Όταν λέω πάνε περίπατο, εννοώ πως δεν τα “διαβάζεις” στην απόδοση του από την στιγμή που άλλαξε ρόλο και επωμίστηκε όλο το βάρος. Φυσικά αν ήταν 5/32, θα το λογάριαζε κάποιος.
Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά εγώ περισσότερο τον κρίνω σαν δεύτερο παίχτη που δεν μπορεί να φανεί εξαιτίας της διαχείρισης του προπονητή.
Το (συγκεκριμένο)νο2 πρέπει να παίρνει μπάλα, να κινείται, να μην είναι ένας κρυος αγωνιστικα παίχτης .
Στα δικά μου μάτια μοιάζει ξεκάθαρο. Ίσως δεν το εξηγώ και σωστά.
Μπορεί και να μην είναι ετσι, κουβέντα κάνουμε.
Απλά είμαι πεπεισμένος πως η αξιοποίηση του Γιάννη θα έπρεπε να είναι απολύτως εναρμονισμένη με καλύτερη εκμετάλλευση του νο2(και του Λόπεζ).
Αλλιώς ας τον κάνουν 6ο παίχτη. Τι να πω.
Είμαι στην δουλειά με ένα ένα χέρι στο κινητό να προσπαθήσω να πείσω τους δύο κολλητούς πως ο μίντλετον δεν είναι ένα άχρηστο κριάρι (…), Και στο άλλο με το σκάνερ να κάνω πως δουλεύω.
Θα έχει πλάκα στο ταμείο ανεργίας…
Ξεκαθαρίζω πως η κουβέντα που γίνεται γύρω από το Μιντλετον δεν αφορά το ποσό καλός παίκτης είναι, αλλά από το χειμώνα ακόμα συζητάμε το αν θα είναι εξίσου καλός στα πλέι οφ. Ενδεχομένως με διαφορετική διαχείριση να ήταν καλύτερος.
Δε διαφωνώ πως η διαχείριση πολλών παικτών από τον Bud είναι κακή. Απλά μέσα σε αυτό το κακό πλάνο (όλοι ακροβολισμενοι στις 4 γωνίες να δίνουν πλάτος στο Γιάννη) άλλοι έπρεπε να καούν (και κάηκαν, βλ. Bledshoe) άλλοι ανταπεξηλθαν αλλά με διαφορετική διαχείριση θα ήταν καλύτεροι η έστω το παιχνίδι των Bucks λιγότερο προβλέψιμο (βλ Λοπεζ) και άλλοι έπρεπε να ωφεληθούν. Στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον αυτή η κατηγορία φώναζε Middleton (Μάθιους, Κορβερ κοκ).
Χθες οι Bucks έγιναν λιγότερο προβλέψιμοι χωρίς το Γιάννη. Φυσικά οι Heat έχουν καλό προπονητή και θα προσαρμόσουν γρήγορα. Γι αυτό δε δίνω στους Bucks πολλες ελπίδες να πάνε τη σειρά σε 6ο ματς χωρίς το Γιάννη.
Αλλά η σωστή διαχείριση του ροστερ τους παραμένει πρόβλημα.
Επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά αλλιώς θα έχω χρόνο να βλέπω και το 2ο ματς της βραδιάς οσονούπω.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός του σημείου πως είναι στην συγκεκριμένη κατηγορία στο τέλος ο μίντλετον. Ο κόρβερ μπορεί να σουτάρει πιο κρύος πεθαίνεις, ενώ ο Μίντλετον ακόμη και όταν τα πάει σχετικά καλά έτσι, δείχνει πως δεν είναι το παιγνίδι του αυτό.
Όσο σκέφτομαι πως παίζει να πάει σε άλλη ομάδα ο Γιάννη, αναρωτιέμαι αν πρόκειται να δημιουργηθούν τέτοια προβλήματα και εκεί.
Βέβαια πιστεύω/ελπίζω πως θα βρει καλύτερο προπονητή στην διαχείριση…
Θα βρούμε στέκι οι άνεργοι εξαιτίας του nba να περνάμε καλά
Για πείτε και για Ράπτορς. Βλέπει κανείς σερί νίκες?
Πιστεύω σε σερί νίκες Ράπτορς. Μπορούν να παίξουν καλύτερα από αυτό που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα στην σειρά, και οι Σέλτικς παρά τις 2 πρωτες νίκες, νομίζω πως δεν έχουν ακόμα ομάδα έτοιμη.
Βέβαια θα το έψηνα να πήγαινε σε 7ο παιγνίδι η σειρά. Υπάρχουν παίχτες που θες να τους δεις σε τέτοιο παιγνίδι. Και από τις δύο πλευρές.
Σε άλλα νέα, όταν είσαι οι Λέικερς και είσαι 21+, και φτάνεις στο -5, μάλλον δεν είναι καλό δείγμα και ας ήρθε η νίκη. Δύο τεράστιοι παίχτες, μετα το χάος.
Έλα ρε, πολύ τίμιος παίκτης ο Ιμπακα. Θα μπορούσε να έχει πιο πρωταγωνιστικους ρόλους στην καριέρα του αλλά έχει γίνει ένας χαμαλης πολυτελείας.
Πολύ καλός αμυντικός, καλό mid range σουτ, σκυλί στα ριμπάουντ.
Τον έχω στην κατηγορία “Green” aka παίκτης ομάδας / προπονητή.
Βλέπω τους Σελτικς να περνάνε να πω την αλήθεια. Οι Ραπτορς είναι πρωταθλητές, έχουν φοβερό προπονητή και μομεντουμ, αλλά στα ματς που πήραν, οι Σελτικς ήταν τραγικοί σε ποσοστά. Και κυρίως, έχαναν ελεύθερα σουτ. Πόσες φορές να επαναληφθεί αυτό;
Μιας και τον Middleton τον έχω θάψει περισσότερο από όλους ας πω και εγώ τα δικά μου
Το πρόβλημα με Middleton είναι πως χάνεται εύκολα στην μεγάλη πίεση από τους αντιπάλους, όπως έχει ειπωθεί ήδη παραείναι soft. Δεν είναι τυχαίο που στις τελευταίες περιόδους συνήθως εξαφανίζεται. Με την μπάλα στα χέρια, του είναι δύσκολο να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για δικό του σουτ. Είναι κάπως αργός στις κινήσεις του και κάνει πολύ εύκολες τις προσαρμογές στην άμυνα. Θυμάμαι στο 5ο ματς με Raptors πέρυσι το έπαιζε play-maker, έδωσε 10 ασιστ περίπου και πήρε 9 σουτ (έβαλε 2), οι Bucks φυσικά έχασαν. Αν του δώσεις την μπάλα η ομάδα “μικραίνει” δεν είναι το ίδιο επικίνδυνη. Στο παιχνίδι χωρίς την μπάλα είναι κανονική απελπισία. Ναι μια στο τόσο μπορεί να σου κάνει ένα πραγματικά καλό ματς αλλά αυτό ισχύει για πολλούς παίκτες που δεν είναι all-star.
Ισχύει πάντως πως δεν ταιριάζει με τον Γιάννη. Όπως φυσικά και ο Bledsoe. Ο Γιάννης θέλει γύρω του παίκτες τύπου Korver/J.R Smith (στα νιάτα του όχι τώρα προφανώς), όχι Middleton. Και φυσικά ένα καλό δεύτερο παίκτη που να φτιάχνει παιχνίδι (Kemba Walker μου φαίνεται ιδανικός)
Σε Spurs ωστόσο πολύ δύσκολα θα έπαιζε με την μπάλα στα χέρια για πολύ ώρα. Αλλά εκεί θα του μάθαιναν πως να κινείται καλύτερα χωρίς την μπάλα.
Τρομερή άμυνα στο πρώτο μισό οι Σέλτικς-τρομερα στατικοί παίχτες στην επίθεση οι Ράπτορς, και 3-2. Πίστευα σε καλύτερη εμφάνιση των Ράπτορς, ούτε καν τελικά.
_ κρίμα για nuggets . Πολύ κοντά , ίσως αν είχε πιο πληθωρική παρουσία στην επίθεση ο Murray να ήταν διαφορετική η κατάληξη (αυτό το είδα play by play και όχι ολόκληρο)
Ναι, εκεί πήγαινε το χθεσινό μου σχόλιο πως δεν τους βλέπω να κάνουν άλλη νίκη. Πίστευα πως η μία απουσία+ ο tatum που μονίμως είναι σαν να ψάχνει να βρει το momentum, οι Σέλτικς θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Μάλλον όχι
Σήμερα μεγάλο παιγνίδι με ερωτηματικά.
Θα παίξει ο Γιάννης, και αν ναι, για πόσο.?
Θα προσαρμοστεί το παιγνίδι των χιτ σε ενδεχόμενη απουσία του Γιάννη για να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα (καλά, για μισό πόντο πήγε παράταση).?
Αν απουσιάζει ο Γιάννης, θα σηκώσει το βάθος ξανά ο Μίντλετον και αντίστοιχα οι υπόλοιποι παίχτες?
Αν πάρουν νίκη, μετά γίνονται όλα. Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Edit
Μαϊάμι Χιτ: Αμφίβολοι για το Game 5 οι Κράουντερ, Χίροου, Ολίνικ!
Το θεμα ειναι αν θα παιξει ο Χειγουωρντ στον επομενο γυρο.
Παντως πολυ μου αρεσει το ποσο μοιραζεται το σκοραρισμα και γενικα η συμβολη στην Βοστωνη (ειχε 3 παικτες με 20+ μεσο ορο στην κανονικη + τον Χευγουωρντ με 17), ωραια ομαδα φτιαχνει παλι) ο Μπραντ.
Για να δουμε θα εχουμε all-time classic τελικο Σελτικς-Λεηκερς και παλι?