Nba

δεν χάνει ο Κόμπι το φετινό εκτός αν ο Φίσερ τα καταφέρει τόσο χάλια απέναντι στον Ρόντο.

Παμε ρε Boston-αρα,κλαψ,λυγμ…ωραιο ματσακι το χθεσινο…

:D:D:D:D

Τελικά δεν ήταν ο Scalabrine αλλά ο Nate Robinson που καθάρισε το ματσάκι για τη Βοστώνη… Έβγαλε τις αράχνες από πάνω του, τίναξε την σκόνη και πέταξε 13π σε 8’…

Οι Lakers θα έχουν πρόβλημα. Ο Fisher, αν και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι προχθές, δεν μπορεί να μυρίσει τον Ρόντο και δεδομένου ότι ο Bynum είναι πάλι τραυματίας δείχνει ισοδύναμη η κατάσταση… Και εννοείται ότι ο Pierce δεν θα ξέχναγε να κάνει μπλοκ-άουτ…:stuck_out_tongue:

ναι, αλλα και λεικερς εχουν τον αρτεστ σε σχεση με πριν 2 χρονια, και ειναι και πολυ πιο βελτιωμενος ο γκασολ. εγω σελτικς θελω, αλλα γενικα δεν εχω προβλημα. θα δουμε πολυ καλους τελικους, ειμαι σιγουρος…θα ειναι διαφημιση του μπασκετ…

Δεν περασαν ακομα οι Lakers.

Υπαρχει κι ο Steve (oχι ο Harris :p) στη μεση.

Οχι οτι ειμαι με τους Suns, αλλα θα γουσταρα να δω αυτη η μεγαλη παιχταρα να παιζει τελικους.

Πέρασαν! :smiley:

Κρίμα πάντως για Φοίνιξ (και Νας) το ξαναλέω, είναι παροδιακά από τις πιο ωραίες ομάδες για να παρακολουθεί κανείς.

Ο Κόμπε έβαλε στο τελευταίο δίλεπτο δυο σουτ που ο Λεμπρόν ούτε στον ύπνο του δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Άμυνα για κλάματα πάντως οι Λέηκερς, η φάση που ο Νας κάνει περίπατο και μειώνει σε 99-96 2.13 πριν το τέλος είναι πραγματικά αστεία.

Φιλ Τζάκσον θρησκεία, 12 τελικοί σε 20 σεζόν. ΟΚ με Τζόρνταν, Πίπεν, Σακίλ και Κόμπε, δε λέω αλλά είναι προπονηταράς ο άνθρωπος. Αγγελόπουλοι φέρτε τον ΤΩΡΑ! :stuck_out_tongue:

θελω σελτικς να το σηκωσουν μεσα στο λα

οχι τπτ αλλο αλλα ξενερωνω με τους ποζεραδες-φλωρους που καθονται courtside στο staples center κ πανε εκει μονο για το θεαθηναι (και οχι γιατι γουσταρουν)

ελα μωρη βοστοναρα ομαδα του λαου γαμησε τα ποζερια

δωστε κ προγνωστικα

εγω λεω 4-2 βοστονη ή 4-3 λα

Αποφάσισε.

με μπερδεψες τωρα :-k

εσυ τι βλεπεις ? για δωσε αποψη πουσαι κ ο ειδικος (να κλεψω λιγο γνωση απο σενα)

Καλά έκατσε η φάση σε μας τους πιο μεγάλους. Άλλος ένας τελικός από τα παλιά, όσο και αν οι φιναλίστ άξιζαν επίσης να είναι εκεί. Έχω πει εδώ και κάμποσο καιρό ότι αν και είμαι Λιμνάναθρωπος, βλέπω το δαχτυλίδι στη μισητή τριφυλλοφόρα αντίπαλο…

αρτεστ εδω, αρτεστ εκει. αρτεστ και παραπερα…

*οκ…και 3+1 καλαθια του κομπε που ειναι απο το nba live Που επαιζα χθες…μην πω ουτε καν απο εκει…
παντως μπαινουμ και γκαζολ χθες καναν τραγικο ματς…

O Kobe μοιάζει λες και παίζεις στο ρούκι επίπεδο δυσκολίας το NBA2k10 όταν όλοι οι άλλοι βρίσκονται στο superstar… Δεν υπάρχουν τα σουτ που έβαλε…

Άμυνα για κλάματα πάντως οι Λέηκερς, η φάση που ο Νας κάνει περίπατο και μειώνει σε 99-96 2.13 πριν το τέλος είναι πραγματικά αστεία.

Όσο για την άμυνα των Lakers (χωρίς να λέω ότι είναι καμία σουπερ ομάδα αμυντικά) στην συγκεκριμένη φάση το λάθος είναι του Γκασόλ στο pick. Από την πλευρά που κάνει την διείσδηση ο Νας βρίσκονται ο Richardson και ο Frye. Ο Οdom που πρέπει να βγει βοήθεια έχει να επιλέξει μεταξύ του να πάει στο Νας και να διακινδυνεύσει το φαουλ, αφού βρίσκεται εκτός θέσης, ή το τρίποντο του Frye, ο οποίος είναι αρκετά καλός σουτέρ από τις γωνίες ειδικά…

Λογικά Lakers… Εκτός αν στα παιχνίδια που είναι ντέρμπυ πάει κατά λάθος η μπάλα στο τέλος στον Αρτέστ… :p:wink:

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά παίζει να δούμε και τιτανομαχία μεταξύ

και

Προβάδισμα στον δεύτερο γιατί έχει μεγαλώσει με σωστές αρχές…

Καλά εντάξει…Κόμπι…Όποιος πει ότι αυτός ο παίκτης δεν αξίζει και μετά τα χθεσινά είναι ηλίθιος.Αυτά που έκανε δεν υπάρχουν.Κανένας δεν μπορεί να τα κάνει.Μόνο αυτός.Στάσιμες προσποιήσεις και σουτ υπό πίεση!!Ούτε καν ο Τζόρνταν.Είναι ο καλύτερος επιθετικά παίκτης.Τέλος.
Μακάρι να το πάρει.Όσο για πολλούς που λέτε για Ρόντο μην αρχίζετε και τον θεωρείτε τον καλύτερο Play maker και τα λοιπά.Για μένα είναι τρίτος πίσω από Paul και Williams.Έχει δρόμο ακόμα,και πρέπει να δούμε και πως θα τα πάει απέναντι στον Derek…:p:p

Eπιτελους. :smiley:

Για μια φορα θα διαφωνησω μ’ αυτον τον ανθρωπο.

Καλα κανεις και βλεπεις λοιπον να το ξανασηκωνει ο Πολ. 8)

Mακριάαααααααααααααααααααααααααα

Οι LA.LAKERS πάντα μου έφερναν αηδία, δεν μπορώ τις ομάδες με πολλά αστέρια
βλέπε barcelona στο ποδόσφαιρο!!!
Στηρίζουμε Bοστώνη διότι έχει πάθος και κάβλα για να το πάρει!!!

Και βέβαι έχει το παιχταρά Nate Robinson

http://media.masslive.com/parquetpride/photo/031810-nate-robinsonjpg-d992c3501564356f_large.jpg

Και γαμω λοιπον το αναμενομενο ζευγαρι του τελικου, θα δουμε ματσαρες και προβλεπω (και θελω) L.A. Lakers πρωταθλητες… Εκδικηση τωρα…

:lol: Toν καημό μας εμείς! :stuck_out_tongue:
Κάτι τέτοια λέμε και μετά οι Αμερικάνοι γράφουν ό,τι να’ναι: Για Κρις Μπος στον Θρύλο!