Nba

μακαρι να γινει κατι τετοιο αν και μου φαινεται δυσκολο…
παντως ειναι πολυ ενδιαφερον…

Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Περάματος, δίπλα από τα καζάνια που βγάζουν δηλητήριο, ο Αρτέστ γύρισε το πρώτο video clip της μουσικής του καριέρας, το “Guardian Angel”, που ήταν διασκευή του “Φύλακας Αγγελος” των Active Member. Το εν λόγω κομάτι υπήρχε στο παρθενικό CD single του Αρτέστ, “Make A Wish”, η παραγωγή και η ηχογράφηση του οποίου έγινε στην Ελλάδα

[SIZE=“4”]
Αρτέστ: “Πέρασα ωραία στην Ελλάδα”
[/SIZE]

Η αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου αμυντικού του ΝΒΑ και αστέρα τον Λος Άντζελες Λέικερς, Ρον Αρτέστ, στο Sport24.gr, στην οποία μιλάει για την Ελλάδα, τους Active Member και τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

παιζει να μην ειχα ακουσει ποτε τιποτα…

edit…: [SIZE=“4”]Για πάντα στους Λέικερς ο Κόμπι![/SIZE]

Νέο τριετές συμβόλαιο με τους Λέικερς, το οποίο θα του αποφέρει περισσότερα από 90 εκατ. δολάρια, υπέγραψε ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο 31χρονος σούπερ σταρ των πρωταθλητών είχε τη δυνατότητα να σπάσει τη συμφωνία του με τους «λιμνανθρώπους» το προσεχές καλοκαίρι και να βγει στην αγορά προς αναζήτηση συμβολαίου, ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα όπου έχει περάσει όλη του την καριέρα κατακτώντας και τέσσερα πρωταθλήματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία. Ο Κόμπι είναι ακρογωνιαίος λίθος των Λέικερς για πάνω από μία δεκαετία, μαζί του έχουμε κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα κι εκείνος έχει εξελιχθεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των «λιμνανθρώπων», Μιτς Κούπτσακ, ο οποίος με τις κινήσεις που έχει κάνει δεσμεύει με συμβόλαιο τουλάχιστον ως και τη μεθεπόμενη σεζόν (2011/12) την πεντάδα Μπράιαντ, Γκασόλ, Μπάινουμ, Όντομ και Αρτέστ.

http://www.sport-fm.gr/article/224025

Μετά κι απ’ αυτό είμαι βέβαιος ότι ο Κόμπυ πάει να σπάσει το ρεκόρ πόντων του Καρίμ…

Επίσης έστω και καθυστερημένα κάτι που πέρασε απαρατήρητο. http://www.nba.com/dancebracket/2010/?ls=iref:nbahpt1 8)

Τέλος διάβασα το The book of basketball και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν καλές γνώσεις αγγλικών και γουστάρουν να μαθαίνουν για το ΝΒΑ. (Διαφωνώ με το πόσο υποτιμημένο έχει τον Maravich, αλλά γούστα είναι αυτά…)

Επιτέλους ήρθε η ώρα για αληθινό μπάσκετ… http://espn.go.com/nba/bracket

Ποιούς βλέπετε να προχωράνε; Προσωπικά πιστεύω πως Lakers, Cleveland, Atlanta και Miami θα περάσουν σχετικά εύκολα… Νομίζω πως έστω και δύσκολα Phoenix και Denver θα περάσουν. Και πολύ αμφίρροπα βλέπω (παρόλο που είναι νο2 με νο7) τα ζευγάρια Dallas-San Antonio και Orlando-Charlotte…

Τα ζευγάρια των πλέι-οφ

Ανατολή

(1) Κλήβελαντ Καβαλίερς - (8) Σικάγο Μπουλς
(2) Ορλάντο Μάτζικ - (7) Σάρλοτ Μπόμπκατς
(3) Ατλάντα Χοκς - (6) Μιλγουόκι Μπακς
(4) Μπόστον Σέλτικς - (5) Μαϊάμι Χιτ

Δύση

(1) Λος Άντζελες Λέικερς - (8) Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
(2) Ντάλας Μάβερικς - (7) Σαν Αντόνιο Σπερς
(3) Φοίνιξ Σανς - (6) Πόρτλαντ Μπλέιζερς
(4) Ντένβερ Νάγγετς - (5) Γιούτα Τζαζ

και τωρα πολεμος…!

