Nba

θελουμε κουπα ξανα!πελατες lakers!!!:D:D

Τέλος πάντων iron_aris μάλλον έχουμε διαφορετικές απόψεις ως προς το μπάσκετ.
Στην Ευρώπη δεν με ενδιαφέρει.Ναι,γίνονται κάποιες φορές ωραία ματς,ιδιαίτερα σε τελικές φάσεις,που είναι πολύ υψηλού επιπέδου αλλά η γενική εικόνα δεν με ικανοποιεί.
Εδώ οι παίκτες δεν διαθέτουν ικανότητες στο να παίξουν και να βάλουν την μπάλα στο καλάθι.Θυμάμαι την σταυρωτή του Διαμαντίδη πριν κάποια χρόνια και τώρα με πιάνουν τα γέλια.
Πολύ πιο δύσκολα παίζεις στο ΝΒΑ.Εκεί θέλει προπόνηση και δουλειά πραγματική.Όποιος αντέχει.Για αυτό παίζουν οι κορυφαίοι…
Ρωτήστε και τον Σπανούλη…:lol::lol:

Εδώ τα καλά λινκ για streaming του σημερινού τελικού: http://www.myp2pforum.eu/threads/39456-Basketball-Today-June-13th-NBA-Finals-Edition

ωραιος αλλα δεν μας βλεπω να παλευουμε το ξενυχτι αποψε

ευχομαι το πρωινο να μας βρει πρωταθλητες

(δεν με χαλαει να το παρουμε κ στα 7 :p)

Αρκετά οφτόπικ αλλά μια και μάλλον όλοι οι μπασκετικοί του φόρουμ είστε εδώ, θέλω να το πω.

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Αυτό το καλοκαίρι προτείνω ο Rondo,άμα θέλει να γίνει σοβαρός playmaker,να κάνει 1000 σουτ την ημέρα.
Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα.Στα 4 μέτρα τον παίζουν και αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα.Μόνο που έχει χρόνο να ψάξει για πάσες.

αυριο βραδυ αργα λοιπον ο 7ος τελικος. αυτα ηταν ματς μπασκετ. ας τα βλεπουν μερικοι σε ελλαδα και ευρωλιγκα…

Άντε άλλο ένα ξενύχτι έμεινε… Πάμε ρε Bostooooon!!!

Κρίνοντας από την αλματώδη εξέλιξη που έχει είμαι βέβαιος ότι 2000 σουτ την ημέρα θα κάνει. Άλλωστε έχει καμία σχέση ο RR του 2010 με εκείνο το παιδάκι που έτρεμε στους τελικούς του 2008 μην κάνει κάποιο λάθος και του την πέσουν KG, Ray-ray και PP?

Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι χωράει σε κριτική.
Και τώρα στο παιχνίδι που θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας… Μία τετραπλή παράταση θα ταίριαζε, να περάσει και το ρεκόρ του 1976 http://www.youtube.com/watch?v=qWJZ3_G97Bk .Πιστεύω πιο ταιριαστό είναι το καλύτερο παιχνίδι να είναι game 7 boston-lakers παρά game 6 boston-phoenix…

Βασικά και εγώ αυτό νομίζω.Θα αποκτήσει το σουτ και επιτέλους θα βάζει τις βολές.
Αν δεν το κάνει αυτό τότε…
Ήμουν σίγουρος,όπως και σχεδόν όλοι άλλωστε,ότι ο πάγκος των Lakers θα παίξει τελείως διαφορετικά στο L.A.Έτσι και έγινε.
Πάμε τώρα για το 11ο δαχτυλίδι του Zen-Master!!

Ετσι ρε ομαδαρα… Καθολικη υπεροχη των Lakers που απεδειξαν οτι εχουν το πανω χερι για το δαχτυλιδι… Αντε παμε γερα για νικη την Πεμπτη και ενα ακομα πρωταθλημα… Φοβερη η σειρα των τελικων παντως… Εκδικηση τωρα…

Το πανω χερι εδω που φτασαμε οντως το εχουν.

Αλλα στα υπολοιπα 5 παιχνιδια, αλλος εδειξε να εχει την υπεροχη και να ειναι ανωτερος. :roll:

Η μητέρα των μαχών. Το ιστορικότερο ζευγάρι του παγκοσμίου μπάσκετ διεκδικεί τον τίτλο στο 7ο ματς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για ένα μπασκετικό…

…'οντως και επειδή αυτά τα παιχνίδια τα βλέπουμε χαλαρά, χωρίς φανατισμό, είναι και ότι πιο ευχάριστο:):!:

LAKERS ΡΕ.!

μην βαζεις τους tool εδω ρε φερεφωνο του σατανα

(ο maynard που ηταν ο ξενερωτος ? αρμεγε αμπελια παλι?)

(ολοι pm αυριο πρωι στον crimson με το αποτελεσμα του τελικου :p)

ο maynard ειναι σιγουρα στα αμπελια…
δεν εχει καιρο για μπασκετ…

και οχι να μην στειλετε το αποτελεσμα…
αν και ελεγα να το δω live…
αλλα την προηγουμενη φορα που το ειδα ειχα ενα τονο αριθμιες οποτε μαλλον στο σκι θα το δω…:?

ον τοπικ…
επειδη υπαρχει κουβεντα για τον κομπι-ε
ειναι τεραστιο λαθος να κατεβαζει αυτος την μπαλα…
επειδη ειναι αυτος που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρει την επιθεση οι υπολοιποι δεν ειναι μεσα στο ματς. για πολυ χρονο μερικες φορες.!!
δεν λεω να μην παρει τις επιθεσεις αλλα πρεπει να ειναι ολοι ενεργοι…
και πριν αρχίσετε τις αναλυσεις ξερω οτι οτι και να γινει ειναι ολοι ενεργοι αλλα δεν αντεχεται αυτο το κατεβαζω μπαλα, σουταρω, παμε για αλλα…

Χωρίς το βασικό τους σέντερ Perkins στον έβδομο τελικό οι Celtics

Σημαντική απώλεια για τους Boston Celtics καθώς στον έβδομο και τελευταίο τελικό του ΝΒΑ θα στερηθούν την παρουσία του Kendrick Perkins, του σέντερ ο οποίος ξεκινά στην πεντάδα του Doc Rivers. Όλα αυτά την ώρα που άπαντες στο ΝΒΑ περιμένουν τα ξημερώματα έναν ιστορικό τελευταίο τελικό ανάμεσα στους Los Angeles Lakers και τους αιώνιους αντιπάλους τους Boston Celtics.

πότε είναι το 7 παιχνίδι???

Σήμερα τα ξημερώματα

Τι ώρα?