Nba

κατσε ρε συ, η βοστωνη δεν εχει αστερια? τι ειναι αυτα που λες?? και γω βοστωνη θελω αλλα οκ μην λεμε μονο για τους αλλους. το θεμα ειναι να δουμε ωραια ματσακια, που θα δουμε… :wink:

Καλά πήγαινε εσύ στη Βοστώνη κι άμα το βράδι δεις στον ουρανό αστέρια γράψε μου.

θα δω ρε… και σεις θα δειτε μπλε αστρακια απο αυτα που θα φατε… :stuck_out_tongue:

Ψάξτε τον δεύτερο…

σωστα…!!
ειδες…? και τωρα φιλοι.!! :smiley:

Φίλοι μου είναι όσοι γουστάρουν μπάσκετ,τον Jordan,τον Magic,τον Kobe και τον George Harrison:p:p:p:p

:lol::lol:

οκ…φιλοι τοτε…!

:smiley:

Το μόνο άρθρο που χρειάζεται να διαβάσετε πριν τους τελικούς: http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmons/100602&sportCat=nba

καταπληκτικο αρθρο 8O

εχει βγαλει αυτο το βιβλιο για το ΝΒΑ

http://www.amazon.com/Book-Basketball-NBA-According-Sports/dp/034551176X/ref=amb_link_85418331_1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0JJ43SAZ0YBCMRBCWY7N&pf_rd_t=101&pf_rd_p=493026531&pf_rd_i=390919011

το οποιο μολις κατεβηκε σε pdf :stuck_out_tongue:

Φοβερό άρθρο indeed. Ταχει όλα και συμφέρει.

Πάντως εγώ είμαι με Boston, και γενικά πάντα με τις παραδοσιακές ανατολικές ομάδες. Συμπαθώ περισσότερο τις ανατολικές πολιτείες γιαυτό:p

ενα αποσπασμα απο το παραπανω βιβλιο.υπαρχει εκει εξω σε pdf.κατεβαστε το η ζητηστε μου να σας δωσω το link :stuck_out_tongue:

isiah thomas - the secret

It?s not about physical skills. Goes far beyond that. When I first came here, McCloskey took a lot of heat for drafting a small guy. But he knew that the only way our team would rise to the top would be by mental skills, not size or talent. He knew the only way we could acquire those skills was by watching the Celtics and Lakers, because those were the teams winning year in and year out. I also looked at Seattle, who won one year, and Houston, who got to the Finals one year. They both self-destructed the next year. So how come? I read Pat Riley?s book Show Timeand he talks about ?the disease of more.? 14 A team wins it one year and the next year every player wants more minutes, more money, more shots. And it kills them. Our team has been up at the Championship level four years now. We could have easily self-destructed. So I read what Riley was saying, and I learned. I didn?t want what happened to Seattle and Houston to happen to us. But it?s hard not to be selfish. The art of winning is complicated by statistics, which for us becomes money. Well, you gotta fight that, find a way around it. And I think we have. If we win this, we?ll be the first team in history to win it without a single player averaging 20 points. First team. Ever. We got 12 guys who are totally committed to winning. Every night we found a different person to win it for us. Talked to Larry Bird about this once. Couple years back, at the All-Star Game. We were sitting signing basketballs and I?m talking to him about Red Auerbach and the Boston franchise and just picking his brain. I don?t know if he knew I was picking his brain, but I think he knew. Because I asked one question and he just looked at me. Smiled. Didn?t answer.

NB fucking A

Το βιβλίο είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! I can’t recomend it highly enough. τολμώ να πω πως πρήζω τους γνωστούς μου γι’αυτό σχεδόν όσο κι ο Awake στο forum για τους Russian circles… :):p:roll: 800 σελίδες και κυλάνε νεράκι… Από τότε απλά είμαι πιστός ακόλουθος του sportsguy…

Ωραία την ξεκίνησαν τη σειρά οι Lakers με 100στάρα!

