Nba

Πλάκα έχει που γενικά συμφωνώ μαζί σου, δεν συνεννοουμαστε μάλλον. [emoji12]

Καμία αντίρρηση ότι ήταν και περσι και φέτος η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα,
ΟΤΑΝ όμως το τρίποντο πλαισιωνε την υπέροχη motion επίθεση τους. Φέτος, κάπου έγινε αυτοσκοπός και λόγω του γεγονότος αυτού, της απουσίας του green, του momentum όπως πολύ σωστά αναφέρεις άλλα και του τεράστιου χαρακτήρα που έδειξαν , δυστυχώς περισσότερο ατομικά και όχι ομαδικά, οι LeBron και Kyrie, έδωσε το πρωτάθλημα στους Cavs.

Τέλος, προσωπικά λάτρεψα το μπάσκετ των playoffs της Oklahoma, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξαίρεση τις πολλές φορές που κάνανε τις γνωστές τους μαλακιες στο decision making. Όταν κάνανε σωστές επιλογές όμως φέτος, ήταν κατ εμε παρά πολύ σωστό και έξυπνο μπάσκετ. Και πικραθηκα που στο game 6 μέσα στην έδρα τους ήταν σοβαροί (όχι τέλειοι σε καμιά περίπτωση) και τους το χάλασε ο Thompson που μπήκε σε super sayan mode, που είπε και ένας φίλος από πανω.

Τεσπα, Durant μην πας στους Warriors, λυπηθείτε μας!

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Οντως συμφωνουμε στα περισσοτερα. Απλα οταν λες “φετος” για τους Warriors και τον αυτοσκοπο του παιχνιδιου τους με τα τριποντα, μαλλον εννοεις τους τελευταιους 2 γυρους των πλεηοφφς. Οχι πως δεν σουταραν πολυ παραπανω τριποντα απο περυσι στην κανονικη σεζον. Αλλα οταν ο ενας βαζει 400 και ο αλλος 300… ε θα τα σουταρεις τα γαμημενα, δε θα τα σουταρεις? Αλλωστε τα περισσοτερα προκυπτουν απο σχεδια του Steve Kerr, ο οποιος με απογοητευσε λιγο στους τελικους, κι αυτο γιατι δε μπορεσε να βαλει ενα χαλιναρι στον Curry στα τελευταια 3 ματς.

Στα πρωτα 2 ματς, ο Curry εβαλε λιγους ποντους, αλλα ειχε πολυ καλα ποσοστα. Κι αυτο γιατι δε χρειαστηκε να επεμβει. Αντι να βαλουν κατω το μυαλο τους και να πουν: “ας παρουμε αλλο ενα ματς με ωραιο μπασκετ και κυκλοφορια, κι ας βαλει ο Livingston παλι 20 ποντους”, για καποιο λογο Thompson και Curry περιμεναν οτι θα γινουν super sayan παλι. Ε δεν εγιναν. You live with the 3, you die by the 3.

Ειδικη μνεια σε Harrison Barnes, που ηταν Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΤΟΣ.

Εγω, παντως, το κοβω το ΝΒΑ.

Δε θα το αντεξω που θα ψωλιασει ο LeBron NYC, Carmelo, Rose ουτε οτι μετα καπως θα κοιμηθει ο θεος για να παρει πρωταθλημα. :stuck_out_tongue:

Επισης, δεν μπορω να ακουω για the block. Στεγνη ηλιθιοτητα που δεν κανουν alley-oop ειναι, εκτος αν ο Iggy δεν την παλευε λογω μεσης. Αλλα και απο κει και περα, η νοσος σπασιμο της μεσης (που ο Iggy την εχει) ειναι. Σε καθε αλλη περιπτωση 2 βολες, θα τις κερδιζε.

Και με την ανταλλαγή που έγινε με Bulls/Knicks και έφερε τον Lopez στους Bulls μάλλον ο Gasol οδεύει προς Spurs για να καλύψει το κενό Duncan (?)

Νοιώθω ανακούφιση που οι Bulls αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τα 20 και βάλε εκατομμύρια του Rose και να χτίσουν την ομάδα πάνω στον Butler. Έτσι κι αλλιώς ο Rose έκανε τραγική χρονιά και βραχυκύκλωνε και τον Butler.
Από την άλλη η έλευση του Lopez (που δε μου αρέσει) ίσως σημαίνει την αποχώρηση του Noah (που δε μου αρέσει) κι όχι του Gasol. Χρειάζονται βέβαια ένα πλέι μέικερ πρώτης γραμμής πλέον και ένα τριάρι που τους λείπει 2 χρόνια (αν είχαν τον Ray Allen πέρυσι δεν πιστεύω πως θα έχαναν τη σειρά με τους Cavs). Προβλέπω να ανοίγει κουβέντα για τον (Chicago native) Wade, αν και θα ήθελα να τους δω να κάνουν κίνηση για τον Conley. Δε θα ήθελα (και δε νομίζω) να πάνε για τον Rondo που τον γουστάρω αφάνταστα αλλά είναι βόμβα… Επίσης, Parsons (ιδανικά) ή Batum θα μου άρεσαν για το 3.

Ενδιαφέρουσα και η ανταλλαγή των Pacers. Φεύγει ο Hill που είναι πιο πολύ σκόρερ και έρχεται ο πιο δημιουργικός Teague.

Και πολύ ενδιαφέρον το free agency. Ντάξει, ο KD θα μονοπωλήσει τις αναλύσεις, αλλά μένουν ελεύθεροι οι Hassan, Horford, Gasol, Howard, Dirk από ψηλούς

Για Howard είδα να γράφουν για New York πριν ακόμα δώσουν τον Lopez. Θα είναι λίγο ομάδα frankestain βέβαια, τους πιο δυσλειτουργικούς παίκτες στο NBA θα μαζέψουν οι Knicks!

