Nba

[SIZE=“4”]Το αμαρτωλό φιλί του Ντάστιν Χόφμαν![/SIZE]

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν οι μεγάλοι νικητές επί των Σέλτικς με 102-89 το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των φετινών τελικών του NBA για την ανάδειξη του πρωταθλητή, όμως πέρα από τον Κόμπε Μπράιαντ και την παρέα του, εντυπωσιακό σόου στο “Στέιπλ Σέντερ” έδωσε και ένα ζευγάρι ηθοποιών…

Ο λόγος για τον 73άχρονο θρύλο του Hollywood Ντάστιν Χόφμαν και τον 41άχρονο συνάδελφό του Τζέισον Μπέιτμαν, οι οποίοι κατάφεραν να “σκανδαλίσουν” το πλήθος, καθώς αντάλλαξαν ένα “καυτό” φιλί στο στόμα (!) κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον τηλεοπτικό φακό να κάνει ζουμ προς τα πρόσωπά τους στην επίμαχη στιγμή και να τους δείχνει μέσω της γιγαντοοθόνης.

Το εντυπωσιακό είναι πως Χόφμαν και Μπέιτμαν είχαν δίπλα τις συνοδούς τους αλλά προτίμησαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους για τους Λέικερς φιλώντας ο ένας τον άλλο, με τους φίλους των “λιμνανθρώπων” αρχικά να σοκάρονται με το θέαμα αλλά κατόπιν να τους χαρίζουν απλόχερα το χειροκρότημά τους.

Να σημειωθεί πως οι δύο ηθοποιοί δεν ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της υποκριτικής τέχνης στην έδρα των Λέικερς, καθώς την έκαναν την εμφάνισή τους στα VIP του σταδίου πληθώρα σταρ του Hollywood όπως οι: Σαρλίζ Θέρον, Χίλαρι Σουάνκ, Τζακ Νίκολσον, Σιλβέστερ Σταλόνε, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Άνταμ Σάντλερ και Κρις Ροκ.

http://www.sport24.gr/html/ent/664/ent.365664.asp

ελατε να φιληθουμε αδερφια

Mετά θα είχε και “κάρφωμα” λογικά…

Στον αγώνα εννοώ…

Και ίσως το πιο αστείο περιστατικό του πρώτου αγώνα http://www.youtube.com/watch?v=JrS9x-rxqgI

O Chris Rock καβλαντίζει με Kobe και μετά έρχεται ο Phil Jackson να τον βάλει στη θέση του…:lol::lol::lol:

Πότε είναι το 2ο παιχνίδι και ποιος το δείχνει?

Είναι γνωστό πόσο φλώροι είναι οι οπαδοί των LA LAKERS…

Είναι σήμερα στις 3 τα ξημερώματα.
Επειδή το Σκαϊ τον παίρνει πατόκορφα δεν το δείχνει παρά μόνο σε επανάληψη.
Έτσι θα το δείξει το Woop.gr και έχω την εντύπωση πως η Nova τα δείχνει όλα Live επίσης

To nova sports στις 3 και μισή…
Συντονιστείτε για το 1-1

3 και μισή είσαι σίγουρος;;
Όπως και να έχει το ματς ώρα Αμερικής είναι 8:00p ET

στο site της Nova λεει 3…

Είναι σίγουρα στις 3… Επίσης για το φιλί Χόφμαν-Μπέιτμαν, έγινε σε τάιμ-αουτ την ώρα που τους έδειχνε η kiss-cam. Κι όπως και να το κάνουμε οι των lakers οπαδοί είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι από της Βοστώνης…

βοστωνη ρε

για την ανατολη ρε γαμωτο!

Πόσο παικταράς να είναι αυτός ο Ray Allen;Πόσο;
Ειδικά αν είναι ο επόμενος παίκτης που βλέπεις μετά από τον Τεόντοσιτς και τον Σπανούλη!!:lol::lol:

Edit:Γράφω και ο Άλλεν βαράει τρίποντα ακόμα!!Θεός!!

19 πόντοι 5/5 τρίποντα 6:35 2η περίοδος!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Ο τύπος φίλε έχει κάνει ΟΡΓΙΑ…
Ποιός kobe και βλακείες…

Vamos Boston Celtics

6/6
Εγώ θα μετράω μέχρι να κοιμηθώ

22 πόντοι 2η περίοδος 5:26

---------------Ανανέωση--------------
7/7
27 πόντοι 2η περίοδος 2:16

Όποιος ξαναπεί ποιος Άλλεν είναι ανόητος και κουτός.

Edit:Είναι ο Κόμπι και είναι ο κορυφαίος.Τέλος!
Α και ο Άλλεν έχασε τρίποντο!!

rajon rondo, ενα αστερι γεννηθηκε σημερα (εμφανιση τεραστιου παικτη στο staples center)…ολοκληρωτικη εμφανιση απο καθε αποψη
απο την αλλη κακο παιχνιδι απο kobe φορτωθηκε φαουλ νωρις, ουσιαστικα οι bynum,gasol κρατησαν το παιχνιδι (μεχρι εκει που μπορεσαν)

γενικα καλο μπασκετ σημερα ακομα και για μενα που ειμαι του ευρωπαικου
χαιλαιτ η μπουκα του doc rivers για to για να γλυτωσει τα 8 δευτερολεπτα :lol:

υ.γ. βρε ρομαντικ, βρε αγορι μου, απο τη μια μου συγχυζεσαι τοσο πολυ με διαιτησιες και με κινητα σκριν (!) και απο την αλλη καθεσαι και βλεπεις nba που με διαιτησιες οπως η σημερινη στην ελλαδα θα χε ξεσπασει 2ος εμφυλιος

τους εκανε τον πωπακο τηγανι ο ray

8/11 τριποντα ? δεν σε χαλασε κομπακο !!!

παντως με τετοια ποσοστα (68% τριποντα) δεν χανεις ουτε απτον θεο

θελω να το σηκωσει η βοστωνη μεσα στο LA

μπροστα στους δηθεν φλωρους vip οπαδους των lakers

ελα μωρη βοστοναρα γαμησε τους ποζεραδες που μου παννε γηπεδο για να τους παρει η καμερα!!!

Μεταξύ μας,η γκομενα σου σε κερατωσε με καποιον που παιζει στον παναθηναικο η στον ολυμπιακο?
Δεν θα το πω πουθενά,προμις!

ΤΡΟΜΠΟΝΙ

φανταστικο ματς το χθεσινο… παροτι και εγω ειμαι του ευρωπαικου μπασκετ και ψιλοθεωρω το nba γυμναστικες επιδειξεις αλλα χθες μας αντεμειψε με το παραπανω…

και ετσι για να χαιρομαστε χθεσινο δευτερο πρασινο break…:stuck_out_tongue:

α και πρωτη φορα που συμφωνω σε κατι με awake

παντως με τετοια ποσοστα (68% τριποντα) δεν χανεις ουτε απτον θεο

8/11 τρίποντα απο τον ενα και ο αλλος εκανε παρτυ κανονικο…παμε ρε Μποστοναρα γαμω!!!
Ροντο,εισαι μεγαλη παιχτουρα ρε πουστη μου…