Διασκεδαστικό είναι ότι ο Γιάννης δεν έπαιξε ούτε δωδεκάλεπτο σε παιχνίδι που πήγε παράταση και εκτός του Middleton δεν τον πλησίασε κανείς στο σκοράρισμα.
πρέπει να περίμενες καιρό για μια καλή εμφάνιση -αλλά με 30 σουτ και εξαφανισμένος στην 4η περίοδο δε μου λέει και πολλά. Έκανε step up όταν βγήκε ο Γιάννης και μπράβο του γι’ αυτό, αλλά παραμένει ένας μετριοκαλός παίκτης που δεν αξίζει μαξ συμβόλαιο.
Πήρε το μεγάλο σουτ, 3 σαν αυτά έβαλε ο ρούκι Herro. Κόντεψε να χάσει και το ματς όμως με τους 0 πόντους του και το κλείδωμα που έφαγε από τον Τζίμι.
Ας το κάνει κορνίζα να το θυμάται!!!
Αφού θυμήθηκε πως είναι all-star έδωσε για πρώτη ίσως φορά νίκη στους Bucks σε μεγάλο ματς.
Κατά τα άλλα… κλάνει ο πεθαμένος; Οι Heat παραδόξως επηρεάστηκαν περισσότερο από την απουσία Γιάννη και δεν κατάφεραν να κάνουν την σκούπα.
Αν πιστεύεις το South Park, όχι απλά κλάνει, χέζεται κανονικά.
Φανερωθηκε λοιπον ποιος εφταιγε για τις ηττες των μπακς.
Σε αλλα νεα, μαντεψτε ποσους ποντους εβαλε ο Λοπεζ
Κάποιος προσπαθεί να σου πει κάτι, ίσως…
στο ότι δεν είχαν ταιμ άουτ πάτησα και το έγραψα
Τι καιρο να περιμενα, στην σειρα εχει κανει 3 πολυ καλα παιχνιδια και ενα απλα μετριο ο Μιντλετον.
Δεν φταιω εγω που εσεις μαλλον περιμενετε να κανει 36 - 8 - 8 σε καθε ματς (!)
Γενικα απλα ΚΛΑΙΩ που ουσιαστικα πηρε μονος του το ματς σημερα και παλι βρισκεις κατι να κραξεις. Απιθανο πραγματικα.
Οι Μπακς κέρδισαν χωρίς τον Γιαννη, ε ρε τι θα λενε τωρα…
Για να δουμε, έχω την εντύπωση οτι το Μιλγουόκι χωρίς Γιάννη στη συνέχεια θα μπερδέψει περισσότερο τους Χιτ.
Παλικαρίσια νίκη αλλά για να έχουν την οποιαδήποτε τύχη στη συνέχεια θα πρέπει ο Μίντλετον να παιξει όπως σήμερα και όχι όπως συνηθίζει.
δεν περιμένω να κάνει 36-8-8 σε κανένα ματς. Να είναι λίγο σταθερός περιμένω και να μην πέφτει κατακόρυφα κάθε χρόνο στα πλέι οφ.
Με λίγα λόγια περιμένω να μην έχει 21 πόντους σε μια περίοδο και 0 στην επόμενη.
48 λεπτά έπαιξε, 28 σουτ πήρε, σε κάθε ματς σχεδόν παίρνει παραπάνω προσπάθειες από το Γιάννη -ντάξει δε θα το κάνουμε και θέμα που σε ένα ματς ήταν όντως καλός σαν all star με μαξ συμβόλαιο.
αν δεν παίξει ο Γιάννης δε θα πάει σε 6ο ματς η σειρά -θεωρώ.
Κανενας δεν το εκανε θεμα, απλα ηταν αρκετα αστειο… και γενικα εχει κανει πολυ καλη σειρα ως τωρα, τι να γινει.
Για 4-1 ειναι η σειρα αν ο Γιαννης δεν παιξει στο επομενο πιστευω
και εγώ το ίδιο πιστεύω.
Για το Μιντλετον μακάρι να μου αλλάξει γνώμη στη διάρκεια. Σήμερα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ στην 3η περίοδο και στην 4η πάλι εξαφανίστηκε. Έχασε λέι απ στην τελευταία επίθεση, πήγε να του μείνει η μπάλα στα χέρια μετά με την αμυναρα του Μπάτλερ. Γενικά δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη σαν το δεύτερο βιολί που θα έπρεπε να έχει μια ομάδα πρωταθλητισμού.
