Nba

Patrick Ewing, New York Knicks Center 1985 - 2000

Μετάφραση Last Dance:

ΚΕΝΤΡΟ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Οκ, ο μεταφραστής/τρια δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, αλλά όχι κι έτσι. Και είναι πολλά τα τραγικά παραδείγματα στην σειρά

3 Likes

Σορρυ αλλα εγω ριχνω σε σενα ολο το σφαλμα που βλεπεις με ελληνικους υποτιτλους.

1 Like

Και ο Ewing, ΠΑΣΟΚ ήταν. Δεν είναι λάθος η μετάφραση

2 Likes

Δεν κρατήθηκα και είδα 7+8.
Όποιος συγκινηθεί με το τέλος του 8ου επεισοδίου να σηκώσει χέρι μετά.

2 Likes

Τα 5-6 εννοεις μηπως?
Τα 7-8 δεν εχουν βγει ακομα νομιζω.

Έχουν βγει, απλά όχι επίσημα.

3 Likes

Οτι κ να λένε Malone>Dunkan😝

5 δαχτυλίδια έχει μόνο, νταξ, σιγά (!)

Ο Karl δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία των τελικών με τους Bulls θα μπορούσε να τα πάει και λίγο καλύτερα, χαμένες βολές (με κλειστά τα ταχυδρομεία :’) ), δεν έκανε φάουλ (“karl malone what are you doing??!”), το κλέψιμο από τον Τζόρνταν πριν το The Shot, oκ δε φταίει μόνο αυτός που δεν πήραν δαχτυλίδι αλλά ένα μέρος της ευθύνης το έχει.

Ο Duncan είναι γίγαντας.

Και τα γράφει αυτά ένας φανατικός των Jazz :upside_down_face:

Στα της λίστας, μου φάνηκε απλά αστεία η θέση του Giannis, ειδικά αν δεις τι τέρατα έχει από κάτω, οκ μπορεί σε λίγα χρόνια να κάνω κωλοτούμπα αλλά προς το παρόν δε νομίζω ότι μπορεί να μπει πάνω από Stockton ή Ewing ή Iverson ή Payton ή ή ή

Τον Γιάννη τον αγαπώ και τον θαυμάζω αλλά περιμένετε να δούμε όλη την καριέρα του. Είναι δυνατόν την δεδομένη στιγμή να είναι πάνω από παίχτες όπως Drexler, Iverson, Reggie Miller, Pierce, Ray Allen, Gary Payton κλπ. Μιλαμε για παίχτες με δαχτυλίδια η παραστάσεις σε τελικούς. Όταν τελειώσει την καριέρα του και ανάλογα με το τι έχει πετύχει το συζητάμε. Τα ίδια ισχύουν και για άλλους εν ενεργεία παίχτες της λίστας όπως ο Harden.

1 Like

Αδερφέ είσαι Utah??? Ετσι να γίνουμε πολλοί οι Μορμονοι :laughing: Προσωπικά είμαι απο αυτούς (γτ έτσι με βολεύει :smiling_imp:) που πιστεύουν ότι τα πρωταθλήματα δεν αποτελούν κριτήριο για το αν ενας αθλητής είναι καλός ή legend. Και σιγά τις ομάδες που αντιμετώπισε ο Tim για να γίνει πρωταθλητής…:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ναι, θυμάμαι στο γυμνάσιο χωρίς ίντερνετ να περιμένω να βγει το Inside The NBA (που μετά έγινε XXL Basket) για να δω την επικαιρότητα με κανα μήνα καθυστέρηση και να κρεμάσω τις αφισάρες που έβαζαν, τζάμπα περίμενα Τζαζ πρωταθλητές :sweat_smile:

φαν φακτ μπλαστ φρομ δε παστ: α΄γυμνασίου, στα ψιλικατζίδικα αντί για χαρτάκια αυτοκόλλητα πανίνι είχε φακελάκια με κάρτες παικτών ΝΒΑ, όχι αυτοκόλλητα, σκληρές κάρτες με στατιστικά κλπ, είχα ΟΛΟΥΣ τους τεράστιους και μου έλειπε ο Τζόρνταν που η κάρτα του ήταν υπερσπάνια και μπλαμπλα και την είχε κολλημένη στη βιτρίνα το μαγαζί που ψωνίζαμε δίπλα στο σχολείο. Μετά από 4-5 μήνες που τον είχα κανει πλούσιο του λέω όταν κλείσουν τα σχολεία θέλω την κάρτα του Τζόρνταν, μου αξίζει. Οκ μου λέει, με τόσα που έχεις δώσει την αξίζεις όντως :’)

Περνάει η χρονιά, πηγαίνω τελευταία μέρα, παίρνω 2-3 φακελάκια (από συνήθεια γιατί είχα όλες τις “σημαντικές” κάρτες), του λέω για τον Τζόρνταν, γελάμε, χαιρετιόμαστε, τα λέμε από Σεπτέμβριο. Βγαίνω έξω μέσα στην τρελή χαρά με την κάρτα του Τζόρνταν, ανοίγω τα φακελάκια και βλέπω κάρτα Τζόρνταν. Πρέπει να γελούσα 5 λεπτά σερί χωρίς υπερβολή, με παρακαλούσαν να την ανταλλάξουμε και δεν το έκανα ποτέ μόνο και μόνο για να θυμάμαι τη φάση.

