Για Μιντλετον δεν λετε
Middleton θα γίνει σοβαρός παίκτης όταν μπορέσει να τελειώσει μια ολόκληρη σειρά play-off απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα με τέτοια νούμερα. Χθες πάντως στην άμυνα μόνο την πλάτη του Butler έβλεπε.
O Morgoth πιο πάνω αναφέρετε σε αυτό το βίντεο θαρρώ.
Που γενικά τα λέει σωστά αν και έπρεπε να λάβει υπόψιν του και την αλλαγή του σώματος του όλα αυτά τα χρόνια.
Το release του είναι κάκιστο όμως ακόμα και με τους έξτρα μυς που έχει πάρει. Χθες οι μισές βολές με το ζόρι έφταναν στο στεφάνι. Και δεν είναι χθεσινό το θέμα, όλη την χρονιά έτσι σουτάρει. Παίκτης του 74-75% από την γραμμή έχει πέσει στο 60% σε μια χρονιά μέσα.
Κατά τα άλλα ο Σποελστρα τον ξεβράκωσε χθες τον Μπουντενχολζερ. Οι Heat επέβαλαν τον ρυθμό τους μετά το πρώτο 12λεπτο. οι Bucks αναγκάζονταν και έπαιζαν με ένα ψηλό κάθε φορά, δείγμα για μια ακόμα φορά πως δεν μπορούν να παίξουν με Lopez σωστά. Θα έχει ενδιαφέρον βέβαια αν ο Bledsoe στο δεύτερο ματς καταφέρει να παίξει καλύτερη άμυνα πάνω στον Dragic, ο οποίος χθες τον Hill τον ξεφτίλισε εντελώς.
Θύμισε πάντως τα παιχνίδια με Raptors με τον Butler σε ρόλο Kawhi.
Μας γαμησε στα τουβλα και αυτος στην 4η περιοδο, ε γαμωτο εβλεπα την παιχτουρα τον CP3 και δεν μπορω να φανταστω τι παπαδες θα εκανε ο Γιαννης διπλα σε εναν τετοιο ασσο.
Για τις βολες φυσικα δεν του φταινε ουτε οι συμπαικτες του ουτε τιποτα, πρεπει να κατσει να το φτιαξει γιατι ειναι κριμα, εκει ειδικα που εχει παει το ΝΒΑ πλεον, βαραει παρα πολλες βολες και ειναι μεγαλο - τετοια ποσοστα.
ΟΤαν ο Leonard ριχνει τα τουβλα και χτιζει ουρανοξυστες τον βγαζετε τον καλυτερο παικτη του ΝΒΑ επειδη “γυρισε το ματς”, οταν τα ριχνει ο Μιντλετον αν και ηταν ο καλυτερος παικτης των Bucks, λετε οτι παλι αυτος φταιει.
Ειστε λιγο λατρειες εδω μεσα δεν μπορω να πω. Πιστευω οτι ολοι σας πρεπει να στειλετε το CV σας παντως στο Milwaukee για ειδικοι βοηθοι προπονητη με ειδικευση στην διδασκαλια του πως θα μαθετε τους παικτες του ΝΒΑ να εχουν ομορφο στυλ οταν σουταρουν
Διαβαζοντας το ποστ του Dead για ξεφτιλισμα του Buden απο τον Spoelstra, του Hill απο τον Dragic, κτλ, θα περιμενε κανεις οτι οι Heat εριξαν 40αρα στους Bucks. Σε ενα ματς που τελειωσε με… 11 ποντους διαφορα… στον δευτερο γυρο των playoffs. Σε μια χρονια που ολοι παιζουν σε ουδετερο γηπεδο και ολες οι ομαδες εχασαν 3 μηνες παιχνιδιων και προπονησεων.
Τι να πω πια.
Καταπληκτική σύγκριση, πραγματικό αριστούργημα. Ο Leonard που έχει πάρει 2 τίτλους με MVP τελικών, με τον Middleton που ανάθεμα με και αν έχει παίξει 3 καλά σερί ματς play-off στην ζωή του. Παίκτης που στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών πνίγεται συνεχώς με παίκτη που έχει πάρει μόνος του και εγώ δεν ξέρω πόσα ματς.
Μην ποστάρεις μεθυσμένος ρε man.
Καλά δεν συνέκρινε τους δύο παίκτες αλλά την αντιμετώπιση που έχουν.
Γενικά ο Middleton τρώει πολύ κράξιμο στην Ελλάδα, επειδή ‘εμποδίζει το Γιάννη να πάρει πρωτάθλημα’.
Βεβαια δεν εκανα ποτε συγκριση του Middleton με τον Leonard ως παικτες και στο τι εχουν πετυχει, αλλα δεν πειραζει.
Απλα οταν ο ενας ριχνει τα τουβλα με τις δεκαδες ειναι καταλυτικος παραγοντας, οταν το κανει ο αλλος, πρεπει να παρει ποδι απο την ομαδα και ειναι ανεκδοτο που εγινε all star.
Όταν οι καλές εμφανίσεις του ενός φέρνουν νίκες και τίτλους και οι καλές εμφανίσεις του άλλου φέρνουν ήττες, πως ακριβώς θα πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση δεν μπορώ να καταλάβω.
Ο Middleton είναι παίκτης που σε μεγάλη ομάδα δεν κάνει ούτε για 3 επιλογή. Δεν έχει αποδείξει σε καμία περίπτωση πως αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση. Σιγά μην αδικήσαμε τον σουπερ σταρ όμως.
Το κράξιμο στον Middleton είναι σωστό γιατί και ο ίδιος θέλει να προβάλετε ως all star, για αυτό και ζητάει τα ανάλογα χρήματα. Η παρουσία του στο γήπεδο προς το παρόν δεν τα δικαιολογεί όλα αυτά με τίποτα.

