Nba

Ναι ρε παιδια τετοια φαουλ εκαναν οι Πιστονς και εμειναν στην ιστορια ως μια απο τις πιο βρωμικες ομαδες του ΝΒΑ, μην το παμε οτι ηταν ο κανονας κιολας.

Το αν προτιμαει καποιος αυτο απο το μπασκετ που βλεπουμε σημερα ειναι υποκειμενικο. Προσωπικα 1000 φορες να βλεπω τον Χαρντεν να βαραει στεπμπακ στα 20" επι 20 συνεχομενες επιθεσεις απο το να βλεπω μπουκετα και ξυλο καθε 3 επιθεσεις, λες και βλεπουμε NHL, αλλα οκ, δικο μου θεμα.

1 Like

Όλα έχουν την ομορφιά τους. Και η σκληρή ομαδική άμυνα, όταν γίνεται σωστα, εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από το γύρω γύρω όλοι και ένας εναντίον ενός, που παρουσιάζουν κάποιες ομάδες σήμερα. Δεν μου λένε τίποτα οι 40αρες στους ρυθμούς που παίζονται σήμερα οι αγώνες. Εγώ τους Πίστονς τους γούσταρα και νομίζω είναι λίγο άδικο να μένουν με την εντύπωση της πιο βρώμικης ομάδας ever. Πήραν 2 back to back, τρεις συνεχόμενους τελικούς και 5 συνεχόμενους τελικούς περιφέρειας. Για να χάσουν έφτασαν οι Bulls του Τζόρνταν στο peak τους και άλλαξαν οι κανονισμοί. Δεν είναι και λίγο.
Όπως και να έχει δεν κάνω συγκρίσεις μεταξύ εποχών γιατί το βλέπω λάθος. Το άθλημα εξελίσσεται.

2 Likes

Δεν ειναι αδικο να μενουν με την εντυπωση της πιο βρωμικης ομαδας εβερ, γιατι ηταν οντως η πιο βρωμικη ομαδα εβερ.

Τωρα οσον αφορα το οτι εχασαν επειδη αλλαξαν οι κανονισμοι ε οχι. Εχασαν γιατι εκαναν τον κυκλο τους και γιατι οι Μπουλς που πηραν τα πρωταθληματα ηταν μια πολυ καλυτερη ομαδα.

1 Like

Σε αυτο συμφωνω, εγω μιλησα για το τι μου αρεσει εμενα προσωπικα περισσοτερο.

Ακόμα και για τα τότε δεδομένα θα ήταν ένα πολύ σκληρό και αντιαθλητικό φάουλ.

Όσοι βλέπαμε nba και στα 90s θα θυμομαστε πως αυτά που βλέπουμε τώρα σε βιντεάκια συλλογές με σκληρά plays δεν γίνονταν κάθε μέρα

3 Likes

Εννοειται οτι δε γινονταν καθε μερα. Ηταν πιο σκληρο το αθλημα ομως, πιο physical. Ευτυχως παντως στην εποχη μας οι παιχτες προστατευονται περισσοτερο, οπως και στο ποδοσφαιρο.

3 Likes

Α ναι ε? Κοιτα να δεις, οταν εγω ελεγα ομως οτι ειναι τραγικη υπερβολη να λες οτι τετοια φαουλ τα εκαναν για το καλημερα εσυ ελεγες οτι ειναι πιο κοντα στην αληθεια παρα στην υπερβολη… ενταξει δεν πειραζει, καταλαβαινω οτι εχει πιο πολλη πλακα η κοντρα για την κοντρα μερικες φορες :smiling_imp:

Φαίνεται :stuck_out_tongue:

1. Σας αρέσει το μπάσκετ των Μπακς?
  2. Μεγαλώνουν οι πιθανότητες για κάτι καλύτερο αν σταματήσει να κατεβάζει μπάλα ο Γιάννης, γίνει 5αρι ο Λόπεζ και βγαίνει μέσα από plays o Μίντλετον και όχι drive/kick του Αντετοκούμπο στις μισές επιθέσεις τους? Οκ, δεν υπάρχει παίχτης που να πείθει στον άσσο, αλλά για την οικονομία της υπόθεσης. Η ερώτηση δηλαδή είναι αν μαζί με την ευλογία του να έχεις έναν τέτοιο παίχτη φαινόμενο, μερικές φορές είναι και ενός είδους κατάρα.
  3. Είναι οι lakers ομάδα που… Λάθος. Είναι οι Lakers μια (καλή)μπασκετική ομάδα ή η ζυγαριά πέφτει περισσότερο στις δύο υπέρμονάδες που έχει και τίποτα παραπάνω?
  4. Μπορεί να υπάρξει ομάδα που σε 7 παιγνίδια να απειλήσει του Κλίπερς όταν έχουν έναν ψυχρό δολοφόνο και παίχτες που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις μέτριες εμφανίσεις του Τζορτζ?
  5. Αλλαγή περιβάλλοντος στους παίχτες που γράφουν ιστορία (ξέρετε πάνω κάτω ποιοί είναι) με σκοπό το δαχτυλίδι, ή loyalty σε ομάδες που όλο χτίζουν αλλά σπάνια μπορούν?
  6. Θα με απολύσουν στην δουλειά που βλέπω τα παιχνίδια αντί να ετοιμάζω παραγγελίες, να κάνω παραλαβές κτλ κτλ?
  1. Ναι αλλα δεν τρελαινομαι κιολας. Χιλιες φορες Warriors, Spurs. Mavericks
  2. Δε με ενοχλει το οτι κατεβαζει και οργανωνει ο Γιαννης, γιατι κι ετσι θα μπορουσαν να εχουν καλυτερη κυκλοφορια αν ηθελαν
  3. Αν δεν ειχαν ειτε τον Lebron ειτε τον Davis, δε θα εμπαιναν καν playoffs, οπως δεν μπηκαν περυσι. Τους σιχαινομαι ως ομαδα.
  4. Σιγα την υπερομαδα τους Κλιπερς, εδω τους κοντραραν οι Mavericks του τραυματια Porzingis, και αν δεν ειχε τραυματιστει ουτε αυτος ουτε ο Doncic, μπορει και να ειχαν αποκλειστει οι Clippers αφου κανονικα επρεπα να ειναι 2-0 μετα τα πρωτα 2 παιχνιδια, αν οχι 3-0 στην συνεχεια, υπερ των Mavericks. Και ο Kawhi ειναι υπερεκτιμημενος, οσο παιχταρας και να ειναι. Δεν πιστευω οτι θα το παρουν.
  5. Loyalty
  6. Οχι
1 Like
  1. Ναι. Αν ήθελαν. Εκεί είναι το ζήτημα. Ελπίζω σε θαύμα και προσαρμογή σε αυτό το πράγμα από τον προπονητή όταν χρειαστεί.
  2. Δεν είναι υπερομάδα, αλλά δεν βλέπω δεύτερη κοντά της στην κατάσταση που βρίσκονται.
    , αλλά όχι υπερτιμημένος ο Leonard. Μόλις κολλήσουν αναλαμβάνει επιτυχημένη δράση χωρίς να κουνήσει βλέφαρο, κουβαλάει την ομάδα σε ολόκληρα δωδεκαλεπτα, ξέρει ποτε να δίνει χώρο σε συμπαίχτες. Είναι ψυχρός, για αυτό δεν κάνει κλίκ σε αρκετούς. όσο και αν ακούγεται περίεργο αυτό.
  3. Ευχαριστώ. Είναι δύσκολες οι εποχές.
  1. Έτσι και έτσι. Έχουν τις στιγμές τους βέβαια αλλά τουλάχιστον δεν είναι και Rockets που θέλω να βγάλω τα μάτια μου με το κουτάλι κάθε φορά που τους βλέπω.

2. Δεν είναι απαραίτητο να σταματήσει να κατεβάζει την μπάλα ο Γιάννης ώστε να πάει επιτέλους ο Λοπεζ μέσα στην ρακέτα. Φέτος το έχουν κάνει λίγο παραπάνω και με επιτυχία μάλιστα αλλά μόνο όταν βρίσκουν πιο κοντά σχήματα και μις ματς (για αυτό και θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα μαρκάρει τον Λοπεζ στην σειρά με Miami αν ο Bam πάει στον Γιάννη). Παίκτες σαν τον Γιάννη δεν είναι ποτέ κατάρα, αλλά πρέπει να παίξεις και λίγο σωστό μπάσκετ σαν ομάδα.

3. Όχι!! Lebron, Davis και μετά το χάος. Φάνηκε και πέρυσι άλλωστε.

4. Για μένα πρέπει να αυτοκτονήσουν οι Clippers φέτος για να το χάσουν. Έχουν πάρα πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Μακράν το ποιοτικότερο ροστερ στο NBA αυτή την στιγμή.