Δε μου αρέσει που δεν έχει οικονομία και χρειάζεται περισσότερες προσπάθειες από τον σταρ της ομάδας για να γράψει καλά νούμερα. Έκανε πολύ καλό πρώτο παιχνίδι και επίσης καλό σήμερα. Αυτά είναι τα 2 καλά του ματς στα P.O.
Έβαλε το μεγάλο σουτ φυσικά και μπραβο του.
εδιτ: και να πούμε και για το Λοπεζ που στο 100-92 το γύρισε ολομόναχος όμως ε;
Τι να πουμε για τον Μπρουκ Λοπεζ που δεν εχει ειπωθει, απο τους πιο λατρεια παικτες που εχουν περασει απο το ΝΒΑ.
Κριμα που πληγωσε τον gambler αποπανω.
Ο Μίντλετον που είναι σε μια ομάδα που δεν ευνοεί καθολου το παιγνίδι του, έχει στην κανονική περίοδο:
Την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του σε ευστοχία σουτ
Την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του στις βολές
Την καλυτερη σεζόν στην καριέρα του σε ριμπάουντ
Την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του σε ασίστ
Και την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του σε πόντους ανά παιχνίδι.
Παρότι παίζει στην συγκεκριμένη ομάδα που ακυρώνει το mid range παιγνίδι του και σπάνια παίζουν μέσω εκείνου, παραλίγο (για 3 εύστοχα σουτ βασικά), να μπει στο κλάμπ του .500+/.400+/900+
Σε σουτ/τρίποντα/βολές, πράγμα που δεν έχουν καταφέρει και πολλοί…
.497
.415
.916
Στα play of παίζει μια χαρά, και δεν γίνεται να συγκρίνουμε το γεγονός πως ο Γιάννης χρειάζεται λιγότερες προσπάθειες να σκοράρει τους ίδιους πόντους. Οι πιθανότητες επιτυχίας ενός mid range σουτ ή ενός τριποντου από τα μαλλιά (εξαιτίας του τρόπου που αγωνίζονται οι Μπακς), δεν μπορεί να μπει στο ίδιο καλάθι με τις προσπάθειες για σκοράρισμα του Γιάννη.
Όσο για την συνέπεια, εκτός του ότι δεν γίνεται να υπάρχει συνέπεια στο δικό του παιγνίδι όταν παίζει ο Γιάννης, χθές χωρίς αυτη, είχε 30κατι πόντους. Δεν γίνεται να γκρινιάζει κάποιος γιατι δεν έφτασε στους 50+.
Στο τελευταίο ταιμ άουτ, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του όταν ξαφνικα μετά από 89 παιγνίδια καλείται να πάρει πλήρως αρχηγικό ρόλο.
Ξεκάθαρα υπάρχει ένα , μικρό για μένα , θέμα συνέπειας, απλά εμείς το μεγεθύνουμε εξαιτίας της παρουσίας του Γιάννη στην ομάδα, πιστεύοντας πως δεν βοηθάει τον Γιάννη, ενώ στην πραγματικότητα ο τρόπος που διαχειρίζεται ο προπονητής τον mvp και η ύπαρξη του μέσα στην ομάδα, ακυρώνει τον ίδιο το μίντλετον.
Γκρινιαξτε ελεύθερα.
Ε ναι αλλα δεν εβαλε ουτε ποντο στην 4η περιοδο!!!
Βεβαια εδωσε δυο πολυ κρισιμες ασιστ για να βοηθησει στο να παει το σκορ απο το 92-100 στο 104-100 και εβαλε 9 ποντους στην παραταση αλλα λεπτομερειες μωρε
Τεραστια αληθεια. Σε μια ομαδα που θα επαιζε το μπασκετ των Spurs ή των Warriors, ο Middleton θα ελαμπε. Επισης, τα νουμερα που εγραψες τα καταφερε σε 29.9 λεπτα ανα αγωνα. Τα λιγοτερα λεπτα ανα αγωνα σε μια σεζον σε ολοκληρη την καριερα του, αν αγνοησουμε την ρουκι σεζον του στο Ντητροητ.
Η μια πάσα στον Λόπεζ ήταν απλά σαν σφαίρα. Όποιος έμπαινε ανάμεσα θα τον έκοβε.
Για τους Γουόριορς, δεν ξέρω, για τους Σπερς είμαι σίγουρος.
