Kάποια στιγμή με έπιασαν νευρικά γέλια με τον Allen. Αλλά και ο Pierce αν και σε μέτριο παιχνίδι, ήταν ψυχάρα. Αγαπημένος ο unsung hero Glen Davis. Μόνο μη τολμήσει κανένας προπονητής να τον αδυνατήσει.
Στηρίζω αγώνα awake κατά των ποζεράδων που πάνε να τους πάρει η κάμερα.
Μη βρωμίζετε το ποστ με σκηνές από ελληνικό μπασκετ. [-X ντροπή…
Στα του ματς… Ray Allen σε Jesus Shuttlesworth mode. Ο μόνος που θα μπορούσε να τον μαρκάρει θα ήταν ο Denzel αλλά βρήκε κι αυτός παιχνίδι να μην πάει στο γήπεδο.
(Για αυτούς που δεν το έπιασαν) http://www.youtube.com/watch?v=mtKi9SCEJK4
Ο Rondo έλεγξε ΙΔΑΝΙΚΑ τον ρυθμό κι έκανε κι ένα χαλαρό triple-double. Και αφού έβαλε κι εκείνο το σουτάκι στο τελευταίο δίλεπτο που πήγε τη διαφορά στους 5, μάλλον μιλάμε για το καλύτερο πόιντ γκαρντ αυτή τη στιγμή…
Εντελώς διαφορετικός ο Αρτέστ, χάλια παιχνίδι, όπως και ο Odom και ο Fisher.
Κι από την άλλη Pierce, Garnett και Perkins ήταν στην κοσμάρα τους…
Bynum και Gasol έκαναν πλάκα μέσα στη ρακέτα, φόρτωσαν την front-line των celtics με φάουλ, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν να τους περνάνε τη μπάλα…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Επειδή βρίζω τον Σπανούλη και τον Τεόντοσιτς;
Ε άμα βλέπεις τον Μίλος να σουτάρει πιο εκτός ισορροπίας από ποτέ σε κανονική επίθεση και να το χάνει συνεχώς,μετά βλέπεις και τον Βασίλη που είχε γίνει ρεζίλι στην Αμερική,ε και μετά βλέπεις τον Άλλεν:D
Πάντως θα πρέπει σημειώσουμε ότι αν και οι Λεϊκερς παίζανε στην ουσία με τον Κόμπι εκτός ρυθμού δυσκόλεψαν τους Κέλτες.
Θεωρώ πως αν ο Κόμπε δεν είχε πρόβλημα με τα φάουλ οι Λιμνάνθρωποι θα κέρδιζαν.Και ας έπαιζε έτσι ο Ρόντο και ο Άλλεν.Ακόμα ο Φίσερ ήταν χαμένος.Ο Ψαράς όμως είναι παικταράς και δεν τον φοβάμαι.Είδαμε χθες πως και με τον Κόμπι εκτός παιχνιδιού οι Λεϊκερς γύρισαν το ματς,ενώ και ο ίδιος έπαιζε άμυνα με τα μάτια καθώς είχε πρόβλημα με τα φάουλ.Για μένα αυτό κάτι λέει.
Από την άλλη δεν νομίζω να υπάρξουν πολλά ματς στην σειρά όπου ο Ray θα στάξει 8 τρίποντα(δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά).Ο Γκαρνέτ θα πρέπει να αφυπνιστεί όπως και ο Πιρς ο οποίος τα έχει βρει σκούρα απέναντι στο Ρον-Ρον.
ΥΓ.Ρε Ψαρά αγόρι μου.Γιατί σουτάρεις από την πλάτη,λες και πετάς καλάμι,και σε ταπώνει ο Ρόντο;Γιατί;
κρατηθηκα μια ολοκληρη μερα να μην δω το αποτελεσμα για να δω το ματς στο σκαι καθως δεν μπορουσα να δω το live…
10 λεπτα πριν αρχίσει και ενω ειμαι μεσα στη χαρα που θα δω ματσακι μιλαω με την κοπελα μου στη συρο που πηγε να τελειωσει το πτυχιο της μετα απο 8-9 χρονια…
-εγω θα δω μια σειρα και μετα θα παω για υπνο…εσυ τι θα κανεις ?
-θα δω μπασκετακι…
-τι μπασκετακι εχει.?
-εχει τελικους nba…
-α ναι…ειδα σε ενα site… [SIZE=“4”]EΧΑΣΑΝ ΟΙ LAKERS …!!! [/SIZE]
:(#-o
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ …!!!
ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…
ειχα αποφυγει αθλητικα site , εδω δεν μπηκα για να μην δω τιποτα, με κανεναν δεν μλησα και παλι την επαθα…