Nba

Όλοι θα βγουν να πουν για τον Άλλεν και το πόσο χάλια έπαιξε κι ότι φταίει που έχασαν το παιχνίδι. Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο floydized που αφύπνισε τον Φίσερ και έκανε ένα συγκλονιστικό 4ο δωδεκάλεπτο για να σπάσει την έδρα της Βοστώνης. Ειδικά το λέυ-απ και φάουλ με Davis να πηγαίνει για σώμα, Garnett για κεφάλι και Άλλεν για χέρια είναι where amazing happens.

KG υπέροχος, έκανε πλάκα με Γκασόλ αλλά μόνος του. Pierce/Wallace δεν τράβηξαν καθόλου. O Allen έφτασε ένα σουτ από το να ισοφαρίσει την χειρότερη επιθετική επίδοση (Dennis Johnson 0/14). Μάλλον άφησε το σουτ του στο ξενοδοχείο…

Kobe έβαλε κάποια πολύ δύσκολα σουτ, αλλά ήταν μάλλον άστοχος, Odom πολύ καλός σε αντίθεση με Ron-Ron που μπήκε, έκανε τα δύο φάουλ στην αρχή και τέλος. Gasol δυνατός στην επίθεση (όταν έφτανε η μπάλα στα χέρια του, στην άμυνα δες παραπάνω…

Αυτάααα…

κοιτα τι ματσαρες χανουμε ρε πουστη μου, γαμω τα ωραρια μου γαμω…

Πέστα ρε samis, πότε είναι το επόμενο?

Ρέη Άλλεν παιδιά, μόνο αυτό! :stuck_out_tongue:

Παιδιά κρατάτε με θα του ορμίσω!!!

Εγώ τον Ψαρά δεν τον φοβάμαι.Πάντα κάνει τα καλύτερα playoff ματς εκτός έδρας

Όρμα αν τολμάς.

Θα βάλω τον φίλο μου τον Ρέη να σου πετάει τούβλα!

Ειλικρινά δεν ήθελα να παίξει χάλια ο Allen μόνο και μόνο για να μην μου γράφεις αυτά που γράφεις τώρα!
Έχε χάρη που είσαι Lakers

θα το δειξει σημερα το σκαι??

Λογικά ναι.
Α και ξέχασα να πω ότι εκεί στο Woop.gr είναι ολίγον γελοίοι.Ποτέ δεν κατάφερα να το δω από και καθώς το ματς είχε ξεκινήσει δεν μπορούσα να βρω καλό link από τα “μεγάλα” sites.Έτσι αναγκάστηκα να το βλέπω από ένα site που ένας θεός ξέρει που υπάρχει.Τουλάχιστον είχε αμερικάνικη περιγραφή.
Την προηγούμενη φορά το είχαν ξεκινήσει στα μέσα της 1ης περιόδου και χθες καθόλου.
Και άμα τους βρίσεις θίγονται κιόλας.

Για να μιλήσουμε πάντως και πιο σοβαρά, αυτό είναι το πρόβλημα με τους Ρέη Άλεν του κόσμου αυτού, ειδικά αν έχουν πατήσει και τα 32-33 που σημαίνει ότι τους λείπει και η εκρηκτικότητα να απειλήσουν με μπάσιμο. Αν δεν βγουν τα σουτ, τέλος.

Επειδή τον παρακολουθώ (και αυτόν) από την ρούκι χρονιά του, μιλάμε όντως για έναν σούπερ σκόρερ που όμως στα 10 ματς θα κάνει 5 απίθανα-πολύ καλά, 3 καλά-μέτρια και 2 που δεν θα βλέπεται. Στην κανονική περίοδο των 82 παιχνιδιών αυτό συγχωρείται, στα πλέη οφ όμως όχι.

Νομίζω ότι στο τέλος οι Lakers θα σηκώσουν την κούπα !!

ChrisP συμφωνώ ναι.
Να πούμε όμως ότι έχει και εκπληκτική σωματοδομή για αθλητή 34 χρονών και αυτό του επιτρέπει να παίρνει τα σουτ τόσο μα τόσο γρήγορα.
Ούτως ή άλλως η δουλειά του Ray δεν είναι να βάζει με το Inside Game του 20αρες έτσι δεν είναι;Για αυτά είναι ο Pierce,Garnnett,Rondo και οι άλλοι.Ο ρόλος του Ray μέσα σε αυτήν τον ομάδα είναι κυρίως περιφερειακού χαρακτήρα.
Χθες ναι,τα έσπασε.Βασικά άπαξ και έχασε μερικά μετά παίζει ρόλο και η ψυχολογία.Δεν είχε και η Βοστόνη και ένα προβάδισμα της τάξης των 20 πόντων που θα του επέτρεπε να πούμε να καθαρίσει το μυαλό του και να πάρει τα σουτ όπως εκείνος θέλει.

http://www.nba.com/2010/news/features/steve_aschburner/06/09/allen.game3/index.html?ls=iref:nbahpt1

Επόμενο παιχνίδι είναι την Πέμπτη στις 4.00 και μετά την Κυριακή στις 3.00. Δεν έχω ιδέα αν το δείχνει ΣΚΑΪ ή nova. Να’ναι καλά ο εβραίος που το έχει βγάλει σε HD streaming, αλλά και το myp2p.eu έχει κάποια αξιοπρεπή links…

δεν βολευει η ωρα ρε πουστη μου γαμω την τρελα μου. τα καλυτερα ματς εχω χασει φετος…

ο φισερ ειναι θεος…!!!
ειδικα το καλαθι που περνει και το φαουλ απο 3 ατομα των σελτικς ειναι ονειρο…
ο μπραιαντ ηταν αστοχος…
ασχετα που φωναζε ο μαγουλας τι εβαλε και τι εβαλε…
εχασε και τα κερατα του…

Ίσως από τους ισχυρότερους λόγους που δεν το σκέφτηκα και πολύ να σκάσω τα λεφτάκια μου στον Stern. Άλλο να ακούς σχολιασμό από van Gundy και Marc jackson κι άλλο από Μαγουλά (σορρυ κιόλας)

Όποιος θέλει πάντως με λίγο ψάξιμο εδώ και κυρίωςεδώ θα βρει διάφορα λινκ για να δει τον τελικό. :slight_smile:

καλος ειναι ο μαγουλας ρε σεις. και δεν το παιζει κι εξυπνος σαν κατι σκουντηδες…

καλος ειναι αλλα μερικες φορες δεν εχει μετρο…
ειναι η ωρα ελλαδος που παιζονται οι αγωνες και ξεφευγει…

KryptoNate και Big Baby (και λίγο ο Pierce) πήραν το ματσάκι για τη Βοστώνη.

Από την άλλη ο Kobe έβαλε 33 αλλά είχε μεγάλα διαστήματα που ήταν άφαντος. Odom επιτέλους εμφανίστηκε, αλλά με τους υπόλοιπους ωσεί παρόντες δεν μπορείς να νικήσεις…

Ρε μπας και πάει στα 7;:-k

Τώρα και το πέμπτο Βοστόνη γίνεται, και τάλλα δύο, αν χρειαστούν L.A.;:):!:

ναι, μενουν βοστωνη και μετα πανε λος αντζελες. αν το 5ο ματς το παρουν οι λεικερς το πηρανε λογικα. μαλλον θα πανε σε 7 ματς οπως ολα δειχνουν…