Nba

Τεραστια ταπα απο Χαρντεν, ισως κερδισε το ματς και την προκριση.

Πλακα θα εχει το Λεηκερς Ροκετς αλλα πρεπει να ανεβει ο Westbrook.

Αστεία και τα δύο.

giphy

1 Like

sigh, τουλαχιστον επαιξε αμυνα. γενικα το παιχνιδι ομως δε βλεποταν.

σε ενα επικο πλοτ τουιστ ομως επαιξα και αυτο το απαισιο - να μαζεψω τα ασυμμαζευτα δηλαδη - και βγηκε

Summary

image

εδιτ: anecdotally, καθε φορα που εχω ερθει πολυ κοντα σε καλο στοιχημα και το χανω, το bet365 μου δινει £5 λιρες δωρο επειδη ειμαι loyal customer λεει. Με παιζουν στα δαχτυλα τους, εχουν μυριστει τον εκφυλισμο μου.

εδιτ2: επειδη εχω καταντησει οφφτοπικ, θα μεταφερθώ στο θρεντ για το Στοιχημα αμα χρειαστει.

4 Likes

Σχεδόν το ίδιο, με 5 ευρώ free bet, κάνει και η στοίχημαν. Ε, σε 3 δευτερόλεπτα τα χω χάσει κι αυτά

1 Like

7 Likes

Πολύ κρίμα για Thunder. Καθόλου κρίμα για Bucks που απλά δεν το 'χουν. Πόσα λει-απ έχασαν στην τελευταία περίοδο; Έχασα το μέτρημα. Νομίζω αυτή η ομάδα έχει τελειώσει. Η που θα κάνουν κάποια πολύ γενναία κίνηση του χρόνου η ας σφυρίξουν την λήξη και ας δώσουν τον Γιάννη.

Το πρόβλημα με τα σφυρίγματα είναι ο χαζός κανόνας που υπάρχει και ουσιαστικά το φάουλ στον σουτερ δίνεται όπως το φαουλ στον τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνουν πιο σαφή τον κανονισμό. Δεν είναι μόνο στο τέλος που έδιναν τέτοια, σε όλα τα play-off τα δίνουν αβέρτα.

Αφροδισιακη βραδιά χθές. Τοίχο τοίχο πάνε οι συνάδελφοι στην δουλειά.

Οι Μπακς δεν μπορούν. Δεν μπορούν ξαφνικά στο τέλος της χρονιάς να αλλάξουν πράγματα στο παιγνίδι τους, και το παιγνίδι τους δεν πρόκειται να τους πάει μακριά.

Και διαφωνώ πως το παιγνίδι του Γιάννη είναι παρόμοιο με του μπάτλερ.

Κρίμα για Θάντερ, η δήλωση τους ήταν ηχηρή ακόμη και με την ήττα. Το μπάσκετ κερδίζει πάντα πάνω από προβλέψεις ειδικών.
Ελπίζω οι Λέικερς να κάνουν μια χαψιά τους Ρόκετς.

Το ότι είδα δύο παιγνίδια στην δουλειά χωρίς να με ενοχλήσει κάποιος να δουλέψω, μάλλον είναι μια ένδειξη πως πάμε για απόλυση.
Τουλάχιστον θα έχουμε χρόνο να βλέπουμε σωστά το βράδυ τα παιγνίδια.

3 Likes

Μια χαρά είναι οι κανόνες για τον σουτέρ.
Απλά έκατσε μια οριακή φάση. Του Μίντλετον. Που δεν είναι φάουλ αλλά σε Ρίπλεϊ με κανονική ροή και όχι slow motion μπορεί κανείς εύκολα να νομίσει πως δεν του άφησε χώρο να προσγειωθεί.

Η φάση του μπάτλερ είναι ξεκάθαρο φάουλ του Γιάννη. Κρίμα βέβαια γιατί δεν ήταν στην προσπάθεια για άμυνα αλλά στα απόνερα της προσπάθειας.
Που ο μπάτλερ δεν είχε ούτε ένα καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο ε…

Ούτε καν όμως ε. Ο Μπάτλερ έχει ξεκινήσει πτώση πριν τον ακουμπήσει ο Γιάννης. Ο οποίος τον ακουμπάει με την αντίθετη φορά από αυτήν που πέφτει και καλά ο Μπατλερ. 100% flopping και ούτε καν 99%.

1 Like

Αυτός είναι ο ορισμός αν το μαρκάρισμα είναι πέναλτι ή όχι. Στο ποδόσφαιρο.
Η επαφή του Γιάννη είναι φάουλ. Δεν έχει σχέση ενδεχόμενη πτώση ή όχι.

1 Like

Σου έκανα like δίχως να έχω δει τη φάση :sweat_smile: Παραδέχομαι πως είμαι biased!