Αλλα και για ΝΥ ειναι καλη ανταλλαγη.

Σιγουρα δεν ειναι Κονλεϋ, αλλα ο Ροουζ εχει μια ευκαιρια να αναγεννηθει και δεν υπαρχει και βαρος πια, αφου στα δυσκολα, θα αναλαμβανει ο Καρμελο.

Αν φτιαξουν παγκο, ισως μπορεσουν να γινουν δυνατη ομαδα.

θα φυγει και ο Gasol?

Μαλλον ο Noah φευγει, κι οχι ο Γκασολ

παντως κατι ειχε παρει το ματι μου για ανταλλαγη τριων ομαδων που στελνει butler στους heat

Μεγάλη ανταλλαγή με Ιμπάκα - Ολαντίπο/Ιλιασόβα και την επιλογή στο ντραφτ.
Βέβαια όλα εξαρτώνται από την παραμονή του Ντουράντ. Αν μείνει, μιλάμε για μία από τις πιο δυνατές περιφέρειες στο ΝΒΑ.
Φυσικά η αποχώρηση του Ιμπάκα είναι τεράστιο πλήγμα, αλλά νομίζω πως η καλή απόδοση του Άνταμς έκανε την απόφαση ευκολότερη.

Απλά ρε γαμωτο ο Ιμπακα είχε μείνει αρκετά στάσιμος. Και τόσα χρονια δεν θέλησε ποτέ να νιώσει άνετα μέσα στην ρακέτα στην επίθεση.

Από την άλλη οι αξιόπιστοι ψηλοί είναι δυσεύρετοι σήμερα.

Και από την παραλλη [emoji12] , τόσα χρόνια η okc υπέφερε από την έλλειψη καλού shooting guard δεν σου λέω σταρ, αλλά το βασικό για τα πρότυπα του καλού σύγχρονου sg, δηλαδή δυνατή άμυνα και καλό σουτ. Αν η okc είχε έναν Wesley Mathews ή έναν Danny Green, ή και αρκετούς άλλους χειρότερους από αυτούς αλλά σε αυτό το στυλ, φέτος το είχε σηκώσει.

Το δίχως άλλο είναι πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή γιατί ο ilyasova είναι σχετικά αξιόπιστος, ενώ ο oladipo επιθετικά είναι πολύ καλός. Πρέπει να τους δούμε όμως μαζί, τώρα είναι πολύ νωρίς.

Δεν ξερω απο αριθμους και σαλαρυ καπς, αλλα σχεδον θα προσευχομουν για να δω Ντουραντ, Χορφορντ στη Βοστωνη.

Μια αλλη ενδιαφερουσα επιλογη για Ντουραντ θα 'ταν οι Σπερς, που οντας σε rebuild, θα κοιταγαν να φτιαξουν το δικο τους σμολ μπολ με Λεοναρντ-Ντουραντ-Ολντριτζ να φρηκαρουν ολοι. :lol:

Εγώ αν και για την αναρχία της συμπαθώ την Oklahoma, και με oladipo πήρε έναν sg που πιστεύω ότι ήταν το βασικότερο κομμάτι που της έλειπε, το δεύτερο αγαπημένο μου σενάριο για Durant είναι οι clippers.

Μόνο για μπασκετικους λόγους. Γιατί θα έχει πολύ καλό προπονητή. Τον καλύτερο pg της εποχής μας, που μπορεί να τον αναδείξει ακόμα περισσότερο σαν επιθετικό όπλο. Πολύ δυνατή ρακέτα και αμυντικά και επιθετικά με deandre και griffin. Και τα συμπληρώματα θα βρεθούν, αλλά καλά, αν μείνει και ο redick θα μιλάμε για δυσθεώρητη πεντάδα. Πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα θα ήταν.

Αλλά Oklahoma θα μεινει, για άλλον έναν χρόνο, και θα το πάρει! (καλά και μετά ξύπνησα)

Πάντως οι Lakers εκεί που βλεφάριαζαν τον Whiteside πήραν… Mozgov.

Durant και εγώ εκτός απροόπτου τον βλέπω να μένει Thunder για ένα ακόμα χρόνο.

Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε…

Νταξ παντως ο Γουαιτσαιντ δεν ειναι και η ασφαλεστερη επενδυση οπως κ να χει, κ ειναι πολυ πιθανο να εχει περασει το πικ του. Και προερχεται κ απο τραυματισμο οποτεδεν ειναι σιγουρο οτι θα αξιζε το μαξιμουμ συμβολαιο που θα τους ζηταγε. Και για τους Χιτ δηλαδη ειναι λιγο παγιδα.
Ενω δινεις κατι ψιχουλα για το Μζγκοφ κ ξερεις τι παιρνεις.

Προφανως δε λεω οτι ειναι καλυτερος παικτης ο Μοζγκοφ, αλλα ισως ειναι καλυτερος σε θεμα value for money.

Μεγαλη κινηση η αποκτηση του Brant Bjork απο τους Knicks.

Το θέμα είναι ότι δεν τον πήραν για ψίχουλα! 64 εκ για 4 χρόνια του έδωσαν!
Η αύξηση του salary cap ευνόησε παίκτες δεύτερης διαλογής.
Ο Conley (που έγραφα πως θα ήθελα να τον δω στους Bulls δεδομένου ότι έπαιρνε 8 εκ μέχρι πέρυσι), θα πάρει 30 και πλέον το χρόνο για 5 χρόνια. Παίκτης που πλησιάζει τα 30. Ο Χασάν με μία καλή χρονιά στα 28 του παίρνει το μάξιμουμ.

Rondo stous Bulls