Nba

karvou δεν νομίζω να έχει σχέση το ξύλο με το κατωταμουτραεχασαμιαβολη του Γιάννη μετά από κάθε αστοχία. Είναι διαχρονικό το πρόβλημα.

Παρότι δεν το πιστεύω, πολύ θα ήθελα να ήταν αυτή φωτογραφία σε τέλος 7ου παιγνιδιού.

4 Likes

Δε νομίζω πως ο Γιάννης θα φτάσει να έχει 85% στις βολές τα επόμενα χρόνια, διαχρονικό θα παραμείνει. Δε μπορεί να γίνει η προτεραιότητα του γιατί μπορεί και πρέπει να βελτιώσει κι άλλο το mid range καθώς και να μάθει να παίζει σε set παιχνίδι δίχως να χρεώνεται επιθετικά φάουλ. Εγώ δεν αποκλείω να είχε χτυπήσει και το χέρι του χθες γιατί συχνά έκανε λάθος μετά από spin και δεν είχε τον έλεγχο της μπάλας που θα περίμενες.

Σε κάθε περίπτωση, για μένα δε γίνεται να τον έχεις και center και point guard και point forward και usage 35% και rim protector για 30+ λεπτά. Ο Bledsoe στην άμυνα θα είχε προσφέρει βοήθειες και λύσεις που έλειψαν και του Hill και του Matthews. Χθες οι Miami έπαιξαν με 9 παίκτες εκ των οποίων οι 6 είναι κοντά guard. Σε ομάδα με τόσα πολλά καλά guard, θα πρέπει να παίξουν καλύτερα οι κοντοί των Bucks και οι ψηλοί να κουράσουν/ξοδέψουν τους λίγους ψηλούς του Miami.

1 Like

Οι Heat τους έχουν παρασύρει σε τέτοιο παιχνίδι με πολλούς κοντούς. Από Miami μόνο ο Bam και ο Olynic παίρνουν λεπτά συμμετοχής στους ψηλούς, με τον δεύτερο να παίζει 8 λεπτά όλα και όλα.

Το πρόβλημα του Γιάννη ξεκίνησε από τα περσινά play-off όπου άρχισε να σουτάρει περισσότερα τρίποντα με σχετική επιτυχία και πολλές κακές βολές. Πέρυσι όλη η συζήτηση είχε να κάνει με το τρίποντο του Γιάννη και πως αν τα βάζει δεν τον σταματάει κανείς κτλ. Η αλήθεια είναι πως αυτό παρέσυρε τους πάντες, και εδώ μέσα τα ίδια λέγαμε. Προς το παρόν αυτό του στοιχίζει αλλού όμως.
Το θέμα είναι πως 14% πτώση στο ποσοστό στις βολές για ένα παίκτης όπως ο Γιάννης που πάει συχνά στην γραμμή είναι πολλοί χαμένοι πόντοι που δεν θα τους πάρει πίσω με τα τρίποντα.

1 Like

Καλό, καλό:

3 Likes

θελετε να μαντεψετε ποσες ασσιστ εκανε χθες ο Κεμπα;

3 Likes

4 ρε γκαντεμόσαυρε

2 Likes

εννοειται εβαλε μονο 4.

Δειτε το ματς μαζι μου αποψε να κλαψουμε παρεα με τις επιλογες μου

Summary

(ας μην ανεβάσω καλύτερα screenshot εγώ με στοίχημα, γιατί θα κλάψουμε όλοι μαζί.
Μόνο να αναφέρω πως έχασα ένα καλό combo, όταν στο Λέικερς Μπλέιζερς πετυχαίνω την διαφορά της νίκης των Λέικερς, στα τελευταία δευτερόλεπτα από σεβασμό δεν κάνουν επίθεση, λήγει ο χρόνος, γίνεται η επαναφορά χωρίς να παίζουν οι 9 από τους παίχτες, και παίχτης των Μπλέιζερς πάει και σκοράρει στο 0 !! Και φυσικά χάνω την διαφορά Ακόμη το σκέφτομαι και θέλω να σπασω τα πάντα)

Κρίμα για γκομπερ. Μόνο και μόνο για την χθεσινή προσπάθεια του θα ήθελα να περάσουν.
Αλλιώς:
FB_IMG_15990444711640923

1 Like

Όχι ρε μαλάκα, όχι ρε μαλάκα, όχι ρε μαλάκα τον ΓΟΥΕΣΛΙ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟΥΖ. Κλαίω για σένα από τώρα.

Στηρίζω για και βάζω και εγώ μια από τα ίδια να κλάψουμε μαζί αύριο!