Το μόνο που έχω δει είναι από το box-score πως πάλι οι Bucks δεν έπαιξαν με ψηλούς. Δηλαδή ο Ιλιασόβα και ο Robin Lopez δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δε θα ήταν χρήσιμοι! Ακόμη και στη θέση του Γιάννη (για να τον ξεκουράσουν). Έμπειροι παίκτες που ξέρουν να παίζουν σετ παιχνίδι και να τιμωρήσουν μια άμυνα μόνο με κοντούς - πράγμα που δε μπορεί ο Γιάννης ακόμη αφού σπάνια σουτάρει από αποστάσεις 2-5 μέτρα. Ακόμη και flopping να κάνουν για να πάρουν 1-2 φάουλ. Τίποτα δεν έχει χαθεί για τους Bucks (πλέον τζάμπα και το πλεονέκτημα με τη φούσκα), αλλά νομίζω πως ο Budenholzer αδικεί τον Γιάννη με τις επιλογές του. Αν δω το ματς μάλλον θα εκνευριστώ πολύ με τον Budenholzer και για αυτό δε νομίζω να το δω και να επιβεβαιώσω τους φόβους μου.

1 Like

Άσχετα από ποδόσφαιρο, το flopping υπάρχει ως όρος στο μπάσκετ και είναι ακριβώς αυτό που έγινε. Δεν είναι φαουλ μια επαφή με το χέρι όταν ο Γιάννης δεν τον σπρώχνει. Που δεν τον σπρώχνει. Αν ήταν έτσι, τότε καθε μαρκάρισμα σε κάθε φάση θα ήταν φάουλ.

Προσπαθώ τόση ώρα να απαντήσω, δεν δέχεται το μήνυμα μου :confused:

Η υπερβολή στο πέσιμο (πλέον όλοι στα τελευταία δευτερόλεπτα αφήνουν το σώμα να πέσει), δεν έχει να κάνει με την αχρείαστη επαφή. Η επαφή έγινε, ήταν αχρείαστη, ο μπάτλερ ακόμη και αν έπεφτε σε κώμα και έπαιρνε Όσκαρ ηθοποιίας, η φάση θα παρέμενε η ίδια.

Νομίζω πως το πρόβλημα του παιγνιδιού και ολόκληρης της σειράς, είναι οι ίδιοι οι Μπακς.

Βγήκαν ξανά και διάφορα άρθρα για το τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι και αν θα αλλάξει ομάδα.
Εγώ δεν μπορώ να τον σκεφτώ πουθενά απόλυτα με τον συγκεκριμένο τρόπο παιγνιδιού. Να πεις ρε αδερφέ, κολλάει απόλυτα εκεί, και ταυτόχρονα οι πιθανότητες για δαχτυλίδι αυξάνονται κατακόρυφα. Νομίζω πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση.
Μίλησαν για Μάβερικς, και για Γουόριορς.

Υπήρξε κουβέντα στο σχολιασμό ενός ματς σε αυτά τα play-off (δεν θυμάμαι ποιο) σχετικά με αυτό που είπες. Συγκεκριμένα ο Βαν Γκαντι έκανε την αναφορά πως η απλή επαφή μετά το σουτ δεν πρέπει να είναι φάουλ αφού ο αμυντικός δεν αποκτάει κάποιο πλεονέκτημα στην φάση. Σε κάτι τέτοια πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρος ο κανονισμός. Το άγγιγμα του Γιάννη δεν αφαίρεσε κάτι από το σουτ του Butler στην τελευταία φάση. Ναι ο κανονισμός λέει φάουλ ακόμα και αν τον ακουμπήσει με το νύχι του ξέρω 'γω αλλά αυτό δεν είναι και πάντα τόσο καλό για το παιχνίδι. Ειδικά όταν αυτό έχει μεταφερθεί σε μεγάλο ποσοστό εκτός ρακέτας και όλοι σουτάρουν από έξω. Δεν μπορεί ο άλλος να τρώει το ξύλο της χρονιά του στην ρακέτα κάθε φορά που πάει για λει-απ και στο jump shot να είναι τόσο αυστηρά.

4 Likes

Τρου. Αλλά προς το παρόν παραμένει αυτή η κατάσταση με τον κανονισμό, οπότε οι παίχτες που το ξέρουν, πρέπει να ενεργούν ανάλογα.
Νομίζω το ξέρουν πως είναι έτσι, φαίνεται και στις αντιδράσεις τους.

Steve Nash ο νέος προπονητής των Brooklyn Nets.

3 Likes

Anunoby σταρχιδια του ρε, dead inside :joy: :joy: :joy:

3 Likes

:joy::joy::joy:

Να είχε γίνει τέτοια επαναφορά στον Άνταμς μια μέρα πρίν…

Δεν είχα δει αποτέλεσμα από Τορόντο-Σέλτικς και το πρωί πέρασα από το σπίτι του γέρου μου, πριν πάω δουλειά, οπότε έβαλα το παιχνίδι στο replay:
Το τελευταίο σουτ δεν πίστευα ότι μπήκε. Καθώς δεν έχει κοινό, ήταν κάτι το εντελώς άψυχο. Το ξαναέβαλα να παίξει για να σιγουρευτώ.