Nba

2-2 η σειρα των τελικων και εγω στα 7 το βλεπω να πηγαινει, πολεμος…:vibrate:

Θα γίνει χαμός κατα εμένα ένα παιχνίδι μέσα στo Los Angeles το έχει η Βοστώνη

Και θα πάνε 3-3 και στο τέλος θα παιχτούν όλα μέσα στην έδρα των Celtics

:lol3::lol3:

ελεος…:lol::lol::lol:

Πριν κάμποσα posts (από τους τελικούς των περιφερειών) είχα πει ότι βλέπω Seltics, αν και λιμνάνθρωπας.
Τώρα κάνω μία μικροκωλοτούμπα και προβλέπω ότι η κούπα θα πάει σε όποια ομάδα πάρει το 5ο ματς, το οποίο θεωρώ κάτι παραπάνω από κομβικό…
Αφήστε με τώρα, πάω να διαλογιστώ πάλι…ομμμμμμμμμμμ…

:lol2::lol::lol3::bow::respect:

Νίκησε χθες η Βοστόνη.
Πολύ ωραίο ματς και δυνατό.Στο πρώτο ημίχρονο ο Lakers ήταν πολύ άσχημοι κυρίως επειδή ο Κόμπι δεν είχε πιάσει υψηλή απόδοση.Οι Κέλτες από την άλλη ήταν πάρα πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Όσο για το δεύτερο ημίχρονο του Κόμπι ότι και να πω είναι λίγο.Απλά η αποθέωση ενός σχεδόν τέλειου παίκτη.Τα σουτ που έβαζε με αυτές τις άμυνες ήταν απλά εξωγήινα.
Οι Lakers παρά τον Κόμπι ήταν πολύ πολύ άσχημοι.Βασικά δεν τον βοήθησαν καθόλου.Ήταν πολύ μόνος.
Πολύ καλή εμφάνιση από Pierce,που αν και με τους γνωστούς του θεατρινισμούς,έπαιξε καλά.Όλη η Βοστόνη ήταν μία ομάδα που άμα την έβλεπαν οι γνωστοί ανόητοι Ευρωπαίοι φαν και ταυτόχρονα εχθροί του ΝΒΑ,θα έσκαγαν από την ζήλια τους.Ακούτε κύριε Βασιλακόπουλε;:p:p

ξερουμε κανενα λινκ για αναμεταδοση του αγωνα σε real time μεσω internet ?

ας ειναι κ χωρις ηχο στην τελικη

μας εχει φαει το box score στο nba.com

και ειμαι περιεργος να δω ποιον θα ανακυρηξουν MVP απο τη βοστωνη αμα παρει τον τιτλο

pearce η rondo ?

1. www.woop.gr

2. Είναι Pierce το σωστό

3. Ψηφίζω τον The Truth

4. Δύο αγώνες στο L.A. Ω θεοί, ας μην χαθεί ο τίτλος, να μη χαθεί :!:

Και εγω ελπιζω σε τιτλο των Lakers, αλλα γινεται μαχη πραγματικη, μεγαλα ματς…

Γενικα, ειμαι φαν του ευρωπαϊκου μπασκετ.

Αλλα η αληθεια ειναι οτι σ’ αυτους τους τελικους βλεπουμε ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ματς με ξυλο και αγωνια.

Αυτο ειναι το μπασκετ για μενα, πανω ακομα κι απο τα υπεροχα σουτ του Κομπι.

Κατα τα αλλα, πιστευω πως η ομαδα μπορει να κανει αλλη μια νικη.

Επική σειρά τελικών. Θυμίζει άλλες εποχές.

Go Boston!

αχ αυτες οι ωρες. ζομπι θα ειμαι αυριο στη δουλεια. δεν γαμιεται θα κατσω να το δω αποψε…

Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Στο ΝΒΑ βλέπουμε μπάσκετ,στην Ευρώπη βλέπουμε κάτι-σαν-μπάσκετ.

παλι ξενυχτι προβλεπω αποψε

να δω πως θα παιξουν μετα απο ταξιδι 3000 χιλιομετρων χθες

εβλεπα χθες το ματς στο ΣΚΑΙ κ θυμηθηκα κτι που ειδα γραμμενο για τον κομπι

μεγαλος παιχτης ναι

αλλα ουτε για πλακα να μην τον βαζουμε στην ιδια προταση με jordan(η bird/magic)

σε σημεια παρατηρεις ποσο ατομιστης ειναι κ τι αψυχολογητα πραγματα κανει

αλλα εχει κ συμπαιχτες-παλτα , πρεπει να το παραδεχθουμε

ενω στη βοστωνη υπαρχουν 3(+1) παιχτες που τραβανε την ομαδα εκει στο la ο κομπυ παλευει μονος του

