Nba

Κάνε μια τράμπα ρε ESPN. Το #3 να ανέβει μια θέση παρακαλώ και το #2 να πάει οπουδήποτε μετά το #10. Ευχαριστώ.

3 Likes

3 Likes

6 Likes

Τα δύο επόμενα έχω εγώ. Εδώ Ελλάδα ερχόντουσαν με 2-3 χρόνια καθυστέρηση!

2 Likes

Όχι. Άλλωστε έψαξα για κάμποση ώρα και με όρο αναζήτησης “David Robinson cards”.

Αυτή που ψάχνω εγώ δείχνει τον ναύαρχο να στηρίζεται με το ένα χέρι στην ωμοπλάτη ενός παίκτη που προσπαθεί να τον κόψει και με το άλλο να κρατάει την μπάλα στην παλάμη, έτοιμος για σουτ. Είχα πάθει πλάκα με τη γράμμωση που είχε ολόκληρο το χέρι με το οποίο στηρίζονταν πάνω στον αντίπαλο. Καλή τύχη να τη βρεις…

2 Likes

Εγω εχω αυτες τις καρτουλες :slightly_smiling_face:

1 Like

image

Δεν είναι ακριβώς αυτο που περιγράφεις αλλά σκέφτηκα μήπως σε απατά η μνήμη :stuck_out_tongue:

2 Likes

Σορι δεν είναι αυτή και είμαι σίγουρος γιατί έχει αποτυπωθεί πολύ καλά στη μνήμη μου! Όταν πάω στο πατρικό ίσως θυμηθώ να την ψάξω και να την ανεβάσω!

Από Ναύαρχο θυμάμαι είχα σίγουρα αυτές τις δύο:

1 Like

Αν το σκεφτεις ουσιαστικα, μονο η δευτερη αλλαγη απο τις δυο που προτεινεις αν γινει, θα σημανει και την πρωτη αλλαγη αυτοματα.

Τωρα για Λεμπρον εξω απο την δεκαδα δεν ξερω σιγουρα, αλλα σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν μπαινει 5αδα.

Αυτές όπως είναι ο Kemp, ο Polynice, o Scott είχα. Είχα κι αυτούς κιολας
Πω πω ρε φίλε τι μου θύμισες.
Δεν θυμάμαι αν τις έχω ή τις έδωσα.

1 Like

Εν τω μεταξυ δεν μπορω να θυμηθω απο που τις μαζευα!

Ψάξε upper deck cards robinson (αν είναι αυτή η εταιρεία) στο ebay, το google αν δε γράψεις ebay στην αναζήτηση δε βγάζει πολλά αποτελέσματα στις εικόνες.

1 Like

Το ίδιο έχω + το επόμενο. Upper Deck, λατρεία αλλά οι τιμές τσιμπούσαν.

Περίπτερα και ψιλικατζίδικα ρε!

2 Likes

Ναι αλλα γιατι εγω νομιζω πως τα εδινε τα δημητριακα cherrios? :slightly_smiling_face:

QUIZ…! (Βαση του ESPN αρθρου για τους top 20 παικτες και σνομπαροντας τις εποχες προ NBA merge, δηλαδη απο 1977 και πισω, για λογους ανταγωνιστικοτητας, ελλειψης πολλαπλων ομαδων, επιθυμητου αριθμου Αφροαμερικανων παικτων στο roster, ελλιπη καταγραφη στατιστικων στοιχειων κτλ)

Ποιος πλαδαρος παικτακος (χωρις να κυνηγαει αριθμους και επιδοσεις) τελειωσε με στατιστικα καριερας: 24,3 pts - 10,1 reb - 6,4 ast - 1,75 stl - 0,86 blk…??

Και με:

1. Περισσοτερες assist μ.ο. απο Jordan, Pippen, Malone, Durant*, DR J, Bryant, Nowitzki, απο ολους τους SF, PF και C και 0,2 λιγοτερες απο Curry* (οντας στο top 50 και στους 3 καλυτερους ολων των εποχων για παικτη ανω των 2 μετρων μαζι με Magic και Lebron)…?

2. Περισσοτερους points μ.ο. απο Magic, Shaquille, Pippen, Nowitzki, Garnett, Curry*, Dr J, Hakeem, Jabbar, Duncan και 0,8 λιγοτερους απο Bryant (οντας στο top 15 ολων των εποχων)…?

3. Περισσοτερα rebounds μ.ο. απο Lebron*, Jordan, Pippen, Dr J, Magic, Nowitzki, Bryant, Jabbar, Durant*, ισαξιος με Malone, περισσοτερα απο οποιονδηποτε PG, SG, SF και μολις 0,2, 0,8, 0,9 και 1 λιγοτερα απο Garnett, Duncan, Shaquille και Hakeem αντιστοιχα (οντας στο top 50 ολων των εποχων)…?

4. Περισσοτερα steals μ.ο. απο Lebron*, Bryant, Curry*, Durant*, Malone, Nowitzki, ισαξιος με Dr J, περισσοτερα απο οποιονδηποτε SF, PF, C (με εξαιρεση Pippen) και 0,1 λιγοτερα απο Magic (οντας στο top 40 ολων των εποχων και top 5 για παικτες ανω των 2 μετρων)…?

