οχι αλλη μια κουβεντα EuroLeague vs NBA, please.
Εδω μιλαμε για τα στοιχηματα μου.
οχι αλλη μια κουβεντα EuroLeague vs NBA, please.
Εδω μιλαμε για τα στοιχηματα μου.
κουβ-έντα να γίνεται
σόρι, σόρι, το αποσύρω
Και εγώ προτιμώ Euroleague από NBA. Τα παρακολουθώ και τα 2 στενά αλλά προτιμώ Ευρώπη.
Σχετικά με το στοίχημα πιο πάνω: θα τα πιάσεις όλα εκτός από τα τρίποντα του Γιάννη.
Έβλεπα Τορόντο αντί για Σέλτικς στους τελικούς περιφέρειες, τώρα μοιάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Αν παίξει λίγο ο Σιάκαμ και ο Λάουρι.μπορεί να το γυρίσουν. Από την άλλη ίσως ο Σιακάμ, όσο καλός και αν είναι, μάλλον δεν έχει την ωριμότητα να είναι πρωταγωνιστής σε αυτό το επίπεδο, ΑΚΟΜΑ.
δεν ξερω τι εχετε φαγωθει με τα τριποντα του γιαννη, 39% βαραει με μ.ο. 5.2 το παιχνιδι στα πλεηοφς. Ειμαι οκ με αυτες τις πιθανοτητες.
τζογος ειναι αφου
αβερτα, τον αφηνουν να τα βαραει.
Πολύ ωραία παιγνίδια έρχονται σε λίγες ώρες.
Από την μια θέλω να δω τι αλλαγές θα υπάρχουν στο Μπακς χιτ, από την πλευρά των ελαφιών. Θέλω να δω αν συνεχίσει με τον Γιάννη κοντά στο καλάθι και χωρίς την μπάλα.
Και θέλω να δω νίκη των Θάντερ(αν και μάλλον, δεν…)έτσι για το γαμώτο. Για το μπάσκετ των Ρόκετς που δεν μου αρέσει, για την ιστορία με τα ποσοστά που έδιναν στους Θάντερ να μπουν στα πλέι-οφ, για τον κακομοίρη τον Πολ που τον έχουν χαρακτηρίσει λουζερ. Προφανώς θα είναι μικρότερη απειλή για τους lakers, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου.
Σε άλλα νέα, γελάω τόση ώρα μόνος μου
Πεθανε διαβαζω ο John Thompson, ο παλιος προπονητης του Georgetown που εβγαλε τον Ewing, τον Mourning και τον Iverson.
Επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα στείλει το Γιάννη στο μαρκάρισμα του Butler. Στο πρώτο παιχνίδι θέλησε να τον προστατεύσει νομίζω και να μη φορτωθεί με φάουλ.
Νομίζω πως η σειρά αυτή θα κριθεί από την άμυνα των Bucks (που δεν είναι και στα καλύτερα της στα play off). Οι Heat είναι από τις καλύτερες ‘three-and-D’ ομάδες της Λίγκας. Αν δε βελτιωθεί η περιφερειακή άμυνα των Bucks θα δυσκολευτούν πολύ.
Δεν έχει πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού το Μiami από τους Bucks. Το ρόλο του Γιάννη με τη μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του και πολλές διεισδύσεις τον έχει ο Butler, που θα ψάξει την επαφή ή την πάσα. Απλά η περιφέρεια τους είναι ελαφρώς καλύτερη με Robinson, Dragic, Herro, Crowder -και πιο αξιόπιστη στο τρίποντο.
Oπότε είναι ρίσκο. Βάζεις τον καλύτερο σου αμυντικό πάνω στο Butler με κίνδυνο να τον φορτώσεις φάουλ και να σε εκθέσουν στην περιφέρεια; Η ρισκάρεις και περιμένεις τουλάχιστον να μη δίνουν οι υπόλοιποι ελεύθερα σουτ;
Μετα απο μια περιοδο, τα υπολοιπα φαινονται ψιλο-σιγουρακια, και κρεμεσαι απο τα τριποντα του Mathews και του Giannis… Οκ θελεις και τα ριμπαουντ του Αντεμπαγιο αλλα πιστευω θα τα παρει μεχρι το τελος.
Βεβαια αν συνεχισει ετσι το ματς, στην τεταρτη περιοδο θα παιζουν μονο ρεζερβες και σε κοβω να τα χανεις ολα τα αποπανω
ολα καλα θα πανε.
δυσκολα τα πραγματα, αποφασισαν να μη πεταξουν τριποντα αυτο το ματς…
Πεσε για υπνο, δεν τα βλεπω τα τριποντα που θελεις… Επρεπε να παιξεις Μπρουκ Λοπεζ 3 τριποντα, εγγυηση η υπερλατρεια
Splash mountain εγγυηση. Ας κερδισουν τα ελαφια και βλεπουμε, -4 μονο
Έχω πεθάνει απ’ τα γέλια λίγο ε
Τέλος το ματσάκι. Και λογικά και η σειρά.
Υ.γ Πάμε μωρή Οκλαχόμα!
Τι γελοιοτητες ειναι αυτες ρε παιδια…
Ντάξει αν τα 2 φάουλ που ανακάλυψαν οι διαιτητές στο τέλος σε Middleton και Butler τα σφύριζαν σε ελληνικό γήπεδο, θα 'χαμε θύματα. Απίστευτα πράγματα.
Κανονικά ήταν για διψήφια διαφορά το ματσάκι, για γέλια οι Bucks πραγματικά.
Γενικα σε ολο το ματς η διαιτησία ήταν για τα πανηγύρια.
Τραγικό φάουλ στο τέλος αλλά οι Μπακς είναι αυτό που λέμε δεν μπορούν τα παλικάρια