Nba

Είχε αναφέρει ο Malone πρόσφατα πως ήταν άσχημα ο κόουτς Sloan, είχε Πάρκινσον και άνοια αν δεν κάνω λάθος.

2 Likes

Αν είχε παίξει τα χαρτιά του σωστά, μπορεί και να ήταν υποψήφιος για πρόεδρος :stuck_out_tongue:

3 Likes

Αν πάρει μεταγραφή στους Warriors τότε ναι.

Διάβασα πάντως το ακραίο να ανταλλάξουν Γιάννη με Κάρι. Δεν το βλέπω πολύ πιθανό να το κουνάει απ το Μιλγουόκι στο άμεσο μέλλον

1 Like

Γιατί, με τους Bucks δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα?

Αν δεν σταματούσε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοιού δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να πάρουν πρωτάθλημα φέτος οι Bucks. Πρώτο φαβορί οι Lakers των Davis - LeBron και μετά άλλες 2-3 ομάδες.

Τώρα για του χρόνου πρέπει να δούμε τις μεταγραφές. Δεν είμαι η Πυθία για να ξέρω. Αναλόγως τις μεταγραφές (αν πάρουν έναν dominant player δίπλα στον Giannis) ίσως τον δούμε το καλοκαίρι του 2021 να καπνίζει πούρα στη Μύκονο.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι του χρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και ο υπερπαίκτης που λέγεται Kevin Durant. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βέβαια.

1 Like

Αν δεν σταματούσε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοιού δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να πάρουν δαχτυλίδι φέτος οι Bucks. Πρώτο φαβορί οι Lakers των Davis - LeBron και μετά άλλες 2-3 ομάδες.

Τώρα για του χρόνου πρέπει να δούμε τις μεταγραφές. Δεν είμαι η Πυθία για να ξέρω. Αναλόγως τις μεταγραφές (αν πάρουν έναν dominant player δίπλα στον Giannis) ίσως τον δούμε το καλοκαίρι του 2021 να καπνίζει πούρα στη Μύκονο.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι του χρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και ο υπερπαίκτης που λέγεται Kevin Durant. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βέβαια.

1 Like

Αυτο ειναι μια υπερβολικη δηλωση για φετος νομιζω. Κι εγω μπορω να δω τους Lakers λιγο περισσοτερο απο τους Bucks, αλλα δε θα ελεγα σε καμια περιπτωση πως η ομαδα με ρεκορ 53-12 (και ηταν στο 53-10) που βρισκεται στην κορυφη της βαθμολογιας, και εχοντας ενα απο τα καλυτερα point differentials ολων των εποχων, δε θα μπορουσε να παρει πρωταθλημα. Και μαλιστα χωρις να εχει ιδιαιτερο ανταγωνισμο στην Ανατολη, με πιθανη εξαιρεση μονο τους Celtics για μενα.

Χωρις φυσικα να ειναι καποιο απολυτο μετρο, τα στατιστικα των Bucks στην σεζον δειχνουν μια ομαδα που παιρνει πρωταθλημα, αν ανατρεξεις σε παρομοιες επιδοσεις στην ιστορια του αθληματος. Τωρα το τι θα γινοταν στους τελικους, αν φυσικα εφταναν και οι Bucks και οι Lakers σε αυτους, μονο μια υποθετικη κουβεντα μπορει να ειναι. Παντως θα σου θυμησω οτι ειναι πλεον 2020 και ο Lebron δεν ειναι αυτος που ηταν το 2013 ή το 2016 ή ουτε καν το 2018, που ειχε ηδη πεσει αισθητα η αποδοση του.

Ομολογω οτι δεν μπορω να κατανοησω μια τετοιου τυπου σιγουρια οταν οι Bucks ειναι μια υπερπληρης ομαδα, με τον καλυτερο παικτη του πρωταθληματος στο roster τους, και με παρα πολυ καλο προπονητη. Ισως και τελικα να δουμε τι θα γινει, μιας και υπαρχουν συζητησεις για κανονικη ολοκληρωση τους πρωταθληματος μεσα στο καλοκαιρι.

Το 2020-2021, αν πραγματοποιηθει κανονικα, θα ειναι σιγουρα μια παρα πολυ περιεργη σεζον για ολα τα αθληματα, και ειδικα για το ΝΒΑ με ολες τις επιστροφες απο τραυματισμους (Curry - Thompson - Draymond για τους Warriors και Kyrie - Durant για τους Nets).

2 Likes

εγω εδινα μπαξ 60-40 να το παρουν φετος. Με ξενερωνει φουλ η ιδεα - πες - καπως γινει απομονωμενα το υπολοιπο πρωταθλημα και το παρουν οι Μπαξ, παντα αυτο το πρωταθλημα θα εχει αστερισκο.

