Πραγματικα ο Curry μας κανει πλακα και σε εμας και στους αντιπαλους του. Αυτα που κανει ειναι τοσο απιστευτα, καθε φορα σπαει ενα ακομα ρεκορ, καθε φορα που λες οτι τα εχεις δει ολα απο αυτον, σε “στελνει” παλι με τον πιο τρελο τροπο… Πραγματικα εχω αρχισει να αμφισβητω τον αν ειναι ανθρωπος και οχι εξωγηινος.
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να υπαρξει αλλο ζευγαρι τελικου απο το Cavaliers-Warriors, οι Spurs θα το παλεψουν αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορεσουν να σταματησουν αυτους τους Warriors.
Τέλος εποχής για Spurs. Μεγάλη ομάδα άφησε το σημάδι της για τα καλά στο NBA τα τελευταία χρόνια με τον Duncan σημαία αλλά κάπου εδώ μάλλον τελειώνει το θέμα. Πίστευα πως θα κατάφερναν να περάσουν από Thunder αλλά μάλλον υπερεκτίμησα τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στα παππούδια. Δεν ξέρω πόσοι θα συνεχίσουν να παίζουν και του χρόνου αλλά είναι φανερό πως Duncan, Ginobili, Parker και σία πλέον είναι απλά για λίγα λεπτά μόνο στο παρκέ από τον πάγκο, δεν βγάζουν ολόκληρη σεζόν με την καμία. Ριζική ανανέωση και νέα ομάδα στις πλάτες Leonard, Aldridge λογικά από του χρόνου.
Επειδη ομως εκει στους Spurs εχουν αποδειξει εδω και χρονια ποσο σοβαρα δουλευουν, ποσο μπροστα ειναι στον προγραμματισμο και σχεδιασμο για το μελλον, βλεπουμε οτι ηδη εχουν βρει 2 παικταραδες που θα χτισουν την νεα ομαδα πανω τους τον Leonard και τον Aldridge . Με αυτους σαν σημεια αναφορας θα προχωρησουν στην νεα εποχη των Spurs, η λογικη λεει οτι απο την επομενη σεζον η 3αδα Parker, Ginobili, Duncan θα εχει περισσοτερο συμπληρωματικο ρολο δινοντας καποια ποιοτικα λεπτα και εμπειρια, ο Parker μονο θα μπορει να παιζει λιγο περισσοτερο. Για τον Duncan τιποτα δεν ειναι σιγουρο, πολυ πιθανο σεναριο να σταματησει. Θα ηθελα να παιξει αλλη μια χρονια παντως.
Το οτι θα περασουν τοσο πανηγυρικα οι Thunder δεν θα το προεβλεπα με τιποτα, περιμενα αντιδραση απο τους Spurs.
Ο Aldridge είναι 31 βέβαια, δεν έχει και πολύ χρόνο μπροστά του. Θα πρέπει να βρουν έναν καλό PG ώστε ο Parker να πάρει πια τον ρόλο που είχε φέτος ο Duncan κι ένα αξιόπιστο πεντάρι φυσικά. Επίσης, να γεμίσουν λίγο καλύτερα τον πάγκο τους, αν και διάβαζα σήμερα ότι έχουν λίγο χώρο στο salary cap.
O Timmy πρέπει να σταματήσει μάλλον, δε βλέπω τον λόγο να χαλάσει τον μύθο του και τους αριθμούς του. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει με τίποτα ούτε καν τον Adams.
Το ίδιο ισχύει και για Manu, φαίνεται ότι δεν μπορεί με τίποτα να ακολουθήσει ρυθμούς play-offs.
Μαγκιά των Thunder πάντως γιατί είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν, κυρίως όσον αφορά την κατανομή των ρόλων αλλά και την προσφορά των υπόλοιπων παικτών πλην Durant και Westbrook.
Φαίνεται ότι το έχουν πάρει ζεστά, κυρίως επειδή όλοι μάλλον καταλαβαίνουν ότι η έκβαση της σεζόν θα σημαίνει πολλά για το μέλλον του KD στην ομάδα.
Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι τελικοί της Δύσης, λόγω της ενέργειας που βγάζουν οι Thunder σε σημείο που να ματσάρουν την αντίστοιχη των Warriors. Καταλυτικοί παράγοντες θα είναι το ποιος θα βγει νικητής απ’ την κόντρα Curry-Westbrook (δηλ. μάλλον το ποιος θα παίξει καλύτερη άμυνα πάνω στον άλλον), το πόσο θα περιοριστούν οι KD και Klay απ’ τους αμυντικούς που θα τους αναλάβουν και το αν θα συνεχίσει ο Green (παικτάρα επιπέδου Scottie Pippen) να είναι παραγωγικός στην επίθεση.
Προβλέπω πάντως ότι η Oklahoma θα κάνει τουλάχιστον 2 νίκες.
Η εικόνα του ντανκαν δεν ηταν καθόλου καλή δυστυχώς. Ανευρος, (πολύ)αργός, και ενα πρόσωπο που πρόδιδε οτι και ο ίδιος εχει καταλάβει το πόσο δεν μπορούσε. με μια επιφύλαξη, νομίζω οτι ετσι και αλλιώς σταματάει, όποτε θα ηρεμήσουν και τα ταμπλό αυτού του κόσμου. Τεράστιος
Θα πάει ο κονλευ στους σπερς και η τριάδα των μανου, τιμ, Πάρκερ θα δώσει τη σκυτάλη σε Λέοναρντ αλτριτζ και κονλευ . Δεν αφήνει ο Πόποβιτς την ομάδα . Έχει πλάνο και για την επόμενη μέρα των σπερς . Στα ματς με τους θαντερ και το ξεφτιλικι στο πρώτο ματς ήμουν περίεργος , έλεγα ρε πούστη οι ντουραντ γουεστμπρουκ δεν θα κάνουν το ξέσπασμα ; Ήταν η ώρα τους . Αν θα ζορίσουν τον καρυ δε το ξέρω αλλά ξέρω οτι θα ειναι απολαυστικοί τελικοί Δύσης .
Μεγαλη επιτυχια για τους Raptors οι οποιοι θα πανε σε τελικους περιφερειας για πρωτη φορα στην ιστορια τους. Το χαρηκα γιατι μου ειναι γενικα συμπαθης ομαδα. Εκπληκτικος ο Lowry με φοβερα στατιστικα, ηταν ο ηγετης χτες που εκρινε την προκριση. Στους τελικους δεν εχουν τυχη εναντια στους Cavaliers αλλα και παλι θα ειναι η καλυτερη χρονια της ομαδας που επιτελους εκανε το βημα παραπανω, απο τις 8 φορες που ειχαν παει στα playoffs στο παρελθον στις 6 ειχαν αποκλειστει απο τον πρωτο γυρο και τωρα εφτασαν στους τελικους περιφερειας.
Είδε κανείς τα 2-3 τελευταία ματς Heat-Raptors. Δεν είδα καθόλου αλλά μου κάνει τεράστια εντύπωση η 5αδα που κατέβασαν οι Heat με 3 small forward και 2 guards. Από ψηλούς, είτε μιλάμε για 4αρια είτε για 5αρια (που έτσι και αλλιώς δεν είχε μείνει και κανένας στο 5 βέβαια) μόνο ο McRoberts έπαιζε για λίγα λεπτά από τον πάγκο (Stoudemire καθόλου). Τι παιχνίδι έκαναν ακριβώς;
1-on-1 με Wade ή Dragic (και πολύ λιγότερο με Joe Johnson) και οι υπόλοιποι γύρω-γύρω όλοι για κάνα τρίποντο ή mid-range shot.
Στην άμυνα δεν είχαν θέμα, γιατί ο Biyombo απέχει ακόμα από τον Hakeem. Απλά δεν μπόρεσαν να περιορίσουν καθόλου Lowry & DeRozan στα ματς που έγιναν στο Τορόντο.
Με δεδομένες τις απουσίες Bosh και Whiteside, ήταν έως και υπερεπιτυχία που το φτασαν στα 7 ματς.
Πάμε τώρα για ένα ξεκούραστο 4-1 στην Ανατολή (κι αυτό μετά το 3-0), για πόλεμο στη Δύση και για πρωτάθλημα στο Cleveland ώστε ν’ ακούμε όλο το καλοκαίρι πόσο μας αποστόμωσε ο Lebron.