ΟΤαν ο Leonard ριχνει τα τουβλα και χτιζει ουρανοξυστες τον βγαζετε τον καλυτερο παικτη του ΝΒΑ επειδη “γυρισε το ματς”, οταν τα ριχνει ο Μιντλετον αν και ηταν ο καλυτερος παικτης των Bucks, λετε οτι παλι αυτος φταιει.
Ενα ενα.
Η συγκριση Λεοναρντ - Μιντλετον ειναι αστεια και δεν θα επεκταθω περεταιρω, καταλαβαινω οτι μιλας για την αντιμετωπιση αλλα λιγο ελεος ρε μαν.
Εγω προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι ο Καγουαι ειναι “ο καλυτερος στο ΝΒΑ” αλλα τον θεωρω στο τοπ 5 ναι. Οχι για τα τριποντα αλλα γιατι κανει αλλα ποσα πραγματα σε τοπ επιπεδο μεσα στο γηπεδο. Αμα τον συγκρινεις στο σουτ μονο ναι, ειναι απλα καλος.
Δεν ειπα ποτε οτι οι Μπακς χασανε λογω Μιντλετον χτες, ποσταρες μια ειρωνεια λες και ο Μιντλετον εβαλε 50 ποντους και σου απαντησα και ΚΑΙ αυτος μια χαρα τα εσπασε χτες, ο Μιντλετον δεν ηταν καν στους τοπ 3 λογους που χασανε χτες.
Η οποιαδηποτε κριτικη σε προπονητη απαιτει διπλωμα προπονητικης? ΟΚ το φυλαω αυτο το κουοουτ για την επομενη φορα που θα κραξεις προπονητη.
Τελος οταν απαντας σε εμενα να αναφερεσαι σε πραγματα που εχω πει εγω πλιζ, οχι σε πραγματα που φανταζεσαι οτι πιστευω και τα αποφασιζουμε απο κοινου μεσω καποιου σκοτεινου συμβουλιου που αγαπαει Καγουαι, Λεμπρον και Κριστιανο και μισει Μιντλετον και Μεσσι. Τα 2/3 απο αυτα που “απαντησες” δεν τα πιστευω καν.
Και όπως είδαμε το ξημέρωμα, ο προπονητής των Μπακς πήρε την μπάλα από τα χέρια του Αντετοκούμπο στο μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού. Μίντλετον και Χιλ αμφιβάλω πως κατέβασαν τόσες φορές Μπάλα φέτος.
Έτσι ο Μίντλετον φάνηκε πιο σίγουρος σε ότι έκανε, με πρώτο το σουτ φυσικά.
Γιάννης φάουλ και βολές τον έβγαλαν εκτός Ρυθμού που πήγε να αποκτήσει νωρίς. Ο αντεμπαγιο τον αντιμετώπισε τις περισσότερες φορές σωστά. Όχι πισωπεταλιες, κοντά το σώμα, δύναμη. Οκ, δεν θα μπορούσε να τον σβήσει κιόλας, αλλά νομίζω μπορούν να ζήσουν με αυτό οι χιτ. Για να μην πω “να πανηγυρίσουν”.
Ντραγκιτς για 3 12λεπτα , αλλά και μπάτλερ σε 4ο, ήταν εξαιρετικοί. Σου βγάζουν μια αίσθηση “εγώ ξέρω ποιός είμαι-δεν με νοιάζει ποιός είναι απέναντι”. Πράγμα που δεν το βλέπω στα ελάφια.
Θα έχει ενδιαφέρον η σειρά.
Στο άλλο παιγνίδι, ο γουεστμπρουκ πρέπει να είχε βάλει κάποιο στοίχημα με συμπαίχτη του αν μπορεί να πετύχει εν ώρα αγώνα, όλα τα τετραγωνάκια που μεταδίδουν εικόνα από τους οπαδούς στο σπίτι. Νομίζω ήταν πολύ κοντά.
Αλλά δεν πιστεύω πως θα τα καταφέρουν τελικά οι Θάντερ.