τι παιχτουρα ειναι αυτος ο Ντουραντ… 8)

Αυτό για το Miami μου κάνει πολύ εντύπωση :-s Όποτε τους έχω δεί φέτος παίζουν αρκετά μονοδιάστατα ενώ και ο Flash δεν πιστεύω πως μπορεί να διαλύσει μία ομάδα σαν την Βοστώνη. Έχουν ακόμη μέταλλο οι Κέλτες, μην τους υποτιμάτε για τα playoff :wink: Τα ίδια για Orlando, όσο καλοί και να είναι οι Bobcats είναι και άπειροι, δεν έχουν και κάποιο απόλυτο ηγέτη. Αν δεν περάσει το Orlando με 4-1, άντε 4-2, θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Εγώ ψηφίζω απο Ανατολή Cleveland(4-0), Orlando(4-1), Atlanta(4-0), Boston(4-1) και απο Δύση Lakers, Spurs (4-3, για τον Duncan ρε γαμώτο), Portland, Utah.

Άντε, σιγά σιγά να φτάσει η ώρα για το 2ο σερί τίτλο :stuck_out_tongue:

Να σου πω γιατί πιστεύω ότι οι Heat θα περάσουν τους Celtics. Το βασίζω κυρίως στο γεγονός ότι οι Celts έχουν μία γερασμένη ομάδα. ο Allen δεν αντέχει να κυνηγάει 40 λεπτά τον Wade, o Garnett δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό εαυτό του μετά τον τραυματισμό, ενώ και ο Wallace είναι γερασμένος και δεν βοηθάει καθόλου στα ριμπάουντ. Στην επίθεση σουτάρει τρίποντα, οπότε δεν μπορεί να διεκδικήσει το ριμπάουντ, ενώ στην άμυνα δεν μπορεί να πηδήξει φωτογραφία κυριακάτικης εφημερίδας. O Rondo στα τελευταία λεπτά κρύβεται και αν το έκανε στην κανονική περίοδο, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στα play-off.
Όπως βλέπεις πιστεύω ότι οι Celtics είναι υπερτιμημένοι κι όχι ότι οι Heat είναι καμια ομαδάρα…

Ότι αφορά το Ορλάντο, αρνούμαι να δεχτώ ότι ομάδα με Vince Carter μπορεί να πάει μακριά. Μπορεί επειδή περνάν τα χρόνια να έχει βάλει μυαλό, αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό. Ο Howard κανονικά θα έπρεπε να τραβάει σφαλιάρες σε Carter και λοιπούς ελεύθερους σκοπευτές που σουτάρουν τούβλα αντί να του περνάνε τη μπάλα στο καλάθι. H Charlotte έχει σούπερ άμυνα (δεν θα γινόταν αλλιώς με Larry Brown στον πάγκο) και έχει και τα κορμιά που ταιριάζουν στο Orlando. Felton πάνω σε Nelson, Stephen Jackson πάνω σε Carter, Wallace σε Lewis, Chandler σε Howard…

Τέλος βλέπεις το Portland nα περνάει από τους Suns? Αν δεν κάνω λάθος ο Roy είναι εκτός με πρόβλημα στο γόνατο…

Συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση… :wink:

Εγω προβλεπω να περνανε οι Cleveland Cavaliers, οι Orlando Magic, οι Atlanta Hawks και οι Boston Celtics απο Ανατολη και οι L.A. Lakers, οι Dallas Mavericks, οι Phoenix Suns και οι Denver Nuggets, απο την Δυση… Και ευχομαι και πιστευω να παιξουν τελικο οι 2 αγαπημενες μου ομαδες οι Lakers με τους Cavaliers να δουμε κοντρα Lebron-Kobe να γινει μαχη… Αντε σημερα αρχιζουν…

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, θέλεις να μοιραστείς μαζί μας έναν πιθανό λόγο που το Cleveland είναι αγαπημένη σου ομάδα; Και μη μου πεις LeBron, για ομάδα πες μου. Για franchise, καλύτερα.