8 Likes

Ολη η λιστα του ESPN ειναι living in the moment.

Οσοι ειναι εν ενεργεια, ειναι σε θεσεις που λογικα δε θα κρατησουν λιγα χρονια αφου τελειωσει η καριερα τους. Εκτος αν παρουν μερικα πρωταθληματα και γινουν θρυλοι, που ο Giannis λογω ηλικιας εχει ακομα την δυνατοτητα.

Τωρα νταξει κατι Lebron πανω απο Kareem και Magic ειναι λιγο αστεια.

5 Likes

Είναι μια λίστα που πάει καλά μέχρι να φτάσεις στο 2. και να ξύνεις το κεφάλι σου. Πας τον Lebron στο 7 και με κάποιες μικροανακατατάξεις στις θέσεις 1-6 όλα έρχονται σε πραγματικά δεδομένα, δλδ οκ δεν θα εβαζα τον Larry στο 2 παρόλη την αδυναμία που του έχω. Debatable ακόμη και το αν ο Lebron είναι καν πάνω από Kobe αλλά αν πάσει περιπτώσει λες ότι ίσως είναι πληρέστερος και έχει μια άλφα λογική.

1 Like

Η θεση του Πιπεν στο 21 παντως δειχνει ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης ηταν παντοτε. Αν δεν ηταν συμπαικτης του καλυτερου παικτη ολων των εποχων σε μια απο τις πιο κυριαρχες δυναστειες ολων των εποχων, ισως να ηταν και τοπ δεκαδα ολων των εποχων, σε μια ομαδα στην οποια θα ηταν αυτος ο ηγετης.

Επισης, τουλαχιστον καμια δεκαρια παικτες (οκ ισως λεω πολλους, δεν καθομαι να μετρησω την λιστα αλλα 5-6 πρεπει να ειναι σιγουρα) που πλασαρονται στην πρωτη 50αδα, βρισκονται εκει ΚΑΙ γιατι ηταν αντιπαλοι του Τζορνταν. Το ΝΒΑ στα 90ς εφτασε πραγματικα σε μυθικα επιπεδα, και χωρις να θελω να μειωσω κανεναν απο τους Stockton, Malone, Reggie Miller και ενα σωρο αλλους, το στατους τους ανεβηκε και λογω των επικων μαχων με τους Bulls.

Eπίσης τώρα το παρατήρησα, Isiah στη θέση 31, really;; Είπαμε είναι φουλ αντιπαθής, αλλά τουλάχιστον σκανδαλώδες, είναι μέσα στους καλύτερους 5 point guards άνετα.

1 Like

Από τις κάρτες αυτές έγινα υποστηρικτής των Spurs όταν είχα δει για πρώτη φορά τον Ναύαρχο και τα στατιστικά του… Έψαξα 10 λεπτά στο google για να βρω τη συγκεκριμένη φώτο αλλά δεν τη βρήκα.

Από την ομάδα σου, είχα σε κάρτα τον Τζεφ Χόρνασεκ.

2 Likes

Παίκτες όπως ο Ρασελ και ο Τσάμπερλεϊν είναι λίγο δύσκολο να κριθούν αφού κακά τα ψέματα δεν είχαν ουσιαστικό ανταγωνισμό στην εποχή τους σε αντίθεση με Ολαζουον και Σακιλ. Με την 2η θέση του Λεμπρον δεν έχω θέμα, μάλλον συμφωνώ κιόλας. Η 27η του Γιάννη είναι προφανώς μεγάλη υπερβολή. Ο Γιάννης έχει ακόμα μέλλον δεν χρειάζονται βιασύνες. Από εκεί και πέρα καλή μου φαίνεται η λίστα μέσες άκρες.

Για κανένα λόγο δεν είναι κάτω από Στοκτον. Ο ίδιος ο Τζόρνταν λέει ότι ήταν ο καλύτερος πλέι μεικερ μετά τον Μάτζικ. Μάλιστα μετά την Ολυμπιάδα όταν πέτυχε την Utah ισοπέδωσε τον Στοκτον.
Γενικά αυτές οι λίστες είναι για καυλαντα και αλλάζουν. Τα 90ς είχαν μυθικό στάτους γιατί σχεδόν κάθε ομάδα είχε ένα δύο hall of famers και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.
Υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου.
Μάζευα κι εγώ αυτές τις κάρτες είχαν τα συνολικά στατιστικά και τις τελευταίες πέντε σεζόν κάθε παίκτη. Τι μου θύμισε τώρα.
Τον είχα τον Τζόρνταν πάντως

1 Like

Ποστ πικς απο τις καρτες για εμας τους ελαχιστα νεοτερους

Έχω δύο album συμπληρωμένα με κάρτες Upper Deck ρε :grin:

kemp_ud

5 Likes