Επίσης δεν γίνεται να συγκρίνουμε τις προσπαθειες του Γιάννη που είναι σε Ρυθμό παιγνιδιού, με εκείνες του μίντλετον που έχει ένα χρονικό διάστημα περίπου 2 λεπτών κάθε δωδεκαλεπτο να παίξει μπάσκετ κοντά στα προσόντα του.
Εμένα εδώ ακριβώς είναι η ένσταση μου. Τα ποσοστά που γράφεις στα πλέι οφ πέφτουν κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες.
Επίσης, ο τρόπος παιχνιδιού των Bucks βοηθάει τους σουτερ. Σπάνια παίρνουν σκοτωμένο τρίποντα. Και αυτό γιατί όλο το παιχνίδι των Bucks στηρίζεται στο ότι ο Γιάννης επιτίθεται στο καλάθι. Έχει double team πάνω του (η πέρυσι με τους Raptors triple team) και απλά πρέπει να βρουν το ελεύθερο σουτ.
Σκοτωμενα τρίποντα πήρε χθες. Χωρίς ς το Γιάννη.
Εμ αυτο ειναι το κακο με τις ομαδες που βασιζονται σε ball hoarders, και δυστυχως οι Bucks και ο Giannis ανηκουν σε αυτην την κατηγορια. Μηπως σε αυτο το φορουμ δεν ειναι που βγαζανε καποιοι αχρηστο τον Kevin Love απο το δευτερολεπτο που πηγε στους Cavaliers? Εναν απο τους πιο τιμιους αθλητες, που βασικα ΓΑΜΩ ηταν και στους Cavs αν δει καποιος τις αποδοσεις του, για τις προσπαθειες που επαιρνε και τον χρονο συμμετοχης που ειχε.
Τα παραδειγματα παικτων που η αποδοση τους ειναι μειωμενη λογω του οτι αποτελουν δευτερο ή τριτο βιολι σε ομαδες με σουπερσταρς ειναι αμετρητα.
Χθές έπρεπε να πάρει τα πάντα σχεδόν.
Όταν γίνεται αυτό, τα ποσοστά πάνε περίπατο. Ακόμη και αν έπεσαν, δεν θα έπρεπε να πάρει αυτά τα σουτ ο μπλεντσο ας πούμε.
Ο Μίντλετον όσες φορές κατάφερε χθές κάτι, είναι όταν άλλαζε την μπάλα, όταν γύριζαν οι παίχτες, όταν “ένιωθε” την μπάλα στα χέρια του χωρίς να είναι ένας στατικός παίχτης που θα περιμένει την πάσα από τον Γιάννη.
Αυτές οι συνθήκες τον ευνοούν απείρως περισσότερο.
Όσο είναι περισσότερο μέρος του παιγνιδιού, τόσο θα μπορεί να προσφέρει. Όταν θα είναι μαρμαρωμένος βασιλιάς που το κικ δεν γίνεται σε αυτόν αλλά σε λοπεζ (γωνία και πλάγια), Χιλ(γωνία), και κορβερ (γωνία και πλάγια), δεν θα τα καταφέρνει.
Επίσης, φέρτε πίσω το mid range παιγνίδι!!
Και το 4-4-2 στο ποδόσφαιρο!!
Μα χθες τα ποσοστά του ήταν καλά. Καμία σχέση με βραδιές που σουτάρει με 16%.
Να την καταλάβω την επιχειρηματολογια σου, αλλα μιλάμε για ένα παίκτη που με αυτό το στυλ παιχνιδιού έγινε all star, με αυτό το στυλ παιχνιδιού είχε στην κανονική περίοδο 50/40/90 που ανεφερες πιο πάνω, πηρε Μαξ συμβόλαιο και τον αναβάθμισαν σε Νο. 2.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε, τον κρίνω σαν παίκτη που έχει Μαξ συμβόλαιο. Καλά όσα λέτε για τους Spurs που σίγουρα θα τον ανέβαζαν μέσα από το παιχνίδι της ομάδας, αλλά εκεί θα έπαιρνε 10 σουτ και θα ήταν ένας από τους 5. Εδώ ανέλαβε το ρόλο του Νο. 2 και βάση αυτού τον κρίνουμε.
Με την ίδια λογική βρίσκω πολύ πιο ουσιαστικό και καλό παίκτη τον Χιλ που κάθε χρόνο στα P. O είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σε απόδοση. Γιατί τον κρίνω σαν 6ο παίκτη.