Ο morgoth τις τελευταίες ώρες
Μόνος του ο Γιάννης…
και πάλι μόνο με γιουρούσια, με ψηλά τους αγκώνες μπας και πάρει πλεονέκτημα και με φουλ εκμετάλλευση του μισού βήματος το οποίο το κάνει ολόκληρο για να βγει το γιούροστεπ…
βρίστε ελεύθερα…
Πάντως αν συνεχίζουν να παίζουν έτσι οι υπόλοιποι εγώ στην θέση του Γιάννη δεν θα έβγαινα καν στο δεύτερο ημίχρονο. Ψιλοξεφτίλα αυτό που συμβαίνει στο 1ο δωδεκάλεπτο.
Απ’οτι φαινεται δεν θα βγει έτσι και αλλιως …όχι ρε γαμώτο…
τον γλωσσόφαγα τον άνθρωπο…
Κλαμα, νομιζω ηταν εμφανες οτι καναμε και οι δυο πλακα
Εχω ηδη απαντησει σε αυτο, δεν ξερω γιατι γραφεις τα ιδια δευτερη φορα.
Η στατιστικη σου αναλυση ειναι ενα metric με μηδενικη πρακτικη αξια, αφου δε θα γινει ποτε, ποσο μαλλον να γινει και σε διαφορες εντεκαδες. Τα λαθη ειναι τα εξης:
-
Υποθετεις πως ολα τα σουτ του Αντετονκουνμπο ειναι ισοπιθανα, βασισμενος στο ποσοστο ευστοχιας του, που ηδη σου ειπε ο @nnnkkk πως δεν αποτελει πιθανοτητα. Τα σουτ ομως επηρεαζονται και απο το τι εχει κανει στις προηγουμενες προσπαθειες. Και απο ψυχολογια. Και απο πολλους αλλους παραγοντες. Δεν ειναι κερμα.
-
Υποθετεις πως ο Αντετονκουνμπο θα ριξει 7 τριποντα σε ενα ματς, και μαλιστα οχι μονο μια φορα, αλλα πολλες φορες. Στην πραγματικοτητα, ακομα και με ποσοστο ευστοχιας 30% ειναι κυριολεκτικα απειρως πιο πιθανο να εχει 7/7 τριποντα σε εναν αγωνα, παρα 0/7. Κι αυτο γιατι αν ειναι ευστοχος, θα συνεχισει να ριχνει, και μια φορα στην καριερα του μπορει να τυχει να βαλει 7. Αν ομως δεν ειναι ευστοχος, δε θα φτασει ποτε τα 7 αστοχα.
-
Ο Γιαννης μπορει να ριξει 7 τριποντα σε καποιο ματς, ομως αυτο θα γινει ΜΟΝΟ αν εχει ευστοχησει σε καποια απο αυτα. Και αρα η πιθανοτητα που υπολογιζεις ειναι εντελως ακυρη. Για να στο πω και πιο απλα, η πιθανοτητα να επιχειρησει ο Γιαννης 7 τριποντα και να αστοχησει σε ολα, ειναι ιση με το μηδεν αν υπολογισεις ολους τους παραγοντες, ενας εκ των οποιων ειναι το decision making.
-
Για να δεις ποσο ακυρο ειναι το παραδειγμα σου, κατσε να υπολογισεις ποσες τετραδες και ποσες εντεκαδες απο τριποντα θα ριξει ενας παικτης που δεν ειναι και κλασικος σουτερ, οπως για παραδειγμα ο Lebron James, με ποσοστο στα τριποντα καπου στο 34%. Ουτε καν ο Λεμπρον, που ειναι τεραστιος ball hoarder και εχει υπαρξει brick thrower δε θα ριξει 7 τριποντα αν ειναι αστοχος σε μια βραδια. Αρα δεν υπαρχει καν λογος για την στατιστικη σου αναλυση, και αυτο ειναι που εθιξα προηγουμενως. Ακομα κι οι φορες που ο Γιαννης θα ειναι αστοχος σε 4 αποπειρες ειναι απειροελαχιστες, αφου γενικα δεν κανει καταχρηση του τριποντου.
Ακόμα και εμένα που έχω ψώνιο με analytics (για hockey περισσότερο) με κάνει και βαριέμαι απίστευτα αυτή η κουβέντα ρε σεις
τέσπα αν γίνει καμμιά στραβή και κερδίσουν χωρίς τον Γιάννη, θα διαβάσουμε ακόμα χειρότερα πράγματα απ’ όσα θα διαβάζαμε ούτως ή άλλως.
Αυτός ο Crowder τι έχει πάθει σε αυτά τα play-off και παίζει έτσι. Έχει ξεσκιστεί κανονικά.
Κι εμενα, γι αυτο και επαναλαμβανω πως δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε!
Χωρις Γιαννη θα λυγισουν οι Μπακς πολυ ευκολα στο τελος.
Εμ δεν έφτανε ο VanVleet πέρυσι…
Δεν το βλέπω να γίνεται αυτό πάντως. 12-0 και το 92-100 έγινε 104-100.
Ολα γινονται στον αθλητισμο, η μαγεια του σπορ! Εγω περιμενα οτι τελειωσε οταν εχτισαν διαφορα 6-8 ποντων οι Χητ. Βοηθαει το οτι δεν ειναι υπερομαδα ουτε αυτοι.
Ποιος οικοδόμος χαρίζει περισσότερο γέλιο, ο Κώστας ο τρελός ή ο Eric o Bledsoe;
παλικαρίσια νίκη.
Ο Μιντλετον σημερα χαριζει το περισσοτερο γελιο.
Μη βιάζεσαι…
Ντάξει, μην τρελαίνεσαι, 0 πόντους στην 4η περίοδο είχε. Ο Herro τι να πει;
Δεν τρελαινομαι απλα γελαω με το 36 - 8 - 8, μου ειναι αρκετα διασκεδαστικο (!)