Nba

πω τον κακομοιρο…

τελικα ο cobe πηρε πρωταθλημα και χωρις τον χοντρο…

ναι, αλλα ειχε πολλους διπλα του

εδω ειχε τον τιμιο τουριαφ, τι να λεμε τωρα ? απλα ρεσπεκτ… παρολα αυτα θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι του χρονου για την κοντρα λεμπρον - κομπυ.

Εγινε και το φετινο Draft…Griffin στο Νο.1 και ο Καλαθης στο Νο.43…

Ο Griffin και ο Τανζανος στο Νο.2 φαινονται πολλα υποσχομενοι…Για να δουμε…

Καταλαβαίνουμε όλοι πιστέυω ότι στην περίπτωση που οι Καβαλίερς πάρουν πρωτάθλημα του χρόνου, θα μιλάμε για το έπος του Σακίλ…

Φετος οι γκαντεμιες αρχισαν πριν αρχισει καν η season…

Yao Μing στο χειρουργιο και χανει μαλλον ολο το χρονο…Αντε να δουμε αν φετος εχει playoff ή τον πουλο γενικα, γιατι αν και ο Τ-Μακ αρχισει τα ιδια, με δυσκολια μας βλεπω στις 30 νικες τωρα που εφυγε και ο Artest…

Iverson στους Grizzlies τελικα…Να και ενα απο τα τελευταια μπαμ της μεταγραφικης περιοδου…

Αυριο αρχιζει και η νεα season…Για να δουμε…

Κλίβελαντ φέτος:):!:

Dream on, L.A. will repeat :stuck_out_tongue: Με Artest θα θερίσει η ομάδα.

Η πλάκα είναι ότι χθές σκεφτόμουν να ποστάρω εδώ, βλέπω το ποστ του rasputin και λέω ‘‘άστο, πάω για ύπνο :P’’.

Επίσης, για όποιον δε το έμαθε, ΣΚΑΙ κάθε Κυριακή θα δείχνει ζωντανά ένα μάτς. Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το πρώτο που θα δείξουν αλλά damn it, μόλις βρήκα τι θα κάνω κάθε Κυριακή βράδυ φέτος XD

Denver Nuggets ρε …

Oπου παιζει ο Nowitzki… δλδ Dallas Mavericks

Φετος το βλεπω να το παιρνουν οι Lakers η οι Cavaliers… Οποιος απο τους 2 και να το παρει θα ειμαι χαρουμενος, ειμαι κυριως Lakers, αλλα γουσταρω τον Lebron περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο :bow2::bow2:και θελω να το σηκωσει του αξιζει… Και φετος με τον Sakil εχουν περισσοτερες πιθανοτητες απο ποτε.

Μεγαλη φαση απο τον αγωνα Celtics - Cavaliers :

Lebron James με Rajon Rondo.

πωπωπω τα φωτα παιδια… :lol:

καλα που πηγαινε κι αυτος…

παντως νικησαν οι celtics στο ματς…

Αυτό με το ΣΚΑΙ όντως καλό πράγμα και θα ξέρω και εγώ τι θα κάνω τις Κυριακές…
Επίσης η ετ1 θα τα δείχνει σε επανάληψη όπως το έκανε πέρυσι??ξέρεις κανείς???

Νταξ το block ήταν από άλλο γαλαξία…πραγματικά ντράπηκα εγώ…:roll:

Now playing: Amorphis - Enigma
via FoxyTunes

Το μπλοκ οφείλεται κυρίως στον άμπαλο τρόπο με τον οποίο πήγε να καρφώσει ο Ρόντο.

Γενικα λιγα για τον ροντο,γιατι σε 2 χρονια δεν θα πιανετε.
Το εντυπωσιακο θα ταν να το κανε ο ροντο το μπλοκ οχι ο βιονικος λεμπρον.
Το παλικαρι εχει παρει ΥΨΟΣ απο τοτε που ξεκινησε στο νβα.

Υπάρχει καμιά σοβαρή εξήγηση γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλληνας παίκτης δεν έχει κάνει σοβαρή καριέρα στο ΝΒΑ? (Μην δω κάτι για Κουφό, αφενός δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα αφετέρου μπασκετικά είναι Αμερικάνος).

Γιατί σχέδον όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες έχουν παίκτες που πρωταγωνιστούν στις ΗΠΑ?