αν δεν ηταν τοσο γερασμενη η μαγικη 3αδα των κελτων θαχαμε ενα 4-1 βοστωνη

τωρα μπορει να παει μεχρι κ 4-3 λα

επισης ο ροντο ειναι μεγαλη μορφη κ δειχνει οτι μπορει να κανει μεγαλα πραγματα στη συνεχεια της καριερας του (αρκει να εχει διπλα του δυνατους παιχτες κ οχι παλτα τυπου αρτεστ κλπ λιμνανθρωποι)

ιδωμεν ,πλεον παιζουν κ τα 3 πιθανα σκορ για τελικο πλεον (βοστωνη 4-2/3 η λα 4-3)

για να δουμε…

Εγώ πάντως θεωρώ πως βάζει σοβαρή υποψηφιότητα,αν δεν είναι ήδη,μέσα στους 10 καλύτερους όλων των εποχών.
Τα πάντα έκανε προχθές.Θα χάσει και κάποια.Όλοι έχαναν.Και ο Jordan.
Ο MJ όμως είχε δίπλα του φοβερή ομάδα,τουλάχιστον στην επιστροφή του στους Bulls.
Αλλά μιλάμε για παίκτη του επιπέδου Pippen έτσι!!!
Ο άλλος ήταν απελπιστικά μόνος στο προηγούμενο ματς τουλάχιστον.
Δεν είπαμε να βάλει ο Γκασόλ 25 πόντους,ούτε ο Odom 30,τουλάχιστον όμως να πιάσουν μία “στάνταρ” απόδοση.Τελικοί είναι διαόλε!!Δεν γίνεται ο Γκασόλ να κοιμάται όρθιος στην άμυνα!Δεν γίνεται να τρώνε αβίαστα 5 τάπες σε 3 φάσεις!!
Κατά την γνώμη μου καλά έκανε ο Κόμπι και έπαιρνε και σουτ απίστευτης δυσκολίας.
Είναι ο μοναδικός που έχει το δικαίωμα να τα κάνει,ο μοναδικός που μπορεί να τα βάλει και στην τελική οι άλλοι δεν τραβούσαν καθόλου επιθετικά.Ποιος θα τα κάνει ο Ρον-Ρον;:lol::lol:

απολυτα συμφωνος μαζι σου:)

Tιποτα δεν εχω μπερδεψει.

Το καραγκιοζιλικι της regular season στο ΝΒΑ φυσικα και δεν μπορει να αποκαλειται μπασκετ, ενω και το ευρωπαϊκο μπασκετ μεσα απο την τακτικη και τη σκοπιμοτητα του, εχει τη χαρη του.

Το μονο ασχημο στην Ευρωπη ειναι οτι οσο παει, κανουν το αθλημα και πιο “φλωρικο”.

Κατα τα αλλα, βεβαια, δικαιωμα σου να μη σου αρεσει, οπως δικαιωμα μου να μην αντεχω το ρεζιλικι της κανονικης περιοδου στο ΝΒΑ.

:slight_smile:

Σιγά.Προτιμώ να βλέπω το υποτιθέμενο “καραγκιοζιλίκι”,όπως λες,παρά ματς στην Ευρώπη.
Τώρα δεν θα κάτσω να αναλύσω τις διαφορές.
Κάτσε και ψάξε playbooks ομάδων ΝΒΑ και μετά δες του Παναθηναϊκού για παράδειγμα.
Βλέπεις οι Celtics οργανώνουν play για επαναφορά 3 δευτερολέπτων και στην Ευρώπη κοκορεύονται ότι παίζουν μπάσκετ τακτικής!
Όνειρα γλυκά!:):slight_smile:
Φιλικά

Το οτι η τακτικη στο ΝΒΑ ειναι πολυ πιο προχωρημενη απο οτι στην Ευρωπη, το ξερουν κι οι πετρες.

Αλλα, δυστυχως, αυτα τα βλεπουμε μονο στα πλευ-οφ (ισως λεω κ πολυ).

Αλλα περα απο τακτικες, για μενα το μπασκετ ειναι η αγωνια η οποια εχεις 40 ή 48 λεπτα οταν βλεπεις ή η εγρηγορση στην οποια πρεπει να εισαι σε καθε φαση οταν παιζεις.

Γι’ αυτο χαρακτηρισα αυτους τους τελικους την απολυτη μπασκετικη πανδαισια.

Γι’ αυτο προτιμω, ομως, και να βλεπω το ευρωπαϊκο μπασκετ σε σχεση με αδιαφορα μαγκακια που σουταρουν απ’ τα 8 μετρα στα 10 δευτερολεπτα.

Ακομα κι αν κοιμαμαι.

:slight_smile: