Nba

…πολλή συγκίνηση σήμερα…μεγάλες στιγμές, ποιοι warriors τώρα…

stous 10?

χοντρικα ναι. τι ηθελες να τον βαλω στο top2? :smiley:

στους 50 εννοούσε. νο.49 οριακά

Koita ola sxetika einai, kapoioi de ton vazoun kan panw apo Shaq apo thema game dominance. An sou kanei kapoios mia lista kai ton exei katw apo Kareem, Shaq, Duncan , Magic de tha fanei kai toso trelo. Kai ama valeis kai paixtes apo th palaiolithikh epoxh pou den ipirxe triponto mporei na meinei ki apeksw ap to top10 apo merikous.

Apla mou fanhke periergo giati to vlepw ap thn optikh gwnia ths genias mou (90arhs) pou den eide pio talantouxo paixth

Και εγώ θα δυσκολευόμουν να τον βάλω σε ένα top10. Δεν ήμουν ποτέ μεγάλος φαν του Kobe. Στην μετά Shaq εποχή πήρε μεν 2 τίτλους αλλά πιθανόν στην χειρότερη μπασκετικά περίοδο του NBA ever με ελάχιστες καλές ομάδες. Το παιχνίδι του ήταν μεν εντυπωσιακό αλλά πολύ ατομικό. Ήθελε σχεδόν με το στανιό να γίνει ο νέος Jordan.

Όπως και να χει βέβαια ήταν στους μεγάλους της δική του γενιάς, σαφώς έδωσε πολλά στο άθλημα και πήρε ούτε λίγο ούτε πολύ 5 τίτλους.

^ Τον τελευταίο με διαιτησία και αφού είχε υπάρξει παιχνίδι στο οποίο στην τελευταία περίοδο οι συμπαίχτες του τον είχαν απομονώσει και δεν του έδιναν τη μπάλα για να μη τους καταστρέψει.

Στην παλαιολιθική εποχή υπήρχε ο τεράστιος center Wilt Chamberlain, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει αναδειχτεί 7 συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκόρερ, έχει τελειώσει χρονιά με μέσο όρο πάνω από 50 πόντους και κάποια στιγμή στην καριέρα του έχει βγει πρώτος στις assist στο πρωτάθλημα.

Αλλο άθλημα τότε όμως…ο προαναφερόμενος θρύλος έχει βάλει και 100αρα, τι να λέμε τώρα

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά την ίδια εποχή με chamberlain έπαιζε κι ο τιτάνας bill russell

Αυτοί είναι πιο μυθικοι σε επιτεύγματα από τον Κομπε, αλλά η γενιά μου συμφωνώ ότι μεγάλωσε (και) με αυτόν, συνεπώς λογικό να λατρεύεται τόσο πολύ…έγραψε την ιστορία του με χρυσά γράμματα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pantelh de kserw ti katalaves, apla lew oti oi parametroi einai arketa diaforetikes gia na ftiaksei kaneis ena legit top 10 pou tha xei oles tis periodous mesa. Gia paradeigma o rithmos tou mpasket tote htan apeirws pio grhgoros, ara perissoteres katoxes ara perissoteroi pontoi. Iparxoun points per posession stats sta opoia den einai prwtos o Wilt, oute kan defteros. Kai pali de thelw na apodeiksw kati me afto, apla to xasma sto idio to game einai arketa megalo gia na mporoume na sigkrinoume

‘‘den ipirxe triponto’’ = ‘‘akoma kai fundamental twrinoi kanones htan diaforetikoi’’

Είναι τόσο εξοργιστικό το τι υστεροφημία θα είχε ο Kobe αν δεν ήθελε τόσο πολύ τη μπάλα.

Περασαν 5-6 χρονια, αλλα η Βοστωνη ξαναγεμισε με ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! :smiley:

Ναι ρε, συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αναγωγή και να συγκρίνεις τόσο παλιές εποχές με τις τωρινές. Όπως και νά 'χει, ανέφερα τον Chamberlain για την ποικιλία στο παιχνίδι του. Σέντερ που βγήκε πρώτος στις assists ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ε, όσο διαφορετικές και να είναι πια οι εποχές, δεν το λες και λίγο. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν τύπο που βγήκε 7 φορές πρώτος σκόρερ, 11 πρώτος rebounder και έχει μέσο όρο καριέρας 30.1 πόντους και 22.9 rebounds. Ήταν τεράστιος παικταράς, απλώς ήταν άλλης εποχής. Ο πιο dominant παίχτης της εποχής του.

Το βασικό παλικάρι που έχει η Βοστόνη είναι ο προπονητής της. Καμία υποτίμηση για τους παίκτες φυσικά, αλλά αυτός ο άνθρωπος έχει πολύ μέλλον.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ναι, εκει οφειλεται ολο, προφανως. Ο Stevens εχει φτιαξει μια ομαδα οπου ο καθενας θα δωσει κατι συγκεκριμενο, αλλα εχει πεισει και τους παιχτες οτι αυτο χρειαζεται, να παιζουν ολοι για το συνολο.

Ακομα κι ο Isaiah παιρνει τα σουτ, επειδη αυτο χρειαζεται η ομαδα, χωρις να εχει καμια σχεση με τον παιχτη που εβλεπες στους Kings ή τους Suns.

Αλλα, το ποσο παλικαρι ειναι ο κοντος, ο Turner, o Crowder, o Smart κι οι ψηλοι τους, φαινεται απο την ενεργεια που βγαζουν.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα νομίζω 2 μεγάλοι παίκτες που θα αλλάξουν ομάδα από την επόμενη σεζόν είναι Griffin και Howard. Όχι πως περίμενα και τίποτα από τους Rockets αλλά το ότι παίζουν χωρίς να έχουν τον Curry απέναντι τους και χάνουν με κάτω τα χέρια είναι εντυπωσιακό. Ο Howard ειδικά τα έχει ακούσει από τους fans περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη φέτος.

Ο Howard θυμίζει βετεράνο πια. Ο καρκίνος των Rockets είναι ο Harden, το παιδί είναι τρομερά χαρισματικός παίκτης, αλλά έχει σε υπερθετικό βαθμό όλα τα κουσούρια του “θέλω-να-είμαι-το-νο1”.

Η Βοστώνη, όπως και η Atlanta, το Detroit και η Charlotte είναι συμπαθέστατες ομάδες (με όλη τη σημασία της λέξης), αλλά δυστυχώς έτσι όπως έχουν δομηθεί δείχνουν να έχουν ταβάνι που δεν μπορούν να ξεπεράσουν με τίποτα.

Στο ΝΒΑ για να φτάσεις μέχρι το τέλος ή πρέπει να έχεις σταρ τύπου Κobe, Garnett, Lebron, Durant (και μάλιστα μόνο ένας μοιάζει να μη φτάνει) ή αν αποφασίσεις να κάνεις ομάδα πρέπει να πετυχαίνεις λίρα 100 στα ντραφτ για πολλές χρονιές (λέγε με Duncan, Parker, Leonard / Curry, Thomson, Green).

Εννοείται ρε ότι ένας δε φτάνει. Μη σου πω ότι και οι δύο είναι οριακά. Συνήθως θες και τρίτο πολύ καλό.

Πρόστιμο στον ντε αντρε για τα δυο συνεχόμενα airball. Άμπαλος μια ζωή

glenti

Συνήθως όχι, οι δύο αρκούν, εκτός κι αν σε λένε Lebron James.