Τι μας κρύβουν?
τον εχει στα εξι?
Αν είχε ένα συμπαίκτη της προκοπής δίπλα του πόσα δαχτυλίδια θα είχε πάρει;
Σωστός.
Κάπου εδώ να πω ότι ο 1ος τελικός του 2001 και το “break” των Sixers μέσα στο LA, αποτελεί το αγαπημένο μου NBA παιχνίδι όλων των εποχών (παρότι fan των Bulls).
O ορισμός της πιο ψυχωμένης underdog ομάδας και της πιο μάγκικης νίκης ever.
Μακράν η καλύτερη εμφάνιση του “the Answer” που ήταν ασταμάτητος εκείνο το βράδυ. Επιστέγασμα της βραδιάς, το επιβλητικό step-over του Allen στον Tyronn Lue, με το ταυτόχρονο larger-than-life κοίταγμά του στον πάγκο των Lakers.
Παρεμπιπτόντως εγώ νόμιζα ότι ροκάρει με Justin Bieber και Κωνσταντίνο Αργυρό. Και στο καπάκι headbanging με Λένα Ζευγαρά και δεν μένει σβέρκος
@Rebel Ρε συ λες του χρόνου στο Rockwave να βάλουν headliners τους 1 Direction να ροκάρουν μέχρι και οι πευκοβελόνες στο χωράφι;
Επειδή για Jordan και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στα 90s ήμουν μικρός, στην ουσία με τα όργια του AI ξεκίνησα να παρακολουθώ NBA. Δεν πήγαινα ποτέ Lakers. Μεγάλο μαράζι που δεν πήρε έστω έναν τίτλο αλλά νομίζω ότι το τι παίκτης ήταν το αναγνωρίζουν όλοι πλέον. Πήγα στον ημιτελικό των Ολυμπιακών το '04 ελπίζοντας να τον δω να κάνει τα δικά του και τελικά τα έκανε κάποιος Ginobili . Ομαδάρα η Αργεντινή τότε βέβαια αλλά…
έδιτ: Αν ο Scola δε μπει Hall of Fame, καταργήστε το
Μια δεκαετια ΝΒΑ ολοκληρη μεσα σε τεσσεραμιση λεπτα.
Το last dance ήταν πολλά παραπάνω από μια σειρά ντοκυμαντερ. Ωραία εμπειρία που μας κράτησε συντροφιά 1,5 μήνα να περιμένουμε πως και πως να ξημερώσει Δευτέρα. Μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες ομορφιές από ESPN και Netflix
Τι τελείωμα ήταν αυτό γαμωτοκερατάκι!!!
Τι κομματάρα το Right Here Right Now…Ερώτηση: Γιατί η ποιότητα της εικόνας από τις κάμερες που τραβάγαν τους Bulls ήταν τόσο καλύτερη από άλλα τηλεοπτικά πλάνα? Αναβάθμισαν την ποιότητα μετά?
Μολις το τελειωσα και εγω
Συγκινηση και δεος
Γενικά καταπληκτικός δίσκος, που προσωπικά άργησα αρκετά να τον ακούσω ολόκληρο.
Το είδα όλο μονοκοπανιά το Last Dance και όντως είναι εξαιρετική δουλειά, στο σημείο που ίσως όποιο άλλο αντίστοιχο doc βγει αργότερα να μας φαίνεται λίγο μπροστά του. Πολλά πράγματα, για να μην πω τα περισσότερα, ήταν ήδη γνωστά αλλά δεν έχει να λέει. Ελπίζω ότι αυτό που θα μείνει σε κάποιους, πέρα από ό,τι έχει να κάνει με το μπάσκετ, είναι ότι διασημότητες σαν τον MJ ή και τον Rodman μπορεί επιφανειακά να έχουν μια Χ εικόνα αλλά δεν είναι άσπρο-μαύρο σαν προσωπικότητες (όπως δεν είναι και κανείς βέβαια). Αν έχετε δει τον λόγο του MJ απ’ το μνημόσυνο του Kobe ή του Rodman απ’ την τελετή για την είσοδό του στο Hall of Fame, καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Δε παίζεται λέμε, με κορυφαίο προσωπικά για μένα το Praise you.
Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση μου παραπάνω, πραγματικά το έχω απορία. Σκέφτομαι είτε είχαν καλύτερες κάμερες από αυτές που κάναν τη μετάδοση ( πως γίνεται όμως τα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ να μην έχουν τις κορυφαίες κάμερες ) ή με κάποιο τρόπο αναβάθμισαν την ποιότητα του υλικού που τραβούσαν, που δε βγάζει νόημα όμως. Η ποιότητα είναι εξωπραγματική σε σύγκριση με τα τηλεοπτικά πλάνα.
Φανταζομαι τα τηλεοπτικα δικτυα που μετεδιδαν τους αγωνες δεν τους εδωσαν και τα …master tapes. Απο την αλλη, οι δικες τους ληψεις ηταν οι καλυτερες δυνατες.
Και τι δε θα έδινα να δω 8 συνεχόμενες χρονιές τελικούς ανάμεσα στις αποπάνω 2 ομάδες, τις 2 καλύτερες ομάδες που έχουν υπάρξει στο ΝΒΑ για μένα διαχρονικά. Κι ας τα μοιράζονταν τα δαχτυλίδια!
Δηλαδή χοντρικά, και τα δίκτυα τράβαγαν σε καλή ποιότητα αλλά η τεχνολογία στη διανομή έφταιγε που είχε χαμηλότερης ποιότητας εικόνα στις τηλεοράσεις. Μπορεί, βγάζει νόημα.
Δεν ξέρω αν παίζει το ίδιο με παλιές ταινίες που βγαίνουν remastered σε Blu Ray κλπ. αλλά κάτι ανάλογο θα είναι. Σαν τα 320άρια mp3s ένα πράγμα
Πέθανε ο Jerry Sloan, ο παλαίμαχος παίχτης των Bulls (έχουν αποσύρει τη φανέλα του) και πρώην προπονητής των Jazz επί πάνω από 20 χρόνια. Ναι, ήταν ο προπονητής τους και στους τελικούς με τους Bulls το '97 και το '98, πάλευε για τον τίτλο κόντρα στην ομάδα που δοξάστηκε .