Έφτασα σε οργασμό με την τάπα του Ρον-Ρον στον Davis και στην συνέχεια fast break με τελείωμα κάρφωμα!!!
Πολύ μελετημένοι οι Λεϊκερς παίξανε αμυνάρα και στην επίθεση ήταν σε καταπληκτική μέρα.Κόμπι ως συνήθως.Με τέτοιες αποδόσεις οι Λιμνάθρωποι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από τους Κέλτες.Πλήρης ομάδα.
Πόσο χαίρομαι για τον Αρτέστ!!!
Αναλύσεις αργότερα

αυτο.μεγιστο ρισπεκτ που εβαλες το λινκ του τυπου κ με εβαλες στο ψαξιμο–>ειδα το βιβλιο του—>το κατεβασα---->τρελλο καψιμο το διαβαζω τωρα

οσοι γουσταρετε ΝΒΑ ΠΡΕΠΕΙ να διαβασετε αυτο το βιβλιο (σκεφτομαι να το αγορασω να το εχω κανονικα)

ad1stt ξερεις τι κανω για να διαβαζω κ τα footnotes ε ?

εχω ανοιχτα 2 pdf , 1 στο βιβλιο κ 1 στα footnotes κ τα κυτταω εναλλαξ :stuck_out_tongue:

θεικο βιβλιο πραγματικα :smiley:

Μα δεν γίνεται κι αλλιώς… Θα ζαλιζόσουν από το scroll-down/scroll-up :lol:

http://www.amazon.com/Book-Basketball-NBA-According-Sports/dp/034551176X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1275685242&sr=1-1 στα 16.50$. τζάμπα πραμα…

Μ’αυτά ξέχασα να πω την γνώμη μου για το παιχνίδι… Η Βοστώνη έμοιαζε λίγο κοιμισμένη, εκτός κι αν απλώς οι lakers είναι τοσο γρήγορη ομάδα που τους έκανε να δείχνουν δυο ταχύτητες κάτω…
Της κόστισαν τα γρήγορα φαουλ του Άλλεν που δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του παιχνιδιού, η κατα κράτος επικράτηση των λιμνανθρώπων στα ριμπάουντ και η αστοχία τους στα τρίποντα…

Eν τω μεταξύ πέθανε και ο μυθικός Τζον Γούντεν…
Μεγάλη απώλεια αν και πλήρης ημερών πέθανε σε ηλικία 99 ετών ο πατέρας του zone press 2-2-1…

καλο. . !

[SIZE=“4”]Η απίστευτη ιστορία του Doc Rivers (vid)[/SIZE]

Φαίνεται απίστευτη όμως η ιστορία είναι 100% αληθινή. Ο Doc Rivers έκρυψε το ποσό των 2.600 δολαρίων σε ένα κεραμίδι των αποδυτηρίων του “Staples Center” για περίπου τέσσερις μήνες, χωρίς κάποιος να το βρει!

Μετά τη νίκη των Celtics στην έδρα των Lakers τον περασμένο Φεβρουάριο, ο προπονητής των “Κελτών”, αξίωσε 100 δολάρια από κάθε παίκτη και μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας (26 τον αριθμό). Στη συνέχεια, ο Rivers έκρυψε τα χρήματα και δήλωσε στα μέλη της αποστολής ότι θα τους επιστραφούν την επόμενη φορά που θα αγωνιστούν στο “Staples Center”.

O 48χρονος τεχνικός προέβη σε αυτήν την πρωτότυπη ενέργεια έχοντας στο μυαλό του ότι μόνο αν οι δύο ομάδες τεθούν αντιμέτωπες στους τελικούς, τα μέλη των Celtics θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Θέλησε δηλαδή να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του.

Όπερ και εγένετο. Η ομάδα της Βοστόνης κι εκείνη του Λος Άντζελες κέρδισαν τα εισιτήρια των τελικών και το βράδυ του Σαββάτου οι “Κέλτες” μπορεί να ηττήθηκαν (102-89 το σκορ), ωστόσο η πίκρα τους μετριάστηκε κάπως από την… επιστροφή των χρημάτων τους.