τραυματιστηκε και ο valanciunas που κουβαλησε τους ραπτορς στα δυο πρωτα ματς οποτε δεν ειχαν και ιδιαίτερες απειλες. Ο Winslow παντως φανηκε αρκετα ανετος. Δειχνει να εχει μελλον.
Πάντως οι Warriors στην κανονική περίοδο δεν έχουν χάσει ούτε από Thunder ούτε από Cavs. Αν δεν έχουν κανένα απρόοπτο με τραυματισμούς δεν νομίζω ότι μπορεί να τους στερήσει κανείς αυτό το πρωτάθλημα. Σε σειρά 7 αγώνων δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που τους έχει.
Οι Heat μάλλον θα πρέπει να ψάχνουν για αντικαταστάτη του Bosh. Γενικά αυτή για μένα ήταν μια μεταγραφή που δεν τους βγήκε. Η μοναδική καλή του χρόνια ήταν η πρώτη όπου και στους τελικούς τον έκανε ρεζίλι ο Dirk. Από εκεί και πέρα συνεχώς πέφτει σε απόδοση και με τους τραυματισμούς και τα προβλήματα υγείας που έχει δεν νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει τους Heat. Και είναι κρίμα αφού στην μετά Lebron εποχή έδειχναν πως μπορούσαν και καλύτερα.
Πολύ νευρικό το πρώτο ματς. Κάποια στιγμή προς το τέλος είναι λες και προσπαθούσαν και οι 2 να το χάσουν. Νομίζω οι Warriors έδειξαν υπερβολική σιγουριά όταν πήραν τις διαφορές (ειδικά όταν έφυγαν με 16 κάποια στιγμή στο 3ο) και χαλάρωσαν πάρα πολύ. Curry άφαντος στο τέλος Westbrook πάλεψε και το πήρε σχεδόν μόνος του.
Πάντως παρά την ήττα και το break δεν νομίζω να την χάσουν την σειρά με την καμιά οι Warriors. Πρέπει να το προσπαθήσουν πάρα πολύ δηλαδή.
Ipervolh. Mia omada pou petaei psiloaneta eksw Spurs (oso gerasmenoi kai na nai) kai pairnei to prwto mats me tous 2 stars na exoun 17/51 field percentage, e prepei na ipologizetai ligo parapanw apo afto
Δεν με πείθουν καθόλου. Υπερβολικά μονοδιάστατο παιχνίδι στην επίθεση για ομάδα που φτάνει συνεχώς ψηλά στα play-off. Και δεν είναι μόνο τώρα, το παιχνίδι τους πάντα αυτό ήταν. Χθες νίκησαν με την ξεροκεφαλιά του Westbrook και την υπερβολική χαλαρότητα των Warriors που ώρες ώρες έπαιζαν λες και νικούσαν με 30 πόντους διαφορά και το είχαν σιγουράκι. Το μόνο που θαυμάζω είναι ο Adams, ψηλός που μάχεται σε κάθε φάση.
Έδιτ: Sixers πρώτο πικ στα ντραφτ, άντε να επιλέξουν έναν σέντερ ώστε του χρόνου να μπορούν να κατεβάζουν πεντάδα με Okafor, Noel, Embiid και το νέο πικ.
Φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι να τερματίσουν πάλι τελευταίοι ώστε του παραχρόνου να ξαναπάρουν πεντάρι στην πρώτη τριάδα του ντραφτ.
Το πήραν το ματσάκι οι Raptors και μάλιστα με πολύ πειστική εμφάνιση. Επίσης νομίζω πως τελικά γκαντεμιάζω τον Love. Κάθε φορά που βάζω αγώνα cavs για να δω κάνει τραγικές εμφανίσεις :lol:
Τεραστια εκπληξη η χθεσινη νικη των Thunder με 28 ποντους διαφορα!!! Δεν νομιζω κανεις να εβλεπε οτι θα μπορουσαν να παρουν νικη οι Thunder με τοσο χαρακτηριστικη ανεση. Οι αριθμοι του αγωνα ειναι πραγματικα να τριβεις τα ματια σου…