5. Περισσοτερα blocks μ.ο. απο Jordan, Lebron*, Bryant, Malone, Pippen, Magic και ισαξιος με Nowitzki (οντας στο top 5 ολων των εποχων για παικτη που η βασικη του θεση δεν ηταν PF η C)…?

Βοηθεια 1η: Ο Jabbar τον θεωρουσε τον σκληροτερο παικτη που αντιμετωπισε ποτε.

Βοηθεια 2η: Περιμενε 1 μολις χρονο για να σηκωσει την 1η του (και οχι μοναδικη φυσικα) κουπα.

Βοηθεια 3η: Οταν, μεσουσης της season 1991, ξαναμπηκε στο νοσοκομειο για μικροεπεμβαση στη μεση (και σε συνδυασμο με εναν μη 100% ετοιμοπολεμο Bad Boy λογω τραυματισμου στο 66% της season αλλα και με τα πρωτα, μη αμεσα ανακοινωσιμα τοτε, υποπτα σημαδια ενδεχομενης ασθενειας αλλου σπουδαιου παικτη), ο καλυτερος shooting guard ολων των εποχων βρηκε φως στη φυσουνα και πεταχτηκε σαν πορδη ταυρου (ηδη περιμενε 7 χρονια και ειχε απολαυσει πολλαπλες σκουπες απο τον εν λογω πλαδαρο παικτακο).

Βοηθεια 4η: Επαιξε με σπασμενο κρανιο, σαγονι, μυτη, δακτυλα, διασειση και απο τα 13 χρονια της καριερας του, τα 7 τα απολαυσε με διαλυμενη μεση. Αυτο το τελευταιο, δεν τον εμποδισε να ξανακατακτησει κουπα και mvp title (αν και βραβεια που δινονται απο κριτικες επιτροπες, αφορουν μαλλον τις ιδιες τις επιτροπες και τους fanboy καρμοιρηδες).

Βοηθεια 5η: Ηταν ο 1ος παικτης απο τους συνολικα 8 στην ιστορια του NBA που πληρουσε τα κριτηρια για το 50–40–90 club και μολις ο ενας απο 2 συνολικα παικτες που το επανελαβε, καθως επισης ηταν, ειναι και μαλλον θα παραμεινει ο μοναδικος εισαχθης παικτης στο 20–10–05 club.

Τελος, καποιες σκορπιες, ανουσιες, αχρηστες πληροφοριες:

1. Μπορεσε να σκοραρει συνειδητα 30 pts με το αδυναμο χερι.

2. Ο καλυτερος clutch time παικτης ολων των εποχων (το εξεφρασε καλυτερα απο ολους, ο αιωνιος αντιπαλος του, Pat Reilly).

3. Ανακοινωνε στους αντιπαλους του που και πως θα σκοραρει, που και πως θα νικησει. Η μονη φορα που δεν το καταφερε ηταν απεναντι στον Wilkins, οπου και τον ενημερωσε οτι θα του ριξει 40 και σκοραρε μολις 39 pts.

4. Συμμετειχε σε διαγωνισμους τριποντων και κερδιζε φορωντας μπουφαν.

5. Ρωτουσε τους αντιπαλους προπονητες αν εχουν καλυτερους παικτες να τον μαρκαρουν, απο αυτους που ηδη προσπαθουσαν. Ενας συγκεκριμενα του απαντησε “οχι”.

6. Περα απο το χομπυ του να γειωνει τους αντιπαλους του, δεν τον ενδιεφεραν τα προσωπικα ρεκορ (μαστιγα στο σημερινο NBA). Αποδειξη, το γεγονος οτι ενημερωθηκε πως ειχε την ευκαιρια, να κανει 1 μολις κλεψιμο στα εναπομεινατα 13 λεπτα απεναντι στους Jazz (μια περιοδο και βαλε) και να γινει ο 1ος παικτης στην ιστορια του NBA που θα καταφερνε quadruple-double. Αντ’αυτου προτιμησε να κατσει στον παγκο, σχολιαζοντας οτι αρκετη ζημια εκανε ετσι κι αλλιως.

7. Ειναι ο μονος πλαδαρος παικτακος που ειχε πρωταρχικο ρολο στο να νικησει ΟΛΟΥΣ τους Hall of Famers της εποχης του στα playoffs.

Τελευταιο και πιο ασημαντο, ειχε και εχει την απολυτη παραδοχη απο 2 συμπαικτες του, πως τους επηρεασε τα μεγιστα να φτασουν στο επιθυμητο, μετεπειτα Hall of Fame επιπεδο.

Εγω παντως, ο χαζουλης, ενστερνιζομαι την αποψη οτι δεν υπαρχει GOAT παικτης αλλα GOAT πενταδα και υποψιαζομαι οτι ισως και να ειχε ενδιαφερον ενα documentary για τον προαναφερθεν πλαδαρο παικτακο…

*Μεχρι στιγμης και οπου η στατιστικη κατρακυλα, λογω χρονου, επεται ασυγχωρητα.

2 Likes

Ο Riley είχε πει ότι αν εξαρτάται από το σουτ η έκβαση του ματς, τότε θέλω να το κάνει ο Jordan. Αν εξαρτάται η ζωή μου, θέλω να το πάρει ο Bird. Τεράστιος παίχτης, πιο καλός από Magic πιστεύω.

5 Likes

Περί Stockton

1 Like

Ναυαρχος και ξερό ψωμι!
Ο πιο αθλητικός και καθαρός σεντερ όλων των εποχών.

3 Likes