Η οποιαδηποτε κριτικη σε προπονητη απαιτει διπλωμα προπονητικης? ΟΚ το φυλαω αυτο το κουοουτ για την επομενη φορα που θα κραξεις προπονητη.
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο να μιλαμε για το γενικοτερο στησιμο μιας ομαδας στο γηπεδο και το να λεμε μια κουβεντα για το αν θα μπορουσε να ειχε κανει καποια πραγματα διαφορετικα ενας προπονητης σε ενα μαςτ, με το να εχουν γινει καμια δεκαρια ποστς για το αν σουταρει καλα ο Αντετονκουνμπο ή οχι. Πιστευεις ειλικρινα οτι στο ΝΒΑ και δη σε εναν οργανισμο οπως οι Bucks, δεν εχουν δουλεψει στο σουτ του Giannis με ειδικους που εχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις απο τον μεσο χρηστη του rocking?
Εκτος αυτου, αληθεια τωρα εκφραστηκε σοβαρα η αποψη πως υπαρχει λαθος και σωστο σουτ? Ουτε ο Steph Curry εχει “σωστο” στυλ σουταρισματος, αλλα κοιτα να δεις που οποιοσδηποτε παικτης στον κοσμο (ισως εκτος του Lillard) θα απαντουσε ΝΑΙ σε ερωτηση του αν θα ηθελε να μπορει να σουταρει οπως ο Curry.