Μπορεί να είναι αγαπημένη του ομάδα για την θρυλική τριάδα Price-Nance-Daugherty. :wink:

Ναι αλλά δεν πάυουμε να μιλάμε για ένα franchise που το μεγαλύτερο του επίτευγμα είναι 1 (ολογράφως: ένα) conference title, το 2007. Ακόμα και τις χρονιές που αναφέρεις με Daugherty/Price/Nance, το καλύτερο που κάνανε ήταν τρεις 50+ seasons. Αυτό. Κατά την άποψη μου, πρόκειται για τη δεύτερη πιο λούζερ ομάδα έβερ. Αλλά περί ορέξεως, triangle offense, ξέρω γω

δεν νομιζω να υπαρχει πιο loser ομαδα απο τους utah jazz

Και τι πάει να πει αυτό για τους Καβαλίερς, ότι μιας και δεν έχουν τίτλους δεν μπορεί να τους υποστηρίζει κάποιος? Ούτε το Σακραμέντο έχει αλλά έπαιζε γαμώ τα μπάσκετ επί Πέτζα/Ντίβατς/Γουέμπερ, χίλιες φορές αυτό παρά η υπερβαρεμάρα των (τιτλούχων) Σπερς.

φυσικα και πρεπει να τους υποστηριζουν. γουστα ειναι αυτα. οντως η τριαδα των Kings που λες αξιζε να παει τελικο αλλα ας οψεται εκεινο το απιθανο τριποντο του 40χρονου ρομπερτ χορυ…

Clippers.:wink:

Εμμένω πάντως στην άποψη μου για τους Cavs. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι γουστάρει (εκτός απο Spurs φυσικά, σας εύχομαι ολόψυχα εκατομμύρια “Kisses Of Death” από τη γωνία και κατακέφαλα), κι αυτό δεν το κάνουν οι τίτλοι πιθανότατα. Όμως, οι “άτυποι” τίτλοι του NBA (conference/division, πρώτα seeds σε κανονικές περιόδους ή χρονιές με φοβερά records) δείχνουν πολλές φορές εάν μια ομάδα έπαιζε μπάλα, ανεξάρτητα αν τελικά δεν έπαιρνε δαχτυλίδι. Η ανυπαρξία ακόμα και αυτών των διακρίσεων μπορεί να οφείλεται στην τύχη, οκ. Μια, δυο, εφτά χρονιές. Οι Cavs είναι ομάδα που ιδρύθηκε το 1970-μιλάμε για 40 χρόνια.

Αν εξαιρέσουμε δε τις 6 τελευταίες σεζόν με LeBron -Οκ, ο τύπος είναι δεδομένα φαινόμενο και μαγκιά του-, μιλάμε για 13 winning seasons σε 34 χρόνα ύπαρξης. Πολύ κάτω από τις μισές.

Αλλά παρολαυτά ΑΝ κάποιος έτυχε να τους παρακολουθήσει στις σεζόν της τριάδας Daugherty/Nance/Price που όπως λες κι εσύ έκανε τρεις 50+ σεζόν (και απ’ όσο θυμάμαι έστω και αμυδρά έπαιζε και ωραίο μπάσκετ) θα μπορούσε άνετα να τους υποστηρίζει.

Γενικά το ΝΒΑ προσφέρεται για τέτοια, οι Hornets πχ ποτέ δεν κάναν κάτι αλλά η τρελο-ομάδα με Bogues/Larry Johnson/Mourning ήταν λόγος να τους αγαπήσεις.

Agreed σε αυτό. Σαν να λέμε Dan Majerle/Barkley/K Johnson στο Phoenix.

Ή Porter/Drexler/Robinson στο Portland.

Συγκινήθηκα, πάω να βρω NBA Jam emulator…

οι jazz πηγανε και τελικους, ειχανε μαλοουν, στοκτον, σορνασεκ και πηγανε και τοσες φορες τελικο και δεν πηρανε τιποτα. για αυτο και η σταμπα. οι κλιπερς δεν εκαναν ποτε τιποτε ετσι κι αλλιως.

δεν ειναι τυχαιο οτι παντα επαιρνα LJ και του εκανα και την κεφαλα…!! :lol::lol:

ακομα θυμαμαι πως εσπαγε την μπασκετα… :smiley: