοκίμαζε είχε “λογική”!
Οι Σπερς έπαιζαν πάντα το πιο ουσιαστικό μπάσκετ. Σ άλλους αρέσει σ άλλους όχι. Το ίδιο και για Γουόριορς
Εμενα δεν μ αρέσουν αλλά είναι ευλογία να βλέπεις τέτοιους ανθρώπους να καταρρίπτουν τη λογική
Όσο για χτες, ίσως για ντραηβ δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο, αλλά για πιο ορθολογικό σουτ σίγουρα υπήρχε. Αλλά τι ορθολογικό λέω; Ο τύπος έχει διαφορετικό 3 point range απ όλους τους άλλους . Το κάνει να μοιάζει φυσιολογικό σουτ
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτα που κανει ο Curry φετος καταργουν καθε λογικη, καθε συστημα και ειναι πραγματα που συμβαινουν μια στο τοσο στον αθλητισμο γενικοτερα. Δεν ειναι μονο θεμα ταλεντου, δεν ειναι μονο θεμα σκληρης δουλειας και προπονησης, ειναι και τα 2 μαζι και φυσικα ειναι το γεγονος οτι ο τυπος εχει αστρο, του βγαινουν ολα, ειναι πραγματικα συγκλονιστικο… Ας το χαρουμε οσο συμβαινει, γιατι λογικα καποτε θα λεμε οτι ζησαμε αυτα που εκανε την στιγμη που γινοντουσαν.
‘νταξ’, αν είσαι προπονητής, μπαίνεις μέσα εκείνη τη στιγμή και του γαμάς το ταμτιριρί…
Εντωμεταξύ η Τσαπού απο τους Λέικερς τους έκατσε άσχημα έβαλε 41 πόντους στο Ορλάντο .
Στο μεταξυ, οι Spurs πηραν το 40αρη Andre Miller. Ποσο θεοι ειναι ρε γαμωτο!
Όχι, όσο θεοί είναι οι Thunder που υπέγραψαν το ΤΟΤΕΜ Nazr Mohammed.
Εγω, κυριως, εννοω οτι ο Andre Miller ηταν ανεκαθεν ενα υποδειγμα ευφυιας και ομαδικοτητας και τον τσιμπησαν, εστω και στα 40 του, επειδη ξερουν ποιοι παιχτες τους κανουν και ποιοι οχι.
E, ακριβώς, και οι Thunder ξέρουν ακριβώς τι τους λείπει (ένας δαντελένιος σέντερ) και πήραν τον καλύτερο διαθέσιμο.
Δε διαφωνώ σε τίποτα για Andre, απλά μου φαίνεται αδιανότητο να παίζει ακόμα μπάσκετ ο Nazr.
ε μην εισαι υπερβολικος, εχει ακομα 2 καλα χρονια μπασκετ με την εμπειρια του https://youtu.be/17CJ-XDhn44?t=81
Πόσα τρίποντα πίσω από το κέντρο έχει βάλει ο Curry φέτος, μετράει κανείς;
Αντετοκουμπο το triple-double το έχει για πλάκα πλέον. Αυτή την αστάθεια στις βολές είναι που πρέπει να βελτιώσει λιγάκι.
[quote="“JTN,post:4948,topic:2853”]
https://vine.co/v/iX9FDmTFQ0I
ξανα[/QUOTE]
το καλυτερο απ’ όλα
https://vine.co/v/ipVz9Qwltdq
Μαλακες οι warriors εκαναν 73 νικ…
αντιο οπως του αξιζει, αντιο σε εναν τεραστιο παιχτη του μπασκετ. ειναι μεσα στους 10 καλυτερους ολων των εποχων.