Τι μπουρδέλα είναι πάντως ρε… από τακτικής άποψης πάντα… κλέβει ο άλλος την μπάλα στα 10 δευτερα και αντί να κοντρολαρει τρέχει λες και δεν υπάρχει αύριο και αστοχεί σε λει απ δίνοντας καθαρη προσπάθεια για τρίποντο που κακώς δεν μπήκε να του φάει το σκαλπ ο τζοκιc.

Ρε Ευρωλίγκα μέχρι να σβήσει ο ηλιος…

8 Likes

Μλκ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, για κλάματα!

2 Likes

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :partying_face:

1 Like

let it fly λεμε.

να το συζητησουμε

περα απο το τελευταιο ματς με Ορλαντο που εβαλε 1/7, εχει βαλει τουλαχιστον 2 σε καθε ματς στα πλεηοφς.

Στα 3 απο τα 4 ματς που εχουν παιξει με Μιαμι φετος, παλι εχει βαλει τουλαχιστον 2

πιστευω στην ωμη στατιστικη.

edit: that being said, και σε ολα οσα εχω χασει πιστευα στην ωμη στατιστικη, so

Edit2: επισης ο Μπουντελχοζερ τρωει απειρο κραξιμο που τον ειχε παγκο αντι να μαρκαρει Μπατλερ που ξεφτελισε τους Μπαξς, με τη λογικη αυτη θαρρω θα εχει περισσοτερα λεπτα σημερα.

1 Like

Ουτε νεκρος, αν και θα πεθαινα ουτως ή αλλως απο το “θεαμα”

@Giasonas αν χασεις καποιο, θα ειναι τα 2 τριποντα του Giannis.

Ναι στο χτεσινό 78-80 χορτάσαμε θέαμα…

Καλά θα μου πεις ο άλλος έχασε πρωτάθλημα για να μη κάνει φάουλ και έδωσε τρίποντο…

Η κοινή λογική στον οργανισμό αυτό απλά δεν υφίσταται

Βεβαια μιλας για 2 παραδειγματα σε στατιστικο δειγμα χιλιαδων αγωνων, στους οποιους το να μην κανεις φαουλ εχει αποδειχθει τις περισσοτερες φορες καλυτερο. Τωρα αυτο που εκανε ο Ποποβιτς το 2013 ναι ηταν μαλακια, κι ας μην το παραδεχεται. Το χθεσινο ηταν χαζομαρα επισης. Αυτο δεν σημαινει οτι ολο το ΝΒΑ μπορει να ακυρωθει ετσι απλα. Οσον αφορα την Ευρωλιγκα, ενταξει για μενα ειναι απλα κατι που δεν μπορω να δω χωρις να τυφλωθω.

1 Like

Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εγώ ας πούμε δεν αντέχω να δω μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητα. Γι’αυτό και ακόμα και στα playoffs του nba αναρωτιέμαι αν τους νοιάζει αν θα κερδίσουν ή αν θα χάσουν, για το πότε θα δω μια άμυνα (άμυνα εννοώ μια προσπάθεια που θα κρατήσει για έστω λίγο διάστημα και όχι μια τάπα και στην επόμενη να κοιτάμε), για το πότε αυτός που υποτίθεται παίζει άσσος θα αποφασίσει να δώσει τη μπάλα και δεν θα κατεβάζει και θα εκτελεί για πάνω από 15 φορές μέσα στο παιχνίδι επειδή οι αντίπαλοι τον κοιτάνε… καλά για regular season δεν το συζητάω… σε ένα οικογενειακό διπλό ευρωπαϊκής ομάδας περισσότερο ενδιαφέρον για νίκη έχουν οι αντίπαλοι.

Τρελαίνομαι που σκέφτομαι ότι αν υπήρχε ο βαθμός της σκοπιμότητας που μου αρέσει στο nba θα πέφτανε κορμιά ακόμα και στα φιλικά με τόσο ταλέντο που υπάρχει

1 Like

Πωπω με τις υπερβολες εκατερωθεν, ελεος πραγματικα…

2 Likes

Μια χαρα play ειναι αυτο αν γινεται 15 φορες σε ενα παιχνιδι απο εναν καλο ασο. Και δεν γινεται επειδη τον κοιτανε, αλλα γινεται γιατι ειναι το καλυτερο play στατιστικα πολλες φορες. Στο ΝΒΑ εχουν αναλυσει τα παντα σε αηδιαστικο βαθμο, και τα περισσοτερα plays γινονται για καποιον λογο. Δεν γινονται απλα επειδη ετσι.

Καμια υπερβολη απο την μερια μου, εκτος αν νομιζες οτι θα πεθανω ή θα τυφλωθω κυριολεκτικα, in which case τι να σου πω, σχημα λογου λεγεται και το χρησιμοποιουμε για εμφαση.

1 Like

η υπερβολή είναι το αλατοπίπερο της κουβέντας

3 Likes