Τελος οταν απαντας σε εμενα να αναφερεσαι σε πραγματα που εχω πει εγω πλιζ, οχι σε πραγματα που φανταζεσαι οτι πιστευω και τα αποφασιζουμε απο κοινου μεσω καποιου σκοτεινου συμβουλιου που αγαπαει Καγουαι, Λεμπρον και Κριστιανο και μισει Μιντλετον και Μεσσι. Τα 2/3 απο αυτα που “απαντησες” δεν τα πιστευω καν.
Οταν μπορω να αποφυγω πολλαπλα ποστς στην σειρα, χρησιμοποιω παραγραφους για να αναφερθω στα διαφορα θεματα που συζητωνται στο τοπικ. Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εκανα quote κατι απο σενα, ολες οι παραγραφοι απευθυνονται σε σενα. Θα επρεπε να ειναι αυτονοητο νομιζω κατι τετοιο.
Βεβαια το ποσο συγκεκριμενα εγραψες αυτο για το σκοτεινο συμβουλιο μου δημιουργησε καποιες υποψιες πλεον. Ειναι πολλες οι συμπτωσεις πλεον.

Στο άλλο παιγνίδι, ο γουεστμπρουκ πρέπει να είχε βάλει κάποιο στοίχημα με συμπαίχτη του αν μπορεί να πετύχει εν ώρα αγώνα, όλα τα τετραγωνάκια που μεταδίδουν εικόνα από τους οπαδούς στο σπίτι.
Απλα εκλαψα

Δεν ειναι ακριβως το ιδιο να μιλαμε για το γενικοτερο στησιμο μιας ομαδας στο γηπεδο και το να λεμε μια κουβεντα για το αν θα μπορουσε να ειχε κανει καποια πραγματα διαφορετικα ενας προπονητης σε ενα μαςτ, με το να εχουν γινει καμια δεκαρια ποστς για το αν σουταρει καλα ο Αντετονκουνμπο ή οχι. Πιστευεις ειλικρινα οτι στο ΝΒΑ και δη σε εναν οργανισμο οπως οι Bucks, δεν εχουν δουλεψει στο σουτ του Giannis με ειδικους που εχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις απο τον μεσο χρηστη του rocking?
Φυσικα, αλλα αυτο το επιχειρημα κολλαει παντου. “Πιστευεις οτι ο Μουρινιο με τις γνωσεις που εχει και με το επιτελειο του και το πως βλεπει τους παικτες δεν γνωριζει καλυτερα απο εσενα πως να στησει την ομαδα του” πχ. Και δεν το λεω ειρωνικα, ανεκαθεν ημουν της γνωμης οτι αυτος ο ρημαδης που πληρωνεται με κατι εκατομμυρια για αυτην την δουλεια ξερει πολυ καλυτερα απο ολους μας μαζι, απλα δεν μπορω να βλεπω αυτην την λογικη να εφαρμοζεται επιλεκτικα.

Εκτος αυτου, αληθεια τωρα εκφραστηκε σοβαρα η αποψη πως υπαρχει λαθος και σωστο σουτ? Ουτε ο Steph Curry εχει “σωστο” στυλ σουταρισματος, αλλα κοιτα να δεις που οποιοσδηποτε παικτης στον κοσμο (ισως εκτος του Lillard) θα απαντουσε ΝΑΙ σε ερωτηση του αν θα ηθελε να μπορει να σουταρει οπως ο Curry.
Αν εβλεπες το βιντεο αυτο ακριβως λεει ρε συ. Οτι ο Γιαννης οταν ηρθε στο ΝΒΑ ειχε πιο “λαθος” σουτ και καποιος προσπαθησε να του το “φτιαξει” με αποτελεσμα να γαμηθει εντελως και να καταληξει πιο αστοχος παρα ποτε ειδικα σε βολες.