1 Like

Πολύ καλά για το Last Dance τα είπε κι ο αγαπημένος μου μπασκετικός Έλληνας blogger, basketball guru:

5 Likes

Βασικα αυτο ειναι το πιο σημαντικο, οπως ειναι η Ανατολη 90-10 οι Μπακς ειναι τελικο ηδη, ε εκει ολα γινονται. Απο την αλλη οι Λεηκερς ναι ειναι η καλυτεροι στην Δυση αλλα εχουν πολλες διασταυρωσεις στις οποιες μπορει να την πατησουν πριν φτασουν καν τελικο. ασε που θα καταπονηθουν και παραπανω.

2 Likes

Τις μισές τους ήττες πάντως τις έχουν κάνει με ομάδες της Ανατολής και μάλιστα με κάποιες σαν τους Heat έχουν βρει το μπελά τους.

Φυσικά η Ανατολή δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική αλλά αν στα πλέι οφ που θα σφίξουν οι άμυνες και θα αρχίσουν τα wall πάνω στο Γιάννη δεν πάρουν μπρος οι Bledsoe και Middleton θα ζοριστούν. Οι Bucks είναι έναν αξιόπιστο παίκτη μακριά από τους τελικούς, θεωρώ.

2 Likes

Πες τα ρε Clyde

2 Likes

Θα ελεγα πως τους τελικους τους εχουν οπως ειπε και ο @morgoth κατα 90% και θα το αλλαζα σε “οι Bucks ειναι εναν αξιοπιστο παικτη μακρια απο ενα σχεδον σιγουρο πρωταθλημα” προσωπικα.

3 Likes

Στη φετινή Ανατολή με πλεονέκτημα μέχρι τέλους (θα μου πεις, τι πλεονέκτημα με τη συνέχεια της σεζόν στη Disney World κατά τα φαινόμενα) πολύ πιθανό να μη χρειάζονται άλλο παίκτη. Αλλά πέρυσι όταν η μπάλα έκαιγε ο Μιντλετον ήταν τραγικός και ο Χιλ πήρε τα λεπτά του Μπλέντσο. Φέτος βέβαια πήραν και τον Κόρβερ που μπορεί να πονέσει πολύ ομάδες που θα ακολουθήσουν την περσινή τακτική των Ραπτορς που έβαζαν 3 παίκτες να κλείνουν το διάδρομο και άφηναν την περιφέρεια των Μπακς να σουτάρει.

Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζουν οι Χιτ φέτος. Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις για το πως θα εμφανιστούν στη συνέχεια, αλλά έχουν καλούς αμυντικούς, βάθος πάγκου και καλό προπονητή και αν τερματίσουν στο 4 και διασταυρωθούν με τους Μπακς στο δεύτερο γύρο δε νομίζω πως θα είναι περίπατος.

3 Likes

Η τελευταια σου προταση εχει ως δεδομενο πως θα κερδισουν ειτε τους Pacers ειτε τους Sixers που θα βρουν στον πρωτο γυρο απεναντι τους βλεπω ε? Χμμμμμμμμ… :stuck_out_tongue:

Το να γινει το υπολοιπο της κανονικης σεζον στο Disney World το βρισκω μια αρκετα ενδιαφερουσα ιδεα. Το να γινουν ΚΑΙ τα playoffs ομως εκει περα, χωρις fans, χωρις πλεονεκτημα εδρας, χωρις τιποτα, ειναι μια γελοιοτητα θεωρω, και αδικο προς ολες τις ομαδες, αλλα ειδικα για αυτες που θα τερματισουν στις πιο υψηλες θεσεις.

2 Likes

Εντωμεταξυ τώρα γαμηθηκε η σαιζόν που δουλεύω πιο αργά και θα μπορούσα να δω και κάνα ματσάκι, φέτος δεν έχω δει καθόλου γαμωτο, πέρσυ Βοστώνη και Γιάννη έβλεπα κανονική περίοδο σε καθημερινή βάση.

1 Like

Θα είναι πολύ αμφίρροπες σειρές αλλά στη regular season τους είχαν και τους 2.
Όπως προείπαμε όμως, άλλο regular season και πολύ παραπάνω, άλλο πρωτάθλημα μετά από 3+ μήνες διακοπή

2 Likes

Εκει που ειχα χαρει οτι το συμπαν ισως μεσα σε ολα τα περιεργα που συμβαινουν σε αυτο το dark timeline που ζουμε εδω και καμια δεκαρια χρονια, αποφασισε να μας δωσει ενα δωρακι με την ακυρωση του πρωταθληματος την στιγμη που η “ομαδα λεμπρον” ηταν το φαβορι, τελικα μπορει να ξεκινησει ξανα και οχι μονο αυτο, αλλα να τον βαλουν να παιξει και σε ουδετερο γηπεδο (!) Τελικα ολα για τον μυθο του δουλευουν :stuck_out_tongue:

1 Like

Νταξει άμα δεν παρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ ενώ είναι 20 βαθμούς μπροστά το σύμπαν ρεφαρει για εμένα :stuck_out_tongue:

4 Likes