Απ’το twitter των Blazers. Ας μην ειμαστε βιαστικοι.
Our staff is currently looking into the wind issue inside the arena. Should have a report soon.
Απ’το twitter των Blazers. Ας μην ειμαστε βιαστικοι.
Our staff is currently looking into the wind issue inside the arena. Should have a report soon.
[/QUOTE]
Και να σκεφτει κανεις οτι δεν ψηφιστηκε καν στους 5 κορυφαιους. Και, ΟΚ, λογικο το 73-9 να φερει τον Κερρ στην 1η θεση, αλλα ειναι πισως απο τον Κλιφορντ (Χορνετς) που τερματισαν κατω απο Σελτικς, τον Κασεϊ(Ραπτορς) που αν αποκλειστουν - και η Ιντιανα αυτη τη στιγμη παει για το 3-2 - ξανα, θα λογιζονται μονο ως ανεκδοτο θα λογιζονται*, τον Ποποβιτς, που δεν ειναι και φετινο το εργο του με βραβεια το 2012 και 2014 και το Στοττς των Μπλεηζερς, που οντως ειχαν κι αυτοι φοβερη πορεια.
*Mπορει να κερδισαν με φοβερη 4η περιοδο οι Ραπτορς, αλλα χωρις να φτασουν τελικους και να 'ναι καπως ανταγωνιστικοι, δεν αλλαζει αυτο που λεω.
Αδερφέ μου!
Ξεκάθαρα συμφωνώ μαζί σου, έπρεπε να είναι 5αδα. Μένει να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, απλά θελω να δω αυτόν τον προπονητή με ένα πραγματικά δυνατό ροστερ.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Tι 5αδα; Για πλακα μετα απο Κερρ.
Δε νομιζω οτι θα 'χει τρελη διαφορα. Φανταζομαι οτι αν δεν μπορει να παρει εναν πολυ καλο ψηλο, δε θα δουμε τρελες αλλαγες.
:lol::lol3:
εντυπωσιακος dragic
Απορώ πραγματικά για ποιον λόγο γίνονται τα πλέη οφ στην Ανατολή.
Παρολαυτά, Dwyane Wade είσαι ο καλύτερος combo-guard που έβγαλε το άθλημα μετά τον Iverson.
Πάντως στην Ανατολή έγιναν τα καλύτερα ματς στον πρώτο γύρο. Και μπορεί οι cavs να πάνε τρένο αλλά το ίδιο γίνεται και με τους Warriors στην Δύση που παίζουν και χωρίς Curry ως τώρα.
Αν ο Bosh ήταν υγιής νομίζω πως οι Heat θα μπορούσαν να κοιτάξουν και λίγο ψηλότερα. Βέβαια μιλάμε για ένα παίκτη που από την δεύτερη χρονιά του σε αυτή την ομάδα είχε συνεχώς προβλήματα.
Ε στη δύση μπορεί να φανταστεί κάποιος τους Spurs ή ακόμα και τους Thunder να κοντράρουν το Golden State, ακόμα και εάν επιστρέψει ο Curry.
Στην Ανατολή υπάρχει περίπτωση οι Cavs να πάρουν τη σειρά των τελικών με κάτι χειρότερο από 4-1;
Το θέμα είμαι πως και η Δύση φέτος μοιάζει πολύ αποδυναμωμένη. Memphis/Rockets/Mavs/Clippers είχαν τυπική παρουσία στα play-off ενώ και οι Blazers όσο και να το προσπαθούν δεν έχουν καμιά τύχη. Ακόμα και οι Thunder δεν μου μοιάζουν και τόσο δυνατοί και ικανοί αντίπαλοι των Warriors. Μόνο από Spurs μπορεί να γίνει κάτι.
Τι “μπορεί να γίνει κάτι” από Σπερς ρε, κοντά στο 50-50 θα είναι αυτή η σειρά. Οι Σπερς φέτος είναι αθόρυβοι, έκαναν ρεκόρ 67-15. Νομίζω ότι θα είναι τρομερά ντέρμπυ με τους Warriors. Από την Ανατολή, το Cleveland θα φτάσει εύκολα στους τελικούς.