Φυσικα, αλλα αυτο το επιχειρημα κολλαει παντου. “Πιστευεις οτι ο Μουρινιο με τις γνωσεις που εχει και με το επιτελειο του και το πως βλεπει τους παικτες δεν γνωριζει καλυτερα απο εσενα πως να στησει την ομαδα του” πχ. Και δεν το λεω ειρωνικα, ανεκαθεν ημουν της γνωμης οτι αυτος ο ρημαδης που πληρωνεται με κατι εκατομμυρια για αυτην την δουλεια ξερει πολυ καλυτερα απο ολους μας μαζι, απλα δεν μπορω να βλεπω αυτην την λογικη να εφαρμοζεται επιλεκτικα.
Αυτο που κανεις ειναι ο ορισμος του False Equivalency. Δεν ειναι ισοτιμο το absurdity του να λεει κανεις τι μπορουσε να εχει κανει ο Μουρινιο διαφορετικα, με το να καθεται να γραφει κανεις λες και μπορει να μαθει στον Αντετονκουνμπο πως θα ριχνει σωστα τις βολες.
Με κουραζει παρα πολυ το να πρεπει να εξηγω το αποπανω ως απαντηση στην πληρως λανθασμενη κατηγορια οτι εφαρμοζω καποια λογικη επιλεκτικα. Διαφορετικες καταστασεις, διαφορετικες λογικες. Δεν γινεται να εφαρμοσεις την ιδια λογικη σε καθε κατασταση.

Αν εβλεπες το βιντεο αυτο ακριβως λεει ρε συ. Οτι ο Γιαννης οταν ηρθε στο ΝΒΑ ειχε πιο “λαθος” σουτ και καποιος προσπαθησε να του το “φτιαξει” με αποτελεσμα να γαμηθει εντελως και να καταληξει πιο αστοχος παρα ποτε ειδικα σε βολες.
Το ποσοστο του στα τριποντα φετος ειναι στο 30.4% με το καλυτερο του ποσοστο να ειναι 30.7% πριν 2 χρονια. Το οποιο σημαινει οτι το τριποντο του οχι απλα δεν εχει χαλασει, αλλα εχει φτιαξει, σε σχεση με τις υπολοιπες χρονιες.
Οσον αφορα τις βολες, θα εμπιστευτω τους περιπου 2000 κανονικους προπονητες μπασκετ, που λενε πως το ποσοστο στις βολες ειναι απλα προπονηση και εξασκηση, κι οχι ενα τυχαιο βιντεο στο youtube. Το βιντεο δεν το ειδα ολο (και ουτε θα) αλλα το κομματι που ειδα αναφερεται στο jump shot κι οχι στις βολες. Κι ομως τα ποσοστα του ειναι ειτε παρεμφερη ειτε υψηλοτερα απο οποιαδηποτε χρονια στο παρελθον. Τωρα το γιατι εχει τοσο χαμηλο ποσοστο στις βολες φετος, δεν ξερω, γιατι δεν ειμαι προπονητης μπασκετ (!) Και γενικα οσο λεω οτι βρισκω την συγκεκριμενη κουβεντα πληρως ανουσια για το συγκεκριμενο θεμα, τοσο το συζηταμε, τι να σου πω.

Το ποσοστο του στα τριποντα φετος ειναι στο 30.4% με το καλυτερο του ποσοστο να ειναι 30.7% πριν 2 χρονια. Το οποιο σημαινει οτι το τριποντο του οχι απλα δεν εχει χαλασει, αλλα εχει φτιαξει, σε σχεση με τις υπολοιπες χρονιες.
Το καλυτερο του ποσοστο ηταν 34.7% την πρωτη του χρονια, με αρκετα λιγοτερες προσπαθειες φυσικα. Απο την δευτερη χρονια που αλλαξε την μηχανικη του επεσε στο 15% (!!!) και απο τοτε σιγα σιγα ανεβαινει. το 30% ειναι αξιοπρεπες για παικτη ρακετας (γυρω στο 35% θα ηταν ιδανικο) που βασικα το χρειαζεται ωστε να μην τον παιζουν αμυνα στα 3 μετρα οταν παιρνει την μπαλα στην περιφερεια. Τα πραγματικα ανησυχητικα στοιχεια ειναι η ασταθεια του και οι βολες φυσικα.
Τα επομενα περι false equivalency ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω, βασικα μου φαινονται σαν “οταν το κανω εγω ισχυει, οταν το κανουν αλλοι οχι” αλλα το αφηνω εδω, μπορει να ειμαι χαζος και να μην σε πιανω τι να πω. καλη καρδια.

