Nba

7 Likes

Mόνο αγάπη για τους Χιτ :heart: :joy:

1 Like

Έλειπα εξωτερικό για δουλειά (μου κάναν και τεστ κόβιντ στον ερχομό, αρνητικό, φιλάκια ελεύθερα) και μια εβδομάδα δεν είχα δει τίποτα από ΝΒΑ οπότε σήμερα το πρωί είδα όλο τον αγώνα σε ριπλέι χωρίς να ξέρω αποτέλεσμα.
Κλειδί του αγώνα ήταν το ματσαπ του Αντεμπάγιο, Με τον ρούκι Γουίλιαμς, οι Χιτ είχαν πάθει κοκομπλόκο. Με το που μπήκε ο Τάις άρχισε το μεγάλο σερί στο 4ο δεκάλεπτο και τους πήρε από κάτω τους Σέλτικ. To κατάλαβε γρήγορα ο Στίβενς αλλά ήταν too late, είχαν βρει ρυθμό οι Χιτ και έμεινε πολύ λίγος χρόνος.

Για τους τελικούς:
Και οι 2 ομάδες πάνε αρκετά ξεκούραστες. Σίγουρα οι Χιτ παίζουν το πιο ωραίο μπάσκετ στα πλέι οφ και όλοι γουστάρουν τα άντερντόγκς
ΑΛΛΑ
Από τη μια έχεις τους σούπερ ψηλούς Αντεμπάγιο και Ντέιβις που είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά ο Μπάτλερ δεν είναι Λεμπρόν. Αν βγάλεις τον Λεμπρόν, οι ομάδες είναι πραγματικά 50-50 αλλά με τον Λεμπρόν στην εξίσωση υπάρχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα Λέικερς,

Αν και αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ντέβις (σήμερα φόραγα αυτό ακριβώς
https://fanatics.frgimages.com/FFImage/thumb.aspx?i=/productimages/_2186000/altimages/FF_2186618ALT1_full.jpg&w=900
Πέλικανς ΝΟΛΑ 23 Ντέιβις Mardi gras uniform)

Θα υποστηρίζω Χιτ διότι everyone loves an underdog. Παρότι όλοι μου οι φίλοι και συγγενείς στο LA είναι Lakers και μάλιστα πηγαίνουν συχνά γήπεδο… φυσικά δεν θα τους το πω.

2 Likes

Κλαιω που του επιασε την μασκα με το χερι και την εβγαλε

1 Like

32 κεράκια στην τούρτα.

Όλοι οι παίχτες του ΠΑΟ λένε πρωτάθλημα οι Lakers και ΜVP των τελικών ο LeBron. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Triple double γιατί μπορώ!

Ρε σεις αυτό ήταν τσόντα, δεν ήταν τελικός. Δώστε το 4ο δαχτυλίδι από τώρα στο LeBron.

Σημάδια πλήρους κατάρρευσης για Heat. Και από πλευράς απόδοσης και των εύκολων τραυματισμών, προφανώς λόγω κούρασης (εκείνο το replay με Dragic ακόμα θα το ψάχνουν μερικοί να δουν τι έπαθε και πως). Το να κουράζονται βέβαια οι παίκτες των Heat πιο εύκολα από τον 36αρη Lebron δεν είναι και το καλύτερο σημάδι για την συνέχεια.

Εννοείται ότι έπαιξα πόντους λεμπρον και AD και νίκη λεηκερς χθες.

Μπράβο στο Μαϊάμι και άπειρος μπάτλερ, έκανε ιστορικά πράματα χθες.

Όταν ξεκίναγε ο τελικός έλεγα “νταξει, κανένα πρόβλημα δεν έχω να το πάρει ο Λεμπρον, είναι ο Λεμπρον και είναι ο καλύτερος παίχτης της γενιάς μου”. Βλέποντας τον να φεύγει από το γήπεδο - ΟΣΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ - πριν λήξει ο αγώνας είναι που μου θυμίζει ότι είναι και μεγάλος κλαψας και με εκνευρίζει αυτή η δυαδική του συμπεριφορά αυτή τη στιγμή.

Μαϊάμι ιν σεβεν.

3 Likes

Μεγάλο respect σε αυτο το Μαϊάμι πραγματικα το λέει η ψυχή τους. Για τον Μπάτλερ τι να πεις…
Ελπίζω να επιστρέψουν στα επόμενα ματς Ντραγκιτς, Αντεμπαγιο για να δουμε απο εδω και περα τελικούς οπως πρέπει.