Είναι γηροκομείο σκέτο όμως. Προς το παρόν ο Aldridge κάνει τις εμφανίσεις της ζωής τους σε αυτά τα play-off. Δεν ξέρω τι αντοχές θα δείξουν μέχρι τέλους οι παλιοί.
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αποδείξεις.
Στη Δύση υπάρχουν τρεις ομάδες του 9 και πάνω. Στην Ανατολή υπάρχει το Cleveland του 9-9.5 και από κει και πέρα το χάος. Γι αυτός και ήταν πιο ανταγωνιστικός ο πρώτος γύρος.
Δε βασίζεται τόσο στους παλιούς πια ο Πόποβιτς, έχει Λέοναρντ και Όλντριντζ. Ο Μανού είναι για λίγα ποιοτικά λεπτά κι ο Τιμάκος για το μισό ματς. Ο Πάρκερ παίζει περισσότερο, αλλά είναι και μικρότερος. Οι Σπερς μπορούν να αποκλείσουν τους Warriors.
Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι απλά προσπαθώ να δω πως έχει η κατάσταση φέτος
Απλά άλλες χρονιές υπήρχαν 4-5 ομάδες 9 και πάνω στη δύση και άλλες 2-3 κοντά στο 9, φέτος εγώ θα έλεγα μια του 10, μια στο 9 και άντε να βάλω τους Thuder στο 8. Ακόμα και από ομάδες που περίμενες το κάτι παραπάνω φέτος λόγω κάποιων ονομάτων και μεταγραφών (Kings, Pelicans) αυτό δε ήρθε ποτέ. Σαφώς ρόλο έπαιξαν και τραυματισμοί σε πολλές περιπτώσεις (Memphis, Clippers τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα) αλλά νομίζω πως η φετινή δύση ήταν η πιο αδύναμη των τελευταίων 5 ετών.
Οι Blazers π.χ. που έχουν περάσει θα μπορούσαν να έχουν αποκλειστεί και από κάποια ομάδα της ανατολής που έμεινε έξω από τον πρώτο γύρο (Pacers, Boston).
–
Οι Spurs μπορούν να ζορίσουν τους (χωρίς τραυματισμούς) warriors αλλά σε μια σειρά με 7 ματς και μετά από 2 σειρές αγώνων play-off δεν βλέπω πως θα τους πετάξουν έξω. Εδώ θα τους χρειαστούν όλους στο maximum.
Το ότι η φετινή δύση είναι σαφέστατα πιο αδύναμη είναι αναμφίβολο. Memphis και Clippers χτυπήθηκαν απο τραυματισμούς, το Houston ήταν χωρίς ισορροπία κτλ.
Απλά υπάρχουν έστω οι Spurs και οι Thunder. Στην ανατολή δεν υπάρχει τίποτα, αφού Atlanta και Toronto έχουν μηδενικό ειδικό βάρος και το Miami είναι χτυπημένο από τον τραυματισμό του Bosh (και ίσως και του Whiteside).
Απο την αλλη, οι ομαδες πολυ υψηλου επιπεδου ειναι περισσοτερες.
Οι Thunder ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με παλια, ασχετα αν μπορουν την υπερβαση, ενω παλια υπηρχαν απλα 4-5 ομαδες που ηταν ενα κλικ κατω απο Spurs.
edit, επισης, θελω να προσθεσω πως ο Aldridge φοραει το 21 αναποδα και ριχνει βολες λυγιζοντας τα γονατα προς τα μεσα :roll:
Pws ginetai na arxizeis to mats me 0/10 3p kai na teleiwneis me 50% sto shoot? 17 pontous se 5 lepta. Sthn paratash. Sto prwto mats meta apo travmatismo.
EINAI CHEAT
Γενικά οι φετινοί Warriors είναι λες και έχουν κατασκευαστεί στα εργαστήρια από το NBA2K για να δικαιολογήσουν το cheat στα παιχνίδια που βγάζουν “Να είδατε αυτά γίνονται και στο πραγματικό NBA”