Nba

“Δεν ήξερα για τα βασανιστήρια της χούντας, άλλωστε εγώ τότε σπούδαζα!”

3 Likes

Χθες και σήμερα έριξα μαραθώνιο ΝΒΑ βλέποντας αγώνες και highlights των τελευταίων 10 ημερών. Δεν είχα κέφι μέσα στις γιορτές.

Παρατήρηση από το χθεσινό Νετς-76ερς: Μου βγήκαν τα μάτια με την φωτεινή μπλε στολή και το επίσης μπλε παρκέ του Μπρούκλιν, φοβερά κουραστικό… να χέσω τον μαρκετίστα που το σκέφτηκε. Στα περί του αγώνα, του Μπρούκλιν αν και αποδεκατισμένο νίκησε εύκολα, φοβερή άμυνα.
.
Το Τορόντο φαίνεται να μην είναι καλά, αντίθετα Μπλέιζερς φαίνονται σε καλή κατάσταση.

Φαίνεται αρκετά σοβαρός τραυματισμός, κρίμα…

1 Like

Όντως κρίμα για τον Μπογκντάνοβιτς…

Εν τω μεταξύ, τι αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Green ήταν αυτό; Αντιαθλητικό και βρώμικο.

Πριν 3 μέρες έγινε αλλά τώρα το είδα.

5 μηνες παλιο αλλα τωρα το ειδα.

Γαματος γενικα ο Ανταμς, τον παω παρα πολυ.

3 Likes

Άφαντος παλι ο Kyrie…

image

Harden με Durant? :joy:

Κριμα για LeVert, ειναι παιχταρας.

Ο Kyrie Irving δεν ειναι στο trade?

Ολαντιπο στο Χιουστον, ενδιαφέρον κι αυτό.

Δήλωση για τον επικείμενο ερχομό του Μούσια.;

Μεγάλες στιγμές για τα στριπτιζαδικα του Μπρούκλιν

1 Like

Ο οποίος όμως παίζει ψιλοχάλια από τότε που γύρισε από τον τραυματισμό του. Αντίθετα ο Lavert κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία και πέρυσι και φέτος με απουσίες Irving Durant, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αναρωτιέμαι αν ήταν καλή κίνηση τελικά.

Σοβαρα τωρα, εκεί στο Μπρούκλιν έδωσαν Allen και Lavert για να πάρουν τον μουσια;…
Δυο νεους ικανοτατους με προοπτική παικτες για να έρθει η πριμαντονα;

αρχισαμε

2 Likes

εγω παντως τον ηθελα στους Heat και πιστευω οτι θα τον εστρωνε ο Spoelstra. Μη ξεχναμε οτι στους Thunders ειχε τελειως διαφορετικο στυλ.

Ποια τριάδα θα διαλέγατε; Σίγουρα ΔΕΝ θα διάλεγα τους Miami Heat.

Βασικά είμαι μεταξύ Warriors και Spurs.

Golden State με Draymond Green στην θεση του Durant αν μιλαμε για το ομορφοτερο μπασκετ που εχουμε δει.

Και σε ισοπαλια με αυτο Jordan - Pippen - Rodman 1996

1 Like

Εκτός από το ότι φεύγει ο ΛεΒέρτ (ας πούμε ότι την θέση του παίρνει ο Μούσιας) το τρέιντ μοιάζει εντελώς παλαβό για το Μπρούκλιν… εκτός και αν έχουν γυρίσει τα μυαλά του Ίρβινγκ και τρέχουν να προλάβουν.
Ειδικά η αποχώρηση Άλεν είναι πολύ αρνητική, ο Αφάνας έπαιζε γαμώ τις άμυνες και έβαζε και μερικά καλάθια, σε αντίθεση με τον Τζόρνταν ο οποίος είναι πολύ καλός αμυντικός αλλά από σκοράρισμα δεν το έχει.
Θα συμφωνήσω και με τον pao1979 ότι ο Ολαντίπο μετά την επιστροφή του δε λέει και κάτι.
Περίεργα πράγματα.

Εξαιρετικός ο Γιάννης τα ξημερώματα, έβαλε και τα τρίποντα του αλλά…1/10 βολες.

Κάτι πρέπει να κανει και επειγόντως με το θέμα αυτό, είναι ξεκάθαρα πλέον θέμα ψυχολογίας και όχι τοσο τεχνικής.

Βασικά, δε θα μπορεί να παίρνει clutch επιθέσεις αν δε βελτιώσει το ποσοστό του. Απλά θα τον στέλνουν στη γραμμή οι αντίπαλοι. Όπως ήδη φέτος έχασαν ένα ματς οι Bucks, γιατί του έκαναν φάουλ στο τέλος και δεν έβαλε τις βολές του (θυμάμαι καλά; Πρέπει στην παράταση να έχασαν μετά). Θα πρέπει και ο ίδιος να δει γιατί χθες σούταρε με 10% στις βολές. Εγώ θα περίμενα πως οι παίκτες του ΝΒΑ δεν πέφτουν στο 10% ούτε με κλειστά μάτια. Βασικά, με 10% δε μπορεί καν να υπάρχει παίκτης στο γήπεδο στα τελευταία 5 λεπτά.