5. Loyalty σε ομάδες που χτίζουν σωστά αλλά αυτές είναι λίγες. π.χ. ομάδες όπως οι Cavs η ακόμα και αυτοί οι Bucks προς το παρόν φαίνεται να έχουν σταθεί απλά τυχεροί με Lebron και Γιάννη. Κακές κινήσεις στο managment δεν βοηθούν. Οι Cavs με τόσα Νο1 draft picks θα έπρεπε να είναι μόνιμα στα play-off για να μην πω τελικούς. Σε τέτοιες ομάδες υπάρχει όριο στην υπομονή για κάθε μεγάλο παίκτη και σωστά.

6. Possible

1 Like
  1. Μου αρέσει το μπάσκετ των Spurs. Μου αρέσει αυτό τον Mavs και του Miami. Πχ χθες οι Mavs έχασαν και σχετικά εύκολα, αλλά έψαχναν την έξτρα πάσα, έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ, είχαν συνεργασίες στο παιχνίδι τους, είχαν πλουραλισμό. Οι Bucks παίζουν μπάσκετ βάση ενός πλάνου -και συνήθως το κάνουν σωστά και με συνέπεια. Δε με ξετρελαίνει, είναι λίγο μονότονο αυτό που κάνουν.
  2. Νομίζω είχαμε μια τέτοια συζήτηση προ ημερών. Ειδικά ο Λόπεζ είναι χρήσιμος στο ζωγραφιστό και αδυνατώ να καταλάβω γιατί το βγάζουν μόνιμα στο τρίποντο. Έχουν και το Χιλ στον άσσο που μπορεί να δώσει 15 ποιοτικά λεπτά, να βγάλει μερικά pick n roll με το Γιάννη κοκ.
  3. Εγώ διαφωνώ με τους προλαλήσαντες. Είναι ομάδα που έχει Green, έχει Kuzma, έχει παίκτες που θα πάρουν σκοράρισμα, θα παίξουν άμυνες κοκ. Δεν είναι όσο πλήρεις είναι οι Clippers πάντως.
  4. Φάνηκε ότι δεν είναι άτρωτοι. Αλλά ο Kawhi είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Οπότε έχουν το προβάδισμα.
  5. Loyalty και για μένα. 1000 φορές Dame κι ας μην πάρει δαχτυλίδι ποτέ.
  6. Ελπίζω όχι :v:
1 Like

Ο Γιάννης πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει το release του στο σουτ. Φανερά δεν είναι άνετος με τον τρόπο που σουτάρει. Προσπαθούν να του μάθουν να σουτάρει 3ποντα και δεν μπορεί να βάλει βολές. 1/2 παιχνίδια θα έχει aiball βολή πλέον (με την επόμενη να είναι πάντα πιο δυνατή και να χτυπάει σίδερο τυπικά). Έχει πέσει δραματικά φέτος το ποσοστό του. Οι βολές είναι πολύ πιο σημαντικές από το 3ποντο

2 Likes

Ακόμα και στο τρίποντο το στυλ του είναι χάλια. Μερικά απορώ πως μπαίνουν όταν βλέπω να φεύγει η μπάλα από τα χέρια του.
Γενικά όσο θα χτίζει κορμί και μπράτσα τόσο θα χαλάει η τεχνική στο σουτ (που δεν έχει). Δεν γίνεται να είσαι ντούκι και σουτέρ.

1 Like

Δεν φταιει αυτο, η μηχανικη του αλλαξε απο την πρωτη του χρονια στο ΝΒΑ που ειχε αξιοπρεπες ποσοστο (στο τριποντο και τωρα εχει επιτελους αξιοπρεπες ποσοστο αλλα οι βολες ειναι εντελως χαλια), ειναι φανερο οτι καποιος θεωρησε οτι σουταρει “λαθος” και προσπαθησε να του την αλλαξει και τον γαμησε εντελως. Ειχα δει ενα ωραιο βιντεακι στο ΥΤ για αυτο αμα το βρω θα το ποσταρω.

3 Likes

Συνεχίζουν ακάθεκτοι να με στελνουν κουβά οι μπαξ.

Ποντους ανά τέταρτο: 40, 23, 23, 18.

είναι να μη γαμωσταυρίζεις;

6 Likes

Τα ακουω συνεχεια στον ΟΠΑΠ που δουλευω :slightly_smiling_face:

1 Like

Παίζει να χεις την Αφροδίτη προϊστάμενή σου;

1 Like

νομιζω πως οχι :thinking:
Εδω στη Ναυπακτο σιγουρα οχι :slightly_smiling_face:

1 Like