2 Likes

Γελοίο

Ήθελε πολύ τη σκούπα ο LeBron. Μακάρι να γυρίσουν οι Bam και Dragic για να δούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικούς Χιτ.
Εντωμεταξύ, μιας και τώρα είδα το ματς, τι αμυνάρα ήταν αυτή στην πρώτη περίοδο!

Δεν ειναι η πρωτη φορα, ουτε η τελευταια, που εδειξε ποσο μαλακας ειναι.

Δεν εχω δει ουτε δευτερολεπτο απο τελικους και ουτε θα δω, μου ειναι αδιαφοροι.

Το πιο πιθανο ειναι το 4-1 ουτως ή αλλως, αλλα μακαρι να κανω λαθος.

Εξακολουθω να πιστευω οτι οι Μπακς θα ειχαν δειξει πολυ μεγαλυτερη αντισταση, ανεξαρτητα απο το τι εγινε στο Game 3. Δε θυμαμαι τελικους ΝΒΑ στους οποιους τα πρωτα 2 ματς να εχουν κριθει τοσο ευκολα απο πολυ νωρις, κιολας, με πιθανη εξαιρεση ειτε το 2017 ειτε το 2018, δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο.

1 Like

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Χιτ και πολύ εύκολα.
Επιπλέον οι Χιτ παίζουν με σημαντικότατες απουσίες.
Χθες έδειξαν πόσο παλικάρια είναι και ότι αξίζουν 100% που είναι στους τελικούς.

1 Like

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο μπάσκετ (και σε άλλα αθλήματα) δεν ισχύουν οι ανισότητες γιατί δεν είναι άλγεβρα.

Υποθετική πρόταση και άρα με μικρή αξία, αλλά και πάλι είμαι 99% σίγουρος ότι οι Μπακς θα ήταν στο 1-1 πριν το τρίτο ματς.

100% πάντως ήταν στο 4-1 με το Μαϊάμι πάντως, οπότε όντως η υποθετική σου πρόταση έχει μικρή αξία :stuck_out_tongue:.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι Μπακς είναι αυτό που έκαναν ως τώρα οι Χιτ, δηλαδή υπέρβαση. Δεν είναι εύκολο, όσο κι αν μπορεί να φαίνεται εύκολο.

1 Like

Τριτη φορα, μεχρι να διαβασετε αυτα που γραφω κι οχι αυτα που νομιζετε οτι γραφω.

Δεν ανεφερα πουθενα την σειρα Μαιαμι - Μπακς. Ξερω τι εγινε σε αυτην την σειρα. Ενα απλο google search μπορει να μου δειξει τι εγινε, ακομα κι αν δεν ηξερα.

Ε ρε κολληματα.

Ναι, δεν την ανέφερες απλά είναι λογικό όταν λες πως οι Μπακς θα ήταν στο 1-1 σίγουρα, να σου απαντάνε πως μια νίκη πήραν με τα χίλια ζόρια στην σειρά με τους χιτ, που παίζει να χάσουν με 4-1.

Με Ντέιβις να παίζει λάθος σε άμυνα και επίθεση και να χάνει χρόνο εξαιτίας των φάουλ, Γκριν και Πόουπ επιθετικά να μην βρίσκουν Ρυθμό με τίποτα (αν και Μόρις και κουζμα αναπλήρωσαν τους πόντους τους), ροντο να κάνει χειρότερο παιγνίδι από τα προηγούμενα, και στην άμυνα μια ημιβοηθεια στα ντραιβ του μπάτλερ να μην έρχεται ποτέ, θα ήταν θαύμα να κερδίσουν οι Λέικερς.
Βέβαια δεν ξέρω πως θα ξαναγίνουν όλα αυτά.
Ίσως στο 4ο παιγνίδι πρέπει να βρεθεί και δεύτερος ηρωας για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Δεν ειπα τιποτα διαφορετικο απο το οτι το match up Bucks - Lakers θα ηταν καλυτερο για τους Bucks απο οτι ηταν το Bucks - Heat, το οποιο προκυπτει ως λογικο επακολουθο αυτων που εγραψα, καθως επισης και το οτι βρισκω χειροτερο match up για τους Lakers αυτο με τους Bucks, που προφανως δε θα δουμε φετος (και ισως και ποτε) . Οι Heat οπως εγραψες επρεπε να γινουν 1002 πραγματα για να παρουν νικη.

Πάμε ρε Jimmy!

4 Likes