Τα επομενα περι false equivalency ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω, βασικα μου φαινονται σαν “οταν το κανω εγω ισχυει, οταν το κανουν αλλοι οχι” αλλα το αφηνω εδω, μπορει να ειμαι χαζος και να μην σε πιανω τι να πω. καλη καρδια
Δεν εισαι χαζος, και ουτε υποννοησα ποτε κατι τετοιο. Εχω κι εναν φιλο που απανταει μονιμως ολη την ωρα με τον ιδιο τροπο, αλλα τι να του κανω κι αυτουνου. Αμα δε θελεις να καταλαβεις αυτο που λεω, δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα.
Συγκρινεις δυο ανομοια πραγματα και περιμενεις ιδια λογικη και αντιμετωπιση. Ε δεν γινεται. Πως να τοα κανουμε. Μου λες πως αν βρισκω υπερβολικη την κουβεντα για τις βολες του Αντετονκουνμπο, τοτε δεν εχω δικαιωμα να αξιολογησω το αν ειναι πλεον καλος προπονητης ο Μουρινιο. Ε ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα, τι να γινει τωρα. Με το ζορι να τα κανουμε ιδια? Ενας καλος διαλογος για ενα θεμα Α αποφευγει οποιαδηποτε αναφορα στο θεμα Β.
Και οχι, δεν ειναι “οταν το κανω εγω” η φαση γιατι πολυ απλα δεν κανουμε το ιδιο πραγμα. Κανουμε δυο διαφορετικα πραγματα. Αν θελεις, μπορεις να μου το θιξεις οταν μιλησω στο μελλον για τις βολες ενος αλλου παικτη στο ΝΒΑ και το στυλ που σουταρει.

Μου λες πως αν βρισκω υπερβολικη την κουβεντα για τις βολες του Αντετονκουνμπο, τοτε δεν εχω δικαιωμα να αξιολογησω το αν ειναι πλεον καλος προπονητης ο Μουρινιο.
Γουατ? Ειπα εγω αυτο το πραγμα? Τι αναγωγη ηταν αυτη μωρε?

Εχω κι εναν φιλο που απανταει μονιμως ολη την ωρα με τον ιδιο τροπο, αλλα τι να του κανω κι αυτουνου.
Έλα, summoned

Αυτο που κανεις ειναι ο ορισμος του False Equivalency.
Σαν κι αυτό;

Ακόμα και στο τρίποντο το στυλ του είναι χάλια. Μερικά απορώ πως μπαίνουν όταν βλέπω να φεύγει η μπάλα από τα χέρια του.
Αυτό με το χάλια στυλ που έχει στο τρίποντο ο Giannis το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Τελικά δεν είμαι ο μόνος. Μου είχε κάνει και μένα εντύπωση. Δεν έχει ρε παιδί μου το κλασσικό στυλ του σουτέρ.

Σαν κι αυτό;
Οχι σαν κι αυτο. Εγω περιεγραψα διαφορετικη αντιμετωπιση σε δυο ιδιες εμφανισεις. Καλη η προσπαθεια σου. ΝΟΤ.
Πάντως χθες ο Γιάννης έφαγε πολύ ξύλο για να έχει και σταθερό χέρι για βολές. Τον καβαλούσαν, χαστούκιζαν, αγκωνιές στα χέρια, χέρια στη μούρη, κ.α. Δεν έχω καταλάβει γιατί ο Robin Lopez δεν έπαιξε όταν ο αδερφος του γεμισε φάουλ και ο Bledsoe ελειπε. Θα ειχε ριξει κι αυτος λιγο ξυλο και θα ειχε παρει την πίεση από τον Γιάννη.
Με Bledsoe κι οχι DeVizenzo για τόση ώρα θα ειναι αλλο ματς